2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
listeye beni de eklermisiniz sat 19 temmuz bir kaç gün önde çıkıyor 1 hafta ama biz sat i dikkate alalım dimi mergen e şimdiden tşkkrler.

Elbette eklerim canım,bilgilerini verirsen.Doktorun söylediği tarihi dikkate almakta fayda var.

Yaş?
Son adet tarihi?
Beklenen doğum tarihi?
Kaçıncı bebeğin?
Belliyse cinsiyeti?
Hamile aldığın kilon ve şuanki kilon?
Yaşadığın şehir?

:))))

Bu listenin sonunda doğdu & dogum sekli falanda olacak değil mı ?
Eğer olacaksa kendime bir topic acayım ben anca sigariz :))

Evet evet Allah'ın izniyle olacak canım,doğum şekli,doğum kilosu vb...

Ben sana özel sütun ayarlarım,merak etme canım

Canım temizlik işinde kolaylıklar dilerim,aman dikkat et kendine,fazla yorulmaKocamaaan öpüldün Allah'a emanet ol canım.

ben de kaçayım oğluşuma yemekler hazırlayayım:)
hafta sonu yokum,Allah izin verirse pazartesi görüşürüz;geleceğini söyleyenler burada olsun yoklama yapacağım ona göre :)
hepinizi çok öpüyorum
miniklerime iyi bakın

Canım kolay gelsin

Sende kendine ve minişlerine iyi bak.

İyi haftasonları,öpüyorum

Katinamin elinde kovası silecek ah silecek :))
Kolay gelsin canım sende dikkat et kendine bebise...

vallahi yaaa ha aha haa :) alemsin doğdu doğduysa sezeryanla mı doğdu normal doğum mu yaptı epidural normal mi epidural sezeryan mı handi renk taç taktı takmadı kaç altın tekıldı takılmadı şeklinde uzar gider bu liste :)

:))))

Bu listenin sonunda doğdu & dogum sekli falanda olacak değil mı ?
Eğer olacaksa kendime bir topic acayım ben anca sigariz :))

inşallah canım Allah ağzından duysun inşallah öyle olur.

Öyle olmuş gerçekten.

Allah söyletti ;
Doğumdan sonra,bebişin peşinde koşarken,sahip olduğu kilosu

Gördü canım sanırım

haydi c10 gün yoksun iyi bayramlar şimdiden iyi tatiller çok yorma kendini temzilkte sakın Allaha emanet ol görüşürüz gelince.

Kiz dur ne ettin sen ,daha dogum için anca sütun aldım onları sokma araya...Taci altini neymis.gerçi o seçenekler bende boş olur...

Katinamin elinde kovası silecek ah silecek :))
Kolay gelsin canım sende dikkat et kendine bebise...

dayanamadım gene geldim..:))
tamam kızlar kendime dikkat edicem..nolur sizde edin..üzülmeyin bişeye kaynanalar bayramda elbet bi laf sokacaklardır sıkmayın canınızı..
içinizde aslan parçası yada kendimiz gibi kızlar yetiştireceğiz..bizi korucak onlar yeterki şimdilik üzülmeyin sıkmayın canınızı bişeye..
doğuma gider gibi konustum her Yarabbim..öpüyorum herkesiiiii

haydi canım görüşürüz pzt inşaşalh sağlıkla çok öptük :) yoklama yap tabi habersiz kimse biryere gitmesin sonr amerak ediyoruz bak ne güzel açık açık söyledi katinam :) dimi ama söylemeseydi Allah korusun işin yoksa 10 gün merak et.

ben de de boş olur :)

Kiz dur ne ettin sen ,daha dogum için anca sütun aldım onları sokma araya...Taci altini neymis.gerçi o seçenekler bende boş olur...

ay canım bak giderayak beni duygulandırdın :) ağlıyorum şuanda :) inşallah doğuma giderken de dönüşte de birbirimize burdan haber vermek nasip olacak.

Hepinize iyi akşamlar iyi haftasonları pazartesi salı gelmeyeceklere hayırlı tatilller ve iyi bayramlar dilerim. çok öptüm bana ayrılan süre burada sona erdi kalın sağlıcakla :)

Canım arkadaşlarım bende müsadenizle huzurlarınızdan ayrılıyorum.:87:

Hepinize iyi,dinlendirici,neşeli,keyifli,alışverişli bir hafta sonu diliyorum.:103:

Tatile erken başlayacakların şimdiden bayramı kutlu olsun.Yolculuk yapacakların,yolu açık ve hayırlı olsun.

Kendinize ve bebişlere çok iyi bakın.Allah'a emanet olun.:79:

Kocaman öpüldünüz İyi akşamlar :116:

ay aman kuzum dikkat et bende arada öle oluyorum sabah yataktan birden kalkınca sanırım kan şekeri düşüo o yüzden yataktan kalkmadan yatağa azıcık otur öle kalk cnm benim

ah canım ahhhh anzar değdi nazar hepiniz birden rahatsızlandınız çok geçmiş olsun dikkat et kendine.

sagolun kizlar ya,stres yapacak bi durumum yok pek evdeyim calismiyorum zaten, sanirim benim kan sekerimle ilgili problem var ne zaman biraz aciksam basim gozum donmeye basliyor, terleme degil ama icimden ani sicaklik hissi geliyor evet :S bugun kalkar kalmaz biseyler yedim daha iyiydim...

bu arada liste yana dogru genisliyor masallah :79: ben de 58 kiloydum simdi 60 a ciktim :79:

harikasın yaaa

kızlarr yarın inşallah bebişimi göreceğim.veee inş cinsiyeti ögreneceğizz çok heyecanlıyım yaaaaayarın akşam buluşup haberleri yazmak ümidi ile hepinizi kocaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…