2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
gözümüz aydın canım erkek demek maşallah Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin ohhh canım çok şükür baştan beri korkuyordun çok şükür şekerin çıkmamış

kızlar paşamız geliyor
doktorumuz %80 erkek dedi.
glikoz yüklemesi yapıldı dün onun sonucuda çok şükür iyi çıktı.
ben de çok merak ediyorum senin gibi canım erkekler kendni erken belli ediyor diyorlar ya onun için kız olduğunu düşünüyorum hala belli olmadığı için :) bakalım hayırlısı inşallah sağlıklı olsunlar da Allahım inşallah sana da gönlüne göre versin.

maşallah ALLAH NAZARLARDAN SAKINSIN SAKLASIN CANIM

sağol canım benim allah razı olsun.şimdi kızıma isim bulmaya calışıyorum.sümeyye,zülal,melike,şeyma bunlar arasında kaldım.tabi daha cok fikir değiştiririm.boyuda 14 cm olmuş teyzesi

ohhh ye tabi canım afiyetler olsun yarasın çok sevindim.

rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize benim de kızım geliyo %80 kızmış doktor söyledi =) annesinin prensesi olcak =)

Hayirli pazarlar,Maşallah annelerimize , bebislere...yeni gelen anneler hoş geldiniz ne iyi ettiniz...

Cinsiyetler iyice belli oldu ,dayanamayıp öğreneceğim diye korktum :))

Dertsiz;canım inşallah bu cinsiyet ve seker olayı moralini hayli duzeltmistir.Bayramin huzurlu mutlu geçsin oglusunla , esinle.Annelerimiz herseyin en iyisine layık.Tatliyi cok kaçırma aman liste genişliyor bak:))

Mergen listeyi sok gözüme :))) cok yaziyim bari az geride kalsın :)))

Naz :))))))
Allah için söylüyorum herkesin hayırlı dogum haberine sevineceğim ama seninkini daha bir merakla bekleyeceğim İnan
(ayrica sen doguma kac çamaşır götüreceksin onun da merakida var hani :))) )
Bence kilolu anne daha iyi benimkileri görenler hele oğlumu abla kardes gibiyiz oda iyi değil

Hoşgeldiniz, hayırlı gebelik ve dogum olsun ins.:)
Selam olsun Ankaraya hele de Eryaman'a...Cok selam...

sağol canım benim allah razı olsun.şimdi kızıma isim bulmaya calışıyorum.sümeyye,zülal,melike,şeyma bunlar arasında kaldım.tabi daha cok fikir değiştiririm.boyuda 14 cm olmuş teyzesi

Kiz helal olsun sana.tek ve oturakli isimler secmissin.foruma 2 gündür isim konusunda baktım da hiç klasik isim kalmamış .cennette ki kuyu dan eşiğine kadar isim var.Bizim büyükler ya hiç Kur'an okumamış Yada isim dağarcıkları dar.isimlerimiz hep tek ve klasik :)

Parka gittiğimizde en az 3 tane duru 4 tane asel , 5 tane ecrin var... Kulağa hoş gelsede anlamına bakmak lazım .
Ha bu arada benim kızımın adı Zehra. Sadece Zehra...

ha ha ah aha aha:) don deyince akla ben geliyorum demek aranızda en büyük donlu ben olduğum için ve de don rengine göre akıntı rengi tahlilleri yaptığım için. Hııı bir de eski don giymek zorunda kaldığım günler iki yanından makasla bebek için yaşam alanı açmak üzere yırtmaç kestiğim için. yeni arkadaşalr için açıklayım istedim :)

naz senin kocan yaşlanmaz bak ben sana söyleyeyim ay çok hoşsun yaaaa... İZİNDEYİM NAZ.....! DON KONUSUNDA SENİ GEÇECEĞİM

sağol canım benim.bende senin gibi düşünenlerdenim.düşünsene bizimkiler okula başladığında sınıf arkadaşlarının hemen hemen hepsi aynı isimlerden oluşacak :) kızının ismide güzelmiş.rabbim adıyla hayırlı yaşamayı nasip etsin.isim konusunda fazla hassasım.kulaga hoş geliyor diye olur olmadık bişey koymak istemiyorum ahirette hesabı sorulacakmış.hayırlısı neyse o nasip olur inş..

anladım canım topiği sürekli takip edemiyorum yazmışşındır mutlaka...
bendede kızımda şeker çıktı..üstelik ne annemde ne babamda var bitek teyzem şeker hastası onamı çekmişim ne
allahtan diyetle kontrol altına alındı..doktor bu hamileleiğindede çıkar büyük ihtimal dedi..hayırlısı inşallah diyet yapçam yine:18:hamileleiktede hiç çekilmiyo yaaa

