2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

cnm lierac nette daha ucuz bende netten aldım eczanelerde pahalı kakao yağını tavsiye edio herkes doktorda onu önermişti onu aldım katı dediği de var ama onu yazın güneşlenirken sürüodum çok karartıo teni

saol canım verdiğin bilgiler için yoğurdu bal ile denedim ama sevmedim ballı süt içiyorum her akşam çocukluğumdan beri içerim sağolsun babacığım balı pekmezi özel olarak getirtti hiç hormonsuz gayet sağlıklı arada teyzem yoğurt süt gönderiyor köyden umarım bebeğime faydası olur bide şu kanamalrım bitse herşey daha güzel olucakda

Merhaba kizlar 2li testi dun doktnra gosterdik sukur hersey yolundaymis

Ohhh yarasın arkadaşıma ve bebişine :)

aynen yaaaa neden böyle olduk biz yaaaa bütün enerjimi aldı bu hamilelik sanki dün evde bi yemek yaptım sanki davet verdim üstelik öncesinde ve sonrasında asistanım gibi allah razı olsun hep eşim yardım etti ona rağmen bi de sinirler de laçka herşleye bağırıyorum evde falan yerli yersiz sonra da üzüldüm çok eşimden özür diledim elini öptüm başıma koydum :) çekilecek gibi değilim bakalım allahtan hayırlsıı.)

Eşim hala sigarayı bırakamadı çok üzülüyorum bebek olunca bırakıcam diye söz vermişti .( dün de diyor ki cinsiyet bi belli olsun söz bırakıcam tövbe yarabbim cinsiyetle ne ilgisi va ryaaaaa

Doğsun yanında icmem der :))))
Esine birsey diyemem benim eşimde iciyor hala bırakacak hatta beraber bırakacaktık bana boyle bir sebep verdi :)
Hamile kalır kalmaz sigara içene demediğim kalmıyor dogurunca canım istiyor.Nasil birseyse

Eşim hala sigarayı bırakamadı çok üzülüyorum bebek olunca bırakıcam diye söz vermişti .( dün de diyor ki cinsiyet bi belli olsun söz bırakıcam tövbe yarabbim cinsiyetle ne ilgisi va ryaaaaa

Canım ilaç takviyesi denedimi?

Canım aynen benimde durumum öyle...

Sürekli gerinme,yüz üstü yatma isteği içindeyim ama sadece soluma doğru temkinli bir şekilde yatıyorum...Bazen bütün gün sol tarafımın uyuşukluğu geçmiyor.

Dönerken,ayağa kalkerken zaman zaman bende de kramplar oluyor canım.

valla canım benimkide öyle. evimizi alalım bırakıcam dedi kredi ödemeleri olcak diye. eve yerleştik bebek gelsin bırakıcam dedi bebek yolda. doğana kadar bırakıcam dedi artık en sonunda sigarayla kapının önüde yatırcam onu az kaldı :S bende sigara içen bi insandım ve bıraktıktan sonra gerçekte insan anlıyomuş nekadar gereksiz bişy olduğunu inanki zamanla aramıyosun bile ço şükür bebek vesile olduda bıraktım yoksa benimde bırakıcağım yoktu. inşallah asla başlamam tekrar

Hamilelikte her dönemin bir sıkıntısı var ya 4. ayın da böyle heralde. Bende çok gerginim dediğin gibi bide duygusallık çöktü ki dün sebepsiz tartışma çıkardım sonrada sen beni üzüyorsun deyip ağladım.
Bu günler de böyle geçecek Allahın izniyle bebeklerimiz için...

Geçen sene ikimiz de uttuk hiçbir işe yaramadı bir de inşallah zarar vermemiştir biyerlerimzden sonradan çıkmaz ben de bırakamıyordum ne yapsak ama şimdi bebek için bıraktım inşallah o da bırakır.

aynen ben de okadar çok içiyordum ki bebeğin hatrına bıraktım hatta malesef bebek ultrasonda tespit edilene kadar da içtim yani 6. 7 haftaya kadar doktora söyledim bişey olmaz dedi. Kese görünüyor ya birtek o zaman bıraktım işte ben keseye bıraktım o bebeğe bırakmadı

verilen paraya acıyorum valla aslında bende ultrasonda görene kadar içtim canım ama istenince bırakılıomuş onu öğrendim

Son düzenleme:
Ah canım kıyamam aynen benim gibisin sonr ada üzülüyor işte insan.

aynen canım yhiç sorma hayır daha önce ciğer rahatsızlığı geçirmiş diye çok korkuyorum hep elim kalbimde normalde kimsenin içmememesi lazım onun hiç yani.

Tmaam canım ben ınternetten pek beceremiyorum eczaneden alırım herhalde kazıklancam bi doktora sorayım diyodum ama 6 kasım randevum

cnm çatlaklar 3 ayda oluşmaaya başlıomuş bencede başla istersen

para da ayrı hiç sorma dün baktım dinlemiyor öyle dedim zaten artık son çare bebeğin rıskını böyle mi harcıcaz falan dedim.

verilen paraya acıyorum valla Aslında bende ultrasonda görene kara içtim canım ama istenince bırakılıomuş onu öğrendim

Toplam ne kadar su içtiğimi bilemiyorum hep değişik bardaklarla bi küçük plastik bir büyük cam evde başucumda şişeden yemekte başka başka boy bardaklarla falan ama bayağa bi içmeye çalışıyorum ama o kadar içmeme rağmen susuzum hep gibi sizde durumlar nasıl?

kızlar ben kaçar artık hepinize iyi akşamlar bana iyi tatiller dicem ama bayram temizliği yapacağım bebişlere iyi bakın

teşekkürler canım bende emin olamadım arkadaşlara sorayım ondan sonra alırım dedim adam çok met etti ama sizlerin tecrübesi önemli bende netten alayım çatlak kremini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…