:)) İnan benimde aklım sende .. Evde annemlerede hep bahsediyorum. Aynı dr. a gidince ayrı bir merak uyanıyor dimi :) Sana özelden yazayım istedim ama özel mesaj hakım yokmuş hala 100 mesaj olması gerekmiş . Amiyo sentezden hiçç korkma benim bir akrabamda oldu. Göztepe Şafakta Bebeği almaya kalktılar . Sonra Koşuyolunda Özel bir klinik var oraya gitti aile ordaki dr. testlerden sonra hiç korkmayın dedi Test sonuçları yaş ve kiloyla değerlendirildiği için riskli çıkmış olabilir.
Hakan beye ben sormayacaktım taktiğini bildiğim için ama kardeşim dayanamadı sordu %50 kız dedi bizimki havalara sıçradı anlamadı ilk espriyi :) Dedim ben biliyorum sizin yöntemi Arkadaşımdan tecrubeliyim :)) Ama Nazcım biz fotoğraflardan incelediğimizde erkek gibi gördük yani bacak arasında bir şey var hattta cd yi hiç izlememiştik birkaç gün önce izledik resmen sallanıyor orda birşey ama ben göbek bağı dır diyorum annem göbek bağı değil diyor bakalım ne zaman belli olacak bizimkisi. .
Ben arefe günü yine kontrole gidiyorum. Raporum uzadı hala kanamam geliyor . İçteki kanama alanı küçülmüş yarıya inmiş. Bu arada bulantılarım azaldı en azından kusmalarım kanamayla durumu daha riskli hale getiriyordu kasılıyordum korkuyordum artık kusmayaŞimdi hala kokulardan etkileniyorum ama birkaç gündür kusmuyorum Rabbime şükür.
Bugünde kendini iyi hissetmiyorsun ama hi merak etme bu dönemde güne bağlı değişik hal alabiliyor vücut. Bulantı kusmaya Leyla hn. çok doğal sen hamllesin dedi hep bana. Bebek büyüdüğğü için sende başlarda olmadı belki şimdi yapıyordur. Kendini dinlendir canım .
bende aranıza yeni katıldım kızlar merhaba hepinize :)
selam nısan 2013 ANNELERI BEN DE nısan 2012 annesıyım bı kızım var allah bagıslarsa ne zaman hamılelık haberı duysam cok heyecanlanıyorum ınsallah sorunsuz gecer hamılelıklerınız benım cok zordu allahım onu bana bagısladı.
amın allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın 6bucuk aylık sayılırız 18 temmzu son adet tarıhımdı 9 nısanda rısklı bı hamılelık olmasına 9 ay kıpırdamadan yatmama ragmen allahım benı odullendırdı sımdı uyuyo fırsat bulup gırdımHoş geldin canım.Allahım inşallah bizede 2014 annelerini ziyaret etmeyi nasip eder.
Prensesde büyümüştür baya tam sevilme çağı :) Allahım hayırlısıyla büyütmeni nasip eylesin inşallah.
nisanın güzel anneleri gebelikde göz muayenesi olma konusunda bilgisi olan varmı?sakıncası varmı acaba
amın allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın 6bucuk aylık sayılırız 18 temmzu son adet tarıhımdı 9 nısanda rısklı bı hamılelık olmasına 9 ay kıpırdamadan yatmama ragmen allahım benı odullendırdı sımdı uyuyo fırsat bulup gırdım
nazcım ben senin teste hiç güvenmiyorum zaten ya.
Internetten bile araştırdığında yaş faktörü göz önüne alınarak riskli çıkıyor.
İnan benim testimin alt kısmında özellikle belirtiyor %100 doğru sonuç değildir diye.
Ben bak inan dua okurken niyet ederken senin adına bile hissettim hani böyle korkarak okumadım.
Ben inanıyorum senin bebişin gayet sağlıklı.
cherryfe için okumuşdum sanada sözüm olsun 170 defa ayetel kürsi okucam senin için.
