tebrik ederim,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahslm arkadaslar ben de bugün doktora gittim kızım olucakmış çok mutluyum paylaşmak istedim :))
tebrik ederim,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
maşallah prensese
nazcım ben senin teste hiç güvenmiyorum zaten ya.
Internetten bile araştırdığında yaş faktörü göz önüne alınarak riskli çıkıyor.
İnan benim testimin alt kısmında özellikle belirtiyor %100 doğru sonuç değildir diye.
Ben bak inan dua okurken niyet ederken senin adına bile hissettim hani böyle korkarak okumadım.
Ben inanıyorum senin bebişin gayet sağlıklı.
cherryfe için okumuşdum sanada sözüm olsun 170 defa ayetel kürsi okucam senin için.
Allahım inşallah kabul eylesin dualarımızı.
arkadaşlar herkesin down sendromu, ikili üçlü testlerle çok endişe yaşıyor olduğunu okuyorum burdan, ben hiçbirini yaptırmadım, doktorum ilk sorduğunda da kesinlikle düşünmüyorum diyince bana neden bu testleri yaptıklarını ve sonuç belirlenen arlıklarda çıkarsa sadece kürtajla bebeği aldıklarını, başka hiçbir şekilde müdahale edemedikleri, genellikle de sonuçların %100 kesinlik taşımadığını, mesela sonuç kritik orandaysa 200 ise eğer,bu demek oluyor ki o ay hamile kalan 200 kadından sadece bir tanesinin bebeği sağlıklı değil demek oluyor dedi, doktoruma bütün bunları bildiğimi ve Rabbim korusun bebeğim sağlıklı değilse bile kürtaj olmak istemediğimi ve doğuma kadar bu derece bi stresle ve üzüntüyle yaşamak istemediğimi söylemiştim, o zaman testleri yapmamıza hiç gerek yok dedi, dua edelim Rabbim sağlıklı bebek versin ve tabiki hakımızda hayırlı olanı da, dua edelim sürekli birbirimiz için, ilk gebeliğimda bebeğimin kalbi durmuş kürtajla aldılar, şimdikinde de 6. hafta çok yoğun kanamam oldu düşük tehlikesi vardı, 40 gün kanamam oldu, parça pıhtılar geldikçe iyice umudumu kaybediyodum ama sürekli dua ettim Rabbim hayırlısını ver diye, ikinci defa düşük yaşamak istemiyordum ama olanla ölene çare yok derler ya hayırlısını istedim, şu an yazarken bile tekrar aynı endişeler aklıma geliyo, dua dua dua, şu mübarek günlerde dua edelim birbirimize inşallah
Naz,
Bende ersnil'e katılıyorum.Sonucunun temiz çıkacağını düşünüyorum.
Dogum yapan bir anne yazmıştı.testleri normalken doğduğunda Dr muayenesiyle down sendromu tanısı konuluyor.
Yine kendimden ornek vermek gerekirse kızım 34 haftalık acil dogum oldu.herseyi 4/4 luktu.dogdu 2 saat yanıma getirmediler esim banyo yaptırıyorlar hemde sezaryende hemen süt gelmiyormuş diye beni oyalamaya çalıştı.o benim 2. Sezaryenimdi yemedim.zorladim meger kuzumun ciğeri gelismemis.iltihaplanmis ciğeri su kalmış.kuvozdeydi hemen kalktım 2 buklum gittim .almadilar elimize çantasını verip herseye hazır olun dediler.ist geleli sadece 10 gün olmuştu cok yalnız hissettim.
Kuvozlere bakınca hemen bildim bu mu diye evet dediler.heryeri kablolarda sadece antibiyotik veriliyor.
Kolunda serum kolunu beze bantlamislar oynatmasın diye,burnunda oksijen,bası ayrıca bir fanusta.
Ertesi gün beni taburcu ettiler kuzumu orda bıraktık...
Kızımda 15 gün lohusa yatacağım dedim maalesef ertesi gün süt vermeye yollara düştüm.
Kızım iyi olsunda...
