tatlım dünür olarak ben de senden iyisini bulamam;hem huylarımız benziyor hem aynı şehirdeyiz ohh yavrularımızda dizimizin dibinde olur miss miss :)
önce sağlık tabi kız olmazsa da ne yapalım iki kız kardeş bulur onları alırız oğluşlarımıza :)
günaydın annecikler....
Bugün çok mutluyum eşimin askerliğinin son günü artık o bir hür general[sıze=3][ı][/ı][/sıze] :))) memlekete dönüyoruz. Bayramdan sonrada evimize gideceğiz. Evimi çok özledim ve en güzeli de artık önümüzde hiç bir engel ayrılık korkusu olmadan huzur içinde yaşayacağız inşallah. Kızlar maşallahDeyin lütfen başka bişeyler çıkmadan mutlu mesut bebeğimizi beklemeye koyulalım artık.
günaydın kızlaaarrr :))))
ben perşembeden beri kınaydı, nikahtı, düğündü bitmiş durumdayım. Günlerdir popom koltuk yüzü görmedi. Dün akşam da o yorgunluğun üstüne kayınvaldemler yemeğe 9 kişiyi misafirle geldiler. Ne halde olduğumu siz düşünün artık.
Bir kaç saat sonra da tatil için yola çıkıyoruz. Fırsat varken yazayım size dedim. Umarım herkes iyidir, herşey yolundadır. Geçmişi okuyamadım ama yolda okumak için bol bol zamanım olacak. Araba yolculuğu yapacağım çok yorulmam inşallah.
Bunun dışında kızımla gayet iyiyiz :)) tsirt giydiğim zaman kendini iyice belli etmeye başladı. Daha kıpırtı yok ama bayramda bir şeyler hissederim belki.
Hepinize iyi bayramlar canlarım :))) mutlu, huzurlu, sağlıklı bir bayram geçiririz inşallah.
Kuşum çok geçmiş olsun...
Kıyamam ben sana zor günler geçirmişsin...
Öpüyorum çok çok
değişen bilgilerim
tahmini doğum tarihi : 28 mart
yolculuk yaramadı kilo : 57
Gunaydin kizlar,Yegenimin yanima gelmesiyle uyandim bugun, simdi cizgi film izliyor satti beni :)Gece uyurken ozluyorum sipayi ya :) Hanipeks nasil oldun daha iyi misin ? Gecmis olsun tekrar Laterne mart miii :) seni mart annelerinin oraya gonderelim biz :) saka bi yana dogum zamani erken olunca guzel oluyit demi ya daha cabuk gelecek erkekimiz :) masallah
günaydın annecikler....
bugün çok mutluyum eşimin askerliğinin son günü artık o bir hür general :))) memlekete dönüyoruz. bayramdan sonrada evimize gideceğiz. evimi çok özledim ve en güzeli de artık önümüzde hiç bir engel ayrılık korkusu olmadan huzur içinde yaşayacağız inşallah. kızlar maşallahdeyin lütfen başka bişeyler çıkmadan mutlu mesut bebeğimizi beklemeye koyulalım artık.
Gunaydin kızlar , cok mutluyum su an.Annemle doya doya konuşabildim , hekim arkadaslariylada hersey yolunda.
Cok şükür Allah ' im.sadece kolu ve sırtı ağrıyor 15 gün sonra kalkabilecek.Hersey eskisi gibi olacak elhamdulillah.
Hepinize cok teşekkür ederim , Allah razı olsun . Hiçbiriniz destegini duasını esirgemedi.Yalnizlik hissettirmediniz :)
Artık güzel , mutlu ve sağlıklı haber vereyim inşallah...
Cok opuyorum sizi...
günaydın kızlaaarrr :))))
ben perşembeden beri kınaydı, nikahtı, düğündü bitmiş durumdayım. Günlerdir popom koltuk yüzü görmedi. Dün akşam da o yorgunluğun üstüne kayınvaldemler yemeğe 9 kişiyi misafirle geldiler. Ne halde olduğumu siz düşünün artık.
