Mrb arkadaşlar dünden beri sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum sanki belirtiler gitti. Zaten karnımda çok çıkmadı. Şüpheliyim çoktandırda doktora gitmiyorum. endişeliyim yarın hemen doktora gidecem
benim karnım çıktı ama bende aynı durumdayım kızlar,benim randevum 5 kasımda nası geçer zaman bilmembende aynı durumdayım :18: yarın doktora gideceğim...
Allah sabır versin canım,ama çok takdir ettim,bence çook sevaba giriyosunuz..çok sağol canım. benimde içime hep kız doğuyordu ama bebeğimiz erkekmiş. sağlıklı olsun da kız erkek farketmez. babası operasyondayken annesinin yoldaşı olacak miniğim benim.
amin canım hepimiz sağlıklı sıhhatli olarak kucağımıza alırız inşallah.
evet canım moralim düzeldi baya.benim için bayram sıkıntılı geçecek tatlım.bayramda eşimle şehit ailelerini ziyaret edicez. nasıl dayanıcam bilmiyorum.
sende deki laiscim, "o da sizi sevmicek!!!":))amma bozulurlar he söleyebilsen:))),ya bu yavru ya erkek kız ne farkeder,hayret bişe..kızlar günaydın cumartesi günü doktora gittik ikili testimizn sonucunu göstredik gayet iyi dedi cinsiyetine bakamaya çalıştı ama bizimki göstermiyor dr göre büyük ihtimal erkek dedi aslında hissediyordumda eşim ve eşimin ailesi çok üzüldü bu duruma kız istiyorlardı neymiş efendim sevmiyceklermiş çok da umrunda kuzum sağlıklı olsunda
ben geçen bayram yırttım walla kimseye gitmedeki,halsizim die,bu bayram olmaz heraldezaten şu bayram geldimi kaygı başlıo her evde emin ol tabiki herkes kendi evinde rahat edio allahtan hamileliği bahane edip yırtarız belki sizde gezme sorun bizde kalacak yerde sorun haremlik selamlık yatıoruz resmen odalarda görümcenin 2 çocuk zaten ypruluosun sabaha kadar dinle artık mızırtılarını
ay yazık sana ya kendi çocuğuna kendi seçtiğin adı koy zorunluluk mu ayıp ya her anne kendi isim koymak ister ben bu durumlara çok kızıyorum çocukken bile kızar söylenirdim ben kimsenin adını koymam diye niye koyayım ya kime neden yaranayım neyse işin zor işallah eşin falan kafasına dank eder de sen istediğin ismi koyarsın dokuz ay çile çekerek emeklerle içinde büyüttüğün yavrunun adını koymak senin en doğal en büyük hakkındır.çok sağol canım. seninde iyi haberlerini bekliyoruz tatlım. kayınbabamın adı var canım ya yine kurtulamadım ki.
Talimli maymun gibi demek Çok güldüm canım ya...
Acı ama gerçek,çok sinir bozucu olsada
Sedacım,
linki: LİERAC PHYTOLASTIL JEL..ECZANEDEN 3 AL99,90 TL GittiGidiyor'da 65911894
satıcısı: yusuf-pasa. 99 liraya aldım ama dediğin doğru 4 lira kargo verdim, seninkiyle aynı hesaba geliyor:)
Herkese güzel bir gün diliyorum:))
ÇOK SAOL CNM BENİM
ersnil gelmiş
umarım iyisindir canım
Çok geçmiş olsun canım.Seni gördüğüme ve iyi haberlerine sevindim. Dikkat et kendine...
Gunaydin kizlar ,Ersnilcim gecmis olsun hosgeldin ozlendin :) Simdi cherryfee kaldi sanirim insallah ondan da tez zamanda haber aliriz Kizlar abimlerde bizde,dogal olarak yegenimde, yurumeye baslamis gel gel yapiyor Yuzumuze bakip kahkahalar atiyor numaradan , bigidi bigidi biseyler konusmaya calisiyor mimikleri Falan super ,sabah koridorda karsilastik egildim ayaga kalkip bana sarildi sonra yoluna devam etti masallah herkrse sevgi dolu cok mutlu ediyor hepimizi Allah bizim evlatlarimizi da boyle gormeyi.nasip etsin
Bende onun derdindeyim :)) Kurban eti yiyemiyorum fazla,ama bu kestirdigimiz yer 2. Gunu teslim edecekler , dinlenmiş olur.hee bişde kızlar
bayramda kavurma yicekmisiniz???
Gunaydin kizlar ,Ersnilcim gecmis olsun hosgeldin ozlendin :) Simdi cherryfee kaldi sanirim insallah ondan da tez zamanda haber aliriz Kizlar abimlerde bizde,dogal olarak yegenimde, yurumeye baslamis gel gel yapiyor Yuzumuze bakip kahkahalar atiyor numaradan , bigidi bigidi biseyler konusmaya calisiyor mimikleri Falan super ,sabah koridorda karsilastik egildim ayaga kalkip bana sarildi sonra yoluna devam etti masallah herkrse sevgi dolu cok mutlu ediyor hepimizi Allah bizim evlatlarimizi da boyle gormeyi.nasip etsin
alıntı yapamadık o yğzden hepiniz teşekkürediyorum benim için kız olsun erkek olsun farketmez yavrum sağlık olsun iyi olsun ben başkada bişey istemem ersnilcim çok geçmiş olsun hep aklımdaydın dikkat et kendine
hee bişde kızlar
bayramda kavurma yicekmisiniz???
Kızlar günaydın , mutlu sabahlar :))
Hepiniz iyisinizdir ins.
Lais canım sen takılma sakın , kırılma ...Doğduğunda hangisi tutacağını şaşar .Banada öyle demislerdi , e kızda yaptık yoluna ölecekler sanmıştım o derece , aynılar ...
Sedagg canım , hayatımda duydugum en saçma yatış sekli.Hangi devirdeyiz yahu?Hele ki ev için seni sıkıntıya sokan gorumceyle yatacaksan,yataklar acilirken git kocanın yanına yat kapını kapat.Onlar çeksinler ağlamayı susmayı.Yoksa Gece cocuklar gobise falan çarparlar mazallah.Gelin bizde yatın kııı :))) bayramda bombosuz size oda bilem yaparım kiz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?