- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Benim migrenim var ben ondan sanıyordum ama herkeste var hava degisiminden mı ne?
Bir tane yazmayı iyice kivirdim sirilsiklam kolonya döktüm basımda bağlı . O biraz iyi geliyor babaannem metodu ama ise yarıyor :))
Naz Naz , kulağın cinlasin hamile çamaşırı aldım , orda sen geldin aklıma :))))
Sedagg önermişti hatırlarsanız bu hafta ben basagrilarindan kivrandim o bana nane yagini onerdi
Ldim ve ne zman basim grimaya başlasa sakaklarimi ovuyorum onunla geciyor şiddetle tavsiye ederim
Kiz dur hele ben niye alıyorum babacigimiza soyleyim.hic asermedim bunu onun niyetine alsın :))
kızlar hiç göbek resmi paylaşmıyorsunuz yada belki paylaşmışsınızdır ama ben kaçırmışta olabilirim
o yüzden ben paylaşmak isdedim devamınıda sizden bekliyorummmEki Görüntüle 536057
Eki Görüntüle 536057
Dr dan çıktık şimdi herşey yolunda bebişimiz erkekmiş
kızlarrrr herkese hayırlı günler olsun..
ailemize bir kız bebiş katılıyor :)) kesin kız bebek dedi çokk heycanlandım bak yine. 4 boyutlu ilede bakıldı cd verdiler simdi evde onlara bakıyorum.180 gr mış bebişim.darısı ögrenemeyenlerin başına
Yani benim başıma :) maşallah prensesimize kilosu bile belli oldu bak sen gramini yerim onun bende hem cd hem ogrenmek istiyorum artiiiik :)
hayırlı olsun canım,bu arada kızlar çoğaldı he:)
bende cd istiyom ya
ablamlar o cd görüntüsüyle klip gibi bişe yapıp mail atmışlardı herkese,çok güzel olmuştu bizim içinde:)
Vitamin87 gözün Aydın canim Allah mutluluğunu daim etsin:)
Rabbim kucağına almayı da nasip etsin...
heeey maşallaah yaa Allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin inşallah:):) Allahıım banada öğrenmeyi biran önce nasip et yahuu
tebrık ederım vıtamın ınsallah saglıklı kaderı guzel olsun mınık prensesının
Maşallah canım, benim göbeğim küçük daha yaa. Ben de büyüsün istiyorum..
Gözünüz aydın kızlar, darısı başımıza. Ben de bayramdan sonra gideceğim, inşallah gösterir bizimkisi de.
bugün doktora gittik.kızımız oluyor:)içim içime sığmıyor.kızım gayet sağlıklıymış çok şükür.AFP testi yapıldı.doktor 3 lü teste gerek olmadığını söyledi.
Bu arada baş ağrısı ve göz kararması bende de var.kızım sağlıklı olsun da ben katlanırım.
Allah herkesin gönlüne göre versin kızlar.benim gönlümden hep kız geçiyordu.
hayırlı olsun canım benim gözünaydın.sağlıklı olsun inş.bizimde bi kızımız oluyorsanki kız bebişler arttı mı ne :)
bugün doktora gittik.kızımız oluyor:)içim içime sığmıyor.kızım gayet sağlıklıymış çok şükür.AFP testi yapıldı.doktor 3 lü teste gerek olmadığını söyledi.
Bu arada baş ağrısı ve göz kararması bende de var.kızım sağlıklı olsun da ben katlanırım.
kızlarrrr herkese hayırlı günler olsun..
ailemize bir kız bebiş katılıyor :)) kesin kız bebek dedi çokk heycanlandım bak yine. 4 boyutlu ilede bakıldı cd verdiler simdi evde onlara bakıyorum.180 gr mış bebişim.darısı ögrenemeyenlerin başına
vitamin87 cinsiyetini öğrenicekti bugün çok heyecanlıydı bende merak ettim bak simdi...
Kızlar selamlar yegenlerime öpücükler ,
Ben memlekete geldim ondan giremiyirum cepten de zor oluyor bana iki günde neler oldu özet geçecek var mi :)
merhaba hanimlar, bende nisan 1 annesi olacagim insallah. bizde daha cinsiyetini ogrenemedik. bir oglum var bunun da kiz olmasini istiyorum ama tabi ilk basta saglikli hayirli olsun.
Amin canım inş.selam arkadaşlar bende sizler gibi nisan annesi olucam allah kısmet ederse insallah, hepinizi tebrik ederim allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etssin,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?