2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar neden hala kasıklarımda agrı oluyor sızdede oluyormu:44:

Bende de var,adet gunüm yaklaştıkça sanki hamile değil adet olacakmışım gibi.Ayrica böbreklerim ve kasıklarım 2 haftadır gece ve sabah kivrandiriyor resmen,kum dokuyorum sanırım
İdrar testi yaptırmalı...

herkes üstüne vazife olmayan işlere kafa yormakta prof. olmuş,tövbe yarabbim yaa.. edilecek en güzel kelamı etmişsin tatlım ağzın bal yesin

ben henüz bugün görüşeceğim kv ile,Allah yardımcım olsun da laf duymadan tamamlayalım ziyaretimizi :18:

kasık ağrısı gelince adet olacakmış gibi oluyor insan bir an hamile olduğunu unutuyor gerçekten :)
yüksek voltaj gerçekten idrar testi yaptırsan iyi olur ihmal etme
ikinizi de geçmiş olsun,Allah şifa versin..

Sagol canım:)
Seninde Gazan mübarek olsun :))

ayyy bebişimin duruşuna bakın teyzeleri;karmakarışık olmuş yavrum

:)))))
Benim kiz 4d de aynen böyleydi :)
Bakalım bu nasil olacak Kasım'ın ilk haftası gel dedi Dr hatun...
4 gün onde gidiyordu hala öyle mi?
K.valide 15 tatilde gelmeyi cok istiyor , dogum Mart sonu deyince o zamana mı gelsem dedi.Hay dilim dedim:))
Yok 15 tatilde gel ben agirlasirim yardımcı olursun dedim
Hiç k.valideyle dogum yasamadım daha dogrusu dogumlarimda kimse olmadi :) dogustan biliyormusum lohusaligi:)))
ama herseyde kendiyle örnekleme yapar dogumu düşünemiyorum:))))
7 dogum hikayesi dinle dinle bitmez.

kızlar merhaba,
nasılsınız bebişler nasıl bayram nasıl geçti?
benim ilk gün hariç kötüydü.
kayınvalidemler 2. gün bize geldiler.
önce eşimi aradılar etiniz dondurucuya sığmıyor dediler.
eşimde tamam akşam geliriz alıp döneriz dedi.
1 saat sonra telefon ettiler biz geliyoruz siz gelmeyin dediler
kayınvalidem kurbanı halletmiş yağını temizlemiş, kıyma yaptırmış, poşetlemiş. (Allah bin kere razı olsun)
o gün bizde şehit ailelerini dolaşıyorduk geç saatte eve geldik.
eşimde gidicez diye yemek yaptırmadı.
eve gelince apar topar bişeyler hazırladım onlar gelincede yemek yedik.
bana herhangi bir şey söylemedi kayınvalidem ama yerinden kalkmadı.
her yerim dağınık şu an ben eve temizlikçi çağırıp temizletiyorum
kayınvalidem camlarda, perdede, aynada sinek öldürmüş gördükçe cinlerim tepeme çıktı.
bazanın altından yorgan çıkartıyoruz eşimle beraber. kayınvalidem geldi eşime yapar o sen niye geldin diyor.
eşimde belini doğrultamıyor nasıl yapsın dedi. nevresimi eşim geçirdi.
eşimin yardım etmesine bile tahammülü yok. nasıl sinir oldum.
evime gelen misafirler sehpa bile çıkarttırmadılar onların hiç umrunda değil.
bi de kadın baklava niye yapmadın yapsaydın ya diyor
eşimde iki büklüm baklava yapacak halimi var dedi. yapar nolcak diyor.
bize gelen misafirin yanındada benim doktorum yerleri bile silmiceksin diyordu diyor. (boğazını sıkasım geldi valla)
sabahları ben kahvaltıyı hazırlayınca kalktı. afedersiniz hem inek gibi böğürdüm hem kahvaltı hazırladım.
dün eşimle bir yere bayramlaşmaya gittik bi pilav yaptı bi de ana yemeği yaptı benimde burnumdan getirdi.
bu saatte gelicektinde sabah yemeğini niye yapmadın dedi.
sinirimden akşam yemek yemedim. bugünde gidecekler hazırlandılar 2 saat öyle oturdular insan hadi şunları toplayalım yorganları yerleştirelim der .
hiç umrunda değil.ben bulaşıkları topluyorum o içeride keyif çayı içiyor.
kızlar ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşuna dememişler. annemlerimizden başka bizi düşünen yok.

bayramlaşmak için evime gelen misafirlerim çay bile koydurmadılar bana. hamile bir insanın elinden bişey yiyip içmek haramdır sen hizmet edersen yemeyiz dediler.
insan olmak bambaşka bişey ya...

kızlar kusura bakmayın çok dolmuştum yine. eşim evde yok içimi döktüm.

Dertsiz hosgeldin:)
Yine KAYNANA lik etmiş seninki.Mutsuz musun?Mutsuzsan k.anan emeline ulaştı.
Evine temizlikci geliyorsa bir daha çağırırsın canım benim ısı gücü sil aklından.
O hiç bir zaman seni düşünmemişse bundan sonrada cennetin anahtarını versen değişmez.
Esın bak ne güzel sana destek,es dost sana destek...
O icinde bulunduğun sinir patlamasını cok cok iyi anlıyorum,HAKLISIN !

