2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Amin canım,çok teşekkür ederim.
Allah hepimize sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah

tatlım senin için hayırlısı ne ise gönlünde ki o olsun,onunla kucağın bir kez daha dolun inşallah

Gülümsettin beni çok hoşsun gerçekden :)

yüksek voltaj canım annenle konuştuğuna iyi olduğuna çoıok sevindim canım inşallah kısa zamanda toparlayacak ohhh atlattınız ameliyatı Allahın izni ile çok şükür.

arkadaşlar çok teşekkür ederiz ağzınıza sağlık ben de okuyup bildireceğim sayısını inşallah.

canım biran önce toplayıp bağışlayabilmek için ayrı yapmadık;önceden okuduklarımıza ekliyoruz

mergenciğim çok üzüldüm geçmiş olsun arkadaşım inşallah en kısa zamanda geçer. Kontrolünden hayılrı haberler bekliyoruz.

sana da iyi bayramlar canım.

Günaydınlar;

Şimdiden Hayırlı Bayramlar..

laternacım canım çok sevindim oğluşuna Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla martta anne olacaksın ha inşallah ne güzel ne mutlu sana maşallah.

büyüyüvermiş teyzesi :)

rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmıyor dediğin gibi o da görecek.canım bir tane daha bekarı var.üniversiteyi bitirdi ama iş bulamıyor. zamanında bana çalış çalış diye çok söylediler. ama olmadıktan sonra olmuyor işte. şimdi 2 senedir kendi oğlu evde. antidepresan kullanıyor kafasında saçı kalmadı.

canım geçenlerde ben halamın kayınvalidesini yazmıştım 17 sene bizi eve sokmadı. yani halamın tarafından kimse girmedi evine. kuzenimi camdan gördük ne oldu sonra halamın eline kaldı halam baktı yemeğini o pişirdi.10 gün öncede vefat etti. allah büyük canım. iki yüzlü insanlardan esirgesin hepimizi.

sen ne hoş bir hatunsun ya, benim bile içim aydınlandı. Neden adının yüksek voltaj olduğu anlaşılıyor [/QUOTE]
Oyy sagol canım benim,nasil bakarsan öyle gorursun .o senin Bakışlarında ki hoşluk :)

Sabah çok fenaydım hala da kötüyüm midem ilk defa bukadar kötü oldu bugüne kadar idare ediyordum çıkarmadan falan bugün artık saatlerce evden çıkamadım hiç halim yok

2 gündür internet bir geliyor bir gidiyor tam tek tek seçiyorum cevap yazıcam pat gidiyor siliniyor. En son aklımda kaldığı kadarı ile yazdım unuttuğum arkadaş yoktur umarım.

Dertsiz canım dert etme inşallah arasın gelir geçer kendine sıkıntı yapma canım. Arkadaşların söylediği fikir çok güzel bak anne hoperlördesin diyip önce eşin sonra sen konuşun bayramlaşın hoparlörden :) kötü birşey diyemez istese de :)

Sağol canım pek iyi değilim kendimi çok bitkin yorgun hissediyorum midem hiç iyi değil çok zor yemek yedim kahvaltı da edemedim pek sizler iyisiniz inşallah. Senin tamamen geçti dimi şimdi? Bugün akşama kadar mı ordasın? Tekrar teşekkür ederim .
canım benim çok geçmiş olsun.
şimdi nasılsın daha iyi misin?

konu yine dönmüş dolaşmış herkesin dolu olduğu mevzuya gelmiş :)

ben de sosyetik kayınvalide derdi ile uğraşanlardanım; ne olduğuna gelecek olursak. hiçbir giydiğimi sürdüğümü beğenmez; ben gece pazen gecelikle yatarım kendisi saten babydollla; sabah uyanır uyanmaz makyaj yapmadan odasından çıkmaz daha kimse makyajsız görmemiştir; ben gene hiç sevmem hiç yapmam... bu liste uzar gider; benim 61 yaşında olup da kendini 22 zanneden bir kayınvalidem var malesef ve beni en başından beri hiç beğenmedi. evlendikten hemen sonra hamile kalınca bana "sen kapıcı karısı mısın? korunmayı bilmiyor musun?" dedi. kendisi henüz hazır değilmiş!! doğumdan sonra ücretsiz izin alınca, eve para getirmeyeceim diye kıyameti kopardı; yattığım yerdenmi yiyecekmişim? oğlumun mevlüdü için geldi; tüm ailemi afedersiniz "ayı" gibi olmakla suçladı anneme bağırdı çağırdı; yani lohusalığımı bildirmedi...

daha sayacak o kadar çok şey var ki.. cahil olsa anlayacağım ama güya bu kadın üniversite mezunu görmüş geçirmiş bir kadın. ben de çözümü onu muhatap almamakta buldum; hiiiç cevap vermiyorum daha da köpürüyor :)

Bebis olunca sevdirmek ister misin sence :)))
Sevselerde onların sevmeselerde onların.Onu düşünme gelirler,gelsinler hemde sizin buyudugunuzu görsünler .
Esim ilk cocukta bağlandı,2. Cocukta pervane,şimdi 3. Ne edecek bilmiyorum:)
Seninki de öyle olacak İnan bana benim esim ana babasına dehşet düşkünü.
Es+cocuk+saglık=mutluluk. Gerisi teferruat...

Neden böyle oldun acaba canım?Doktora gittin mi?
Ben iyiyim çok şükür canım atlattım artık.Bugun akşama kadar burdayım tahminen 17:00 gibi çıkarım.
Yarın izinliyim olucam haftaya salıya kadar iş yok.
Sen evde misin işde misin?İzne ne zaman çıkıcaksın?

hanipeks biraz iyi olduğuna sevindim canım

Sabah çok fenaydım hala da kötüyüm midem ilk defa bukadar kötü oldu bugüne kadar idare ediyordum çıkarmadan falan bugün artık saatlerce evden çıkamadım hiç halim yok

Teşekkür ederim canım, çok üzüldüm, ben de bugün mide bulantısından şikayetçiyim, bugüne kadar daha hiç kusmadım ama acı sona doğru yaklaşıyor olabilirim.
işe gitmemişsindir umarım, evde misin? Dinleniyor musun?

Ha ha ha ha babydoll mu

Allah yardımcın olsun canım.Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
Kendisi hazır değilmiş demek.Sen yattığın yerden para yicekmişsin.
Makyaj parası az versinde baksın oğluna gelinine.Böyleside çok zor.
Herkesde binbir türlü dert konu var işde.

Sİzleri okudukça kayınvalidem iyilik timsalı kalıyor:)

Gerçi bizimkide ayrı alem.Emekli maaşı var.Kızıda bizde arkadasında desteğiz.
İhtiyacı olsa yarıda bırakmayız.Torunu olacak,ben bakarım diyeceğine.
Ben yatılı iş buldum evi boşaltım eşyalarıda sizin eve koyucam diyor:)
Biz bunu duyunca şok olduk tabi:) Biz görevimizi yaptık davet ettik kabul etmedi artık yapcak bişi yok canıma minnet :)

canım acaba mideni mi üşüttün? ilk defa böyle oldum diyorsun ya aklıma o geldi.

yapacak bişey yok canım mecbur arayacağım.

ohhh kızlar içim rahatladı valla. aman ya kaç gündür sıkıntı yapıp duruyordum.
Allah hepinizden razı olsun. rabbim gönlünüzde ne varsa onu versin.
bebişlerimizle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu günler bizimle olsun inşallah.

canım seninkide türünün farklı bir örneğiymiş.
okumuşun cahili daha kötü oluyor tatlım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…