<kızlarr ilk bebeği olup da hisseden var mı? iki gündür birkaç kere pıt pıt yaptı gb geliyor :)
arkadaşlar herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.
inşallah sevdiklerinizle bebişlerinizle çok güzel bi bayram geçirmişsinizdir.
evlerine dönecek olanlara allah kazasız belasız hayırlı yolculuk versin.
Gecmis olsun canım . Ben yasadım . Dusuk riski olan gebelikte oluyor.Onceleri aktif leke sonrasinda , Tuvalette sadece afedersin kagitla kurularken oldu.Yine de Dr görün mutlaka kalp atisi duy yeter.İcini ferah tut.
Slm kızlaar giremedim uzun zamandır herkes iyidir umarım iyi bir bayram geçirmiştir iyi akşamlar herkese :)))
kızlar 16 haftalık hamileyim son bi kaç gündür kahverengi çamurumsu bazende koyu kıvamlı akıntılar geliyor. sadece tuvalate gittiğimde geliyor çamaşırımda yok. progestan kullanıyorum ve dinleniyorum. aranızda bu durumu yaşayıp atlatanlar varmı ne olur yardım edin rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın amin.
Dua niyetine geçmesin kiz Bayram gunu :)) 7 cocuk ,hatta kesmemis sonuncusu ikiz biri normal biri sezaryenle doğmuş .
Dogum yaptığın gün bir daha doguracagim hemen dersin de zamanla ertelenir bu istek .2.'n için takipteyim:)
canım saol cevabın için dr gittim bol bol dinlenmemi söyledi Allahıma şükürler olsun ki bebeğim canlı ve kalp atışı var. ama çok endişe ediyorum zaman zaman gün çerisinde tuvalate gittiğimde oluyor. bazen çok acık bazen çamurumsu bazende koyu kıvamlı .
senin kaçıncı haftan da oldu acaba bu arad böyle bi durum yaşayan arkadaşlardan destek bekliyorum lütfen
Canım gecmis olsun benim de gebeliğimin 6. Haftasında oldu ilaç ve iğneyle atlattık çok şükür , kuzenim de senin gibi gebeliğinin ilerleyen dönemlerinde yasamış iğne ve ilaçla gecmis dinlen bol bol su iç canım , gecer inşallah bir de internette yazılan olumsuz yorumları dikkate alma , benim başıma geldiginde hep olumsuz yorumlarla karşılaşmıştım ve moralim sıfirdi ama bak atlattık bile Allah bebisini annesine bağışlasin annesi sen dikkat et onlar bizden daha güçlüler merak etmecanım saol cevabın için dr gittim bol bol dinlenmemi söyledi Allahıma şükürler olsun ki bebeğim canlı ve kalp atışı var. ama çok endişe ediyorum zaman zaman gün çerisinde tuvalate gittiğimde oluyor. bazen çok acık bazen çamurumsu bazende koyu kıvamlı .
senin kaçıncı haftan da oldu acaba bu arad böyle bi durum yaşayan arkadaşlardan destek bekliyorum lütfen
Merhabalar,
geldim bugün evime, pek is var buzdolabını hallettim simdilik
dun abimlerle vedalasirken yeğenimi öptüm ve ağladım gidene kadar bu hormonlar Cook çok fena
gerci ben zaten sulugozum de eşimle kahvaltı ederken birazcık laf attık birbirimize masadan kalkıp ağladım ya normalde bes bes cevap verirdim, birşey demeden kalktım ağladım çok üzüldü hemen sarıldı nazladi o zaman bile ağladım ki ortada birşey yok.
ailemi şimdiden çok özledim özellikle yeğenimineyse
Allah kavuşması mümkün ayrılıklar versin güzel özlemler... Öpüyorum hepinizi
Merhabalar,
geldim bugün evime, pek is var buzdolabını hallettim simdilik
dun abimlerle vedalasirken yeğenimi öptüm ve ağladım gidene kadar bu hormonlar Cook çok fena
gerci ben zaten sulugozum de eşimle kahvaltı ederken birazcık laf attık birbirimize masadan kalkıp ağladım ya normalde bes bes cevap verirdim, birşey demeden kalktım ağladım çok üzüldü hemen sarıldı nazladi o zaman bile ağladım ki ortada birşey yok.
ailemi şimdiden çok özledim özellikle yeğenimineyse
Allah kavuşması mümkün ayrılıklar versin güzel özlemler... Öpüyorum hepinizi
Bende en az 3 cocuk istiyorum ki hatta ikinci ikiz olsun diye dua edeceğim :26:
Canım benim hamilelik baslar başlamaz oldu.Zaten kese ve alti kan dolu dedi.9. Haftada kese ancak göründü 12. Haftada kalp duyduk.