Allahım inşallah kabul eylesin dualarımızı.
herkese meraba nisan annelerim nasılsınız:))biz bebişimle çok iyiyiz maşallah.dün 3 lü tarama testi için kan verdik doktora bakalım inşallah hayırlı sağlıklı sonuçlar alırız.bebeğimiz için %90 kız dedi :))
selam kızlarr bugün bi türlü yazamadım. geçmişi okuyayım dedim oku oku bitmedi. atlaya atlaya baktım
benim mesaim bitti çok şükürrr. eve gidip bebişimi göreceğim çok mutluyum. yarın sabahta anneme gidiyoruz
hepinize iyi bayramlarrr bebişlere ve kendinize iyi bakın haftaya bugün görüşmek üzere. artık ne kadar sayfa birikir bilmem belki dönüşte beni unutmuş bile olabilirsiniz :))
şaka bi yana öptm sizi bayramınız mübarek olsun kendinize iyibakın.
not: Mergenciğim benim kilo kısmım eksik sana zahmet güncellersen sevinirim hamile kaldığım kilo:70 şimdiki kilo:68,5 teşekkür ederim....
hala yazarken bıle duygulanıyorum hıcbı sevgıyle kıyaslanamıyormus bıle.benım 38 0 olduum gun aldı dr.um bebegı anı bebek kaybını yasamamak ıcın.daha 6.haftamda kusmaya basladım ama ne kusmak gunde 60 70 defa ama bısey yemıyorum tam 3 ay ne bır lokma m yedım ne su ıctım 14.haftama kadar her gece hastanelıktım 5 gun hastanede yattım hıperemezıs mısım 1000 de 1 kısıde yasanan bısey 10 kg ya yakın kılo verdım 3 ayda toplam 2 paket lulacubuk kereker yedım o haldeyım yanı damar yoluyle beslendım 30 serum her gece zıyaret edılen en az 10 ayrı hastane...Amin hayırlısıyla inşallah.
Benimde SAT 1 temmuz tahmini doğum 8 nisan.
Demek ki doğum daha erkende olabilir.
Hakkımızda hayırlısı inşallah.
Çok sabretmişsin gerçekden yaşamadan anlaşılmıyor ama ödülünde hiç bir şeye değişilmez.
Bebişinin miss gibi kokusu yeter.Maşallah
ah canım Allah razı olsun senin de herşey gönlüne göre olsun inşallah ne iyisin. Ağzına sağlık Allah kabul etsin. İnşallah sağlıklıdır canım. Testler iyi de çıksa kötü de zaten 35 ten sonra mutlaka yaptırmak lazımmış amniyosentez öyle diyorlar. Tekrar çok teşekkür ederim binlerce teşekkür hepinize. Bak eşime de söyledim hepinize minnettar olduğunu söyledi sizleri çok seviyor ve ayrı ayrı merak ediyor soruyor isim bilmesek te yok şurda oturan burda oturan daha önceden bir çocuğu olan yok urfadaki yok adanadaki falan böyle tanıyor yani. :)
hala yazarken bıle duygulanıyorum hıcbı sevgıyle kıyaslanamıyormus bıle.benım 38 0 olduum gun aldı dr.um bebegı anı bebek kaybını yasamamak ıcın.daha 6.haftamda kusmaya basladım ama ne kusmak gunde 60 70 defa ama bısey yemıyorum tam 3 ay ne bır lokma m yedım ne su ıctım 14.haftama kadar her gece hastanelıktım 5 gun hastanede yattım hıperemezıs mısım 1000 de 1 kısıde yasanan bısey 10 kg ya yakın kılo verdım 3 ayda toplam 2 paket lulacubuk kereker yedım o haldeyım yanı damar yoluyle beslendım 30 serum her gece zıyaret edılen en az 10 ayrı hastane...
