aynen oyle cok agladık gunlerce aylarca ama yaklasık 20 dr.gezdım o donem hıcbırı ıhtımal vermıyodu cuku gebelık haftası cok erkendı ...dogurtsalar zaten yasamazdı ıcımde kalsa yasaması rısklıydı ...dr.lar kalbı dursun da alalım dıye beklerken ben hastanede yatarken o hep bana pıt pıt dıye vurdu sankı aglama annıcım ben bırakmıcam senı dıyodu...kımse ınancını kaybetmesın ben zaman zaman kaybettım hatta ısyan yoluna bıle gıttım neden ben dıye...Kıyamam ya.Bu anlattıkların bizim için o kadar önemli ki.
Önümüzde ki mucize örneksin bizim için.
Bizdede sıkıntı yaşayan arkadaşlarımız oldu,birlikde üzüldük birlikde sevindik aldığımız iyi haberlerle.
Benim 6. haftada çok az kanamam olmuşdu.Eski adet kanamasıymış.
O zaman anladım kaybetme korkusu nasıl beter bir şeymiş.
O halimi düşündükçe gözlerim dolar hala.Gerçekden çok güçlüymüşsün sende kızında allah razı olsun eşinde destek olmuş.
Şimdi yatagında mışıl mışıl uyuyor prenses.Allahım hayırlısıyla sağlıkla bizede nasip etsin inşallah.
Senin bu yaşadıklarında bize örnek olsun.Sorun yaşayan arkadaşlarımız hiç bir zaman umudunu kaybetmesin.
Teşekkür ederim paylaşımın için.
herkeseee selammm
ya kızlar bayram öncesi olduğu için daire çok kalabalık herkes faturaya gelmiş o yüzden giremedim hiç şimdi sakin biraz hemen yazayım dedim hiç bir yazıyı okuyamadım tabi ki kusura bakmayın sizi çok seviyorum bebişinizle bayramınız hayırlı olsun(bu mesajı kaç dk dır yazmaya çalışıyorum bu sakin hali işte) çok öpüyorum sizi hiç birseyi sallamayın görümcekmiş kaynanaymış sallayın gitsin it ürür kervan yürür meleklerim sizden ve bebişlerden daha önemli değil hiçbirsey canlarım döndüğümde hepiniz turp gibi olun bakk =)
sedagg cinsiyetini çok merak ediyorum senin bebeğinde randevun ne zaman ki ben 30 unda öğreneceğim ilk size yazacağım kızlar öptüm allaha emanet(az tatlı az et yiyin kilolara dikkattt)
sizi özleyeceğimm
sürekli giremiyorum bayram dolayı ile işler yoğun sürekli nette olamıyorum arada bakıyorum yazdıklarınıza yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz annişler benim moralim bozuk kızlar ya dün çalışmaıycaktım izin alıcaktım gıcık iş arkadaşım varya bunu duymuş gidip patronla konuşmuş o izin almış ve benim nasıl olsa burada olacağımı söylemiş ben bu halimle çalışıcam bu adam sanırım benim hamileliğimi kıskanıyor nasıl insan ya annemde yarın gidiyor memlekete akrabaların yanına ben 1 yıldır görmüyorum onları babaannemi kuzenlerimi özledim ayyy içim sıkıldı benim tatile ihtiyacım var
herkeseee selammm
ya kızlar bayram öncesi olduğu için daire çok kalabalık herkes faturaya gelmiş o yüzden giremedim hiç şimdi sakin biraz hemen yazayım dedim hiç bir yazıyı okuyamadım tabi ki kusura bakmayın sizi çok seviyorum bebişinizle bayramınız hayırlı olsun(bu mesajı kaç dk dır yazmaya çalışıyorum bu sakin hali işte) çok öpüyorum sizi hiç birseyi sallamayın görümcekmiş kaynanaymış sallayın gitsin it ürür kervan yürür meleklerim sizden ve bebişlerden daha önemli değil hiçbirsey canlarım döndüğümde hepiniz turp gibi olun bakk =)
sedagg cinsiyetini çok merak ediyorum senin bebeğinde randevun ne zaman ki ben 30 unda öğreneceğim ilk size yazacağım kızlar öptüm allaha emanet(az tatlı az et yiyin kilolara dikkattt)
sizi özleyeceğimm
aynen oyle cok agladık gunlerce aylarca ama yaklasık 20 dr.gezdım o donem hıcbırı ıhtımal vermıyodu cuku gebelık haftası cok erkendı ...dogurtsalar zaten yasamazdı ıcımde kalsa yasaması rısklıydı ...dr.lar kalbı dursun da alalım dıye beklerken ben hastanede yatarken o hep bana pıt pıt dıye vurdu sankı aglama annıcım ben bırakmıcam senı dıyodu...kımse ınancını kaybetmesın ben zaman zaman kaybettım hatta ısyan yoluna bıle gıttım neden ben dıye...