Bir kaç saat sonra da tatil için yola çıkıyoruz. Fırsat varken yazayım size dedim. Umarım herkes iyidir, herşey yolundadır. Geçmişi okuyamadım ama yolda okumak için bol bol zamanım olacak. Araba yolculuğu yapacağım çok yorulmam inşallah.
Bunun dışında kızımla gayet iyiyiz :)) tsirt giydiğim zaman kendini iyice belli etmeye başladı. Daha kıpırtı yok ama bayramda bir şeyler hissederim belki.
Hepinize iyi bayramlar canlarım :))) mutlu, huzurlu, sağlıklı bir bayram geçiririz inşallah.
gunaydin kızlar , cok mutluyum su an.annemle doya doya konuşabildim , hekim arkadaslariylada hersey yolunda.
Cok şükür allah ' im.sadece kolu ve sırtı ağrıyor 15 gün sonra kalkabilecek.hersey eskisi gibi olacak elhamdulillah.
Hepinize cok teşekkür ederim , allah razı olsun . Hiçbiriniz destegini duasını esirgemedi.yalnizlik hissettirmediniz :)
artık güzel , mutlu ve sağlıklı haber vereyim inşallah...
Cok opuyorum sizi...
Gunaydin kızlar , cok mutluyum su an.Annemle doya doya konuşabildim , hekim arkadaslariylada hersey yolunda.
Cok şükür Allah ' im.sadece kolu ve sırtı ağrıyor 15 gün sonra kalkabilecek.Hersey eskisi gibi olacak elhamdulillah.
Hepinize cok teşekkür ederim , Allah razı olsun . Hiçbiriniz destegini duasını esirgemedi.Yalnizlik hissettirmediniz :)
Cok opuyorum sizi...
Günaydın kızlaaarrr :))))
Ben perşembeden beri kınaydı, nikahtı, düğündü bitmiş durumdayım. Günlerdir popom koltuk yüzü görmedi. Dün akşam da o yorgunluğun üstüne kayınvaldemler yemeğe 9 kişiyi misafirle geldiler. Ne halde olduğumu siz düşünün artık.
sağolasın canım benim Allah razı olsun biz iyiyiz sizlerin sayesinde üzülmeye düşünmeye fırsatımız olmuyor :)
iyi akşamlar canım :) sen de dikkat et.
Kızlar....
Canlarım Allah sizlerden , hepinizden binlerce kez razı ve memnun olsun,sevdiklerinizin acısını göstermesin.
Dertsiz cok incesin,Rabbim sevdiklerini sana bagislasin.Cok sagol...
Hani bir şarkıda geçiyor ya"Kalpten kalbe bir yol vardır görünmez" aynen öyle...hepinize az bir zamanda bağlandım...
Burdan çıkınca kızım bayağı yaramazlık yapmış heryere toz puding dökmüş.onlari temizle ,banyosu vs cok yordu.arkadas çağırdı ona anlatamadım ağlamaya gücüm yoktu.ordan dönerken kızının oyuncağı için bayağı ağladı kucagimdaydi.Asansorde debelendi birden kaydı dusuverdi.ayakkabisida çıktı ayağından yerde Yarabbim cok zorladı ama hala ağlamasına yanıyorum,nasil tutamadım.uyansin daha cok sarılacağım .
Annem yaklaşık 7 saat acmadı tlf. Birde bana diyordu sabahtan veli toplantisi var ses ondan kalabalik vs.Saat 6 gibi aradı sesi cok karlı geldi.Ameliyat bugünmus meger.aglayamadim cok donuk konuştum az konuştuk zaten.gecen Mart'ta gelmişti en son.o vakit terliklerini unutmuştu,1 hafta o terliğe sarılıp uyumuştum inanın.
Onları aldım yine koklaya koklaya ağladım bağıra bağıra.İlk defa bu kadar cocuktum,bu kadar aciz.