Şimdi söyle bir durum varmış.Bebek yerlesince ve ilerleyen zamanda o kanı vücut emermis.Emmezse atarmış bu sekilde Yada kanama seklinde.Kalp atışı olduğu sürece sorun yok.Dr aynen boyle demişti.
Ben bazı saglık durumumdan ötürü progestan kullanamadım o halde bile dağıldı.Hep beklentide olma bence.Biraz sabır...
Canım gecmis olsun benim de gebeliğimin 6. Haftasında oldu ilaç ve iğneyle atlattık çok şükür , kuzenim de senin gibi gebeliğinin ilerleyen dönemlerinde yasamış iğne ve ilaçla gecmis dinlen bol bol su iç canım , gecer inşallah bir de internette yazılan olumsuz yorumları dikkate alma , benim başıma geldiginde hep olumsuz yorumlarla karşılaşmıştım ve moralim sıfirdi ama bak atlattık bile Allah bebisini annesine bağışlasin annesi sen dikkat et onlar bizden daha güçlüler merak etme
Hosbulduk canimcim, sorma duygusallık tavan yaptı, yeğenim de tam tatlı zamanında düşe kalka yürümeler dededede bababaaHoşgeldinnnnnnn, eline sağlık kolay gelsin. Bu bayramı çok duygusal geçirdin sen yahu. Dediğin gibi Allah kavuşması mümkün ayrılıklar versin inş.Yeğen dediğin de ne tatlı olur ne tatlı
Demek 11 sene geçse de değişmiyor hiçbir şey , çok zor çok , insanın boğazı dugumleniyor gideceği ani düşündükce, esime küsüyorum beni buraya getiriyor diye resmen ve kıskanıyorum onu ailesi yanında istediği anda görüyor yeğenlerini , güzel seyler bunlar her ne kadar bana karsı iyi olsalar da kendi ailem gibi olmuyor neticede Abim göbeğimi öpüyor yengem konuşuyor annem ayrı bir babam pek lafını etmedi :)) hatta bayramda dedesi harçlık ver dedim de dur bakalım çıksın bir önce dedi o kadarAy canım benim ya
Seni o kadar iyi anlıyorum ki , ne annemlere gitmek nede onların gelmesini istemiyorum.ayrilirken (ki 11 yil olacak)Hala hickira hickira ağlıyorum.İnan bugün geldin aklıma geçenlerde söylediğin nevresim mevzusu hala icimde , çünkü kendimi gormuştum ...
Dedim bugün ne etti :) "gurbet eli yol eyledim bu sene,gel hele de gülüm":))
Açılmış musluklar :)))
Gittin,gördün,defalarca gidecek goreceksin...Rabbim nicelerini nasip etsin canım...
Ana kuzusu seni :))
benim esimin ablaları ikiz teyzemin cocukları ikiz ve ben hep ikizim olacak derdim yemedi ,Hamileligimin baslangicinda ikiz olma ihtimali vardi darisi bi sonraki gebelige ins :) bizim aileda ve esimin ailesinde ikiz cok maş. Risk altindayiz.
Canim benim migrenim,siyatigim,yüksek tansiyonum , beyin damarinda tıkanmam ,bobrek ve malum bir rahatsızlığım var elhamdulillah...
Oğlumdan sonra bel fıtığı oldum asla cocuk dogurmayacagim dedim şekil ortada:))
Hastalık sana mani olmasın.
Asla ama asla eksik dua etme.Ben hiçbir zaman niye ben demedim demeyeceğim inat bu ya :)
Lenf bezinden kitle alindi o anda hic unutmam dayim aradi iyiki kocaya verdik bayağı kusurlu çıktın diye bayağı bir espri yapmıştı.O
Anda yavrularımın basıma ıslak mendil koymaları bile yetti :) Yanımda hep onlar var...
Rabbim saglık ve mutluluk versin...
İyiki varlar sizlere de Rabbim dileğinizi versin...Bir nefes kadar kıymetli birsey yok.
kızlar 16 haftalık hamileyim son bi kaç gündür kahverengi çamurumsu bazende koyu kıvamlı akıntılar geliyor. sadece tuvalate gittiğimde geliyor çamaşırımda yok. progestan kullanıyorum ve dinleniyorum. aranızda bu durumu yaşayıp atlatanlar varmı ne olur yardım edin rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın amin.
Herkese günaydin tatlı annişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?