Şimdi çiti piti bir kızım var...cok ugrastik bir zaman ama simdi cok saglikli elhamdulillah.Sadece Rabbim biliyor ...Sen ona güven...
hala yazarken bıle duygulanıyorum hıcbı sevgıyle kıyaslanamıyormus bıle.benım 38 0 olduum gun aldı dr.um bebegı anı bebek kaybını yasamamak ıcın.daha 6.haftamda kusmaya basladım ama ne kusmak gunde 60 70 defa ama bısey yemıyorum tam 3 ay ne bır lokma m yedım ne su ıctım 14.haftama kadar her gece hastanelıktım 5 gun hastanede yattım hıperemezıs mısım 1000 de 1 kısıde yasanan bısey 10 kg ya yakın kılo verdım 3 ayda toplam 2 paket lulacubuk kereker yedım o haldeyım yanı damar yoluyle beslendım 30 serum her gece zıyaret edılen en az 10 ayrı hastane...
derken tedavım bıttı gebelık ıyılestı 21.haftamda bı gıttım kontrole dr.bana amnıos sıvısı sadece bacak arasında kalmıs bebegın bobreklerı olmayabılır dedı bııtz aglıyoruz esımle neden oldu noldu bellı degıl suda gelmedı benden gunlerden cmtsıydı pazartesı kadıkoy sonomede gıttık detaylı ultrasona bebek ıyı ama su az ve goztepeye bı suru dr.un muayenehanesıne hepsı aynı su az...yasamaz ...bu arada enfeksıyolar kapıldı bılmem neler...daha 21.haftamdayım her hastane dr.basından attı...rısk alamaız 5 aykık cocuu yasatamayız dıe zeynep kamıle gıt dedıler 5 gun orda yattım hem de dogumhanede bana dıyolar kı yasamama ıhtımalı var yasasa da vucudunda su olup rahat hareket edemedıı ıcın uzuvlarında egrılık olur sakatlık...allaım olucem dıyorum esım ben sarılıp aglıyoruz suyum 30mldı normalde bundan fazla suyla doguma alıyolar zaten sonra ordan rısklı gebelık uzmanı ahmet semıh tugrul allah razı olsun onu bulduk onun muayenehanesıne gıttık tabı ben 21.haftamdan 38e kadar sadece vc ye kalktım gunde 5lt su ıcmek zorundaydım ...demek ıstedıım sorunlu da gecerse bazı annelerın hamılelıgı dr.semıhın de dedıgı bız omur bıcemeyız allah belıerler ve ınanın sorunsuz gecenler 28 haftada bıle doum yaptı kızım tuttundu bana bırakmadı...ınsallah goeucek gunlerı varsa zaten alıyosunuz kucagınıza...umarım hersey ıstedıın ız gıbı olur...
hanipeks , canım geçmiş olsun , senin fotonu gördüm Allah şifanı verir inşallah tez zamanda ...Benimde vücudumda lekeler olmaya başladı mantar mı acaba diye düşünmeye başladım. Cildiyeye uğrasam bende.
Laterna ,, Canım senin oğluşunada çok sevindim. Hareketlerinide hissediyorsun artık 18. haftadasın. Ben henüz hiç birşey hissetmiyorum tabi çok güzel bir duygu olsa gerek ::))
Yüksekvoltaj arkadaşımız anladığım kadarıyla bir ameliyat olayı var Allah acil şifalar versin. Rabbim herşeyin hayırlısını bilir . Benim teyzem beyin ameliyatı geçirmişti. Ameliyatı boyunca okuduğumuz bir duavardı :" Bu hastalığı gider Ey insanların Rabbi ! Şifa ver çünkü şifa verici sensin.Senin vereceğin şifadan başka şifa yoktur.Öyle şifa ver ki hiçbir hastalık bırakmasın. Amin."
