merhaba arkadaşlar bende nisan annesi olacağım inşallah burayı az önce keşfettim benim sat 8 temmuz bugünlerde hiç iyi değlim mide bulantısı ve ağız kuruluğundan iyice canım yandı su içicem o bile midemi bulandırıyor sanki sudaki elementlerin tadını alıyorum gibi çok halsizim evde hiç iş yapamıyorum en kötüsüde sanırım bunalıma girdim evden çıkmıyorum hiç hep bi mutsuz haller komşum bu duyguların normal olduğunu söylüyor yarın randevum var inş.ben devlet hastanesine gidiyorum sizce böylemi devam edeyim yoksa özelemi gideyim arada çok fark varmı?
Merhabalar, sizleri okuyorum ama pek yazmıyordum ama bugün pek bi kötüyüm.Sabah ilk defa kustum.Zaten midem bulanıyordu ama hiç kusmamıştım.Hiç iştahım yok.Yediklerimin tadı yok.zaten doğru düzgün hiçbişey yiyemiyorum.Çok halsizim.Bu yüzden sürekli evdeyim.Psikolojim de bozuldu.Şu sıralar yaşadığımı sadece nefes almamdan anlıyorum.Yoksa hayatımın tadı iyice kaçtı.Bu kadar zor olduğunu tahmin etmemiştim.Tabi aylarca hastanelerde yatanlara göre halime şükür etmeliyim ama yinede keyifsizim. 2 aşılama ve bir tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden hamile kaldım.Bu kadar şikayet edeceğimide sanmıyordum.Umarım yakında geçer.Şu anda 11. haftadayım.12 den sonra bıçak gibi kesilir diyenler var inşallah da öyle olur.Birde cinsiyetini çok merak ediyorum.Şu ara hamile olanların hepsi erkek bekliyor.Çin takvimine görede erkek çıktı bakalım ne olacak? En önemlisi sağlık tabi.
Geçmiş olsun inşallah bir an önce kesilir mide bulantıların. Şimdi bu aralar bu kandaki beta hcg tavan yapıyormuş ondan başladı herhaldeCinsiyeti ben de merak ediyorum. Milletin eşi sağlıklı olsun da kız olsun erkek olsun der benimkisi direk erkek olsun diyo strese girdim. Abisinin de 2 kızı var görümceminki erkek ama artık bilemiyorum soyadı soy sop devamı için ailesi öyle ister diye mi düşünüyor kendi yanına erkek arkdaş mı arıyor ama çok belli ediyor erkek istediğini bakalım hayırlısı olsun ben de üzülüyorum herşey onun gönlüne göre olsun isterim benim için fark etmez başta sağlıklı olsun hayırlı bir evlat olsun. Allahın işine karışılmaz.
bebeğimin gelişimi ıkı hafta gerıden gelıyor bugun yıne azıcık bır kan gordum camasırımda belımkopuyor allahım kendımı kaptıramıyorum hamılelığıme sankı heran bırsey olacak acaba kalbi atıyormu öldümü sağmı bir problem varmı doğumda ölürsem ve neler neler bırde ben panık atak hastasıyım kızlar ıkıncı gebelığım ve bu stres yuzunden 4 yasındakı oğlumlada ılgılenemıyorum bugun hem evlılık yıldönümümüz hemde eşimin doğum gunu ama benı bır gorsenız sac baş darma dağın hıc bır sey yapamıyorum napıcam bılmıyorum
bebeğimin gelişimi ıkı hafta gerıden gelıyor bugun yıne azıcık bır kan gordum camasırımda belımkopuyor allahım kendımı kaptıramıyorum hamılelığıme sankı heran bırsey olacak acaba kalbi atıyormu öldümü sağmı bir problem varmı doğumda ölürsem ve neler neler bırde ben panık atak hastasıyım kızlar ıkıncı gebelığım ve bu stres yuzunden 4 yasındakı oğlumlada ılgılenemıyorum bugun hem evlılık yıldönümümüz hemde eşimin doğum gunu ama benı bır gorsenız sac baş darma dağın hıc bır sey yapamıyorum napıcam bılmıyorum
Denizgibi tatlım benim meraklanma bebeğin arayı kapatır..
benim bebeğin kalbi 10. haftada attı var gerisini sen düşün ne kadar geriden geldiğini...
Hep hayırlısını iste ve de korkma lütfen
Ben de bir kaç doktor değiştirdikten sonra bornova'daki şifa'ya gitmeye karar verdim.
Tam bilmediğim için nasıl olduğunu içimde bazı tereddütler vardı ama iyi gibi geldi sanki..
arkadaşalr psikolojik çöküntü içinde olup kendini çok yalnız hissedenler varmı benim ailem adıyamanda ben istanbuldayım ha diyince gelinek mesafe değil annemde saolsun öteden beri gelip gitmez bikaç kez ameliyat oldum sadece 1ine geldi arkadaşlarımın hepsi çalışıyo kayınvalidemlerden de soğudum bazı sebeblerden burda evde bişi olsa bana heralde anca eşim akşam işten gelince bulur beni o derece bugün 4 kez kustum zorla kendime bişiler hazırladım bi tane parol içtim anca kendime geldim evde yalnız olanlar nasıl oyalanıyor?
Bu kabizlik beni öldürecek
sakin ol arkadaşım üzülme geç döllenme olmuştur belki öyle olabiliyor. Bizleri de bazen aynı hisler kaplıyor. Kolay değil çok normal. Ne güzel daha önce yaşamışsın bu dönemleri biz ilk bebeği olanlar ne yapalım :) Evlilik yıldönümünüz ve eşinin doğumgünü kutlu ve mutlu olsun nice senelere inşallah. Bırakma kendini bugün güzelce eğlenin gülün oynayın. Allahın izni ile problemsiz atlatıcaz bu dönemi inşallah.
ben normalde bornovada oturuom aslında ordaki şifa daha yakın bana ama basmanedeki şifadaki doktorum eltimin komşusu öbür eltimde onda dogum yapptı ve cok memnun kaldı bende çok memnunum bornovadaki şifayıda internette arastrdım ordada çok memnun olan annişler var doktor çok önmli benimde bu 3. doktorum son :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?