eşimin yanında artık çekinmiyorum ama başka birileri olunca rahatça olmuyo yani, rahat geğiremeyince de midem daha çok bulanıyo, inşallah geçer diye umut ediyorum, 2 gündür de şunu farkettim ki,artık midem, acıkmaya başladığım zaman bulanıyo, bebiş sinyal gönderiyo galiba :)annesi sevmiş onu, kuzum benim
ben de oyleyim hic acliga gelemiyorum artik, bogazlarina duskun olacaklar heralde
Amannn 12 gün sonra şu amniyosentezi olsam da 3 hafta daha üstüne geçse de sonuçları öğrensem de ben de aranıza katılsam şimdi ne akdar moralimi yüksek tutuyorum desem de ne yerdeyim ne gökte gibi inşallah hayırlı sonucu alınca hamileliğimin geri kalan kısmını huzur içinde geçirmek naisp olur. Cümlemize inşallah :) bayrama biraz buruk giriyorum
NAZ cım İNŞALLAH amniyosentez temiz çıkar da rahat bir nefes alırız :)
Bu arada ben de doktordan geldim.
Doktor bacak arasında bişey göremedim kız olabilir dedi aynı anda eşim doktorun arkasında sessiz zafer naraları attı hehehe komikti :)
Dr dan çıktık şimdi herşey yolunda bebişimiz erkekmiş
lierac kremi nerden aldın internetten mi bana da doktorum mustela önerdi almadım eczanede çok pahalı internette 3 paket 160 tl eczane tanesini 80 den satıyor
Ben lierac'ı interneten aldım. Önce bir kozmetikçiye gittim, kutusu 46 lira dedi ama ben öncesinden internette 3 kutusu 99 liraya görmüştüm. O yüzden internetten sipariş ettim ve 2 gün içinde geldi. Ben daha güvenilir bulduğum için gittigidiyor'dan sipariş ettim. satan kişi eczacıymış zaten fatura ve seri numarasıyla birlikte gönderdi.
aa kuzum çok iyi almışsın 106 tl normalde gitti gidiyor da kargo ücretide dahilmi linki yollarmısın bizede
çok sağol canım. benimde içime hep kız doğuyordu ama bebeğimiz erkekmiş. sağlıklı olsun da kız erkek farketmez. babası operasyondayken annesinin yoldaşı olacak miniğim benim.gözümüz aydın canım erkek demek maşallah Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin ohhh canım çok şükür baştan beri korkuyordun çok şükür şekerin çıkmamış
ben de çok merak ediyorum senin gibi canım erkekler kendni erken belli ediyor diyorlar ya onun için kız olduğunu düşünüyorum hala belli olmadığı için :) bakalım hayırlısı inşallah sağlıklı olsunlar da Allahım inşallah sana da gönlüne göre versin.
maşallah ALLAH NAZARLARDAN SAKINSIN SAKLASIN CANIM
ohhh ye tabi canım afiyetler olsun yarasın çok sevindim.
amin canım hepimiz sağlıklı sıhhatli olarak kucağımıza alırız inşallah.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize benim de kızım geliyo %80 kızmış doktor söyledi =) annesinin prensesi olcak =)
evet canım moralim düzeldi baya.benim için bayram sıkıntılı geçecek tatlım.bayramda eşimle şehit ailelerini ziyaret edicez. nasıl dayanıcam bilmiyorum.Hayirli pazarlar,Maşallah annelerimize , bebislere...yeni gelen anneler hoş geldiniz ne iyi ettiniz...
Cinsiyetler iyice belli oldu ,dayanamayıp öğreneceğim diye korktum :))
Dertsiz;canım inşallah bu cinsiyet ve seker olayı moralini hayli duzeltmistir.Bayramin huzurlu mutlu geçsin oglusunla , esinle.Annelerimiz herseyin en iyisine layık.Tatliyi cok kaçırma aman liste genişliyor bak:))
Mergen listeyi sok gözüme :))) cok yaziyim bari az geride kalsın :)))
Naz :))))))
Allah için söylüyorum herkesin hayırlı dogum haberine sevineceğim ama seninkini daha bir merakla bekleyeceğim İnan
(ayrica sen doguma kac çamaşır götüreceksin onun da merakida var hani :))) )
Bence kilolu anne daha iyi benimkileri görenler hele oğlumu abla kardes gibiyiz oda iyi değil
kızlarrrr herkese hayırlı günler olsun..
ailemize bir kız bebiş katılıyor :)) kesin kız bebek dedi çokk heycanlandım bak yine. 4 boyutlu ilede bakıldı cd verdiler simdi evde onlara bakıyorum.180 gr mış bebişim.darısı ögrenemeyenlerin başına
Benim migrenim var ben ondan sanıyordum ama herkeste var hava degisiminden mı ne?
Bir tane yazmayı iyice kivirdim sirilsiklam kolonya döktüm basımda bağlı . O biraz iyi geliyor babaannem metodu ama ise yarıyor :))
kızlar paşamız geliyor
doktorumuz %80 erkek dedi.
glikoz yüklemesi yapıldı dün onun sonucuda çok şükür iyi çıktı.
çok sağol canım. seninde iyi haberlerini bekliyoruz tatlım. kayınbabamın adı var canım ya yine kurtulamadım ki.kaynananın adını koymaktan kurtuldun cnm benim şaka bi yana hayırlı uğurlu olsun oğluşun büyüsün bak nasıl çatır çatır annesini koruyacak nasibiyle gelsin tüm bebişler inş
çok sağol canım. seninde iyi haberlerini bekliyoruz tatlım. kayınbabamın adı var canım ya yine kurtulamadım ki.
canım ben dvdsini almıştım ama pilates için erken değil mi? 5. aydan sonra yapmaya başlıcam ben.kızlar bu arada ben hamile pilatesine başlamak istiyorum cd olan varmı acaba varsa bana nette yollayabilirmisiniz
canım ben dvdsini almıştım ama pilates için erken değil mi? 5. aydan sonra yapmaya başlıcam ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?