12 haftalık doktor %70 erkek dedi aslında bana..ama henüz%100 değil yanılma olabiliyo bazen henüz erken dedi...
o yüzden bende beklemedeyim..inşallah yakında netleşir canım..
öncelikle sağlıklı olması önemli ama cinsiyetide merak etmeden duramıyorum kiii

rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize benim de kızım geliyo %80 kızmış doktor söyledi =) annesinin prensesi olcak =)

gözün aydın..hayırlı olsun kızçennnn
benimde bi kızım var 3 yaşında...
kızım var diye demiyorum amanın kızlar çok tatlı ve bi başka oluyoo yaaa

ewet ya kulağa hoş geliyo diye uydyryp uydurup koyuyolar...
yüksekvoltaj dediğin gibi cennetteki kuyudan,kapıdan,eşikten bidolu isim var ortada

benim kızımın adıda Ayşenur..

Kizlarrr yarin doktora gidecegim insallah, dua edin hersey olunda olsun... Bir aydir gormedim bebegimi ozledim :)

Mrb arkadaşlar dünden beri sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum sanki belirtiler gitti. Zaten karnımda çok çıkmadı. Şüpheliyim çoktandırda doktora gitmiyorum. endişeliyim yarın hemen doktora gidecem

Mrb arkadaşlar dünden beri sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum sanki belirtiler gitti. Zaten karnımda çok çıkmadı. Şüpheliyim çoktandırda doktora gitmiyorum. endişeliyim yarın hemen doktora gidecem

bende aynı durumdayım :18: yarın doktora gideceğim...

bende aynı durumdayım :18: yarın doktora gideceğim...

kızlar panik olmayın bende öyle hissediyordum ama gittim ve gördüm ki bebişim büyümüş bile.bundan sonra hareketleri hissedene kadar panik olacagız eskiden bulantılar vardı endişelenmiyorduk bebeğim sağsalim diyorduk.az daha sabır cok az kaldı kıpırdanacakları zamana..

benmde yarın kontrolum var. cinsiyeti de soyler die umuorum artık.cok merak ediorum... bu arada bulantılarım hala devam edio benım. hiç azalma bile olmadı( yarın bebişimi gorcemm:)))) cok heyecanlıym:>

Gulimier canim kan ilacı gebelikte 4. Aydan itibaren herkese verilir .sadece bazı kisim daha erken baslar.
Obez mevzusunu ilk defa duydum:S Dr sormak lazım belki doğrudur.
Gaz konusunda da senin suan her türlü gaz çıkarman mübah :)) sınırsız

eşimin yanında artık çekinmiyorum ama başka birileri olunca rahatça olmuyo yani, rahat geğiremeyince de midem daha çok bulanıyo, inşallah geçer diye umut ediyorum, 2 gündür de şunu farkettim ki,artık midem, acıkmaya başladığım zaman bulanıyo, bebiş sinyal gönderiyo galiba :) annesi sevmiş onu, kuzum benim

bende başladım canım kansızlık varmış bende:26::26:
omega 3 vermedi bana dr ne zaman vereceği hakkında da bilgim yok:26::26:

banada doktorum vermedi, ben kendim, çok balık yiyemiyorum diye başlamıştım, internette okuduklarımdan yola çıkarak,
ama bayram sonrası kontrolüm var o zaman doktora sorucam öyle devam edicem, eczanedeki kızın söylediği 'obez olur' lafından sonra tırstım, zaten anası babası baya iri yavrumun

maşallah hayırlı olsun canım, darısı bizlerin başına , ben de kız istiyorum galiba,eşimin içine erkek olacak diye doğuyo, bakalım bayramdan sonra inşallah öğreniriz bizde

Sedagg önermişti hatırlarsanız bu hafta ben basagrilarindan kivrandim o bana nane yagini onerdi
Ldim ve ne zman basim grimaya başlasa sakaklarimi ovuyorum onunla geciyor şiddetle tavsiye ederim

benimde evde çin yağı diye bi yağ var, okaliptüs ve nane yağı karışımı, ben de başım ağrıyınca onu iyyice ovarak sürüyorum, çok şiddetli olunca sürekli tekrarlıyorum bikaç saatte bir olmak üzere, migren sinüzit var bende ve nerdeyse 2 aydır sürekli ağrıyo, bu kadar sık ağrımaya ilaç alamıyorum haliyle, bu yağlar iyi geliyo, tavsiye ederim

bende 27 yaşındayım, sat 9 temmuz, 14-04-2013 beklenen doğum tarihi, kısmetse ilk bebeğim olacak, cinsiyeti bayramdan sonra öğrenicez inşallah, 95 kiloyla hamile kaldım, şu an 87 kiloyum istanbuldan yazıyorum

afiyet olsun canım iyi yapmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…