2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Ay seninkide az fena değilmiş he.Ben kaynanamı öpüpde başımda gezdireyim.
Böyle numaralar yok bizimkinde.Allah yardımcın olsun canım.

%50 erkek %50 kız desene seninki canım :) Çok şükür tatlım ikili testimizde kan testimizde temiz çıktı.
Benim oğluş baya hızlı gelişiyor gibi.İki haftada bir gidiyorum her seferinde ağzım açık izliyorum.
Allahım bebişlerimizi nazarlardan saklasın

ersnil birtanem normal doğum kolay mı diye sormuşsun;inan bana gerçekten kolay.. çocuk doğurmak için hamilelik süresi bir ay olsaydı en az dört çocuk yapardım,o derce yani :)

Şaka yapıyorsun dimi Ayy içimi nasıl rahatlattın anlatamam.
Allahım nasip kısmet ederse bende normal düşünüyorum.
Kendimi sezaryana hiç adapte etmiyorum.İnşallah bizde bu kadar kolay atlatırız.

maşallah tatlım maşallah
canım benim Allah mutluluğunuzu daim etsin,bir daha sizi birbirinize hasret bırakmasın inşallah

bak gördünmü geçi verdi hemen allah sağ salim kavuştursun cnm benim

OH NE GÜZEL GÖZÜN AYDIN. HİÇ AYRILMAZSINIZ İNŞALLAH CANIM BİR DAHA.

Canım benim 41 kere maşallahGözün aydın...Hersey gönlünüzce olsun inşallah.

Çok şükür allahım bir daha ayrılık yüzü göstermesin canım benim.

çok teşekkür ederim, Allah hiç bir evli çifte ayrılık yaşatmasın çok zor gerçekten. gideceğimiz yer Akçakale olsada çok mutluyum. kocacımla her yere giderim, hani iki gönül bir olunca samanlık seyran olur misali

aman dikkat tatlım valla bende çok korkuyorum hasta olmaktan. çok dikkat etmeliyiz kendimize. annelik böyle bişey işte, ben eskiden hiççç takmazdım böyle şeyleri hastalıksa hastalık... ama şimdi bebeğim için çok dikkatliyim :) acilen iyileşirsin inşallah sende.

canım benim gözün aydın. Allah bir daha bozmasın huzurunuzu...

canım strestan olmasın bütün bunlar. amannn ne kaynanaymış seninkide... katlanacaksın başka çaresi yok atsan atılmaz satsan satılmaz. özel günlerde ara sor ama yüz yüze geldiğinizde umursamıyomuş gibi davran. gıcık oldum kadına ya

Ay seninkide ayrı bir cinsmiş.
Bende hazır kaynanam uzaktayken kendimi telde anne demeye alıştırdım.
Dün konuşurken anneyi tabi hala zor telaffuz ediyorum eşim bana gülüyor:)
Ama iyi oldu böyle geldiğinde rahat olur.Kaynanamda bana kızım diyor bakalım gelince ne olcak.

dertsizim dertlenme sakın kaçış yok arayacaksın ve konuşacağı varsı dinleyeceksin ( yada dinliyor gibi yapacaksın )
tatlım inan bana hepimizin hayatında görmemek için,konuşmak zorunda kalmamak için dualar ettiğimiz insanlar var ama önümüz bayram,herkes korkularıyla yüzleşmek zorunda.. hanemizin huzuru için bu şart.. sen üstüne düşen vazifeyi yerine getir bırak başkaları ne yaparsa yapsın;sen hiç bir zaman ayıplı-eksikli olma;tabir-i caizse günah senden gitsin..
özellikle eşinin yanında ara tatlı tatlı,keyifli keyifli konuş;söylediği hiç bir şeye sinirli cevap verme gül geç.. seni kızdırmak için söylediği bir şey olursa sakince anlat eşine,bırak olan biteni eşin zamanla kendisi keşfetsin..

Çoook teşekkür ederim kızlar,Allah razı olsun...

