2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Canım benim kıyamam.Olsun en azından dermanı var ki kullanıyorsun geçicek.
İnşallah en kısa sürede atlatırsın.

İnşallah canım

Dilerim enfeksiyon kuzucuklarımı rahatsız etmez tek korkum bu...

mergencim geçmiş olsun. dikkat et kendine canım

Canım çok teşekkür ederim.

Sende ne olur üzme kendini ve bebişini...

Gerekirse çek restini...

cnm kusura bakmada köpeğin duası kabul olsa allah böle insanları ıslha etsin

canım beni de istemedi zaten binbir türlü bahane buldular. bütün mobilyaların yarısını babam ödedi. beyaz eşyaları babam aldı.
yüzükler atılsın diye yapmadığını bırakmadı.
eşim de biliyor haklı olduğumu ama ne yapsın kadın o kadar uyanıkki eşim bişey söylüyor arkasından acillik oluyor. onun hastalığına da inanmıyorum ben. hemşire kendisi hastaneye gidince şunu yapın diye kendisi söylüyor. sakinleştirici yaptırıyor onunda bi etkisi yok. eşim bişey diyemiyor ki...

ah kuzum canımsın sen benim sölemen yeter

Canlarım cok teşekkür ederim.Caniniz ne istiyorsa yapabilirim :)) İp atlayacagim nerdeyse :)))

Mergen;Allah yardımcın olsun canım kolay değil ...
TT prof.bayanlar basketbolunda 10 yıl oynadım.Nisanlaninca bıraktım.1 ayda 20 kg verdim.72-52...
Dr yaglarla kaslariminda eridiğini söylemişti .Doğal olarak böbrek tasi,kumu,iltihabı ne varsa çektim .Tam 9 yıl ...
Hamileyken hep enfeksiyon vardı ve en kötüsü tas düşürüyordum .

Uzattım :) ilaç kullandım ki kullanmadan geçmesi mümkün değil .Hamilelige zararlı olarak görülen maydonoz saplarını kaynatip içene kadar...Dr ilk 3 ay zararlı demişti , bende 4-5 aylıkken ictim...Faydalı , hemde cok...Dr bir danis istersen...

cnm işte insanın çok gücüne gidiyor demi aynısı bendede var daha bide kendilerini haklı görüp bizi suçluyorlar ben artık susuyorum allaha havale ettim bakalım bizde yarın köye gitcez görümcecikle bi kıyamet kopar heralde

hoşbulduk canım bende ikili testimi yaptırdım ama henüz belli olmaz ne söylesem yalan olur dedi doktorum. Bebeğim ultrsonda çok hareketli görüntüsünü zor aldı doktor en son tarama testinde de uyuyodu sanırım hiç oralı olmadı yüzünü kapadı parmağı ağzında kaldı:) bayramdan sonra randevu verdi ama ben bu merakla naparım bilmem. Test sonuçlarınız nasıl iyidir inşallah?

canımm benim bende öğretmenim 300-400 ergene/ çocuğa laf yetiştiriyoruz vız gelir kaynanalar valla... bakma bende geriliyorum ama böyleler ne yapacaksın? aynı düşünüyorum bak şimdi kontrole gidiyorum ultrasona gidiyorum gelemiyor çünkü çağırmıyorum evime de gelemiyor bana yüz vermeyecek ya bende inanılmaz resmiyim artık... bu arada böyle cart cart konuşuyorum bakma, şimdiye kadar tek bir saygısızlık terbiyesizlik etmedim ne laflar duyduğum halde... bu yüzden herkes çok şükür beni çok sever eşimin tarafında kaynanam daha da sinir olur

aman canım sen de dikkat et kendine iş falan yapma. görümcenide boşver yokmuş gibi davran.

Teşekkür ederim...

Off canım ya sende fena çekmişsin...

Çok keyif kaçıran,sıkıntılı birsey gerçekten,çok tedirgin etti günlerdir...

Maydanoz sapı,karnıbahar suyu çok etkili gercekten fakat dediğin gibi doktora danışmadan kullanmaya çekindim.

Ultrasonlada bakmadı gecen gittiğimde,önce iyileş dedi İyici merak ve endişe sardı,bari şimdi gittiğimde görebilsem kuzucuklarımı...

canımmm çok çok geçmiş olsun geçsin bitsin inşallah

Canım çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
ersnil birtanem normal doğum kolay mı diye sormuşsun;inan bana gerçekten kolay.. çocuk doğurmak için hamilelik süresi bir ay olsaydı en az dört çocuk yapardım,o derce yani :)

ah canım kimbilir daha neler görücez. benide eşimin bütün akrabaları sever ama ne yaptıysam sevmedi kayınvalidemler. ilk evlendiğimizde akraba ziyaretlerine götürdüler bizi. yardım için mutfağa gidiyorum. ev sahibi diyor ki kayınvaliden bir olay çıkarmadı mı yok hayır neden öyle diyorsunuz dedim. halbuki yapmadığı şey kalmadı. herkes onun nasıl biri olduğunu biliyor zaten.

merhabalarrr:

Geçmişe şöyle bir göz attım ama detaylı okuyamadım. Bugünün bitmesini diliyorum, yoğun bir gün Bebeğimi özledim benn, bayramdan sonra gideceğim doktora.

Mergencim geçmiş olsun dikkat et kendine.

A bu kaynanalar ne acayip yaa, şaşırıyorum anlayamıyorum neyi amaçladıklarını, okudukça anlattıklarınızı sinir oluyorum. Benimki de başka türlü bi kaynana, evlendikten sonra çekti gitti yurtdışına çocuklarını bırakıp, çok nadir arar sorar, boşandı babamdan, evlendi orda şuanda balayında, amann öyle işte sinir oluyorum.

öle cnm bi insan kendini belli eder zaten sen içini ferah tut allah onun cezasını verir emin ol bu ozr günlerinde öle yapıo ben bu teselli ile avutuyorum kendimi allah onun başınada verdiği zaman sende dersin bak eden bulur die o ona yeter emin ol

millet kaynanadan çeker ben görümceden

canım çok geçmiş olsun bende de bu tarz sorunlar olmuştu zamanın da sana çok vitaminli bir tavsiyem bu çok işe yarıyor yeşil limon bi kilo kadar her birini kabuklarını küçük küçük dilimle üzerine şeker serp 1 veya 2 saat beklet sonra elinle ez iyicene ezildikten sonra çıkan posanın üzerine 1 bardak su koy ve biraz beklet onuda iyicene ez diğer limon suyu ile karıştır böbrekleri temizliyor üstünede bol bol c vitamini var kabuğuyla yaptığın içinde çok faydalı bunu mandalina portakalllada yapabilirsin ben ekşi mandalinaları yapıyorum çok güzel oluyor.

ay daha ne herkeste biliyormuş işte bende tam tersi herkes bayılır kaynanama... herkesi yedirir içirir herşeyine koşar ısrarcıdır ya sen gel ya ben geleyim...vs ama beni sevmiyor işte... başta bana da prensesim derdi başka bir şey demezdi mesela kızım bile değil bak dikkatini çekerim!!!! arada lafını da sokardı ama başkalrının yanında prensestim ben... ama oğlu evin eşyaları seçilirken karışma sen dedi diye (oğlu dedi diye, ben değil) yüzüme bile bakmıyor ne benim ne ailemin. sanki başlarını öne eğdirmişim gibi... boşveeer sen biliyorsan eşin ailen biliyorsa parçalasınlar kendilerini kaynanayla evlenmedik biz nasıl olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…