bedavadan teyze olmak var mı :)
her birimiz bir yerdeyiz ama allaha şükürler olsun ki nerede olursak olalım aynı niyetle dua edebilecek kadar yakınız..
Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
hanipeks , canım geçmiş olsun , senin fotonu gördüm allah şifanı verir inşallah tez zamanda ...benimde vücudumda lekeler olmaya başladı mantar mı acaba diye düşünmeye başladım. Cildiyeye uğrasam bende.
laterna ,, canım senin oğluşunada çok sevindim. Hareketlerinide hissediyorsun artık 18. Haftadasın. Ben henüz hiç birşey hissetmiyorum tabi çok güzel bir duygu olsa gerek ::))
yüksekvoltaj arkadaşımız anladığım kadarıyla bir ameliyat olayı var allah acil şifalar versin. Rabbim herşeyin hayırlısını bilir . Benim teyzem beyin ameliyatı geçirmişti. Ameliyatı boyunca okuduğumuz bir duavardı :" bu hastalığı gider ey insanların rabbi ! şifa ver çünkü şifa verici sensin.senin vereceğin şifadan başka şifa yoktur.öyle şifa ver ki hiçbir hastalık bırakmasın. Amin."
[ı]arada atladığım arkadaşlarım varsa da onlarla birlikte herkese selam olsun şifa olsun mutluluk olsun :)))[/ı]
birde acaba bileniniz var mıdır ? Bende kanama varya bu mazeret kanaması mıdır ? Yani ben kuran okuyabilir miyim acaba ? Arkadaşlarımız için çok güzel bir zincir başlatmışsınız katılmak isterim ama işte ben hiç kuran okuyamadım abdestsiim diye ama bebeğimde kuran dinlesin istiyorum anneme babama eşime dedim siz yanımda okusanız banada huzur olur....
Gönlünden geçen neyse o olsun canım benim.
bu arada senin oğluşun ve kızçenin kaç yaşında merak ettim.
Birde isimleri tabiyki :)
Her gördüğüm bebeğin ismini sorar oldum bende :)
kızlar ben gidiyoruum artık yeter bu kadar çalışmak bayram yapacam da gidem bakam köyümüze de o görümcemim güzel yüzünü göreyim bakalım nasıl geçecek bayram kesin bi hır çıkar ama bakalım zırhımı kuşandım gidiyorum kılzar bebişlere dikkat edin taaaaa salı günü geleceğim ama aklım topikde olacak çok yazışmayın nolur hepinize iyi bayramlar öptm hepinizi:d
yaşasın kızlar ben yine erken çıkıyorum bugun.
Müdürüm toplantıya giriyor dedim bende erken çıkayım gemiye yetişeyim tamam dedi:)
herkese şimdiden iyi bayramlar diliyorum.
Sevdiklerinizle sağlıkla,mutlulukla,huzurla inşallah.
Bebişlerinizede iyi bakın.kısmetse haftaya bugun burda olacağım tekrar görüşmek dileğiyle öpüldünüz.
Mergenciğim benim kilo kısmım eksik sana zahmet güncellersen sevinirim hamile kaldığım kilo:70 şimdiki kilo:68,5 teşekkür ederim....
Bende oyleydim.hic bir isim yakistiramamistim doğduklarında cok farklı oluyor.
Oğlum 2 Kasım'da 9 olacak adı Mert (cok karsı çıkmıştım kafası sert derler diye:)) babamiz istedi.ben Yusuf istedim neyse)
Kızım 11 Aralık'ta 3 olacak adı Zehra(kaynana kendi adı sanıyor onunki zuhre ama ben evlenmeden önce bile bu adı istedim,sonradan vazgeçmek istemedim)
Kızlar merhaba.biraz geç katıldım aranıza,siz çoktan muhabbeti ilerletmişsiniz ama geç olsun güç olmasın değil mi? şimdiye dek farklı bir Nisan anneleri grubundaydım ama orda da pek aktılım olmuyordu,davet üzerine sizi buldum...iyi de oldu,burda muhabbet bayağı iyimiş..:))
Hoş geldin canım aramıza.
Bende haftalar önce ordaydım banada davet gelmişd.
Benimkide geç olmuşdu biraz ama hiç merak etme hemen kaynaşıyorsun zaten.
Ehh ortak payda içindeyiz nisan anneleriyiz kolay değil :)
aramıza hoş geldin canım,Allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsinKızlar merhaba.biraz geç katıldım aranıza,siz çoktan muhabbeti ilerletmişsiniz ama geç olsun güç olmasın değil mi? şimdiye dek farklı bir Nisan anneleri grubundaydım ama orda da pek aktılım olmuyordu,davet üzerine sizi buldum...iyi de oldu,burda muhabbet bayağı iyimiş..:))
Kızlar merhaba.biraz geç katıldım aranıza,siz çoktan muhabbeti ilerletmişsiniz ama geç olsun güç olmasın değil mi? şimdiye dek farklı bir Nisan anneleri grubundaydım ama orda da pek aktılım olmuyordu,davet üzerine sizi buldum...iyi de oldu,burda muhabbet bayağı iyimiş..:))
Güle güle de dönün.Hayirli huzurlu mutlu bayram olsun inşallah ...
Gidiyor herkes(
Kac kisi kalacak burda
I'm here(
Annelerinizi babalarınızı cok cok öpün sarılın...
Dikkat edin kendinize ozletmeyin arada bir ce deyin :))
Allah'a emanet olun...mutlu olun hep,anın tadını çıkarın...
Opuyorum sizleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?