2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

umutege16 neguzel demekkı senınkıde tup bebek benımde sat 30 hazıran ama yumurtalarım gec buyudu benım dogal olarakta gec transferım oldu ama rabbıme sukurler olsun yuzumuz guldu onemlı olanda buydu allah hepımızın bebegıne uzun omur versın saglıklı bır sekılde kucagımıza almak nasıp olsun ınsallah ben turkıyede ıkı doktora gıttım bırı bana 20 ıla 25 mart sezeryan olursa normal olursa dedı 4 nısan ama burdakı muhtemel dogum tarıhı 11 nısan gorunuyor heralde benımde bebek sezeryan olacak tabbı rabbım neyı gosterır bılemeyız hakkımızdan hayırlısı olsun ınsallah

naz bence sen yınede huzurlu gecır hamılelıgını hıc bırsey cıkmayacak ınsallah bebegının hamılelıgının keyfını cıkar sonra cok pısman olursun moral cok onemlı
:26:

Ben 2 dr. Birden gidiyorum devlet has.ve özel bugünkü dr. Cinsiyetimize erkek dedi,açmış bacaklarını arkadan pipisini gördük çok güzeldiiii.......ve 3 lü test için kan verdim..

Ben 2 dr. Birden gidiyorum devlet has.ve özel bugünkü dr. Cinsiyetimize erkek dedi,açmış bacaklarını arkadan pipisini gördük çok güzeldiiii.......ve 3 lü test için kan verdim..

Gözün Aydın :)) darısı ogrenemeyenlerin basına ...Erkek bebisler atakta.Saglikla doğurmanda nasip olsun ins...

Banada oğlum olacak gibi geliyor gönlümden kiz geçiyor ama...benim Dr cok az konuşuyor 6 aya anca söyler cinsiyeti.tahmin bile yapmadı bende sorup nazlamiyorum aksama anca cvp verir.
Kızlar daha kolay zahmetsiz büyüyor erkeklere göre.

Kızlar selamlar yegenlerime öpücükler ,
Ben memlekete geldim ondan giremiyirum cepten de zor oluyor bana iki günde neler oldu özet geçecek var mi :)

Herkes iyi :)))))

Kimi kaynana,kimi hastLikla uğraşıyor ama genel olarak maşallah...
Bende telciyim
Kiz benim yerimede gez.ohh bebisle memlekette .cok kilo almadan gel ama liste genişliyor bak :)))

Mrb arkadaşlar dün hamile pantolonu aldım 2 tane bitanesi kot. Ama kot olan meğer biraz büyükmüş. Düşüyor ben çekiyorum o düşüyor. Acaba bi beden küçük mü alsaydım? offff

Herkes iyi :)))))

Kimi kaynana,kimi hastLikla uğraşıyor ama genel olarak maşallah...
Bende telciyim
Kiz benim yerimede gez.ohh bebisle memlekette .cok kilo almadan gel ama liste genişliyor bak :)))

O zaman maşallah hepimize:) hep iyi olalım inşallah
Ya annemin yemeklerini öyle ozlemisim ki dayanamıyorum o da sürekli şu fydli Ye bunu da Ye diyip duruyor ana gibi yar olmaz tadını cikariyorum çok ozlemisiz birbirimizi herkes deli oluyor bize simartildik :)
Gezenedim daha uçaktan sonra karnım ağrıdı biraz ondan bikac.gün evde olmaya karar verdim sonra gezicem ama senin yerine de gezerim

kızlarrrr herkese hayırlı günler olsun..

ailemize bir kız bebiş katılıyor :)) kesin kız bebek dedi çokk heycanlandım bak yine. 4 boyutlu ilede bakıldı cd verdiler simdi evde onlara bakıyorum.180 gr mış bebişim.darısı ögrenemeyenlerin başına

Yani benim başıma :) maşallah prensesimize kilosu bile belli oldu bak sen gramini yerim onun bende hem cd hem ogrenmek istiyorum artiiiik :)

Mrb arkadaşlar dün hamile pantolonu aldım 2 tane bitanesi kot. Ama kot olan meğer biraz büyükmüş. Düşüyor ben çekiyorum o düşüyor. Acaba bi beden küçük mü alsaydım? offff

Canım ben iki normal beden bir buyuk beden aldım kilo alicaz ve bol olmasimi istiycez neticede o yüzden bence değiştirme yandan ayarlamali değil genelde içten ayarı olur hamile pantolonlarinda

hayırlı olsun canım,bu arada kızlar çoğaldı he:)
bende cd istiyom ya
ablamlar o cd görüntüsüyle klip gibi bişe yapıp mail atmışlardı herkese,çok güzel olmuştu bizim içinde:)

Son düzenleme:

heeey maşallaah yaa Allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin inşallah:):) Allahıım banada öğrenmeyi biran önce nasip et yahuu

dünden beri kafamda kocaman bi taş var sanki boynumdan itibaren ağrıyo(
ben geçer diyodum ama sen benden öndesin daha devam mı edicek(

Valla afedersinde benim anamı ağlattı bu baş ağrısı ilaç da atmam ben öyle kolay kolay napıcamı bilemedim. Bide işteykende hiç çekilmiyor yaa...

Valla afedersinde benim anamı ağlattı bu baş ağrısı ilaç da atmam ben öyle kolay kolay napıcamı bilemedim. Bide işteykende hiç çekilmiyor yaa...

walla benimde her hafta cuma akşamı zirveye çıkıyodu ctesi geçiyodu ama bu defa öle olmadı hala devam ediyo,bayramda bari olmasa

Vitamin87 gözün Aydın canim Allah mutluluğunu daim etsin:)
Rabbim kucağına almayı da nasip etsin...

Bu baş ağrıları nedendir ki ya

Benim migrenim var ben ondan sanıyordum ama herkeste var hava degisiminden mı ne?
Bir tane yazmayı iyice kivirdim sirilsiklam kolonya döktüm basımda bağlı . O biraz iyi geliyor babaannem metodu ama ise yarıyor :))

sağlıklı olsunlar canım bebelerimiz inşallahhh
ne zaman doğacağına çok takılmıyorum ben
tüp bebek merkezindeki drum sezeryan dedi 38.haftadan sonra aldırabilirsiniz demişti ama şimdiki drla henüz birşey konuşmadık...ama ben kendim sezeryan istiyorum biran önce nisan gelsede kucağımıza alsak ya mis kokusunu içime çekip koklamak istiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…