Katinamm temizlik yapıp tatiline başlayacaktı yanlışım yoksa.
Allah kabul etsin inşallah tatlım,ağzına sağlık..
senin okuduklarınla Sedagg ve Naz için niyetlendiğimiz 41 Yasin-i Şerifi tamamlamış olduk;Allah izin verirse yarın ( özellikle arife olduğu için ) bağışlamasını yapacağım..
Allah ihtiyacı olanların yardımcısı olsun,dualarımızı kabul etsin inşallah
göndeririz birbirimize o zamanarayıpta bulamadığımızı çok güzel olur
kızlaaaaaaar doktordan geliyorum şimdioh beee bende öğrendim bebeişimin cinsiyetinii
Güzeller güzelii bir KIZ bebek bekliyoruzzz ... :)bu arada kilo almışım ben yaa :) 59 kiloyla hamile kaldım 64 olmuşum valaaa nereme gitti bilmiyorum...
senin okuduklarınla Sedagg ve Naz için niyetlendiğimiz 41 Yasin-i Şerifi tamamlamış olduk;Allah izin verirse yarın ( özellikle arife olduğu için ) bağışlamasını yapacağım..
VALLAHİ DİYORUM YA ARTIK HERBİRNİZE KELİMELER KİFAYETSİZ KALIYOR TEŞEKKÜR EDEİYORUM AZ KALIYOR BANA GERÇEKTEN ÇOK DESTEK OLDUNUZ NASIL HAKKINIZI ÖDERİM BİLEMİYORUM SİZLER DE BENİM HERZAMAN DUALARIMDASINIZ SEVİNCİNİZ SEVİNCİM ÜZÜNTÜNÜZ ÜZÜNTÜM ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE HERZAMAN GÜZEL GÜNLER GÖSTERSİN HEPİNİZE İNŞALLAH AMİN.
kızlaaaaaaar doktordan geliyorum şimdioh beee bende öğrendim bebeişimin cinsiyetinii
Güzeller güzelii bir KIZ bebek bekliyoruzzz ... :)bu arada kilo almışım ben yaa :) 59 kiloyla hamile kaldım 64 olmuşum valaaa nereme gitti bilmiyorum...
kızlar allah binkere razı olsun sizden benim yawrumun sizin gibi teyzeleri var sırtı yere gelirmi hiç yarın bende okuyacağım özellikle 170 ayetel kürsi allah amin diyen dillerinize razı olsun walla okudukça hala gözlerim doluo kimsenin vermediği desteği siz verdiniz
amın ınsallah allah hepınızı yavrunuza kavustursun kımsenın kucagı bos kalmasın ınsallah
Allahım kabul eylesin inşallah dualarını canım benim.
Allahım hepimizden razı olsun.Her birimiz birbirimize desteğiz tek taraflı değil asla.
Bayramda bol bol dinlenip sağlıkla dönelim inşallah.
Allahim kabul etsin...
Laterne,laterne;
Digerlerine ne zaman başlanacak ,sıra kimde?
Tez vakitte başlayalım inşallah.
ya gerçekten kızlar yanımda olsanız şu an hepinizi sıkı sıkı sarıp öle teşekkür edesim var walla hakkınız büyük yawrum büyüdüğü zaman bunları ona anlatcam teyzeleri
canım hemen başlıyoruz,Allah nasip ederse 41 Yasin-i Şerif toplayıp;bebişlerimizin sağlığı ve kolay doğum için bağışlayalım istiyoruz..
kızlar 2010 annelerinin aşerme topiği var neden bizde bundan yapmıyoruz
​Sana da iyi bayramlar tatlım, seneye bayramımızı yavrumuzla beraber kutlayacağız inşşş.
bizim bir akrabamız 38 yaşında 4. çocuğunu doğurdu onada 2 li 3 lü testlerde hep çocuğun sakat olacağınız söylediler dr lar rahminden su alıcaz dediler kadın karşı çıktı her ne olursa olsun ben bu çocuğu doğurağım dedi ve şimdi kepçe kulakları olan bir kızı var ben onu çirkin ördek yavrusu diye seviyorum bebeğiniz allaha emanet et canım benim dr kendisi söyledi bu tarz testler çok fazla anlam ifade etmiyor bir şeyin olacağı varsa olur çocuk doğduktan sonrada olur daha önce kardeşimi anlatmıştım 2 yaşında düştü şimdi engelli gayet sağlıklı doğmuştu sen içini ferah tut ve şu duayı et allahım sen benim gönlümdekini hayırlı kıl va bana nasip et diye
Moralini bozma canım benim.Malesef böyle fesat insanlarda olabiliyor çevremizde.
Yarında biter elbet sende bayramın tadını çıkarırsın.Şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum sana.
saol canım ama annemlerinde burda olmalarını isterdim ilk defa bir bayramı ayrı geçiricez ne bilim içim buruk
Su anketi oylayamadim daha :))
canım hemen başlıyoruz,allah nasip ederse 41 yasin-i şerif toplayıp;bebişlerimizin sağlığı ve kolay doğum için bağışlayalım istiyoruz..
ya gerçekten kızlar yanımda olsanız şu an hepinizi sıkı sıkı sarıp öle teşekkür edesim var walla hakkınız büyük yawrum büyüdüğü zaman bunları ona anlatcam teyzeleri
mesainin sonlarına gelmek ve bayram tatiline girmek üzereyken herkeze iyi bayramlar bayramdan sonra görüşmek üzere sağlıcakla kalın.
kızlar allah binkere razı olsun sizden benim yawrumun sizin gibi teyzeleri var sırtı yere gelirmi hiç yarın bende okuyacağım özellikle 170 ayetel kürsi allah amin diyen dillerinize razı olsun walla okudukça hala gözlerim doluo kimsenin vermediği desteği siz verdiniz
bedavadan teyze olmak var mı :)ah canım yaaaaaa ne diyeceğimi bilemiyorum ağlıyorum şuanda ALLAHIM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH AĞZINIZA GÖNLÜNÜZE SAĞLIK NE KADAR İYİSİNİZ BU NAZİK DAVRANIŞINIZI HİÇBİRZAMAN UNUTMAYACAĞIM ALLAHIM İNŞALLAH SİZLERE HAYATTA HER KONUDA KOLAYLIKLAR MUTLULUKLAR HUZUR İYİLİKLER NASİP ETSİN GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN. NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZDIR BİZE AYIRDIĞINIZ VAKİT DEĞERLİ DUALARINIZ VE İYİ DİLEKLERİNİZ GERÇEKTEN TAKDİRE ŞAYAN. DİYORUM YA KELİMELER AZ GELİYOR DİYE BİNLERCE KEZ TEŞEKKÜRLER HAKKINIZI HELAL EDİN. ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH SİZLER DE HERZMAN BENİM DUALARIMDASINIZ CANIM ARKADAŞLARIM HEPİNİZE HAYIRLI HAMİLELİKLER MUTLU SAĞLIKLI DOĞUMLAR GÜZEL İYİ HUYLU SAĞLIKLI TATLI HAYIRLI BEBEKLER NESİP ETSİN İNŞALLAH AMİN. KENDİ KENDİMİZE OKUMAYA YETİŞEMEDİM AMA GENEL OLARAK HEPİMİZ İÇİN OKUMAYA BAŞLAYACAĞIM EN KISA ZAMANDA SİZE SAYI BİLDİRECEĞİM. SAĞOLUN VAROLUN. HAYATIM BOYUNCA ALDIĞIM EN GÜZEL HEDİYE OLDU.
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?