Günaydın güzel annişler ve tatlı bebişeri
bugün tembellik ettim işe gitmedim
ohh evde olmak gibisi yokmuş
Mergencim ben de kilomu söyleyeyim canım tablo için.
67kg. ile hamile kalmıştım, şimdi 71'im.
bu arada 56 kg hamile kaldım 57 kg olmuşum ben 54 e kadar düşmüştüm almışım hepsini buna sevidimmmm
Hepinize günaydın , gunünüz huzurlu, mutlu geçsin...
Buzz gibi bir gün dedim ama arefe bugün cok sevincliyim ben :)))annemde daha iyi ohh..
LimonluParfe ile Hanipeks'te bayramda benle :))
Beraber kavuracagiz,çevireceğiz...
burda yazılanları okudukça ve sıkıntılı hamilelikler yaşayınca bir kez daha diyorum ki bir insan kolay meydana gelmiyor gerçekten, Rabbim kolay yazmışsa kolay oluyor , zor yazmışsa zor oluyor, bizim elimizden hiçbişey gelmez sadece dua edip Yaradana sığınmaktan başka, çok geçmiş olsun canım, bebeğini o halde görmek çok zor olmuştur hearlde tahmin bile edemiyorum, ama Rabbim bizleri kırılgan yarattığı kdar bi o kadar da güçlü yaratmış, maşallah bize
Bakalım bayram kilo hanemize nasıl yansıyacak
hanipeks tatlım baş ağrın ve krampların geçti mi?nasıl oldun bir tanem?
Günaydın güzel annişler ve tatlı bebişeri
bugün tembellik ettim işe gitmedim
ohh evde olmak gibisi yokmuş
Hepinize günaydın , gunünüz huzurlu, mutlu geçsin...
Buzz gibi bir gün dedim ama arefe bugün cok sevincliyim ben :)))annemde daha iyi ohh..
LimonluParfe ile Hanipeks'te bayramda benle :))
Beraber kavuracagiz,çevireceğiz...
bayram dönüşü işin çok olacak gibime geliyor;şahsen ben kendime hiç güvenmiyorum
Canim benim daha iyiyim dun agrimadi bugun sabah biraz agridi ama dayanilmayacak gibi degil canim, cok tesekkur ederim
Gunaydin canim, ben de tatildeyim, guya bir suru isim var bugun hepsini yapicam dedim ama nerdee uzandim tv izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?