- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
[ı]benim hiç büyümedi sadece biraz göbeğim var gibi görünüyor. Kızıma hamileykende öyle çok büyümemişti. 6. Aydan sonra çıkıyor benim karnım. Iş yerinde çok dikkat çekiyor karnın hiç büyümemiş diyen çok korkuyorum nazar değecekler diye[/ı]
Slm herkese.. Yaa rkadaşlar bayramda doğumevleri açık olur mu? Acil bir durum olduğunda ne yapcaz;?
Slm herkese.. Yaa rkadaşlar bayramda doğumevleri açık olur mu? Acil bir durum olduğunda ne yapcaz;?
galiba benimkisi kocaman olacak ne güzel sizin azmış keşke benimde öyle olsa ama hosumada gıdıyo :)) maşallah allah nazarlardan saklasın nazar boncugu takın
Canım benim sadece bayramlarda değil bütün tatillerde doğumevlerinin ve diğer hastanelerin Acil servisleri açık olur. Kötü bir durumda acil servise başvurursun gerekli hallerdeuzman doktoru çağırırlar zaten. Bu arada bende sağlıkçıyım kızlar. Yardımcı olabileceğim konularda yardımcı olmaya çalışırım sizlere
Sagol canım ...
Bir önceki yazını da okudum bende ilk bebeğimi 3.ayinda kaybettim.O zamanlar narkozlu kürtajdan da haberimde yoktu.
Her ani yıl gibi yasadım .O an dedim ben anne olabilir miyim,doğurabilirmiyim?
Oğluma bende hiçbir test yaptırmadım.niye yaptirmiyoruz diyen Esime de ;sonuc kötü olursa ,o kalp orda atarken aldirabilecek misin demiştim.
O soru da zor,cvp ta...
Tas gibi oğlum şimdi ,vur yere :))))
Elhamdulillah...
Rabb'imden gelen herseye eyvallah...
canım seni telaşlandırmak istemem ama ben de 6. haftamda ishal olmuştum ve doktora gitmiştim.doktorum ilgilenmemişti sonra başka bir doktora gitmiştim. o doktor bana ishalin düşüğe sebep olabileceğini söylemişti. belkide ilk aylarda olduğum için düşük riski vardı. sende doktorunu bir ara istersen. patates falan haşla ishali kesiyor.kızlar bir şey soracağm şimdi gebelikte ishal diye yazdım araştırdım da nette hemen kadın doğuma gitmelisiniz bebeğinizin sağlığını kontrol ettirmelisiniz filan diyor ama ben kendimi o kadar kötü hissetmiyorum kii?? eşim de yok şimdi ne yapsam?? daha önce bir kanamam olmuştu dr umu aramıştım rahimden gelmediğine emin misin diye sormuştu ısrarla eminim deyince de korkma o zaman bebek iyidir, zorlamadandır filan demişti gerçekten de bir sorun çıkmadı ne yapsam yaaa?? ay iyiyim ben ama yaa sadece (günde bir kaç kez çok da değil) arada lavaboya koşuyorum o kadar
çok geçmiş olsun canım, çok zor gerçekten ben zaten hemen evlenir evlenmez istiyodum bebek, lisedeyken falan 7-8 tane çocuğum olsun diyen biriydim, şimdi tabi artık o kadar doğuramam yaş 27 oldu,evlenince 1 defa adet gördüm sonra hamile kaldım, bebeğimin 6. haftada kalp atışlarını duydum sonra doktor 12. haftaya randevu verdi o zman kontrolde anlaşıldıki 7. haftada kalbi durmuş,doktor bir iki gün içinde hemen kürtaja alalım zaten 5 hafta içerde kalmış, rahme daha fazla zarar vermesin diyince eve geldim eşimle sarıldık ben ağladım o ağladı, onu ilk kez gözleri dolu dolu gördüm, çok bağlanmıştık bebeğimiz olucak diye,sonra internetten kürtaj videolarına baktım ve narkozsuz olanda kadın çok fena haldeydi, çok korktum öyle olacak diye, ama çok şükür doktor narkoz verdi 15 dk içinde hepsi olup bitti yani,bir yıl kadar hamile kalmaktan korktum yine aynı şey olursa diye, keşke daha cesur olsaymışım, kısmet artık yapacak bişey yok, eskiden de sulu gözdüm artık katmerli oldu yani, herşeye gözüm doluyo olur olmadık yerde.
öyle bi durumda kalmak, aldırmak yada aldıramamak hepsi gerçekten çok zor, Rabbim kimseyi bu durumda bırakmasın
oğluşunu öp benim yerime, canım benim maşallah ona, bende bayramda buralarda olucam, mümkün oldukça yalnız bırakmam sizleri
canım seni telaşlandırmak istemem ama ben de 6. haftamda ishal olmuştum ve doktora gitmiştim.doktorum ilgilenmemişti sonra başka bir doktora gitmiştim. o doktor bana ishalin düşüğe sebep olabileceğini söylemişti. belkide ilk aylarda olduğum için düşük riski vardı. sende doktorunu bir ara istersen. patates falan haşla ishali kesiyor.
selam kızlar günaydın diyecem ama geç oldu galiba biraz tünaydın diyim ozaman bişey sorcam karnı çok büyüyen var mı benimki kocaman
Geçmiş olsun canım, gerçekten zor bir dönem yaşamışsın. Ama biliyorsun ki herşeyde birhayır mutlaka vardır. İlk bebişinin ömrü o kadarmış. Allah beterinden saklasın.