Lais canım ik fırsatta yapacağım teşekkür ederim.

Ayy kızlar şimdi hastanemdeki yeni doğan bebeklerin fotograflarına bakıyorum.
Ben onları yerim ya.Gözlerim dolu dolu oldu.
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Mergen tatlım çok geçmiş olsun benim bol su içmek dışında bildiğim bir şey yok malesef
Allah acil şifalar versin inşallah

Dertsiz ; dertlim benim.Simdi sana ne desek o içindeki yangın,sinir sonmez.Senle bir kose acalım :))
bazen cok üzülüyorum tazecik anneleri uzuyorum/sıkıyorum diye.En cok senin kaynana ve sedagg in görünce sinirlendiriyor beni.

Ben 10,5 yıldır evliyim.Klasik durum düğünde kargaşa,eşyalarımı kendi kafalarına göre almışlar vs.cok üzdüm kendimi yiprattim.Onlarin diğer evlerinde oturdum 9 ay.Kimse gelemedi kaynananın korkusuna.Beni her gördüğü yerde ya evimden çıkın Yada kıramı verin derdi , esimin yanında kuzu.Esime hep soyledim.birgun dedi ki sen boyle diyorsun ama annem beni görünce demiyor.dank etti yaa öylemi o zaman gor kendin dedim.birgun akrabanın dükkanına satılık ev diye ilan asmışlar.gordu hiç birsey demeden 1 hafta icinde taşındık 4 aylık hamileydim.İlk defa birine ah ettim, her basamaktan inerken o beni sevdiklerimden ayırdı Rabbim sende onu ayır dedim.1 hafta sonra diğer kaynimi oturttular.

Hep bana derdi kaynana esim nisanliyken hergun gelirdi, dikkat edin boyle cok gelmek iyi değil baba evinden kiz cik diye...
Ne küfürler etti bana ne hakaretler anneme deli olurdu.

Keser dondü sap dondü gün geldi hesap dondü.

Ben taşındım seneye yurtdışına goreve gittiler yine aradım "tüm sevdiklerimden ayrıldım " dedi...
Gorumcem evlendi düğünden 5,5 ay sonra dogum yaptı.şimdide boşandı yanlarında torun bakıyorlar.O görümce neler etti bana.
Bir evinde oglu bir evinde kızı oturuyor kendi dondü kira kira dolanıyor.
Yerime oturan elti ağızlarını sıkaa sıka oturuyor.bana dert yanıyorlar.simdiye kadar tek bir kez cvp vermedim, kırmadım.
Evlendiğimizde evi hep yaptırdık her borcunu biz ödedik.9 ay oturdum esimin ısı özel sirketti asgari ücretle.herseyimi babam aldı yedirdi.6 yıl kus kaldık .
Şimdi yürü kulum dedi istanbulda koskoca bir şirket sahibiyiz.hepsi is istiyor.hele buraya taşınmak istiyor kayinbabaya donmuş diyor ki ne ısı ariyorsun var şirketin basına otur.Oldu , benim her tuğlasında sac telim var.
Şimdi bunlar icimi soğuttu mu? Hayır .gencligim hevesim gitti dedim.Üzüldüğüm için cok üzgünüm benim cocuklarım babaanne dede bilmedi ellere dediler...
Cok uzattım affedin...
Dertsiz, İnan ki Rabb'imin değirmeni cok ağır donüyor ama ince ogutuyor.
Resmi davran duyma bazen,zor ama yap.kendine kızıyorsun onlara değil...
Hastalık depolama kendine aklına gelen kötü seyde kalk başka seyle ilgilen,dışarı cik.
Sen hepsinin ustesinden geleceksin,hele bir yavrun olsun...Değişmezler o zamanda sahip çıkmazlar uzme kendini annesi olunca herseyi olur kuzunun...