Herkes yanında .Ben hariç...O basımda hastanede kanım da canımda senin dedi.Ben diyemedim,göremedim...Koklayamadim...
kızlar yine bayagı bi konusmussunuz ersnil hosgeldin canım gecmiş olsun.kızımla işe gittik geldik yemegimizi yedik onunla yaptıgım hersey cok güzel
merhabalar,
biz de bugün cinsiyet öğrendik; kızımız olacakmış. 4 yaşında bir oğlum var; allah bir de kız evlat nasip etti, öncelikle sağlıklı olmasına çok mutlu oldum ama ne yalan söyleyeyim bir tane kızım olsun isterdim zaten oldum olası. annem şanslı kadının kızı olur derdi :))
rabbim tüm anne adaylarına kız-erkek farketmez yavrularını sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin. eşim kız olacağını duyunca kendini kaybetti mutluluktan; telefonda sesi titredi kuzumun. adını selin koymayı düşünüyorum; oğlumla uyumlu olsun (oluşun adı "derin")
bu arada ikincilerde hareketler daha erken anlaşılıyor; ben de baya bir hissediyorum.
şimdiden herkese iyi bayramlar
evet tatlım değişti tarihim;gelişimi hep önde gidiyorduama doktor tarihi değiştirmiyordu,bu defa değiştir di artık 28 mart dedi :) boyu 15 cm kilo 209 gram olmuş teyzesi erken doğsun ki senin çıtır kızından azcık büyük olsun;oğlumu beğenirse gelin alırız belki kızını :)
doğum şeklini konuşmadık,daha önce ki doğumumun normal olduğunu biliyor,şuan öyle gibi düşünüyoruz..
bu arada bir ay sonra ümit sağlık'ta radyoloji bölümünden bir doktorun adını verdi,iç organların gelişimi ile ilgili tam ve detaylı bilgi için ona gideceğim..
ben hala nisan annesiyim amaaaa
Cok opuyorum sizi...
BANANE BEN DE 15 NİSANA ALIYORUM O ZAMAN DOĞUM TARİHİMİ
günaydın annecikler....
bugün çok mutluyum eşimin askerliğinin son günü artık o bir hür general :))) memlekete dönüyoruz. bayramdan sonrada evimize gideceğiz. evimi çok özledim ve en güzeli de artık önümüzde hiç bir engel ayrılık korkusu olmadan huzur içinde yaşayacağız inşallah. kızlar maşallahdeyin lütfen başka bişeyler çıkmadan mutlu mesut bebeğimizi beklemeye koyulalım artık.
Ben perşembeden beri kınaydı, nikahtı, düğündü bitmiş durumdayım. Günlerdir popom koltuk yüzü görmedi. Dün akşam da o yorgunluğun üstüne kayınvaldemler yemeğe 9 kişiyi misafirle geldiler. Ne halde olduğumu siz düşünün artık.
amin canım. rabbim hepimize göstersin inşallah seninde paşan geliyormuş gözünaydın tatlım.oyyy maşallah paşamıza
Dertsizim Allah oğluşunu sağ salim kucağına almayı,mürvetlerini görmeyi nasip etsin inşallah.
geçmiş olsun canım rabbim bütün dertlerinizi uzaklaştırsın sizden.Gunaydin kızlar , cok mutluyum su an.Annemle doya doya konuşabildim , hekim arkadaslariylada hersey yolunda.
Cok opuyorum sizi...
gunaydin kızlar , cok mutluyum su an.annemle doya doya konuşabildim , hekim arkadaslariylada hersey yolunda.
Cok şükür allah ' im.sadece kolu ve sırtı ağrıyor 15 gün sonra kalkabilecek.hersey eskisi gibi olacak elhamdulillah.
Hepinize cok teşekkür ederim , allah razı olsun . Hiçbiriniz destegini duasını esirgemedi.yalnizlik hissettirmediniz :)
artık güzel , mutlu ve sağlıklı haber vereyim inşallah...
Cok opuyorum sizi...
günaydın kızlar ben geldim.
Ay benim bir iştahım açıldı inanamazsınız.
Dün akşam doymak nedir bilmedim.
Bu sabahda şu saat oldu hala acıkmadım.
Bir şeyler yemem lazım biliyorum ama aklıma hiç bir şey gelmiyor.
Böyle düzensiz yemeye devam edersem çok kilo alırım çokkk
günaydın annecikler....
Cok opuyorum sizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?