Moralini bozma canım benim.Malesef böyle fesat insanlarda olabiliyor çevremizde.
Yarında biter elbet sende bayramın tadını çıkarırsın.Şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum sana.
saol canım ama annemlerinde burda olmalarını isterdim ilk defa bir bayramı ayrı geçiricez ne bilim içim buruk
gercekten herseye deger ne dogum acısı ne yasadıım travmalar geldı gectı o benımle ya onemlı olan bu...adı ırmak teyzelerıMoralini bozma canım benim.Malesef böyle fesat insanlarda olabiliyor çevremizde.
Yarında biter elbet sende bayramın tadını çıkarırsın.Şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum sana.
Hoş geldin tatlım.Paparayı yiyince gelmeden olmuyor dimi :)
Bende bugun izinli günlerin acısını çıkardım nerdeyse hiç çalışmadan lak lak yaptım
Cindiyetini meralkla bekliyoruz bebişin.Hayırlı bayramlar diliyorum sana kuzucum.
Yaşadıkların gerçekden hiç ama hiç kolay değil.
En ufak bir kanama beni ne hale getirmişdi.Seni düşünemiyorum bile.
Ama dediğim gibi meleğin şimdi yatağında sağlıkla uyuyor,buda tüm acılara değer.
Allahım hayırlısıyla bizede nasip etsin inşallah.
Bu arada adı ne bebişinin?
kızlar 2010 annelerinin aşerme topiği var neden bizde bundan yapmıyoruz
gercekten herseye deger ne dogum acısı ne yasadıım travmalar geldı gectı o benımle ya onemlı olan bu...adı ırmak teyzelerı
saol canım ama annemlerinde burda olmalarını isterdim ilk defa bir bayramı ayrı geçiricez ne bilim içim buruk
Kızlar katinamm nerelerde?Geldiğimden beri hiç görüşmedik izinde filan mı?
Allah kabul etsin inşallah tatlım,ağzına sağlık..İzin günümde okuduklarımı ekledim bende canım allahım kabul etsin inşallah.
gercekten herseye deger ne dogum acısı ne yasadıım travmalar geldı gectı o benımle ya onemlı olan bu...adı ırmak teyzelerı
Olabilir aslında :) Nasıl yapmışlar ki.
Şimdi canımızın çektiğini yazarız bulur yeriz,ya başkasınında canı çekerse ama bulamazsa o zaman eyvahlar olsun işde
herkese meraba nisan annelerim nasılsınız:))biz bebişimle çok iyiyiz maşallah.dün 3 lü tarama testi için kan verdik doktora bakalım inşallah hayırlı sağlıklı sonuçlar alırız.bebeğimiz için %90 kız dedi :))
geçmiş olsun tatlım,bunlar artık bulantıların son çırpınışları inşallah;Allah gayret kuvvet versin hemencik geçiversin..
stresli,yorgun yada uykusuz olduğunda da bulantı geliyor;kötü yada ağır kokulardan kendini sakınmaya çalış
herkeseee selammm
sizi özleyeceğimm
Naz,
Bende ersnil'e katılıyorum.Sonucunun temiz çıkacağını düşünüyorum.
Dogum yapan bir anne yazmıştı.testleri normalken doğduğunda Dr muayenesiyle down sendromu tanısı konuluyor.
Yine kendimden ornek vermek gerekirse kızım 34 haftalık acil dogum oldu.herseyi 4/4 luktu.dogdu 2 saat yanıma getirmediler esim banyo yaptırıyorlar hemde sezaryende hemen süt gelmiyormuş diye beni oyalamaya çalıştı.o benim 2. Sezaryenimdi yemedim.zorladim meger kuzumun ciğeri gelismemis.iltihaplanmis ciğeri su kalmış.kuvozdeydi hemen kalktım 2 buklum gittim .almadilar elimize çantasını verip herseye hazır olun dediler.ist geleli sadece 10 gün olmuştu cok yalnız hissettim.
Kuvozlere bakınca hemen bildim bu mu diye evet dediler.heryeri kablolarda sadece antibiyotik veriliyor.
Kolunda serum kolunu beze bantlamislar oynatmasın diye,burnunda oksijen,bası ayrıca bir fanusta.
Ertesi gün beni taburcu ettiler kuzumu orda bıraktık...
Kızımda 15 gün lohusa yatacağım dedim maalesef ertesi gün süt vermeye yollara düştüm.
Kızım iyi olsunda...
