2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Mrb arkadaşlar dünden beri sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum sanki belirtiler gitti. Zaten karnımda çok çıkmadı. Şüpheliyim çoktandırda doktora gitmiyorum. endişeliyim yarın hemen doktora gidecem

bende aynı durumdayım :18: yarın doktora gideceğim...
benim karnım çıktı ama bende aynı durumdayım kızlar,benim randevum 5 kasımda nası geçer zaman bilmem(

Allah sabır versin canım,ama çok takdir ettim,bence çook sevaba giriyosunuz..

sende deki laiscim, "o da sizi sevmicek!!!":))amma bozulurlar he söleyebilsen:))),ya bu yavru ya erkek kız ne farkeder,hayret bişe..

ben geçen bayram yırttım walla kimseye gitmedeki,halsizim die,bu bayram olmaz heralde(

çok sağol canım. seninde iyi haberlerini bekliyoruz tatlım. kayınbabamın adı var canım ya yine kurtulamadım ki.
ay yazık sana ya kendi çocuğuna kendi seçtiğin adı koy zorunluluk mu ayıp ya her anne kendi isim koymak ister ben bu durumlara çok kızıyorum çocukken bile kızar söylenirdim ben kimsenin adını koymam diye niye koyayım ya kime neden yaranayım neyse işin zor işallah eşin falan kafasına dank eder de sen istediğin ismi koyarsın dokuz ay çile çekerek emeklerle içinde büyüttüğün yavrunun adını koymak senin en doğal en büyük hakkındır.

Talimli maymun gibi demek Çok güldüm canım ya...

Acı ama gerçek,çok sinir bozucu olsada

ne yazık ki öyle canım benim eşimde yapıyor maymunluk davranışlar sinir oluyorum işallah unuturlar onların huyunu da bizde rahatlarız

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.

Öncelikle size haber veremediğim için çok üzgünüm.

Geçen hafta ctesi doktor kontrolüm vardı.Eşimle birlikde gittik.
Ve ben ogün inanılmaz derecede hastaydım hiç bir yanım tutmuyordu öksürüyordum sürekli.
Doktorumda bana 10 günlük rapor verdi.Henüz raporun 5 günü gitti.Diğer 5 günü duruyor.
Ama ben kendimi toparladım diye bayram öncesi geleyim işlerimi toparliyim dedim.
Hemde sizleri çok ama çok özledim,haberde veremedim.
Benim aklımda sedagg ve nazda.Günlerdir aklımdan çıkmıyorlar.
Umarım herkes çok ama çok iyidir.

Oğluşum için çok endişelenmişdim.Ökdürdükçe karnım ağrıyordu.
Doktorum oğluşumun keyfinin yerinde olduğunu söyledi.
Kocaman olmuş kerata :) Babasına yakışıklılıkda seni geçicek dedi:)
Hastaydım ama mutlu ayrıldık.

Sizde durum nasıl kızlar?Sedagg ve naz ne yaptılar.
İşlerde yoğun geçmişe bakamıyorum..Baksamda kim bilir neler oldu hepsini kaçırdım.

Çok geçmiş olsun canım. Seni gördüğüme ve iyi haberlerine sevindim.Dikkat et kendine...

Son düzenleme:
ersnil gelmiş
umarım iyisindir canım

Çok geçmiş olsun canım. Seni gördüğüme ve iyi haberlerine sevindim.Dikkat et kendine...

Çok teşekkür ederim kızlar.
Merakda bırakdım sizi biliyorum.
Ama inanın ınternete girme durumum olsa hiç kaçırmazdım.
Kocişle ben evlenirken karar vermişdik ikimizde masa başı çalışıyoruz,pc önündeyiz.
Akşam eve gelince bari bilgisayar olmasın diye.Laptobu kardeşimde bırakdık.
Evde net yok anlıcanız.O yüzden gelemedim.
Ama aklım hep sizdeydi inanın.Çok özlemişim yahu.

Gunaydin kizlar ,Ersnilcim gecmis olsun hosgeldin ozlendin :) Simdi cherryfee kaldi sanirim insallah ondan da tez zamanda haber aliriz Kizlar abimlerde bizde,dogal olarak yegenimde, yurumeye baslamis gel gel yapiyor Yuzumuze bakip kahkahalar atiyor numaradan , bigidi bigidi biseyler konusmaya calisiyor mimikleri Falan super ,sabah koridorda karsilastik egildim ayaga kalkip bana sarildi sonra yoluna devam etti masallah herkrse sevgi dolu cok mutlu ediyor hepimizi Allah bizim evlatlarimizi da boyle gormeyi.nasip etsin

Bende sizi çok özledim :) Ayy yerim ben onu yer.
Allahım hayırlısıyla sağlıkla bizede nasip etsin inşallah.

hee bişde kızlar

bayramda kavurma yicekmisiniz???
Bende onun derdindeyim :)) Kurban eti yiyemiyorum fazla,ama bu kestirdigimiz yer 2. Gunu teslim edecekler , dinlenmiş olur.
Ben yemezsem cocuklarda tereddutlu yerler mecburen kuzucuklar için yiyeceğim :)

Canım sen nasılsın?Gelemdiğim için haberim yok.Umarım herhangi bir sıkıntın yoktur.

Bu arada kızlar naz ne yaptı bilgisi olan var mı?

İnşallah en kısa zamanda cherryfee ninde hayırlı haberlerini alırız...

Maşallah miniğe Tam sevilecek zamanı.Bizim içinde öp,ısır,mıncır :81:

alıntı yapamadık o yğzden hepiniz teşekkürediyorum benim için kız olsun erkek olsun farketmez yavrum sağlık olsun iyi olsun ben başkada bişey istemem ersnilcim çok geçmiş olsun hep aklımdaydın dikkat et kendine

Teşekkür ederim tatlım.Çok daha iyiyim şükür.
Aslında sıkıntımda kalmadı ama raporluyken hazırda eve alışmışken biraz daha dinlenirim.

Hemde mutfakda iyice geliştirdim kendimi.
10 aydır fırını ilk kez açtım :) Çokda kolaymış

Günaydın kızlar.. Umarım herkesin keyfi yerindedi. Bugun öğleden sonra sağlık ocağına gidicem bende. Sallamıştım hep bugun gideyim artık. Birde geçen hafta AFP testi yaptırmıştım onun sonucunu alıcaz. Hayırlısıyla iyi çıkar inşallah. İçimde bir heyecan var..

sorma cnm işte görmeyince acayip gelio bütün acayipliklerde bunlarda hele geçen bayram bide yeni evliydik ta arefeden gittik temizlik falan yorulduk bayramın 1 günü gelen giden hizmet pertim çıktı gece b, uyucaz çocuklar sabaha kadar sinir oldum bnakalım bu bayram ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…