2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar ya bişey daha sorcam ben yağı bacak arkası göbek göğüs belimin yanlarına sürüorum bacağımın ön ve yan kısımlarınada sürmem gerekiomu bazısı kollarınada sürüomuş siz nasıl yapıorsunuz

bugün işler bayağa yoğun sizi sadece okuyabildim doğrudüzgün birşey yazamadım.

ben decavit alıyorum kilo yapmadı

sevenseas pulse balık yağı da kilo yapmadı şimdilik.

kızlar bişy sorcam size. arada sırada vajinanızda batma gibi bişy hissediyomusun? bi sızlatma falan hafiften sizi hoplatan bişy sanki hafif bi bıçak batması gibi. bugün üst üste 2 defa oldu tedirgin oldum hatta geçen hafta mıydı bu haftanın başımıydı neydi 1 kere daha hissetim öyle bişy bide size soruyim dedim cevap verirseniz sevinirim.

ben de de var cznım ara ara oluyor geçiyor sanki bıçak saplanıyor gibi malesef ağrı oluyor.

ne güzel iştahınız var ben son olaydan sonra iştahım kapandı zorla yiyorum sırf bebek için o aç kalmasın diye ama yemek yemek zulüm gibi geliyor benim dr aban elevit vermedi neden acaba yarın gidicem sorucam aslında akşamları yoğurt üzerine dut pekmezi döküyorum bi kase yiyorum eşim tehdit ede ede yediriyor bana ondanmı vermedi acaba

Kizlar buraya baktim bir gazla yektir yektir kalktim tartildim o neyy
Ben 5 kg almisim (nereme aldıysam :S )
56-->61

hiç korkma canım hamileliklte bunların hepsi normol
banada ilk olduğunda gece 1 de hastanede bulduk kendimizidr dediği hamilelikte bunlar normal:26::26:
benimde sanki rahmimde bi ağrı var gibi bi ağrlık var yani daha çok kalkınca hissediyorum...rahim büyüdüğü için bunlar olacak artık

ohhhh bu ayı da bititriyoruz 4 kere daha işe gitcem okadar bu ay kalanı bayram zaten :) çok şükür. aaaa tabi arife yarım gün olursa 5 kere gitmiş olcam inşallah arifede çalıştırmazlar.

en büyüğünüz olarak tabi kida en fazla :)ha aha aha ahaah:) başlangıç 83 şuanda 83.6 . En az ben alcam herahlde inşallah çünkü benim alacak yerim yok ha aha ha aha:)

Bende bende,"buraya gelmeden önce çoook su içtim diyorum"Elek.kesikti ödevimi yapamadım gibi bir kalıp bence bu,kesin dikkate almıyorlardır.

Temmuz topiği sakin buara haklısın canım,İnşallah yeni bebiş haberleriyle kan,can gelir topiğe.Rabbim isteyen herkese nasip etsin,kimsenin emeğini,umudunu boşa çıkarmasın inşallah.

Evet canım bende de oluyor.Geçen gün tel.sordum doktoruma;"endişe etme,rahimdeki damarlarda kan akışının fazlalığından olabiliyor"dedi.Aklına kötü şeyler getirme Allah kuzucuklarımızı korusun,sağlık versin inşallah.

1 ay sonra durdurun beni dersin:))
Canım birsey söyleyeyim de ; ben vitamin vs kullanmıyorum.sadece kan ürünleri
Etle,yeşil sebzeyle,pekmezle ,ilacla vs bunlarla beraber süt ve ürünleri tuketmek yasak demişti.birbirlerinin vitamini carti curtu ölüyormuş.

Yiyebilirsen Yogurtla bal dene oh miss.

ben de de var canım ara ara oluyor geçiyor sanki bıçak saplanıyor gibi malesef ağrı oluyor.

yaa ne zaman geliceğide belli olmuyo ki bunun az öncede oldu bugun sık yaşıorum. bayramdan sonra doktora gidicem onada soruyim. sizde böyle bişy yaşayınca açıksı sevindim ne yalan söylüyim (tamam hoş değil ama ) rahatladım biraz

okadar yorgun hissediyorum ki kendimi analtamam sanki taş taşımış gibiyim. Allahtan bugün cuma. 2 satt sonra bitiyor iş. daha var yani.

Eşim hala sigarayı bırakamadı çok üzülüyorum bebek olunca bırakıcam diye söz vermişti .( dün de diyor ki cinsiyet bi belli olsun söz bırakıcam tövbe yarabbim cinsiyetle ne ilgisi va ryaaaaa

kızlar bugun lierac kremim geldi bakalım kullanmaya başlıcam kakao yağınada devam etcem akşamları yağlanıp yatıorum pehlivan gibi
lierac kremi nerden aldın internetten mi bana da doktorum mustela önerdi almadım eczanede çok pahalı internette 3 paket 160 tl eczane tanesini 80 den satıyor

ewt cnm ya kokuyor baya ağır böle eşim dalga geçior gel benim kakaom die

kakao kağın nasıl acaba ben aktara sordum kakao yağı varmı diye çatlaklar için mi dedi evet dedim katı kakao yağı varmış onu kullanın dedi ama onu da kimseden duymadım duyan varmı katı kakao yağını

şöyle yatakta gerine gerine yatmayı çok özledim ben yaaaaa hamile olduğumu duyduğumdan beri korkumdan şöyle güzel güzel gerinemedim yukarıya uzanma uzanınca bebek düşer diyorlardı ya allah korusun eee yatarken gerinmek te öyle bişey diye korkumdan gerinmiyorum :) robot gibi yatıp kalkıyorum hele tok olunca bütün gün ye ye mide baskı mı yapıyor ne yapıyor iyce çatlıcak gibi oluyor insan sütüydü yoğurduydu derken bi yandan diğer yana dönerken kramp giriyor resmen karnımakasıklarıma falan. Sizde de öyle mi durumlar?

okadar yorgun hissediyorum ki kendimi analtamam sanki taş taşımış gibiyim. Allahtan bugün cuma. 2 satt sonra bitiyor iş. daha var yani.

Bana da bu hafta bitmek bilmedi. Artık dk. sayıyorum. İki gündür size bile yazacak gücü bulamıyorum kendimde yazdıklarınızı okuyorum. Yaptığım iş de kesinlikle yorucu değil eve gidince de yaptığım birşey yok ama inanılmaz halsizim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…