Arada atladığım arkadaşlarım varsa da onlarla birlikte herkese selam olsun şifa olsun mutluluk olsun :)))
Birde acaba bileniniz var mıdır ? Bende kanama varya bu mazeret kanaması mıdır ? Yani ben Kuran okuyabilir miyim acaba ? Arkadaşlarımız için çok güzel bir zincir başlatmışsınız katılmak isterim ama işte ben hiç Kuran okuyamadım abdestsiim diye ama bebeğimde Kuran dinlesin istiyorum anneme babama eşime dedim siz yanımda okusanız banada huzur olur....
kızlaaaaaaar doktordan geliyorum şimdioh beee bende öğrendim bebeişimin cinsiyetinii
Güzeller güzelii bir KIZ bebek bekliyoruzzz ... :)bu arada kilo almışım ben yaa :) 59 kiloyla hamile kaldım 64 olmuşum valaaa nereme gitti bilmiyorum...
Mesainin sonlarına gelmek ve bayram tatiline girmek üzereyken herkeze iyi bayramlar bayramdan sonra görüşmek üzere sağlıcakla kalın.
hanipeks , canım geçmiş olsun , senin fotonu gördüm Allah şifanı verir inşallah tez zamanda ...Benimde vücudumda lekeler olmaya başladı mantar mı acaba diye düşünmeye başladım. Cildiyeye uğrasam bende.
Yaşasın kızlar ben yine erken çıkıyorum bugun.
Müdürüm toplantıya giriyor dedim bende erken çıkayım gemiye yetişeyim tamam dedi:)
Herkese şimdiden iyi bayramlar diliyorum.
Sevdiklerinizle sağlıkla,mutlulukla,huzurla inşallah.
Bebişlerinizede iyi bakın.Kısmetse haftaya bugun burda olacağım tekrar görüşmek dileğiyle öpüldünüz.
kızlar ben gidiyoruum artık yeter bu kadar çalışmak bayram yapacam da gidem bakam köyümüze de o görümcemim güzel yüzünü göreyim bakalım nasıl geçecek bayram kesin bi hır çıkar ama bakalım zırhımı kuşandım gidiyorum kılzar bebişlere dikkat edin taaaaa salı günü geleceğim ama aklım topikde olacak çok yazışmayın nolur hepinize iyi bayramlar öptm hepinizi
Vee umutmadan hepinize şimdiden İYİ BAYRAMLAR..
Arkadaşlar ben yavaş yavaş kapatıp 6 gün işte olmayacağım için toparlanayım biraz unuttuğum birşey olmazsın işleri gözden geçireyim bugün pek işle ilgilenemedim. Müsadenizi istiyorum herşey için tekrar teşekkürler dualarınızla en sıkıntılı olacağını düşündüğüm bayrama huzurlu bir şekilde rahat giriyorum allah tek tek hepinizden razı olsun herşey gönlünüzce olsun çok öptüm sizleri kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın dönüşte hayırlı haberlerinizi almak üzere hoşçakalın kalın sağlıcakla . Sevdiklerinizle birlikte hayırlı bayramlar olsun inşallah.
kızlar merhaba malesef net olmadığından giremiyorum sizi merak ediyorum 16 . haftam bitti kızım olacak sizinle paylaşmak istedim çok mutluyum rabbim olmayan herkeze nasip etsin sorunsuz bi şekilde kucağımıca almayı nasip etsin inşallah hepinizi öpüyorum
İyi akşamlar kızlaaar bugün doktora gittik kızımla :))) bebeğim kızmış :)))
slm arkadaslar ben de bugün doktora gittim kızım olucakmış çok mutluyum paylaşmak istedim :))
merhaba güzel anneler
bende 2012 nisan annesiyim sizleri okudum biraz
gözlerim doldu gündemde cinsiyetler var sanırım
Allah sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip
etsin şimdi bol bol giriyorsunuz sonra böyle olmıcak
haberiniz olsun hamileliğinizin keyfini çıkarın
bol bol naz yapın iyi geceler
Günaydııııın :79:
Güzel,hayırlı,bereketli bir gün olması dileğiyle...:81:
Günaydııııın :79:
Güzel,hayırlı,bereketli bir gün olması dileğiyle...:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?