merhaba
ÜYE ADIaffy
SAT:06.07.2012
BEKLENEN DOĞUM TARİHİ:12.04.2013
KAÇINCI BEBEK:ilk
BEBEĞİN İSİMİ: belli degil
HAMİLE KALINAN KİLO & ŞİMDİKİ KİLO:64-69

Yazdıklarını hayretler içinde okudum.
Okurkende aklıma annem geldi.Sanki annemle karşılıklı sohbet ediyoruz da annem bana yaşadıklarını anlatıyor.
Öyle bir cümle kurmuşsun ki.Annem de hep öyle söyler.Şimdi olsa neye yarar ki benim gençliğim hevesim gitti der.
Dört dörtlük gerçekden kimse yok.Eşimde bende her zaman diyoruz,birbirimize sahibiz gerisi boş.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Hoş geldin canım aramıza.
Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişini inşallah.

Sedagg gulum gorumcen yazdım otomatik kelime çıktı.telefonum bile gicik olmus gorumcenin adını yazamiyor:))

Âmin canİm,esın yavrun sen ol birde saglikliysan hersey oluyor.Disardan bakınca hersey 4/4 lük gel bak içlerimize ...
Ama inanın ki sonradan cok pişman olursunuz.simdi bayramda arar esim konuşur musun diye gözüme bakar:))
Canım isterse...

Yükseğim Voltajım kıyamam ben sana ...

Hepimizin ortak bir hatası var;en başından susmak...

Haksızlığın karşısında susmak,kimseyi saygılı,iyi yapmıyor,ezilen yapıyor ve karşındakini cüretkar yapıyor.Dahası dahası geliyor ard arda..

Baştan sınırları iyi belirlemek,hayır demeyi bilmek gerekiyor net bir tavırla...

Oyy mis kokulu o...
Oglusun oluyormuş canım Allah kucağına almayı nasip etsin.
Benim neyim olcak acep :)) oğullarım mı kizlarim mi diyeceğim:)))
Esim aksam gelmiş güldürecek aklı sıra :)) Hatunum inanki ya kiz Yada oğlan bu dedi:)) boyle diyenlere sinir oldugumu biliyor.
Tebrik ettim tespitini .

miniğimiz annişine benzerse o kadar zaman sabredemez zaten merak etme canım

ya mergenciğim ne olacak benim bu halim

kızlar 3-4 gündür enfeksiyonla fena halde başım dertte

Ilaç kullanıyorum,bol bol su içiyorum,üşütmemeye dikkat ediyorum ama geldimi kolay kolay gitmiyor işte.

Bugün ya da yarın kontrole gideceğim...

çok geçmiş olsun, benim de bol bol su iç demekten başka bildiğim bir önerim yok. Keşke yardımcı olabilseydim.

günaydınlar;

şimdiden hayırlı bayramlar..

size de hayırlı mutlu bayramlar..

merhaba 14+0 haftalık hamileyim ilk hamileliğim bebeğimin cinsiyeti henüz belli olmadı çok merak ediyorum cinsiyeti belli olan varmı?belirtileri varmı?

benim de belli değil daha, şuanda nisan başı ve ortası doğumlular öğrendi kesin olarak.

canım biran önce toplayıp bağışlayabilmek için ayrı yapmadık;önceden okuduklarımıza ekliyoruz

tamam canım, yaz benden de bir tane :) bu sefer abdestlisinden oldu ehueheuheu

millet kaynanadan çeker ben görümceden:d

ben de eltimden ve kaynımdan

benim o da çekti gitti, sevgilisiyle yaşıyor eşimin taraf dağınık anlayacağın:)))

ay ne denir ki şimdi buna :9 kaçan kaçana olmuş yahu

sen ne hoş bir hatunsun ya, benim bile içim aydınlandı. Neden adının yüksek voltaj olduğu anlaşılıyor

Cok haklısın canım ama karşındaki sağır,istediğin kadar bagir...Ya anladıkları yani konuştukları gibi konuşacaksın Yada orali olmayacaksin.Bazisi farklı bir türden geliyor bunların,numunelik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…