2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
aynen oyle cok agladık gunlerce aylarca ama yaklasık 20 dr.gezdım o donem hıcbırı ıhtımal vermıyodu cuku gebelık haftası cok erkendı ...dogurtsalar zaten yasamazdı ıcımde kalsa yasaması rısklıydı ...dr.lar kalbı dursun da alalım dıye beklerken ben hastanede yatarken o hep bana pıt pıt dıye vurdu sankı aglama annıcım ben bırakmıcam senı dıyodu...kımse ınancını kaybetmesın ben zaman zaman kaybettım hatta ısyan yoluna bıle gıttım neden ben dıye...

​Sana da iyi bayramlar tatlım, seneye bayramımızı yavrumuzla beraber kutlayacağız inşşş.

bizim bir akrabamız 38 yaşında 4. çocuğunu doğurdu onada 2 li 3 lü testlerde hep çocuğun sakat olacağınız söylediler dr lar rahminden su alıcaz dediler kadın karşı çıktı her ne olursa olsun ben bu çocuğu doğurağım dedi ve şimdi kepçe kulakları olan bir kızı var ben onu çirkin ördek yavrusu diye seviyorum bebeğiniz allaha emanet et canım benim dr kendisi söyledi bu tarz testler çok fazla anlam ifade etmiyor bir şeyin olacağı varsa olur çocuk doğduktan sonrada olur daha önce kardeşimi anlatmıştım 2 yaşında düştü şimdi engelli gayet sağlıklı doğmuştu sen içini ferah tut ve şu duayı et allahım sen benim gönlümdekini hayırlı kıl va bana nasip et diye

Moralini bozma canım benim.Malesef böyle fesat insanlarda olabiliyor çevremizde.
Yarında biter elbet sende bayramın tadını çıkarırsın.Şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum sana.

Hoş geldin tatlım.Paparayı yiyince gelmeden olmuyor dimi :)
Bende bugun izinli günlerin acısını çıkardım nerdeyse hiç çalışmadan lak lak yaptım
Cindiyetini meralkla bekliyoruz bebişin.Hayırlı bayramlar diliyorum sana kuzucum.

Yaşadıkların gerçekden hiç ama hiç kolay değil.
En ufak bir kanama beni ne hale getirmişdi.Seni düşünemiyorum bile.
Ama dediğim gibi meleğin şimdi yatağında sağlıkla uyuyor,buda tüm acılara değer.
Allahım hayırlısıyla bizede nasip etsin inşallah.
Bu arada adı ne bebişinin?

Şükür tek bir faturaymış kestim bitti.

Çıkışa son 1 saat 27 dk :)

hanipeks'cim keşke artık mesai bitti diyebilsek.
Ama seninde az kalmış kız sabır.

gercekten herseye deger ne dogum acısı ne yasadıım travmalar geldı gectı o benımle ya onemlı olan bu...adı ırmak teyzelerı

saol canım ama annemlerinde burda olmalarını isterdim ilk defa bir bayramı ayrı geçiricez ne bilim içim buruk

Üzme kendini allahım sağlık versinde bir sonrakinde birlikde olursunuz inşallah.
Hem o zaman bebişlerimizde olacak hayırlısıyla çifte mutluluk olur.

İzin günümde okuduklarımı ekledim bende canım allahım kabul etsin inşallah.
Allah kabul etsin inşallah tatlım,ağzına sağlık..
senin okuduklarınla Sedagg ve Naz için niyetlendiğimiz 41 Yasin-i Şerifi tamamlamış olduk;Allah izin verirse yarın ( özellikle arife olduğu için ) bağışlamasını yapacağım..
Allah ihtiyacı olanların yardımcısı olsun,dualarımızı kabul etsin inşallah

kızlaaaaaaar doktordan geliyorum şimdi oh beee bende öğrendim bebeişimin cinsiyetinii

Güzeller güzelii bir KIZ bebek bekliyoruzzz ... :) bu arada kilo almışım ben yaa :) 59 kiloyla hamile kaldım 64 olmuşum valaaa nereme gitti bilmiyorum...

haydi hayırlı sonuçlar olsun canım bismillahla iyi olduğunuza çok sevindim kızımızı sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

inşallah canım benim çok sağol. çok su içmekten de olmuş olabilir lıkır lukurum :)

iyi bayramlar iyi tatiller canım sana da bebeişine iyi bak. 30'unu sabırsızlıkla bekliyor olacağız Allahım gönlüne göre versin inşallah.

çok sağol canımmmm cümlemize Allahım hayırlı doğumlar nasip eder inşallah. Ahhh canım sen de neler yaşamışsın üzüldüm çok anlattıklarına kıyamam yaaaa. ALLAH BÜTÜN AİLENİ BAĞIŞLASIN BİR DAHA ACI YAŞATMASIN İNŞALLAH.

NE KÖTÜ İNSANLAR VAR YAAAA NE KADAR ANLAYIŞSIZ OLSUN SAĞLIK OLSUN CANIM ÜZÜLME İNŞALLAH DİNLENME FIRSATIN OLUR.

VALLAHİ DİYORUM YA ARTIK HERBİRNİZE KELİMELER KİFAYETSİZ KALIYOR TEŞEKKÜR EDEİYORUM AZ KALIYOR BANA GERÇEKTEN ÇOK DESTEK OLDUNUZ NASIL HAKKINIZI ÖDERİM BİLEMİYORUM SİZLER DE BENİM HERZAMAN DUALARIMDASINIZ SEVİNCİNİZ SEVİNCİM ÜZÜNTÜNÜZ ÜZÜNTÜM ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE HERZAMAN GÜZEL GÜNLER GÖSTERSİN HEPİNİZE İNŞALLAH AMİN.

AH CANIMMM NELER YAŞAMIŞSIN BU ANLATTIKLARIN DA GÖSTERİYOR Kİ ALLAHIM BİR CAN VERMEYİ İSTİYORSA NE OLURSA OLSUN VERİYOR ALLAHIM KIZINI SANA BAĞIŞLAMIŞ MAŞALLAH BİRDAHA ACI GÜNLER GÖSTERMESİN İNŞALLAH.

OHH NE GÜZEL ANNENE GİDİYORMUŞSUNUZ HAYIRLI BAYRAMLAR OLSUN İNŞALLAH AŞKOLSUN HİÇ UNUTUR MUYUZ İYİ TATİLLER CANIM NEDEN KİLO VERİYORSUN BOL BOL YE BAYRAMDA İNŞALLAH YARASIN BEBİŞİNE.

Allahim kabul etsin...

Laterne,laterne;
Digerlerine ne zaman başlanacak ,sıra kimde?
Tez vakitte başlayalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…