- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
konu yine dönmüş dolaşmış herkesin dolu olduğu mevzuya gelmiş :)
ben de sosyetik kayınvalide derdi ile uğraşanlardanım; ne olduğuna gelecek olursak. hiçbir giydiğimi sürdüğümü beğenmez; ben gece pazen gecelikle yatarım kendisi saten babydollla; sabah uyanır uyanmaz makyaj yapmadan odasından çıkmaz daha kimse makyajsız görmemiştir; ben gene hiç sevmem hiç yapmam... bu liste uzar gider; benim 61 yaşında olup da kendini 22 zanneden bir kayınvalidem var malesef ve beni en başından beri hiç beğenmedi. evlendikten hemen sonra hamile kalınca bana "sen kapıcı karısı mısın? korunmayı bilmiyor musun?" dedi. kendisi henüz hazır değilmiş!! doğumdan sonra ücretsiz izin alınca, eve para getirmeyeceim diye kıyameti kopardı; yattığım yerdenmi yiyecekmişim? oğlumun mevlüdü için geldi; tüm ailemi afedersiniz "ayı" gibi olmakla suçladı anneme bağırdı çağırdı; yani lohusalığımı bildirmedi...
daha sayacak o kadar çok şey var ki.. cahil olsa anlayacağım ama güya bu kadın üniversite mezunu görmüş geçirmiş bir kadın. ben de çözümü onu muhatap almamakta buldum; hiiiç cevap vermiyorum daha da köpürüyor :)
ohhh kızlar içim rahatladı valla. aman ya kaç gündür sıkıntı yapıp duruyordum.
Allah hepinizden razı olsun. rabbim gönlünüzde ne varsa onu versin.
bebişlerimizle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu günler bizimle olsun inşallah.
Cok haklısın canım ama karşındaki sağır,istediğin kadar bagir...Ya anladıkları yani konuştukları gibi konuşacaksın Yada orali olmayacaksin.Bazisi farklı bir türden geliyor bunların,numunelik...
Sabah çok fenaydım hala da kötüyüm midem ilk defa bukadar kötü oldu bugüne kadar idare ediyordum çıkarmadan falan bugün artık saatlerce evden çıkamadımhiç halim yok
ya mergenciğim ne olacak benim bu halim
çok geçmiş olsun, benim de bol bol su iç demekten başka bildiğim bir önerim yok. Keşke yardımcı olabilseydim.
Aminn canım benim inşallah.
bu arada ben gelmediğim dönemde kaçırdım sanırım.
Yasin için konu mu açıldı kızlar?Link verebilir misiniz?
Bende okuduğumun sayısını yazayım.
Sedagg gulum gorumcen yazdım otomatik kelime çıktı.telefonum bile gicik olmus gorumcenin adını yazamiyor:))
Âmin canİm,esın yavrun sen ol birde saglikliysan hersey oluyor.Disardan bakınca hersey 4/4 lük gel bak içlerimize ...
Ama inanın ki sonradan cok pişman olursunuz.simdi bayramda arar esim konuşur musun diye gözüme bakar:))
Canım isterse...
Sedagg gulum gorumcen yazdım otomatik kelime çıktı.telefonum bile gicik olmus gorumcenin adını yazamiyor:))
Âmin canİm,esın yavrun sen ol birde saglikliysan hersey oluyor.Disardan bakınca hersey 4/4 lük gel bak içlerimize ...
Ama inanın ki sonradan cok pişman olursunuz.simdi bayramda arar esim konuşur musun diye gözüme bakar:))
Canım isterse...
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor-6.html
İlk 41 Yasin-i Şerifi Naz ve Seda'nın bebekleri için okuyoruz canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor-6.html
İlk 41 Yasin-i Şerifi Naz ve Seda'nın bebekleri için okuyoruz canım.
Günaydın Güzeller
Cici teyzeleri Allah nasip ederse yüzde bin beş yüz nur topu gibi bir OĞLUMUZ oluyor
Maşallah oğluşum 209 gram olmuş teyzeleri
Allah bana her birinizden hayırlı ve sağlıklı haberler almayı nasip etsin inşallah (amin)
Rabbim bebek dileyen duaları boş çevirmesin,kucaklarını sağlıklı ve hayırlı evlatlarla doldursun inşallah (amin)
Tamam canım benim.
Evde okuduğumda onlar için niyet ederek okumuşdum zati.
İçime doğmuş demek ki.
Haber alamyınca dua okudukça rahatladım.
Allahım kabul etsin.
Mergencim benim hamiş kaldığım kilo 72
Şimdiki kilo 69.70
Yaşadığım şehir İstanbul
İlk hamişlik dönemimde kilo vermiştim 68,67 arasıydım.
Ama şimdi hızla kilo alıyorum ve dahada alıcam gibi.
Doymuyorum hiç ya ne yapcam böyle bilmiyorum
Canım takviminde bu ay bebisin 6 kat büyüyecek diyor,yemenin sebebi var yani .Ya senden alacak Yada yediklerinden :))
bende aranıza yeni katıldım kızlar merhaba hepinize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?