2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar aranızda kan ilacına başlayan var mı, bugün dr. alt sınırda başlayalım dedi,bide bugün eczanedeki kız omega 3 için altıncı aydan sonra başlayın yoksa bebek obez olur dedi, ben internette biraz bakındım 10 gündür falan içiyodum omega 3, doktoruma sormadım gerçi ama sizin doktorlar başladımı?
hala midem bulanıyo benim yaa geçmedi, ve biirde çok sinir bozucu şekilde geğiriyorum sürekli, benim gibi olan varmı aranızda?

Günaydın gunünüz güzel geçsin ins.

neden benım sabah kalkınca mıdem bulanıyor ılkaylarda yasamadıgım herseyı 15 haftamda yasamaya basladım

Bende maalesef öyle oldu
Ama geri gecer , ben acken bulanıyor kahvaltıdan sonra kurtuluyorum.bebis acikinca huysuzlaniyor :))

Enaturel gözün Aydın canım maasallah :) hayirlica dogum yapmak nasip olsun...

Vitamin87 haydi bakalım mujdelerle gel canim hayırlı bir sekilde:)

Gulimier canim kan ilacı gebelikte 4. Aydan itibaren herkese verilir .sadece bazı kisim daha erken baslar.
Obez mevzusunu ilk defa duydum:S Dr sormak lazım belki doğrudur.
Gaz konusunda da senin suan her türlü gaz çıkarman mübah :)) sınırsız

bende başladım canım kansızlık varmış bende:26::26:
omega 3 vermedi bana dr ne zaman vereceği hakkında da bilgim yok:26::26:

Umutege16 senin dogum gunu değişti mı :S

evet canım ya bende yazacaktım sana
dr bebeğin bir hafta önde gidiyor erken yumurtlamışsın dedi(benim ki tüp bebek)senin sat tarihini artık değiştirelim dedi
30 haziran oldu benim sat tarihim doğum da bir hafta öne gelmiş olduhatta ben büyük ihtimalle martta doğurucam sezeryan olacağı için:26::26::26:

Son düzenleme:

Aaaa :))) ne guzel...benimkide sezaryen 38 den sonra gün sececeğim hehe :)
Kiz benim oğlanda 2 hafta ilerdeydi gene de 41+3 (usg gore 43+3 :)) te doğdu daha doğmuyordu eşi yaslanmış dedi Dr .
Fil gibi bir yılda doğurdum.

günaydın herkesee iyi haftasonları

Başı ağrıyan gruba ben de katıldım 2 gündür başım çok ağrıyor

Cinsiyetleri öğrenenlere hayırlı olsun e artık darısı başıma bayramdan sonra gitcem bakalım öğrenebilcek miyiz?

yerini çok sevmiş demek ki canım bırakmak istemememişkaç yaşında oğlun
o zaman yine aynı zamanlara denk gelecek doğumlarımızzz

yerini çok sevmiş demek ki canım bırakmak istemememişkaç yaşında oğlun
o zaman yine aynı zamanlara denk gelecek doğumlarımızzz

kiz dur gaza getirme beni :)))
Oğlum 9 yasına girecek 2 hafta sonra ins.
Dogum ısı cok farklı ya , kızımda 34 haftada zorunlu dogum oldu suyu bitmiş .Ya ben hamileyim diye sürpriz yapamadım diyordum
Düşündüm de esime sancım geldi vs. Diyemedim ( hepsinde yanımda beraber duydu hay yarabbim!Şimdi diyor ki bilmiyormuşum gibi yapayım da hadi söyle . Cocuk 4 aylık :))))

Ha bu arada kiz cocukları gercekten daha erken doğuyor benimki kadar erken olmasa da...

canım senin üçünçü kuzun mu olacak bumaşallah
sağlıkla gelsinlerde benimde en çok istediğim şey eşime süpriz yapıp hamileyim demekti bunda kısmet olmadı her anına birlikte tanıklık ettik inşallah ikinci bebeğin kendiliğinden olurda onun için süpriz yaparım inşallah
ama hamile olduğumu öğrendiğimde ben ağlamarken o sevinçten kahkaha atıyordu yine özel anlarımız oldu bizim sizinde olmuştur mutlaka

He kııı he 3.sessizce diyorum 3 deyü.Rabbim olmayana versin ins. Cogu kisi bilmiyor.hele konu komşu ıyyy.yeni bir dedikodu malzemesi.benim rahatsızlığımda cok kötü duyarsizca tepkiler almıştım coguna kirginim.kimi bulaşacak birsey gibi uzaklaştı kimi yanimda fis fis konuştu.cocuklarima bile öyle .simdi bunu olabildiğince geç görsünler-duysunlar.yada o zamana kadar Rabbim beni burdan kurtarır .

İsin kötüsü o. Benim 3. De bile yok sürpriz . Gerçi 3. Olması başlı basına sürpriz .

Kızlar selamlar yegenlerime öpücükler ,
Ben memlekete geldim ondan giremiyirum cepten de zor oluyor bana iki günde neler oldu özet geçecek var mi :)

kızlarr yarın inşallah bebişimi göreceğim.veee inş cinsiyeti ögreneceğizz çok heyecanlıyım yaaaaayarın akşam buluşup haberleri yazmak ümidi ile hepinizi kocaman öpüyorum

ay canım benim yaaa hadi enn güzel haberlerle gel inşallah uyku yoktur sende şimdii

bencil insanlarla uğraşmak zor canım allah sabır versin sana
bebelerine allah uzun ömür versin inşallah sağlıkla büyüsün hepsi
bence en büyük süpriz 3.cü olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…