Oyy mis kokulu o...
Oglusun oluyormuş canım Allah kucağına almayı nasip etsin.
Benim neyim olcak acep :)) oğullarım mı kizlarim mi diyeceğim:)))
Esim aksam gelmiş güldürecek aklı sıra :)) Hatunum inanki ya kiz Yada oğlan bu dedi:)) boyle diyenlere sinir oldugumu biliyor.
Tebrik ettim tespitini .
Âmin canİm,esın yavrun sen ol birde saglikliysan hersey oluyor.Disardan bakınca hersey 4/4 lük gel bak içlerimize ...
Ama inanın ki sonradan cok pişman olursunuz.simdi bayramda arar esim konuşur musun diye gözüme bakar:))
Canım isterse...
canım biran önce toplayıp bağışlayabilmek için ayrı yapmadık;önceden okuduklarımıza ekliyoruz
Kızlar 3-4 gündür enfeksiyonla fena halde başım dertte
İlaç kullanıyorum,bol bol su içiyorum,üşütmemeye dikkat ediyorum ama geldimi kolay kolay gitmiyor işte.
Bugün ya da yarın kontrole gideceğim...
Günaydınlar;
Şimdiden Hayırlı Bayramlar..
büyüyüvermiş teyzesi :)
rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmıyor dediğin gibi o da görecek.canım bir tane daha bekarı var.üniversiteyi bitirdi ama iş bulamıyor. zamanında bana çalış çalış diye çok söylediler. ama olmadıktan sonra olmuyor işte. şimdi 2 senedir kendi oğlu evde. antidepresan kullanıyor kafasında saçı kalmadı.öle cnm bi insan kendini belli eder zaten sen içini ferah tut allah onun cezasını verir emin ol bu ozr günlerinde öle yapıo ben bu teselli ile avutuyorum kendimi allah onun başınada verdiği zaman sende dersin bak eden bulur die o ona yeter emin ol
canım geçenlerde ben halamın kayınvalidesini yazmıştım 17 sene bizi eve sokmadı. yani halamın tarafından kimse girmedi evine. kuzenimi camdan gördük ne oldu sonra halamın eline kaldı halam baktı yemeğini o pişirdi.10 gün öncede vefat etti. allah büyük canım. iki yüzlü insanlardan esirgesin hepimizi.ay daha ne herkeste biliyormuş iştebende tam tersi herkes bayılır kaynanama... herkesi yedirir içirir herşeyine koşar ısrarcıdır ya sen gel ya ben geleyim...vs ama beni sevmiyor işte... başta bana da prensesim derdi başka bir şey demezdi mesela kızım bile değil bak dikkatini çekerim!!!! arada lafını da sokardı ama başkalrının yanında prensestim ben... ama oğlu evin eşyaları seçilirken karışma sen dedi diye (oğlu dedi diye, ben değil) yüzüme bile bakmıyor ne benim ne ailemin. sanki başlarını öne eğdirmişim gibi... boşveeer sen biliyorsan eşin ailen biliyorsa parçalasınlar kendilerini kaynanayla evlenmedik biz nasıl olsa
Ay seninkide az fena değilmiş he.Ben kaynanamı öpüpde başımda gezdireyim.
Böyle numaralar yok bizimkinde.Allah yardımcın olsun canım.QUOTE]amin canım amin.
canım rabbim bidaha ayrılık yaşatmasın. çok zor biliyorum. eşimle birlikte olayımda kömürlükte bile yaşamaya razıyım.(doğuda eş götürülemeyen yerler var rabbim ayırmasın hiçbirimizi)çok teşekkür ederim, Allah hiç bir evli çifte ayrılık yaşatmasın çok zor gerçekten. gideceğimiz yer Akçakale olsada çok mutluyum. kocacımla her yere giderim, hani iki gönül bir olunca samanlık seyran olur misali
canım strestan olmasın bütün bunlar. amannn ne kaynanaymış seninkide... katlanacaksın başka çaresi yok atsan atılmaz satsan satılmaz. özel günlerde ara sor ama yüz yüze geldiğinizde umursamıyomuş gibi davran. gıcık oldum kadına ya
evet canım mecburen arayacağım. kaçışım yok. ben niye çekiniyorum ki dimi ama. onlar üzülsünler biraz da. eşimde kırgın sanırım onlara çünkü telefonda konuştuğu halde paşamız olacağını söylemedi.dertsizim dertlenme sakın kaçış yok arayacaksın ve konuşacağı varsı dinleyeceksin ( yada dinliyor gibi yapacaksın )
tatlım inan bana hepimizin hayatında görmemek için,konuşmak zorunda kalmamak için dualar ettiğimiz insanlar varama önümüz bayram,herkes korkularıyla yüzleşmek zorunda.. hanemizin huzuru için bu şart.. sen üstüne düşen vazifeyi yerine getir bırak başkaları ne yaparsa yapsın;sen hiç bir zaman ayıplı-eksikli olma;tabir-i caizse günah senden gitsin..
