2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Katinamm temizlik yapıp tatiline başlayacaktı yanlışım yoksa.

Bilgi için teşekkürler canım.İnsan göremeyince aklı kalıyor.

Allahım kabul etsin canım benim.Hepimizin yüreğine sağlık.

göndeririz birbirimize o zaman arayıpta bulamadığımızı çok güzel olur

Olur şekerim

Oy oy maşallah bir prenses daha katılıyor paşalarımızın arasına desene.
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

kızlar allah binkere razı olsun sizden benim yawrumun sizin gibi teyzeleri var sırtı yere gelirmi hiç yarın bende okuyacağım özellikle 170 ayetel kürsi allah amin diyen dillerinize razı olsun walla okudukça hala gözlerim doluo kimsenin vermediği desteği siz verdiniz

Amin canım benim aminnnn

ohh fıstığımız gelior bi tane daha allah sağ salim kavuşmak nasip etsin inş

Allahım kabul eylesin inşallah dualarını canım benim.
Allahım hepimizden razı olsun.Her birimiz birbirimize desteğiz tek taraflı değil asla.
Bayramda bol bol dinlenip sağlıkla dönelim inşallah.

Allahım kabul eylesin inşallah dualarını canım benim.
Allahım hepimizden razı olsun.Her birimiz birbirimize desteğiz tek taraflı değil asla.
Bayramda bol bol dinlenip sağlıkla dönelim inşallah.

ya gerçekten kızlar yanımda olsanız şu an hepinizi sıkı sıkı sarıp öle teşekkür edesim var walla hakkınız büyük yawrum büyüdüğü zaman bunları ona anlatcam teyzeleri

ya gerçekten kızlar yanımda olsanız şu an hepinizi sıkı sıkı sarıp öle teşekkür edesim var walla hakkınız büyük yawrum büyüdüğü zaman bunları ona anlatcam teyzeleri

Bizim bebişler çok şanslı ya.
Hani realde olmasa bile biliyorum ki düşünen bir sürü teyzesi var :)
Allahım o günleri görmeyi nasip etsin inşallah.

canım hemen başlıyoruz,Allah nasip ederse 41 Yasin-i Şerif toplayıp;bebişlerimizin sağlığı ve kolay doğum için bağışlayalım istiyoruz..

Çok güzel ya.Bayramdan sonra paylaşırız okuduklarımızı.
Allahım kabul etsin inşallah.

Bayramda bolca okuyayım ben . Nede olsa kepenkleri ben kapatıp acarım , girer çıkar yazarım :)))

ah canım yaaaaaa ne diyeceğimi bilemiyorum ağlıyorum şuanda ALLAHIM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH AĞZINIZA GÖNLÜNÜZE SAĞLIK NE KADAR İYİSİNİZ BU NAZİK DAVRANIŞINIZI HİÇBİRZAMAN UNUTMAYACAĞIM ALLAHIM İNŞALLAH SİZLERE HAYATTA HER KONUDA KOLAYLIKLAR MUTLULUKLAR HUZUR İYİLİKLER NASİP ETSİN GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN. NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZDIR BİZE AYIRDIĞINIZ VAKİT DEĞERLİ DUALARINIZ VE İYİ DİLEKLERİNİZ GERÇEKTEN TAKDİRE ŞAYAN. DİYORUM YA KELİMELER AZ GELİYOR DİYE BİNLERCE KEZ TEŞEKKÜRLER HAKKINIZI HELAL EDİN. ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH SİZLER DE HERZMAN BENİM DUALARIMDASINIZ CANIM ARKADAŞLARIM HEPİNİZE HAYIRLI HAMİLELİKLER MUTLU SAĞLIKLI DOĞUMLAR GÜZEL İYİ HUYLU SAĞLIKLI TATLI HAYIRLI BEBEKLER NESİP ETSİN İNŞALLAH AMİN. KENDİ KENDİMİZE OKUMAYA YETİŞEMEDİM AMA GENEL OLARAK HEPİMİZ İÇİN OKUMAYA BAŞLAYACAĞIM EN KISA ZAMANDA SİZE SAYI BİLDİRECEĞİM. SAĞOLUN VAROLUN. HAYATIM BOYUNCA ALDIĞIM EN GÜZEL HEDİYE OLDU.

[

tebrik ederim tatlım,41 kere maşallah prensese
sağlıkla doğsun;yüzü güzel,bahtı güzel,hayırlı bir evlat olsun inşallah
çoğumuz kilo aldık tatlım bozma moralini

gözün aydın sağlıkla doğar inşallah prensesin

canım maşallah kızına gözünüz aydın ç.ok sevindim :) kilo önemli değil bebek iyi olsun da :)

O DA NASIL?

kızlar 2010 annelerinin aşerme topiği var neden bizde bundan yapmıyoruz

İNŞALLAH CANIM
​Sana da iyi bayramlar tatlım, seneye bayramımızı yavrumuzla beraber kutlayacağız inşşş.

AH CANIM BENİM İÇİMİ FERAHLATTIN VERDİĞİN ÖRNEKLE SAĞOL KARDEŞİNE ALLAH GÜZEL GÜNLER GÖSTERSİN İNŞALLAH BUNDAN SONRA KIYAMAM ONA. DUA ÇOK GÜZELMİŞ EDECEĞİM CANIM SAĞOL.

HAY ALLAH BİZ DAHA ÖNCE MALESEF ÇOK AYRI GEÇİRDİK ALIŞTIK ALLAH SİZİ BİRDAHA AYIRMASIN İNŞALLAH AMİN. ÜZÜLME CANIM.

Mesainin sonlarına gelmek ve bayram tatiline girmek üzereyken herkeze iyi bayramlar bayramdan sonra görüşmek üzere sağlıcakla kalın.

6 tanesi benden gelince tamamdır diye bildireceğim size bayramda hep ablamlarla falan olacağım şehirdışından gelcekleri için ama hergün yatmadan 1 tane okusam 6 günde 6 tane inşallah. Dönünc de devam ederim.

canım hemen başlıyoruz,allah nasip ederse 41 yasin-i şerif toplayıp;bebişlerimizin sağlığı ve kolay doğum için bağışlayalım istiyoruz..

sorma vallahi bize çok destek oldular sağolsunlar allah razı olsun herkesten. Sen onu diyosun ben sanırım il il dolaştırıp el öptürücem teyzelerinin duaları ile sağlıklı doğdun diye :)

sen de allaha emanet ol canım iyi bayramlar iyi tatilller olsun inşallah.

mesainin sonlarına gelmek ve bayram tatiline girmek üzereyken herkeze iyi bayramlar bayramdan sonra görüşmek üzere sağlıcakla kalın.

bedavadan teyze olmak var mı :)
her birimiz bir yerdeyiz ama Allaha şükürler olsun ki nerede olursak olalım aynı niyetle dua edebilecek kadar yakınız..
Allah dualarımızı kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…