Anladığım kadarıyla cok uzak değilsiniz, iyikide öyle .Uzak olsaydınız gelip 1 aya yakın kalırdı.
Ama bak şimdi gitti.Kalanlar senindir :)

Yaşadıklarının cogunu yasadım ama maalesef benim esim o anlarda arkamda degildi.Bunun kıymetini bil.
Ayrıca sen yemek yemeyince ne oldu?vay gelinim kahrından yemiyor diyen oldu mu?Kendini ve bebeğini boyle cezalandırma lütfen.
Hatta saplata saplata ye ki kim kuduruyor gor.Arada da bir kahkaha :)))İcinden gelmese de yap ılerde basını taslara vurma.

Son olarakta hayatında kötü ve iyi olan seyleri bir kağıda yaz.Eslestir bakalım hangisi daha cok.
Hayatta mutsuz olmanı gerektirecek sebep varken mutluluk sebebi daha fazla.

Kendini uzme tatlım,sen bir tanesin başka sen yok...

canım mutsuz değilim. hatta kayınvalidem sinir oldu.
annem hamile elbisesi, hırka ve evde giymek için babet göndermişti.
kayınvalidem gülerek hamile elbisesi mi aldın dedi.
annem göndermiş bayram hediyesi dedim. surat ifadesini görmeliydin nasıl bozuldu anlatamam.
gelen misafirlerimde çok yakışmış maşallah deyince kudurdu resmen.

canım benim ya Allah sana sabır versin.sen anlattıkça benim içim daraldı şurda okurken.bir insan hele ki o da anne nasıl bukadar vicdansız olabilir.kendisi yaşamamış mı ki senin halinden anlamıyor.bende kayınvalideme sinirleniyorum beni pek arayıp merak etmiyor diye ama böylede vicdansız değil kendi yok allah var

Slm kızlaar giremedim uzun zamandır herkes iyidir umarım iyi bir bayram geçirmiştir iyi akşamlar herkese :)))

7 cocuk mu? Ay ne güzel benim hayalim cok cocuklu olmak :)

Canim benim vardiniz mi evinize?

Biraz geç oldu ama hepinizin Bayramı'nı kutlarım sevdikleriniz ve sirin bebeklerinizle nice mutlu bayramlara...

Senin de bayramin mubarek olsun canim.

Benim ilk defa bu sabah agridi kasigimin sol tarafi. Bu saate kadar da sizisi devam etti sık sık.

Canim dertsizim sıkıntı yapma kendine, iyi kötü atlatmışsın boşver. Baklavayı da kendisi yapıp getirseymiş afiyetle yerdin

Agzina saglik cok guzel soylemissin. Mutsuz ise kaynanasi amacina ulasmis demektir.

<kızlarr ilk bebeği olup da hisseden var mı? iki gündür birkaç kere pıt pıt yaptı gb geliyor :)

kızlar 16 haftalık hamileyim son bi kaç gündür kahverengi çamurumsu bazende koyu kıvamlı akıntılar geliyor. sadece tuvalate gittiğimde geliyor çamaşırımda yok. progestan kullanıyorum ve dinleniyorum. aranızda bu durumu yaşayıp atlatanlar varmı ne olur yardım edin rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın amin.

arkadaşlar herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.
inşallah sevdiklerinizle bebişlerinizle çok güzel bi bayram geçirmişsinizdir.
evlerine dönecek olanlara allah kazasız belasız hayırlı yolculuk versin.

Gecmis olsun canım . Ben yasadım . Dusuk riski olan gebelikte oluyor.Onceleri aktif leke sonrasinda , Tuvalette sadece afedersin kagitla kurularken oldu.Yine de Dr görün mutlaka kalp atisi duy yeter.İcini ferah tut.

Dua niyetine geçmesin kiz Bayram gunu :)) 7 cocuk ,hatta kesmemis sonuncusu ikiz biri normal biri sezaryenle doğmuş .
Dogum yaptığın gün bir daha doguracagim hemen dersin de zamanla ertelenir bu istek .2.'n için takipteyim:)

canım benim kasıklarımdada çok ağrı oluyo. benim doktor magnezyum ilacı verdi. 4 gündür içiyorum ama kasık ağrılarım var yine. internette de rahim büyüdüğü için oluyor diye okudum.

ayyy bebişimin duruşuna bakın teyzeleri;karmakarışık olmuş yavrum

laternecim benim bebeklerimde 1 hafta önde gidiyolar. ama doktorla doğum tarihi falan konuşmadık. gerçi doktorum hiç bişey konuşmuyorki bunu konuşsun.

canım benim sana tavsiyem sessiz durma laflarını ver. benim kayın validem eltimden korkuyo ona hiç bişey diyemiyo. çünkü o çok güzel laf sokuyo. ama ben laf sokmayı bilmeyince aynı kayınvalide benim herşeyime karışır. ayrıca eltim çalışmaz , ben çalışıyorum. onun aldığına karışmaz bana karışır.

<kızlarr ilk bebeği olup da hisseden var mı? iki gündür birkaç kere pıt pıt yaptı gb geliyor :)

canım bende dün sırt üstü yatarken sol tarafımda bi kıpırtı hissettim. bağırsak hareketide olabilir tabi. bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…