2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Allaah liste :))))

Zapzup'un 2012- 202 olmuş bir saattir bakiyorum diyorum niye kırmızı .

Ben sabah bir ise başladım , kiz kovanın etrafında klasik durum suyla oynayacak .Elinde fisfis her yeri siliyor :)) oğlan yarış pisti kuruyor , sanırım imdaaat :)))

Ayh bi basliyim ise dedim camasir attim nevresimi degistirdim pilim bitti ayh

bende sabahtan beri yeni girebildim nete ki herkes ben de dahil pert olmuş durumda demin aklımdan şey geçiyordu kızlar biz şimdiden böyleyken nası bakacağız bebişler gelince... bebişe bakmaktan evi unuturum herhalde

kızlar günaydın bayram telaşı başladı bizdede... dün geldik eşimin ailesine, birazdan yemek işlerine başlayacağız kayınvalidecimle :) hadi herkese kolay gelsin.

Selamlar millet :)
Ya annemde olmak oyle guzel ki temizlik yok camasir utu derdi yok yemek derdi yok
3ay once ne kadar rahatmisim brn ya ,babamin dedigi gibi rahatlik batmis bana
Pazar gunu eve donucem amaaan yinr sizin gb stres , bir de isimin basina gecicem artik
Tehlikeli donem bitti nasilsa en azindan yarim gun durmam lazim o yuzden dinlenebildigim kadar dinlenicem valla

Ya sorma, 2012 nisan anneleri hep bi kosusturmaca icinde, arada goz atiyorum topiclerine. Ben bi de sabah tuvalette cok zorlandim 4-5 gundur cikamamistim tuvalete, zorlayinca o da tansiyonumu dusurdu vucut dengem sarsildi Ayakkabi kutulari ortada duruyo ben aldim telefonu uzandim yine, pike takimini asmaya gucum yetmedi balkonda yahu

Hey kizlar 3 deyince bebecinin ustune atlayip onu gidikliyoruz Bu bize yapilir mi uleyn soyle yapilir mi hi?

canım bende de tam tersi cır cır böceği oldum üç gündür bayram ziyaretlerini düşünüyorum kara kara nasıl gezeceğim diye

Ohh ...
Temmuz kayinvalidesiyle,hele bebeci annesiyle yeyin için yatın kiz...
Bebisler doğmuş olsa daha kolay , emzir altını değiştir uyusun :))

Şimdi benimkiler ayakta vizir vizir temizledigim odada cicek vardı benim kiz topragına bebeğini gömmüş , sakladım diyor heryer toprakti :))
Huni takmama az kaldı :))

Nispet yapıyor bebeci bize, ballandıra ballandıra anlatıyor.
Daha işten çıkamadık, kıskanıyoruz amaa

kızlar bir şey soracağm şimdi gebelikte ishal diye yazdım araştırdım da nette hemen kadın doğuma gitmelisiniz bebeğinizin sağlığını kontrol ettirmelisiniz filan diyor ama ben kendimi o kadar kötü hissetmiyorum kii?? eşim de yok şimdi ne yapsam?? daha önce bir kanamam olmuştu dr umu aramıştım rahimden gelmediğine emin misin diye sormuştu ısrarla eminim deyince de korkma o zaman bebek iyidir, zorlamadandır filan demişti gerçekten de bir sorun çıkmadı ne yapsam yaaa?? ay iyiyim ben ama yaa sadece (günde bir kaç kez çok da değil) arada lavaboya koşuyorum o kadar

He he sipacik ya, ben de kucukken toprakla oynamayi cok severdim fakat annem benimle ayni fikirde degildi

Ay canim dur hemen stres yapma, hic bilgim yok. Doktorunu ara bakalim ne dicek?

selam kızlar günaydın diyecem ama geç oldu galiba biraz tünaydın diyim ozaman bişey sorcam karnı çok büyüyen var mı benimki kocaman

Bende senin kız gibiymişim küçükken. Bigün annem bi gelmiş odaya, odadaki bütün çiçeklerin toprakları halının üstünde. Tabii kıyamet kopmuş :))

Günde bikaç taneden bişey olmaz canım bence uzunda sürmeyecek zaten. Bol bol su iç. Çok işe yarayacaktır. Kaybettiğin suyu vücutta tekrar yerine koyman lazım. Mutlaka yediğin bişeyden kaynaklıdır. Telaşlanmana gerek yok bence.

selam kızlar günaydın diyecem ama geç oldu galiba biraz tünaydın diyim ozaman bişey sorcam karnı çok büyüyen var mı benimki kocaman

Benim hiç büyümedi sadece biraz göbeğim var gibi görünüyor. Kızıma hamileykende öyle çok büyümemişti. 6. aydan sonra çıkıyor benim karnım. İş yerinde çok dikkat çekiyor karnın hiç büyümemiş diyen çok korkuyorum nazar değecekler diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…