lierac kremi nerden aldın internetten mi bana da doktorum mustela önerdi almadım eczanede çok pahalı internette 3 paket 160 tl eczane tanesini 80 den satıyor
kakao kağın nasıl acaba ben aktara sordum kakao yağı varmı diye çatlaklar için mi dedi evet dedim katı kakao yağı varmış onu kullanın dedi ama onu da kimseden duymadım duyan varmı katı kakao yağını
1 ay sonra durdurun beni dersin:))
Canım birsey söyleyeyim de ; ben vitamin vs kullanmıyorum.sadece kan ürünleri
Etle,yeşil sebzeyle,pekmezle ,ilacla vs bunlarla beraber süt ve ürünleri tuketmek yasak demişti.birbirlerinin vitamini carti curtu ölüyormuş.
Yiyebilirsen Yogurtla bal dene oh miss.
saol canım verdiğin bilgiler için yoğurdu bal ile denedim ama sevmedim ballı süt içiyorum her akşam çocukluğumdan beri içerim sağolsun babacığım balı pekmezi özel olarak getirtti hiç hormonsuz gayet sağlıklı arada teyzem yoğurt süt gönderiyor köyden umarım bebeğime faydası olur bide şu kanamalrım bitse herşey daha güzel olucakda
bana da bu hafta bitmek bilmedi. Artık dk. Sayıyorum. Iki gündür size bile yazacak gücü bulamıyorum kendimde yazdıklarınızı okuyorum. Yaptığım iş de kesinlikle yorucu değil eve gidince de yaptığım birşey yok ama inanılmaz halsizim.
Eşim hala sigarayı bırakamadı çok üzülüyorum bebek olunca bırakıcam diye söz vermişti .( dün de diyor ki cinsiyet bi belli olsun söz bırakıcam tövbe yarabbim cinsiyetle ne ilgisi va ryaaaaa
Eşim hala sigarayı bırakamadı çok üzülüyorum bebek olunca bırakıcam diye söz vermişti .( dün de diyor ki cinsiyet bi belli olsun söz bırakıcam tövbe yarabbim cinsiyetle ne ilgisi va ryaaaaa
şöyle yatakta gerine gerine yatmayı çok özledim ben yaaaaa hamile olduğumu duyduğumdan beri korkumdan şöyle güzel güzel gerinemedimyukarıya uzanma uzanınca bebek düşer diyorlardı ya allah korusun eee yatarken gerinmek te öyle bişey diye korkumdan gerinmiyorum :) robot gibi yatıp kalkıyorum hele tok olunca bütün gün ye ye mide baskı mı yapıyor ne yapıyor iyce çatlıcak gibi oluyor insan sütüydü yoğurduydu derken bi yandan diğer yana dönerken kramp giriyor resmen karnımakasıklarıma falan. Sizde de öyle mi durumlar?
merhaba kizlar 2li testi dun doktnra gosterdik sukur hersey yolundaymis
aynen yaaaa neden böyle olduk biz yaaaa bütün enerjimi aldı bu hamilelik sanki dün evde bi yemek yaptım sanki davet verdim üstelik öncesinde ve sonrasında asistanım gibi allah razı olsun hep eşim yardım etti ona rağmen bi de sinirler de laçka herşleye bağırıyorum evde falan yerli yersiz sonra da üzüldüm çok eşimden özür diledim elini öptüm başıma koydum :) çekilecek gibi değilim bakalım allahtan hayırlsıı.)
canım ilaç takviyesi denedimi?
Canım aynen benimde durumum öyle...
Sürekli gerinme,yüz üstü yatma isteği içindeyim ama sadece soluma doğru temkinli bir şekilde yatıyorum...bazen bütün gün sol tarafımın uyuşukluğu geçmiyor.
Dönerken,ayağa kalkerken zaman zaman bende de kramplar oluyor canım.
valla canım benimkide öyle. Evimizi alalım bırakıcam dedi kredi ödemeleri olcak diye. Eve yerleştik bebek gelsin bırakıcam dedi bebek yolda. Doğana kadar bırakıcam dedi artık en sonunda sigarayla kapının önüde yatırcam onu az kaldı :sBende sigara içen bi insandım ve bıraktıktan sonra gerçekte insan anlıyomuş nekadar gereksiz bişy olduğunu inanki zamanla aramıyosun bile ço şükür bebek vesile olduda bıraktım yoksa benimde bırakıcağım yoktu. Inşallah asla başlamam tekrar
Merhaba kizlar 2li testi dun doktnra gosterdik sukur hersey yolundaymis
aynen ben de okadar çok içiyordum ki bebeğin hatrına bıraktım hatta malesef bebek ultrasonda tespit edilene kadar da içtimyani 6. 7 haftaya kadar doktora söyledim bişey olmaz dedi. Kese görünüyor ya birtek o zaman bıraktım işte ben keseye bıraktım o bebeğe bırakmadı
Ben henüz birşey sürmeye başlamadım aslında acele etsem fena olmaz
hamilelikte her dönemin bir sıkıntısı var ya 4. Ayın da böyle heralde. Bende çok gerginim dediğin gibi bide duygusallık çöktü ki dün sebepsiz tartışma çıkardım sonrada sen beni üzüyorsun deyip ağladım.
Bu günler de böyle geçecek allahın izniyle bebeklerimiz için...
doğsun yanında icmem der :))))
esine birsey diyemem benim eşimde iciyor hala bırakacak hatta beraber bırakacaktık bana boyle bir sebep verdi :)
hamile kalır kalmaz sigara içene demediğim kalmıyor dogurunca canım istiyor.nasil birseyse
cnm çatlaklar 3 ayda oluşmaaya başlıomuş bencede başla istersen
verilen paraya acıyorum vallaAslında bende ultrasonda görene kara içtim canım ama istenince bırakılıomuş onu öğrendim
cnm lierac nette daha ucuz bende netten aldım eczanelerde pahalı kakao yağını tavsiye edio herkes doktorda onu önermişti onu aldım katı dediği de var ama onu yazın güneşlenirken sürüodum çok karartıo teni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?