derken tedavım bıttı gebelık ıyılestı 21.haftamda bı gıttım kontrole dr.bana amnıos sıvısı sadece bacak arasında kalmıs bebegın bobreklerı olmayabılır dedı bııtz aglıyoruz esımle neden oldu noldu bellı degıl suda gelmedı benden gunlerden cmtsıydı pazartesı kadıkoy sonomede gıttık detaylı ultrasona bebek ıyı ama su az ve goztepeye bı suru dr.un muayenehanesıne hepsı aynı su az...yasamaz ...bu arada enfeksıyolar kapıldı bılmem neler...daha 21.haftamdayım her hastane dr.basından attı...rısk alamaız 5 aykık cocuu yasatamayız dıe zeynep kamıle gıt dedıler 5 gun orda yattım hem de dogumhanede bana dıyolar kı yasamama ıhtımalı var yasasa da vucudunda su olup rahat hareket edemedıı ıcın uzuvlarında egrılık olur sakatlık...allaım olucem dıyorum esım ben sarılıp aglıyoruz suyum 30mldı normalde bundan fazla suyla doguma alıyolar zaten sonra ordan rısklı gebelık uzmanı ahmet semıh tugrul allah razı olsun onu bulduk onun muayenehanesıne gıttık tabı ben 21.haftamdan 38e kadar sadece vc ye kalktım gunde 5lt su ıcmek zorundaydım ...demek ıstedıım sorunlu da gecerse bazı annelerın hamılelıgı dr.semıhın de dedıgı bız omur bıcemeyız allah belıerler ve ınanın sorunsuz gecenler 28 haftada bıle doum yaptı kızım tuttundu bana bırakmadı...ınsallah goeucek gunlerı varsa zaten alıyosunuz kucagınıza...umarım hersey ıstedıın ız gıbı olur...
Sabah çok fenaydım hala da kötüyüm midem ilk defa bukadar kötü oldu bugüne kadar idare ediyordum çıkarmadan falan bugün artık saatlerce evden çıkamadımhiç halim yok
Saymaz mıyız kuzucum ya.
Mesela şu anda 2 saat kaldı.
Normal çıkış 17:30 ama dünki gibi müdür erken çıkarsa hemen peşinden kaçarım affetmem :)
selam nısan 2013 ANNELERI BEN DE nısan 2012 annesıyım bı kızım var allah bagıslarsa ne zaman hamılelık haberı duysam cok heyecanlanıyorum ınsallah sorunsuz gecer hamılelıklerınız benım cok zordu allahım onu bana bagısladı.
Bizimle paylaşmana beğendik şekerim.
Yoksa gönül ister hepimiz erkenden evimizde olalım.
bu arada ben bugun hiç çalışmadım diyebilirim
herkese meraba nisan annelerim nasılsınız:))biz bebişimle çok iyiyiz maşallah.dün 3 lü tarama testi için kan verdik doktora bakalım inşallah hayırlı sağlıklı sonuçlar alırız.bebeğimiz için %90 kız dedi :))
Naz,
Bende ersnil'e katılıyorum.Sonucunun temiz çıkacağını düşünüyorum.
Dogum yapan bir anne yazmıştı.testleri normalken doğduğunda Dr muayenesiyle down sendromu tanısı konuluyor.
Yine kendimden ornek vermek gerekirse kızım 34 haftalık acil dogum oldu.herseyi 4/4 luktu.dogdu 2 saat yanıma getirmediler esim banyo yaptırıyorlar hemde sezaryende hemen süt gelmiyormuş diye beni oyalamaya çalıştı.o benim 2. Sezaryenimdi yemedim.zorladim meger kuzumun ciğeri gelismemis.iltihaplanmis ciğeri su kalmış.kuvozdeydi hemen kalktım 2 buklum gittim .almadilar elimize çantasını verip herseye hazır olun dediler.ist geleli sadece 10 gün olmuştu cok yalnız hissettim.
Kuvozlere bakınca hemen bildim bu mu diye evet dediler.heryeri kablolarda sadece antibiyotik veriliyor.
Kolunda serum kolunu beze bantlamislar oynatmasın diye,burnunda oksijen,bası ayrıca bir fanusta.
Ertesi gün beni taburcu ettiler kuzumu orda bıraktık...
Kızımda 15 gün lohusa yatacağım dedim maalesef ertesi gün süt vermeye yollara düştüm.
Kızım iyi olsunda...
Şimdi çiti piti bir kızım var...cok ugrastik bir zaman ama simdi cok saglikli elhamdulillah.Sadece Rabbim biliyor ...Sen ona güven...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?