Şimdi çiti piti bir kızım var...cok ugrastik bir zaman ama simdi cok saglikli elhamdulillah.Sadece Rabbim biliyor ...Sen ona güven...
sürekli giremiyorum bayram dolayı ile işler yoğun sürekli nette olamıyorum arada bakıyorum yazdıklarınıza yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz annişler benim moralim bozuk kızlar ya dün çalışmaıycaktım izin alıcaktım gıcık iş arkadaşım varya bunu duymuş gidip patronla konuşmuş o izin almış ve benim nasıl olsa burada olacağımı söylemiş ben bu halimle çalışıcam bu adam sanırım benim hamileliğimi kıskanıyor nasıl insan ya annemde yarın gidiyor memlekete akrabaların yanına ben 1 yıldır görmüyorum onları babaannemi kuzenlerimi özledim ayyy içim sıkıldı benim tatile ihtiyacım var
:):)
Allah senden de razı olsun canım benim.
için dışın bir acınıda sevincinide paylaşıyorsun bizimle.
Bizde elbette elimizden geldiğince destek olucaz.
Benim kocişimde biliyor sizleri.Ne konuşmuşsak anlatıyorum
Ben inanıyorum biz nisan anneleri olarak bebişlerimizi sağlıkla alıcaz kucağımıza.
Her zaman dualarımdasınız allahım hepimizin yardımcısı olsun.
hala yazarken bıle duygulanıyorum hıcbı sevgıyle kıyaslanamıyormus bıle.benım 38 0 olduum gun aldı dr.um bebegı anı bebek kaybını yasamamak ıcın.daha 6.haftamda kusmaya basladım ama ne kusmak gunde 60 70 defa ama bısey yemıyorum tam 3 ay ne bır lokma m yedım ne su ıctım 14.haftama kadar her gece hastanelıktım 5 gun hastanede yattım hıperemezıs mısım 1000 de 1 kısıde yasanan bısey 10 kg ya yakın kılo verdım 3 ayda toplam 2 paket lulacubuk kereker yedım o haldeyım yanı damar yoluyle beslendım 30 serum her gece zıyaret edılen en az 10 ayrı hastane...
derken tedavım bıttı gebelık ıyılestı 21.haftamda bı gıttım kontrole dr.bana amnıos sıvısı sadece bacak arasında kalmıs bebegın bobreklerı olmayabılır dedı bııtz aglıyoruz esımle neden oldu noldu bellı degıl suda gelmedı benden gunlerden cmtsıydı pazartesı kadıkoy sonomede gıttık detaylı ultrasona bebek ıyı ama su az ve goztepeye bı suru dr.un muayenehanesıne hepsı aynı su az...yasamaz ...bu arada enfeksıyolar kapıldı bılmem neler...daha 21.haftamdayım her hastane dr.basından attı...rısk alamaız 5 aykık cocuu yasatamayız dıe zeynep kamıle gıt dedıler 5 gun orda yattım hem de dogumhanede bana dıyolar kı yasamama ıhtımalı var yasasa da vucudunda su olup rahat hareket edemedıı ıcın uzuvlarında egrılık olur sakatlık...allaım olucem dıyorum esım ben sarılıp aglıyoruz suyum 30mldı normalde bundan fazla suyla doguma alıyolar zaten sonra ordan rısklı gebelık uzmanı ahmet semıh tugrul allah razı olsun onu bulduk onun muayenehanesıne gıttık tabı ben 21.haftamdan 38e kadar sadece vc ye kalktım gunde 5lt su ıcmek zorundaydım ...demek ıstedıım sorunlu da gecerse bazı annelerın hamılelıgı dr.semıhın de dedıgı bız omur bıcemeyız allah belıerler ve ınanın sorunsuz gecenler 28 haftada bıle doum yaptı kızım tuttundu bana bırakmadı...ınsallah goeucek gunlerı varsa zaten alıyosunuz kucagınıza...umarım hersey ıstedıın ız gıbı olur...
selam kızlarr bugün bi türlü yazamadım. geçmişi okuyayım dedim oku oku bitmedi. atlaya atlaya baktım
benim mesaim bitti çok şükürrr. eve gidip bebişimi göreceğim çok mutluyum. yarın sabahta anneme gidiyoruz
hepinize iyi bayramlarrr bebişlere ve kendinize iyi bakın haftaya bugün görüşmek üzere. artık ne kadar sayfa birikir bilmem belki dönüşte beni unutmuş bile olabilirsiniz :))
şaka bi yana öptm sizi bayramınız mübarek olsun kendinize iyibakın.
not: Mergenciğim benim kilo kısmım eksik sana zahmet güncellersen sevinirim hamile kaldığım kilo:70 şimdiki kilo:68,5 teşekkür ederim....
Allahim kabul etsin...Allah kabul etsin inşallah tatlım,ağzına sağlık..
senin okuduklarınla Sedagg ve Naz için niyetlendiğimiz 41 Yasin-i Şerifi tamamlamış olduk;Allah izin verirse yarın ( özellikle arife olduğu için ) bağışlamasını yapacağım..
Allah ihtiyacı olanların yardımcısı olsun,dualarımızı kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?