listeye beni de eklermisiniz sat 19 temmuz bir kaç gün önde çıkıyor 1 hafta ama biz sat i dikkate alalım dimi mergen e şimdiden tşkkrler.
:))))
Bu listenin sonunda doğdu & dogum sekli falanda olacak değil mı ?
Eğer olacaksa kendime bir topic acayım ben anca sigariz :))
kızlar bu arkadasınız kaçar evde yarından itibaren temizlik yapicim..p.tesi de gidip kendimi hamiş kıyafetimi alayım..ahtım var hamiş kıyafeti giyecem
hepinizi öpüyorum miniklerimiz Allaha emanet..ayın 30 unda hepiniz burda görmek istiyorum..sizi seviyorum
ben de kaçayım oğluşuma yemekler hazırlayayım:)
hafta sonu yokum,Allah izin verirse pazartesi görüşürüz;geleceğini söyleyenler burada olsun yoklama yapacağım ona göre :)
hepinizi çok öpüyorum
miniklerime iyi bakın
kızlar bu arkadasınız kaçar evde yarından itibaren temizlik yapicim..p.tesi de gidip kendimi hamiş kıyafetimi alayım..ahtım var hamiş kıyafeti giyecem
hepinizi öpüyorum miniklerimiz Allaha emanet..ayın 30 unda hepiniz burda görmek istiyorum..sizi seviyorum
:))))
Bu listenin sonunda doğdu & dogum sekli falanda olacak değil mı ?
Eğer olacaksa kendime bir topic acayım ben anca sigariz :))
Öyle olmuş gerçekten.
Allah söyletti ;
Doğumdan sonra,bebişin peşinde koşarken,sahip olduğu kilosu
Gördü canım sanırım
vallahi yaaa ha aha haa :) alemsin doğdu doğduysa sezeryanla mı doğdu normal doğum mu yaptı epidural normal mi epidural sezeryan mı handi renk taç taktı takmadı kaç altın tekıldı takılmadı şeklinde uzar gider bu liste :)
inşallah canım Allah ağzından duysun inşallah öyle olur.
Katinamin elinde kovası silecek ah silecek :))
Kolay gelsin canım sende dikkat et kendine bebise...
ben de kaçayım oğluşuma yemekler hazırlayayım:)
hafta sonu yokum,Allah izin verirse pazartesi görüşürüz;geleceğini söyleyenler burada olsun yoklama yapacağım ona göre :)
hepinizi çok öpüyorum
miniklerime iyi bakın
Kiz dur ne ettin sen ,daha dogum için anca sütun aldım onları sokma araya...Taci altini neymis.gerçi o seçenekler bende boş olur...
dayanamadım gene geldim..:))
tamam kızlar kendime dikkat edicem..nolur sizde edin..üzülmeyin bişeye kaynanalar bayramda elbet bi laf sokacaklardır sıkmayın canınızı..
içinizde aslan parçası yada kendimiz gibi kızlar yetiştireceğiz..bizi korucak onlar yeterki şimdilik üzülmeyin sıkmayın canınızı bişeye..
doğuma gider gibi konustum her Yarabbim..öpüyorum herkesiiiii
ay aman kuzum dikkat et bende arada öle oluyorum sabah yataktan birden kalkınca sanırım kan şekeri düşüo o yüzden yataktan kalkmadan yatağa azıcık otur öle kalk cnm benim
o gecen iş yerinde bana da oldu benim nefesimde gitti duymuyordum görmüyordum ve ayakta duramıyordum tüm kaslarım tutmuyordu resmen bir an ölüm bu sanırım dedim ama stresten olabileceğini söyledi doktor beyin tomogr.çekilmesi lazım ayrıntı için ama bebekten dolayı onuda yapamıyoruz dedi canın bişi ye mi skkın dı yada bişi yi fazla mı kafana taktın tatlım stres yapma ama kan şekerinde düşmüş olabilir terledin mi kan şekeri düştügünde terlemede oluyor
ah canım ahhhh anzar değdi nazar hepiniz birden rahatsızlandınızçok geçmiş olsun dikkat et kendine.
Dr dan çıktık şimdi herşey yolunda bebişimiz erkekmiş
dayanamadım gene geldim..:))
tamam kızlar kendime dikkat edicem..nolur sizde edin..üzülmeyin bişeye kaynanalar bayramda elbet bi laf sokacaklardır sıkmayın canınızı..
içinizde aslan parçası yada kendimiz gibi kızlar yetiştireceğiz..bizi korucak onlar yeterki şimdilik üzülmeyin sıkmayın canınızı bişeye..
doğuma gider gibi konustum her Yarabbim..öpüyorum herkesiiiii
Kesin mı belliymis cinsiyeti bebisin?ona gore birde 15. Haftada gideyim dr a:))
Dr dan çıktık şimdi herşey yolunda bebişimiz erkekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?