2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Naz Naz , kulağın cinlasin hamile çamaşırı aldım , orda sen geldin aklıma :))))

Benim migrenim var ben ondan sanıyordum ama herkeste var hava degisiminden mı ne?
Bir tane yazmayı iyice kivirdim sirilsiklam kolonya döktüm basımda bağlı . O biraz iyi geliyor babaannem metodu ama ise yarıyor :))

Sedagg önermişti hatırlarsanız bu hafta ben basagrilarindan kivrandim o bana nane yagini onerdi
Ldim ve ne zman basim grimaya başlasa sakaklarimi ovuyorum onunla geciyor şiddetle tavsiye ederim

Sedagg önermişti hatırlarsanız bu hafta ben basagrilarindan kivrandim o bana nane yagini onerdi
Ldim ve ne zman basim grimaya başlasa sakaklarimi ovuyorum onunla geciyor şiddetle tavsiye ederim

Limon yagida iyi gelir,nane yagida vaktiyle belime cok sürdüm ...
Dışarı çıkarken parmağıma ip bağlayacağım .unutuyorum

Kiz dur hele ben niye alıyorum babacigimiza soyleyim.hic asermedim bunu onun niyetine alsın :))

merhaba hanimlar, bende nisan 1 annesi olacagim insallah. bizde daha cinsiyetini ogrenemedik. bir oglum var bunun da kiz olmasini istiyorum ama tabi ilk basta saglikli hayirli olsun.

Geriden takip kaderim oldu :) okumaya başlayacağım şimdi.
Umarım herkes iyidir, ben ve bebişim gayet iyiyiz. Sadece yarım saatten fazla ayakta durunca sağ tarafım ağrımaya başlıyor. Doktora soracağım gidince normal mi diye.
Bir de kızlar normal pantolonları sıkan ve hamile pantolonu almayı düşünen ama benim gibi biraz uzun olanlar (1.80'im de ben) :) varsa lcw dekiler kısa gelecektir muhtemelen. Geçen haftasonu h&m'den aldım ben 2 tane. Hem de indirim vardı biri 20 diğeri 30tl, tavsiye ederim.
Çook sayfa okumam gerek daha çoook :)

Son düzenleme:
selam arkadaşlar bende sizler gibi nisan annesi olucam allah kısmet ederse insallah, hepinizi tebrik ederim allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etssin,,

selamun aleykum annişler ve bebişleri
arkadaşlar nasılsınız
bnm de diğer arkadaşlar gibi başım ağrıyor arada,
birde bnmde yataktan kalkınca gözlerim kararıyor ve başım dönüyor
demekki normal böyle olması o yuzden panik yok arkadaşlar
ben bişeyi kafama taktığımda geliyorum burayı okuyorum herkes aynı şeylerden bahsediyo
o zaman rahatlıyorum hatta eşime de söylüyorum herkes aynı durumda diye , hep aynı endişeler diye
gülüşüyoruz :))
hepinizi öpüyoruz bebişimle Eki Görüntüle 536935

Maşallah canım, benim göbeğim küçük daha yaa. Ben de büyüsün istiyorum..

Dr dan çıktık şimdi herşey yolunda bebişimiz erkekmiş

Gözünüz aydın kızlar, darısı başımıza. Ben de bayramdan sonra gideceğim, inşallah gösterir bizimkisi de.

Yani benim başıma :) maşallah prensesimize kilosu bile belli oldu bak sen gramini yerim onun bende hem cd hem ogrenmek istiyorum artiiiik :)

hayırlı olsun canım,bu arada kızlar çoğaldı he:)
bende cd istiyom ya
ablamlar o cd görüntüsüyle klip gibi bişe yapıp mail atmışlardı herkese,çok güzel olmuştu bizim içinde:)

Vitamin87 gözün Aydın canim Allah mutluluğunu daim etsin:)
Rabbim kucağına almayı da nasip etsin...

heeey maşallaah yaa Allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin inşallah:):) Allahıım banada öğrenmeyi biran önce nasip et yahuu

tebrık ederım vıtamın ınsallah saglıklı kaderı guzel olsun mınık prensesının

kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz.hep bebişim diye seviyordum artık kızım diye seviyorum.bu bile insanı mutlu ediyor.rabbim sağlıkla kucaklarımızada almayı büyütmeyi nasip eylesin.

bugün doktora gittik.kızımız oluyor:)içim içime sığmıyor.kızım gayet sağlıklıymış çok şükür.AFP testi yapıldı.doktor 3 lü teste gerek olmadığını söyledi.
Bu arada baş ağrısı ve göz kararması bende de var.kızım sağlıklı olsun da ben katlanırım.
Allah herkesin gönlüne göre versin kızlar.benim gönlümden hep kız geçiyordu.

hayırlı olsun canım benim gözünaydın.sağlıklı olsun inş.bizimde bi kızımız oluyor sanki kız bebişler arttı mı ne :)

Rabbim sağlıkla kavuştursun sizide hepimizde maşallah :)) baş ağrısı benimde fena akşamüzeri hep aynı saatte yapışıyor

Vitamin & Cerensel tebrik ederim,prenseslerimize maşallah Allah sağlıklarını,iyiliklerini daim etsin tüm kuzucuklarımızın inş.

vitamin87 cinsiyetini öğrenicekti bugün çok heyecanlıydı bende merak ettim bak simdi...

Sezenist bilgilerini yazmadığın için seni listeye alamadım.(Yaş / Son adet tarihi / Beklenen doğum tarihi / Şehir / Kilo )

Kızlar selamlar yegenlerime öpücükler ,
Ben memlekete geldim ondan giremiyirum cepten de zor oluyor bana iki günde neler oldu özet geçecek var mi :)

Canım bende nerelerde bu kız diyordum.İyi tatiller,bol bol dinlen,anne mamalarıyla güzel güzel beslen,memleket havasını çek çiğerlerine Görüşmek üzere

merhaba hanimlar, bende nisan 1 annesi olacagim insallah. bizde daha cinsiyetini ogrenemedik. bir oglum var bunun da kiz olmasini istiyorum ama tabi ilk basta saglikli hayirli olsun.

Hoşgeldin canım hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.

selam arkadaşlar bende sizler gibi nisan annesi olucam allah kısmet ederse insallah, hepinizi tebrik ederim allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etssin,,
Amin canım inş.Hoşgeldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…