özellikle eşinin yanında ara tatlı tatlı,keyifli keyifli konuş;söylediği hiç bir şeye sinirli cevap verme gül geç.. seni kızdırmak için söylediği bir şey olursa sakince anlat eşine,bırak olan biteni eşin zamanla kendisi keşfetsin..
canım sende çok zor günler geçirmişsin inanki çok üzüldüm.ama neyseki eşin hep senin yanındaymış. sağlıktan daha önemli hiçbişey yok canım hayatta. düşünerek, kafa yorarak hastalığa davetiye çıkartıyoruz sadece. bende kafama takmıcam onlar düşünsünler birazda nasıl torun sevmeye gelicekler dimi ama???Dertsiz ; dertlim benim.Simdi sana ne desek o içindeki yangın,sinir sonmez.Senle bir kose acalım :))
bazen cok üzülüyorum tazecik anneleri uzuyorum/sıkıyorum diye.En cok senin kaynana ve sedagg in görünce sinirlendiriyor beni.
Ben 10,5 yıldır evliyim.Klasik durum düğünde kargaşa,eşyalarımı kendi kafalarına göre almışlar vs.cok üzdüm kendimi yiprattim.Onlarin diğer evlerinde oturdum 9 ay.Kimse gelemedi kaynananın korkusuna.Beni her gördüğü yerde ya evimden çıkın Yada kıramı verin derdi , esimin yanında kuzu.Esime hep soyledim.birgun dedi ki sen boyle diyorsun ama annem beni görünce demiyor.dank etti yaa öylemi o zaman gor kendin dedim.birgun akrabanın dükkanına satılık ev diye ilan asmışlar.gordu hiç birsey demeden 1 hafta icinde taşındık 4 aylık hamileydim.İlk defa birine ah ettim, her basamaktan inerken o beni sevdiklerimden ayırdı Rabbim sende onu ayır dedim.1 hafta sonra diğer kaynimi oturttular.
Hep bana derdi kaynana esim nisanliyken hergun gelirdi, dikkat edin boyle cok gelmek iyi değil baba evinden kiz cik diye...
Ne küfürler etti bana ne hakaretler anneme deli olurdu.
Keser dondü sap dondü gün geldi hesap dondü.
Ben taşındım seneye yurtdışına goreve gittiler yine aradım "tüm sevdiklerimden ayrıldım " dedi...
Gorumcem evlendi düğünden 5,5 ay sonra dogum yaptı.şimdide boşandı yanlarında torun bakıyorlar.O görümce neler etti bana.
Bir evinde oglu bir evinde kızı oturuyor kendi dondü kira kira dolanıyor.
Yerime oturan elti ağızlarını sıkaa sıka oturuyor.bana dert yanıyorlar.simdiye kadar tek bir kez cvp vermedim, kırmadım.
Evlendiğimizde evi hep yaptırdık her borcunu biz ödedik.9 ay oturdum esimin ısı özel sirketti asgari ücretle.herseyimi babam aldı yedirdi.6 yıl kus kaldık .
Şimdi yürü kulum dedi istanbulda koskoca bir şirket sahibiyiz.hepsi is istiyor.hele buraya taşınmak istiyor kayinbabaya donmuş diyor ki ne ısı ariyorsun var şirketin basına otur.Oldu , benim her tuğlasında sac telim var.
Şimdi bunlar icimi soğuttu mu? Hayır .gencligim hevesim gitti dedim.Üzüldüğüm için cok üzgünüm benim cocuklarım babaanne dede bilmedi ellere dediler...
Cok uzattım affedin...
Dertsiz, İnan ki Rabb'imin değirmeni cok ağır donüyor ama ince ogutuyor.
Resmi davran duyma bazen,zor ama yap.kendine kızıyorsun onlara değil...
Hastalık depolama kendine aklına gelen kötü seyde kalk başka seyle ilgilen,dışarı cik.
Sen hepsinin ustesinden geleceksin,hele bir yavrun olsun...Değişmezler o zamanda sahip çıkmazlar uzme kendini annesi olunca herseyi olur kuzunun...
benim annemle babaannem tartışırdı bazen. altlı üstlü otururduk annem görmeden babaanneme bir tabak yemek götürürdüm annem gönderdi derdim. ertesi gün babaannem bişey yapar bize getirir ortalık süt liman olurdu. kayınvalideyle anlaşamayanlara hayret ederdi hep. ben anlaşıcam eşimi doğurmuş büyütmüş onlar olmasa eşim olmazdı benim olmazdı derdim. ama büyük konuşmuşum canım. sen ne kadar vericiysen onlar o kadar alıcılar. bugüne kadar rabbime sığındım hayırlıyla evliliğim devam etsin yoksa bitsin diye çok dua ettim. hayırlısı böyleymiş demekki eşimin yanındayım.
