Canım benim kıyamam.Olsun en azından dermanı var ki kullanıyorsun geçicek.
İnşallah en kısa sürede atlatırsın.
mergencim geçmiş olsun. dikkat et kendine canım
canım eşim 1. günü evde olmayacak kaymakam, belediye bşk, ve askerlerle bayramlaşmaları oluyor.
eşim yokken aramak zorundayım. ayrıca kurbanımız orda kesilcek. 1. gün akşam kaçak gidecektik.
gelmeyin dediler eşime. bi de onlar kalkıp gelirlerse hiç şaşırmam. 1,5 saat mesafe var aramızda.
kimseyi ağırlayacak halimde yok zaten. kendime bakamıyorum ben. offf kafamda bir sürü şey var.
ah canım fırsat vermez zaten o içindekini kusar sen susarsın.
geçen yıl anneler gününde gündüz 12 de aramışım diye fırçayı yedim düşün yani.
sabah aranırmış.ben de susmadım o zaman. gece ölümlü trafik kazası vardı eşim oraya gitmişti. eşim gidince sabaha kadar uyumamıştım gün ağarınca yatmıştım 12 de kalktım aradım.
o zaman beddua bile etti. sizin çocuklarınızda sizi aramasın dedi. böyle insanlar canım.
Çok şaşırdım ya.Eşin bu duruma ne diyor allah aşkına?
Benim kayınvalidemde beni istemiyordu.Memleketten beni istemeye gelmicekdi.
İstanbulda kıza para yedirmek için mi kalıyorsun demişdi.Ay bende duymuşdum eşimin yanındaydım.
O zaman sevgiliydik tabi.Eşim resti çekmişdi.Gelmessen sen bilirsin tek giderim bende diye:)
Asla laf söyletmez.Annesinin iyi huyunuda kötü huyuna çözdüğü için aradaki dengeleri sağlam tutuyor.
Ne ben üzülüyorum ne karşı taraf.Bence herşey eşinde bitiyor.Sana destek olmalı.
ah kuzum canımsın sen benim sölemen yeterBiraz daha zaman geçsin karnın belirginleşsin o zaman verirler canım:)
Keşke bizim evde müstakil olsa kız.Sen bana söyle ben sana yapar gönderirim:)
Çok şaşırdım ya.Eşin bu duruma ne diyor allah aşkına?
Benim kayınvalidemde beni istemiyordu.Memleketten beni istemeye gelmicekdi.
İstanbulda kıza para yedirmek için mi kalıyorsun demişdi.Ay bende duymuşdum eşimin yanındaydım.
O zaman sevgiliydik tabi.Eşim resti çekmişdi.Gelmessen sen bilirsin tek giderim bende diye:)
Asla laf söyletmez.Annesinin iyi huyunuda kötü huyuna çözdüğü için aradaki dengeleri sağlam tutuyor.
Ne ben üzülüyorum ne karşı taraf.Bence herşey eşinde bitiyor.Sana destek olmalı.
Canım benim kıyamam.Olsun en azından dermanı var ki kullanıyorsun geçicek.
İnşallah en kısa sürede atlatırsın.
yalan değil gerçekten zor geçiyor hamileliğim canım. okuldan öğretmen arkadaşımla karşı komşum yemek taşıyıp durdular. balık bile alıp yapmışlar düşünün. kadın hergün arabayla gelip evime yemek bıraktı. ben onların haklarını nasıl öderim ki... kayınvalideme mide bulantım var dediğimde sen abartıyorsun o kadar da değil demişti. şimdi benim yanımda olmayanlar doğum yaptıktan sonra da yanımda olmasınlar istemiyorum kimseyi.
hoşbulduk canım bende ikili testimi yaptırdım ama henüz belli olmaz ne söylesem yalan olur dedi doktorum. Bebeğim ultrsonda çok hareketli görüntüsünü zor aldı doktor en son tarama testinde de uyuyodu sanırım hiç oralı olmadı yüzünü kapadı parmağı ağzında kaldı:) bayramdan sonra randevu verdi ama ben bu merakla naparım bilmem. Test sonuçlarınız nasıl iyidir inşallah?Hoş geldin canım aramıza.
Benim oğluşum olacak kısmetse.
İkili testi yaptırmaya gittiğimde öğrenmişdim cinsiyetini.
Baya hareketli benim oğluşm ondan çabuk gösterdi.
Ama benim hissettiğim bir belirtisi olmadı.