Canım ya üzüldüm ...çok geçmiş olsun canım, çok zor gerçekten ben zaten hemen evlenir evlenmez istiyodum bebek, lisedeyken falan 7-8 tane çocuğum olsun diyen biriydim, şimdi tabi artık o kadar doğuramam yaş 27 oldu,evlenince 1 defa adet gördüm sonra hamile kaldım, bebeğimin 6. haftada kalp atışlarını duydum sonra doktor 12. haftaya randevu verdi o zman kontrolde anlaşıldıki 7. haftada kalbi durmuş,doktor bir iki gün içinde hemen kürtaja alalım zaten 5 hafta içerde kalmış, rahme daha fazla zarar vermesin diyince eve geldim eşimle sarıldık ben ağladım o ağladı, onu ilk kez gözleri dolu dolu gördüm, çok bağlanmıştık bebeğimiz olucak diye,sonra internetten kürtaj videolarına baktım ve narkozsuz olanda kadın çok fena haldeydi, çok korktum öyle olacak diye, ama çok şükür doktor narkoz verdi 15 dk içinde hepsi olup bitti yani,bir yıl kadar hamile kalmaktan korktum yine aynı şey olursa diye, keşke daha cesur olsaymışım, kısmet artık yapacak bişey yok, eskiden de sulu gözdüm artık katmerli oldu yani, herşeye gözüm doluyo olur olmadık yerde.
öyle bi durumda kalmak, aldırmak yada aldıramamak hepsi gerçekten çok zor, Rabbim kimseyi bu durumda bırakmasın
oğluşunu öp benim yerime, canım benim maşallah ona, bende bayramda buralarda olucam, mümkün oldukça yalnız bırakmam sizleri
Ayyyy ben annemin hazirladigi seyleri yerken siz neler yazmissiniz boyle
Yaaa ama saka bi yana yazik bana ben yeni ayrildim ailemden siz alistiniz belki yeni hayatlariniza ama ben hala agliyorum ozluyorum diye
Canım ya üzüldüm ...
Daha gencsin hakikaten,arasını yakın tutarsan olur bebislerin.bende 28'im 3. Bebis :)
Sen anlatırken ne cok şey gommusum icime dedim...
Annelerin icine bu konuyu anlatmak istemezdim ama her anın kıymetini hatırlatmak adına anlatacağım.
Bende ilk geceden hamile kaldım bana korunma sekilleri sökmüyor cok anaç 'im :))
3. Ayında kalbi durdu bebegimin aynı zamanda tas dokuyordum.
4 Dr gittim hepsinin gözünün icine baktım resmen,olmayınca olmuyor.o zaman kürtaj nasil yapılır bilmiyordum , ne uyusturma ne birsey.Birde kıpırdama diyor ya Dr , sadece tırnaklarımı bacaklarıma sapladim,agliyordum için için .her vakumda canımdan can gitti deyimini yasadım .bittiginde orayı kapattılar yürüyerek gidebilirsin dedi.yanindaki kiz kürtajda yüzünü kapatıyor ay vay diyor aptalca hareketler.
Dr kapıyı açtığında esim yaslanmış içeri girdi pat diye.nasil ağlamış gülüm icim yandı cok inledin dedi.
Giderken caddeyi gecene kadar yürüdüm ama 4 buklum.esim ara sokakta kucağına aldı arabaya koşarak götürdü.
Hiç bir belirtim yoktu artık,hersey bitmişti.en cok icime oturan 2 gün evveline canım güveç istemişti yiyemedim.
Gulimier bu benim icimde bir mezarmis.Cok kötü oldum suan.Cok üzgünüm ...
Merhaba, Arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım..
Ben 14 haftayı doldurdum ama 5 kilo aldım bu normal mi acaba?
bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun hepinize. allah sağlık sıhhat versin hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.
yüksek voltaj canım annen daha da iyi olacak tatlım.
limonluparfe beni de götür canım bursaya memleketimi özledim. burnumda tütüyor valla (hem annemi hem babamı ben köyümü özledim)
hanipeks iyi olmana sevindim canım birkaç gndür benimde akşamları başağrım oluyor.
kızlar bayramda ben de arasıra gelirim eşimden fırsat kalırsa tabi.(pcyi ele geçirmezse) alışverişe gidicez kendinize ve bebişlerinize iyi bakın görüşürüz arkadaşlar.
bu linkten kontrol ediyormus bi arkadas sen de bakabilirsin,kg ve metre secenegi var, ben baktim dogru gibi geldi :)
Pregnancy weight gain calculator
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?