kızlar bugun lierac kremim geldi bakalım kullanmaya başlıcam kakao yağınada devam etcem akşamları yağlanıp yatıorum pehlivan gibi
lierac ın kokusunu hiç sevemedim ben de. hatta bugün çıkşta kakao yağı alacağım. kakao yağı kokuyor mu?
kızlar bişy sorcam size. arada sırada vajinanızda batma gibi bişy hissediyomusun? bi sızlatma falan hafiften sizi hoplatan bişy sanki hafif bi bıçak batması gibi. bugün üst üste 2 defa oldu tedirgin oldum hatta geçen hafta mıydı bu haftanın başımıydı neydi 1 kere daha hissetim öyle bişy bide size soruyim dedim cevap verirseniz sevinirim.
kızlar bişy sorcam size. arada sırada vajinanızda batma gibi bişy hissediyomusun? bi sızlatma falan hafiften sizi hoplatan bişy sanki hafif bi bıçak batması gibi. bugün üst üste 2 defa oldu tedirgin oldum hatta geçen hafta mıydı bu haftanın başımıydı neydi 1 kere daha hissetim öyle bişy bide size soruyim dedim cevap verirseniz sevinirim.
Canlarım tek tek not alıyorum,topluca güncelleme yapacagım bilginize.:87:
hehe benim ki birşey demiyo
bahane uydur canım sende benimde tüp bebiş merkezinde dr kızıyordu bende ama çok su içiyorum diyordum
bende bakıyorum hergün oraya ama çok fazla yazan yok artık orda daha çok burda ve eski topimiz vardı bizim orda takılıyorum
ne güzel iştahınız var ben son olaydan sonra iştahım kapandı zorla yiyorum sırf bebek için o aç kalmasın diye ama yemek yemek zulüm gibi geliyor benim dr aban elevit vermedi neden acaba yarın gidicem sorucam aslında akşamları yoğurt üzerine dut pekmezi döküyorum bi kase yiyorum eşim tehdit ede ede yediriyor bana ondanmı vermedi acaba
ben de de var canım ara ara oluyor geçiyor sanki bıçak saplanıyor gibi malesef ağrı oluyor.
hiç korkma canım hamileliklte bunların hepsi normol
banada ilk olduğunda gece 1 de hastanede bulduk kendimizidr dediği hamilelikte bunlar normal:26::26:
benimde sanki rahmimde bi ağrı var gibi bi ağrlık var yani daha çok kalkınca hissediyorum...rahim büyüdüğü için bunlar olacak artık
lierac kremi nerden aldın internetten mi bana da doktorum mustela önerdi almadım eczanede çok pahalı internette 3 paket 160 tl eczane tanesini 80 den satıyorkızlar bugun lierac kremim geldi bakalım kullanmaya başlıcam kakao yağınada devam etcem akşamları yağlanıp yatıorum pehlivan gibi
ewt cnm ya kokuyor baya ağır böle eşim dalga geçior gel benim kakaom die
okadar yorgun hissediyorum ki kendimi analtamam sanki taş taşımış gibiyim. Allahtan bugün cuma. 2 satt sonra bitiyor iş.daha var yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?