evet canım ya bende yazacaktım sana
dr bebeğin bir hafta önde gidiyor erken yumurtlamışsın dedi(benim ki tüp bebek)senin sat tarihini artık değiştirelim dedi
30 haziran oldu benim sat tarihim doğum da bir hafta öne gelmiş olduhatta ben büyük ihtimalle martta doğurucam sezeryan olacağı için:26::26::26:
Amannn 12 gün sonra şu amniyosentezi olsam da 3 hafta daha üstüne geçse de sonuçları öğrensem de ben de aranıza katılsam şimdi ne akdar moralimi yüksek tutuyorum desem de ne yerdeyim ne gökte gibi inşallah hayırlı sonucu alınca hamileliğimin geri kalan kısmını huzur içinde geçirmek naisp olur. Cümlemize inşallah :) bayrama biraz buruk giriyorum
Ben 2 dr. Birden gidiyorum devlet has.ve özel bugünkü dr. Cinsiyetimize erkek dedi,açmış bacaklarını arkadan pipisini gördük çok güzeldiiii.......ve 3 lü test için kan verdim..
Kızlar selamlar yegenlerime öpücükler ,
Ben memlekete geldim ondan giremiyirum cepten de zor oluyor bana iki günde neler oldu özet geçecek var mi :)
Herkes iyi :)))))
Kimi kaynana,kimi hastLikla uğraşıyor ama genel olarak maşallah...
Bende telciyim
Kiz benim yerimede gez.ohh bebisle memlekette .cok kilo almadan gel ama liste genişliyor bak :)))
kızlarrrr herkese hayırlı günler olsun..
ailemize bir kız bebiş katılıyor :)) kesin kız bebek dedi çokk heycanlandım bak yine. 4 boyutlu ilede bakıldı cd verdiler simdi evde onlara bakıyorum.180 gr mış bebişim.darısı ögrenemeyenlerin başına
Mrb arkadaşlar dün hamile pantolonu aldım 2 tane bitanesi kot. Ama kot olan meğer biraz büyükmüş. Düşüyor ben çekiyorum o düşüyor. Acaba bi beden küçük mü alsaydım? offff
ailemize bir kız bebiş katılıyor :)) kesin kız bebek dedi çokk heycanlandım bak yine. 4 boyutlu ilede bakıldı cd verdiler simdi evde onlara bakıyorum.180 gr mış bebişim.darısı ögrenemeyenlerin başına
Bu baş ağrıları nedendir ki ya
dünden beri kafamda kocaman bi taş var sanki boynumdan itibaren ağrıyo(
ben geçer diyodum ama sen benden öndesin daha devam mı edicek(
Valla afedersinde benim anamı ağlattı bu baş ağrısı ilaç da atmam ben öyle kolay kolay napıcamı bilemedim. Bide işteykende hiç çekilmiyor yaa...
Bu baş ağrıları nedendir ki ya
umutege16 neguzel demekkı senınkıde tup bebek benımde sat 30 hazıran ama yumurtalarım gec buyudu benım dogal olarakta gec transferım oldu ama rabbıme sukurler olsun yuzumuz guldu onemlı olanda buydu allah hepımızın bebegıne uzun omur versın saglıklı bır sekılde kucagımıza almak nasıp olsun ınsallah ben turkıyede ıkı doktora gıttım bırı bana 20 ıla 25 mart sezeryan olursa normal olursa dedı 4 nısan ama burdakı muhtemel dogum tarıhı 11 nısan gorunuyor heralde benımde bebek sezeryan olacak tabbı rabbım neyı gosterır bılemeyız hakkımızdan hayırlısı olsun ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?