Senin içinde hayırlısı olur inşallah.
yalan değil gerçekten zor geçiyor hamileliğim canım. okuldan öğretmen arkadaşımla karşı komşum yemek taşıyıp durdular. balık bile alıp yapmışlar düşünün. kadın hergün arabayla gelip evime yemek bıraktı. ben onların haklarını nasıl öderim ki... kayınvalideme mide bulantım var dediğimde sen abartıyorsun o kadar da değil demişti. şimdi benim yanımda olmayanlar doğum yaptıktan sonra da yanımda olmasınlar istemiyorum kimseyi.
aman canım sen de dikkat et kendine iş falan yapma. görümcenide boşver yokmuş gibi davran.cnm işte insanın çok gücüne gidiyor demi aynısı bendede var daha bide kendilerini haklı görüp bizi suçluyorlar ben artık susuyorum allaha havale ettim bakalım bizde yarın köye gitcez görümcecikle bi kıyamet kopar heralde
sedagg ve naz0675 in yasin listesi ayrı mı?
Canlarım cok teşekkür ederim.Caniniz ne istiyorsa yapabilirim :)) İp atlayacagim nerdeyse :)))
Mergen;Allah yardımcın olsun canım kolay değil ...
TT prof.bayanlar basketbolunda 10 yıl oynadım.Nisanlaninca bıraktım.1 ayda 20 kg verdim.72-52...
Dr yaglarla kaslariminda eridiğini söylemişti .Doğal olarak böbrek tasi,kumu,iltihabı ne varsa çektim .Tam 9 yıl ...
Hamileyken hep enfeksiyon vardı ve en kötüsü tas düşürüyordum .
Uzattım :) ilaç kullandım ki kullanmadan geçmesi mümkün değil .Hamilelige zararlı olarak görülen maydonoz saplarını kaynatip içene kadar...Dr ilk 3 ay zararlı demişti , bende 4-5 aylıkken ictim...Faydalı , hemde cok...Dr bir danis istersen...
canımmm çok çok geçmiş olsun geçsin bitsin inşallah
ah canım kimbilir daha neler görücez. benide eşimin bütün akrabaları sever ama ne yaptıysam sevmedi kayınvalidemler. ilk evlendiğimizde akraba ziyaretlerine götürdüler bizi. yardım için mutfağa gidiyorum. ev sahibi diyor ki kayınvaliden bir olay çıkarmadı mı yok hayır neden öyle diyorsunuz dedim. halbuki yapmadığı şey kalmadı. herkes onun nasıl biri olduğunu biliyor zaten.canımm benim bende öğretmenim 300-400 ergene/ çocuğa laf yetiştiriyoruz vız gelir kaynanalar valla... bakma bende geriliyorum ama böyleler ne yapacaksın? aynı düşünüyorum bak şimdi kontrole gidiyorum ultrasona gidiyorum gelemiyor çünkü çağırmıyorum evime de gelemiyor bana yüz vermeyecek ya bende inanılmaz resmiyim artık... bu arada böyle cart cart konuşuyorum bakma, şimdiye kadar tek bir saygısızlık terbiyesizlik etmedim ne laflar duyduğum halde... bu yüzden herkes çok şükür beni çok sever eşimin tarafında kaynanam daha da sinir olur
ah canım kimbilir daha neler görücez. benide eşimin bütün akrabaları sever ama ne yaptıysam sevmedi kayınvalidemler. ilk evlendiğimizde akraba ziyaretlerine götürdüler bizi. yardım için mutfağa gidiyorum. ev sahibi diyor ki kayınvaliden bir olay çıkarmadı mı yok hayır neden öyle diyorsunuz dedim. halbuki yapmadığı şey kalmadı. herkes onun nasıl biri olduğunu biliyor zaten.
merhabalarrr:
Geçmişe şöyle bir göz attım ama detaylı okuyamadım. Bugünün bitmesini diliyorum, yoğun bir günBebeğimi özledim benn, bayramdan sonra gideceğim doktora.
Mergencim geçmiş olsun dikkat et kendine.
A bu kaynanalar ne acayip yaa, şaşırıyorum anlayamıyorum neyi amaçladıklarını, okudukça anlattıklarınızı sinir oluyorum. Benimki de başka türlü bi kaynana, evlendikten sonra çekti gitti yurtdışına çocuklarını bırakıp, çok nadir arar sorar, boşandı babamdan, evlendi orda şuanda balayında, amann öyle işte sinir oluyorum.
Canım teşekkür ederim...
Maalesef ilaçlık raddeye gelmişim,mecburen kullanıyorum.
ah canım kimbilir daha neler görücez. benide eşimin bütün akrabaları sever ama ne yaptıysam sevmedi kayınvalidemler. ilk evlendiğimizde akraba ziyaretlerine götürdüler bizi. yardım için mutfağa gidiyorum. ev sahibi diyor ki kayınvaliden bir olay çıkarmadı mı yok hayır neden öyle diyorsunuz dedim. halbuki yapmadığı şey kalmadı. herkes onun nasıl biri olduğunu biliyor zaten.
millet kaynanadan çeker ben görümceden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?