kızlar ben kaçar artık hepinize iyi akşamlar bana iyi tatiller dicem ama bayram temizliği yapacağım bebişlere iyi bakın
Amannn 12 gün sonra şu amniyosentezi olsam da 3 hafta daha üstüne geçse de sonuçları öğrensem de ben de aranıza katılsam şimdi ne akdar moralimi yüksek tutuyorum desem de ne yerdeyim ne gökte gibi inşallah hayırlı sonucu alınca hamileliğimin geri kalan kısmını huzur içinde geçirmek naisp olur. Cümlemize inşallah :) bayrama biraz buruk giriyorum
Amannn 12 gün sonra şu amniyosentezi olsam da 3 hafta daha üstüne geçse de sonuçları öğrensem de ben de aranıza katılsam şimdi ne akdar moralimi yüksek tutuyorum desem de ne yerdeyim ne gökte gibi inşallah hayırlı sonucu alınca hamileliğimin geri kalan kısmını huzur içinde geçirmek naisp olur. Cümlemize inşallah :) bayrama biraz buruk giriyorum
Aynen canım,böyle kokulu,kocaman,boğaza takılan sinir bir hap gercekten
Toplam ne kadar su içtiğimi bilemiyorum hep değişik bardaklarla bi küçük plastik bir büyük cam evde başucumda şişeden yemekte başka başka boy bardaklarla falan ama bayağa bi içmeye çalışıyorum ama o kadar içmeme rağmen susuzum hep gibi sizde durumlar nasıl?
NAZ cım İNŞALLAH amniyosentez temiz çıkar da rahat bir nefes alırız :)
Bu arada ben de doktordan geldim.
Doktor bacak arasında bişey göremedim kız olabilir dedi aynı anda eşim doktorun arkasında sessiz zafer naraları attı hehehe komikti :)
naz bak mergen sana kıyak geçmiş
hiç öyle düşünme tatlım,bebişin sağlıklı bir şekilde büyüyor içinde.. Riski yüksek çıkıp amniyosentez yaptıranları okumadın mı kaçında korktuğun sonuç çıkmış?hamileliğin tadını çıkar üzme bebişini sakın
canım benim,allah'ın izniyle hersey yolunda gidecek hayırlısıyla...hepimizin duaları bu yönde,bebişlerimizle...
suyu bende cok iciyorum .alisigim suya böbrek tasım çoktu .aksam yatarken,gece,sabah kalkınca ilk isim su...
Ama hala sabah kalkınca kupkuru ağzım boğazım :s
naz bak mergen sana kıyak geçmiş
yaaa niye düzelttin naz'da bir görseydi
normalde haftanın 6 günü çalışıorum iş yerinde bi bardak ediniyorum içip içip dolduruyorum bardağımı kesinlikle boş bırakmamaya çalışıyorum. Bende sanki susuzmuşum gibi hissediyorum hep. Eskiden susamadan su içmezdim veya su yerine susuzluğumu kola, meyve suyu gibi şeylerle bastırırdım aslında çok yanlış yapıyomuşuz. Hamile kalınca bütün kötü alışkanlıklarım gitti
naz cım inşallah amniyosentez temiz çıkar da rahat bir nefes alırız :)
bu arada ben de doktordan geldim.
Doktor bacak arasında bişey göremedim kız olabilir dedi aynı anda eşim doktorun arkasında sessiz zafer naraları attı hehehe komikti :)
:))))
Bu listenin sonunda doğdu & dogum sekli falanda olacak değil mı ?
Eğer olacaksa kendime bir topic acayım ben anca sigariz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?