Sabah çok fenaydım hala da kötüyüm midem ilk defa bukadar kötü oldu bugüne kadar idare ediyordum çıkarmadan falan bugün artık saatlerce evden çıkamadımhiç halim yok
canım benim çok geçmiş olsun.
şimdi nasılsın daha iyi misin?
Sağol canım pek iyi değilim kendimi çok bitkin yorgun hissediyorum midem hiç iyi değil çok zor yemek yedim kahvaltı da edemedim pek sizler iyisiniz inşallah. Senin tamamen geçti dimi şimdi? Bugün akşama kadar mı ordasın? Tekrar teşekkür ederim .
hanipeks biraz iyi olduğuna sevindim canım
Sabah çok fenaydım hala da kötüyüm midem ilk defa bukadar kötü oldu bugüne kadar idare ediyordum çıkarmadan falan bugün artık saatlerce evden çıkamadımhiç halim yok
konu yine dönmüş dolaşmış herkesin dolu olduğu mevzuya gelmiş :)
ben de sosyetik kayınvalide derdi ile uğraşanlardanım; ne olduğuna gelecek olursak. hiçbir giydiğimi sürdüğümü beğenmez; ben gece pazen gecelikle yatarım kendisi saten babydollla; sabah uyanır uyanmaz makyaj yapmadan odasından çıkmaz daha kimse makyajsız görmemiştir; ben gene hiç sevmem hiç yapmam... bu liste uzar gider; benim 61 yaşında olup da kendini 22 zanneden bir kayınvalidem var malesef ve beni en başından beri hiç beğenmedi. evlendikten hemen sonra hamile kalınca bana "sen kapıcı karısı mısın? korunmayı bilmiyor musun?" dedi. kendisi henüz hazır değilmiş!! doğumdan sonra ücretsiz izin alınca, eve para getirmeyeceim diye kıyameti kopardı; yattığım yerdenmi yiyecekmişim? oğlumun mevlüdü için geldi; tüm ailemi afedersiniz "ayı" gibi olmakla suçladı anneme bağırdı çağırdı; yani lohusalığımı bildirmedi...
daha sayacak o kadar çok şey var ki.. cahil olsa anlayacağım ama güya bu kadın üniversite mezunu görmüş geçirmiş bir kadın. ben de çözümü onu muhatap almamakta buldum; hiiiç cevap vermiyorum daha da köpürüyor :)
ben de sosyetik kayınvalide derdi ile uğraşanlardanım; ne olduğuna gelecek olursak. hiçbir giydiğimi sürdüğümü beğenmez; ben gece pazen gecelikle yatarım kendisi saten babydollla; sabah uyanır uyanmaz makyaj yapmadan odasından çıkmaz daha kimse makyajsız görmemiştir; ben gene hiç sevmem hiç yapmam... bu liste uzar gider; benim 61 yaşında olup da kendini 22 zanneden bir kayınvalidem var malesef ve beni en başından beri hiç beğenmedi. evlendikten hemen sonra hamile kalınca bana "sen kapıcı karısı mısın? korunmayı bilmiyor musun?" dedi. kendisi henüz hazır değilmiş!! doğumdan sonra ücretsiz izin alınca, eve para getirmeyeceim diye kıyameti kopardı; yattığım yerdenmi yiyecekmişim? oğlumun mevlüdü için geldi; tüm ailemi afedersiniz "ayı" gibi olmakla suçladı anneme bağırdı çağırdı; yani lohusalığımı bildirmedi...
daha sayacak o kadar çok şey var ki.. cahil olsa anlayacağım ama güya bu kadın üniversite mezunu görmüş geçirmiş bir kadın. ben de çözümü onu muhatap almamakta buldum; hiiiç cevap vermiyorum daha da köpürüyor :)
canım acaba mideni mi üşüttün? ilk defa böyle oldum diyorsun ya aklıma o geldi.Sabah çok fenaydım hala da kötüyüm midem ilk defa bukadar kötü oldu bugüne kadar idare ediyordum çıkarmadan falan bugün artık saatlerce evden çıkamadımhiç halim yok
yapacak bişey yok canım mecbur arayacağım.Dertsiz canım dert etme inşallah arasın gelir geçer kendine sıkıntı yapma canım. Arkadaşların söylediği fikir çok güzel bak anne hoperlördesin diyip önce eşin sonra sen konuşun bayramlaşın hoparlörden :) kötü birşey diyemez istese de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?