- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Ayh bi basliyim ise dedim camasir attim nevresimi degistirdim pilim bitti ayh
bende sabahtan beri yeni girebildim nete ki herkes ben de dahil pert olmuş durumdademin aklımdan şey geçiyordu kızlar biz şimdiden böyleyken nası bakacağız bebişler gelince... bebişe bakmaktan evi unuturum herhalde
kızlar günaydın bayram telaşı başladı bizdede... dün geldik eşimin ailesine, birazdan yemek işlerine başlayacağız kayınvalidecimle :) hadi herkese kolay gelsin.
Selamlar millet :)
Ya annemde olmak oyle guzel ki temizlik yok camasir utu derdi yok yemek derdi yok
3ay once ne kadar rahatmisim brn ya ,babamin dedigi gibi rahatlik batmis bana
Pazar gunu eve donucem amaaan yinr sizin gb stres , bir de isimin basina gecicem artik
Tehlikeli donem bitti nasilsa en azindan yarim gun durmam lazim o yuzden dinlenebildigim kadar dinlenicem valla
Ya sorma, 2012 nisan anneleri hep bi kosusturmaca icinde, arada goz atiyorum topiclerine. Ben bi de sabah tuvalette cok zorlandim 4-5 gundur cikamamistim tuvalete, zorlayinca o da tansiyonumu dusurdu vucut dengem sarsildiAyakkabi kutulari ortada duruyo ben aldim telefonu uzandim yine, pike takimini asmaya gucum yetmedi balkonda yahu
Nispet yapıyor bebeci bize, ballandıra ballandıra anlatıyor.
Daha işten çıkamadık, kıskanıyoruz amaa
canım bende de tam tersi cır cır böceği oldum üç gündür bayram ziyaretlerini düşünüyorum kara kara nasıl gezeceğim diye
Ohh ...
Temmuz kayinvalidesiyle,hele bebeci annesiyle yeyin için yatın kiz...
Bebisler doğmuş olsa daha kolay , emzir altını değiştir uyusun :))
Şimdi benimkiler ayakta vizir vizirtemizledigim odada cicek vardı benim kiz topragına bebeğini gömmüş , sakladım diyor heryer toprakti :))
Huni takmama az kaldı :))
kızlar bir şey soracağm şimdi gebelikte ishal diye yazdım araştırdım da nette hemen kadın doğuma gitmelisiniz bebeğinizin sağlığını kontrol ettirmelisiniz filan diyor ama ben kendimi o kadar kötü hissetmiyorum kii?? eşim de yok şimdi ne yapsam?? daha önce bir kanamam olmuştu dr umu aramıştım rahimden gelmediğine emin misin diye sormuştu ısrarla eminim deyince de korkma o zaman bebek iyidir, zorlamadandır filan demişti gerçekten de bir sorun çıkmadı ne yapsam yaaa?? ay iyiyim ben ama yaa sadece (günde bir kaç kez çok da değil) arada lavaboya koşuyorum o kadar
Ohh ...
Temmuz kayinvalidesiyle,hele bebeci annesiyle yeyin için yatın kiz...
Bebisler doğmuş olsa daha kolay , emzir altını değiştir uyusun :))
Şimdi benimkiler ayakta vizir vizirtemizledigim odada cicek vardı benim kiz topragına bebeğini gömmüş , sakladım diyor heryer toprakti :))
Huni takmama az kaldı :))
kızlar bir şey soracağm şimdi gebelikte ishal diye yazdım araştırdım da nette hemen kadın doğuma gitmelisiniz bebeğinizin sağlığını kontrol ettirmelisiniz filan diyor ama ben kendimi o kadar kötü hissetmiyorum kii?? eşim de yok şimdi ne yapsam?? daha önce bir kanamam olmuştu dr umu aramıştım rahimden gelmediğine emin misin diye sormuştu ısrarla eminim deyince de korkma o zaman bebek iyidir, zorlamadandır filan demişti gerçekten de bir sorun çıkmadı ne yapsam yaaa?? ay iyiyim ben ama yaa sadece (günde bir kaç kez çok da değil) arada lavaboya koşuyorum o kadar
selam kızlar günaydın diyecem ama geç oldu galiba biraz tünaydın diyim ozaman bişey sorcam karnı çok büyüyen var mı benimki kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?