2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
<kızlarr ilk bebeği olup da hisseden var mı? iki gündür birkaç kere pıt pıt yaptı gb geliyor :)

Ben henüz hissetmedim çünkü benim bebiş daha küçük teyzesi.

arkadaşlar herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.
inşallah sevdiklerinizle bebişlerinizle çok güzel bi bayram geçirmişsinizdir.
evlerine dönecek olanlara allah kazasız belasız hayırlı yolculuk versin.

Senin de bayramın kutlu olsun tatlım. Amin

Gecmis olsun canım . Ben yasadım . Dusuk riski olan gebelikte oluyor.Onceleri aktif leke sonrasinda , Tuvalette sadece afedersin kagitla kurularken oldu.Yine de Dr görün mutlaka kalp atisi duy yeter.İcini ferah tut.

canım saol cevabın için dr gittim bol bol dinlenmemi söyledi Allahıma şükürler olsun ki bebeğim canlı ve kalp atışı var. ama çok endişe ediyorum zaman zaman gün çerisinde tuvalate gittiğimde oluyor. bazen çok acık bazen çamurumsu bazende koyu kıvamlı .

senin kaçıncı haftan da oldu acaba bu arad böyle bi durum yaşayan arkadaşlardan destek bekliyorum lütfen

Merhabalar,
geldim bugün evime, pek is var buzdolabını hallettim simdilik
dun abimlerle vedalasirken yeğenimi öptüm ve ağladım gidene kadar bu hormonlar Cook çok fena
gerci ben zaten sulugozum de eşimle kahvaltı ederken birazcık laf attık birbirimize masadan kalkıp ağladım ya normalde bes bes cevap verirdim, birşey demeden kalktım ağladım çok üzüldü hemen sarıldı nazladi o zaman bile ağladım ki ortada birşey yok.
ailemi şimdiden çok özledim özellikle yeğenimi neyse
Allah kavuşması mümkün ayrılıklar versin güzel özlemler... Öpüyorum hepinizi

Slm kızlaar giremedim uzun zamandır herkes iyidir umarım iyi bir bayram geçirmiştir iyi akşamlar herkese :)))

Ben iyiyim canim, arife gunu temizlikle gecti, bayramin ilk gunu kurbanimizi kestirdik esimin ailesi ile vakit gecirdik, sonra esimin teyzeleri dayisi kuzenleri vs herkes anneannesinin evinde toplandi mangal yapildi. Aksam sehir disina kendi ailemin yanina gittik. 2 gece kaldik. Dun aksam uzeri de evimize donduk. Bugun eski bir arkadasim gelecekti izmirden dun onun icin kayinvalidemle sarma sardik dolma yaptik ama misafirim gelmedi. Yarin gelecek artik. Tatilim cabucak bitiverdi sanki. Sen nasilsin? Nasil gecti gunlerin?

Hepinizi cok ozledim.

Benim8 haftalikken olmustu. Progestan kullandim vajinadan atiyordum, birkac gun sonra gecmisti. Cok gecmis olsun cnm umarim en kisa zamanda gecer.

Dua niyetine geçmesin kiz Bayram gunu :)) 7 cocuk ,hatta kesmemis sonuncusu ikiz biri normal biri sezaryenle doğmuş .
Dogum yaptığın gün bir daha doguracagim hemen dersin de zamanla ertelenir bu istek .2.'n için takipteyim:)

Migrenim tuttukca ve kramplarim girdikce tek cocuk yeter diyorum zaten Ama en az üç çocuğum olsun isterim senin gibi

Canım benim hamilelik baslar başlamaz oldu.Zaten kese ve alti kan dolu dedi.9. Haftada kese ancak göründü 12. Haftada kalp duyduk.
Şimdi söyle bir durum varmış.Bebek yerlesince ve ilerleyen zamanda o kanı vücut emermis.Emmezse atarmış bu sekilde Yada kanama seklinde.Kalp atışı olduğu sürece sorun yok.Dr aynen boyle demişti.
Ben bazı saglık durumumdan ötürü progestan kullanamadım o halde bile dağıldı.Hep beklentide olma bence.Biraz sabır...

Canım gecmis olsun benim de gebeliğimin 6. Haftasında oldu ilaç ve iğneyle atlattık çok şükür , kuzenim de senin gibi gebeliğinin ilerleyen dönemlerinde yasamış iğne ve ilaçla gecmis dinlen bol bol su iç canım , gecer inşallah bir de internette yazılan olumsuz yorumları dikkate alma , benim başıma geldiginde hep olumsuz yorumlarla karşılaşmıştım ve moralim sıfirdi ama bak atlattık bile Allah bebisini annesine bağışlasin annesi sen dikkat et onlar bizden daha güçlüler merak etme

Hoşgeldinnnnnnn, eline sağlık kolay gelsin. Bu bayramı çok duygusal geçirdin sen yahu. Dediğin gibi Allah kavuşması mümkün ayrılıklar versin inş. Yeğen dediğin de ne tatlı olur ne tatlı

Ay canım benim ya
Seni o kadar iyi anlıyorum ki , ne annemlere gitmek nede onların gelmesini istemiyorum.ayrilirken (ki 11 yil olacak)Hala hickira hickira ağlıyorum.İnan bugün geldin aklıma geçenlerde söylediğin nevresim mevzusu hala icimde , çünkü kendimi gormuştum ...
Dedim bugün ne etti :) "gurbet eli yol eyledim bu sene,gel hele de gülüm":))

Açılmış musluklar :)))
Gittin,gördün,defalarca gidecek goreceksin...Rabbim nicelerini nasip etsin canım...
Ana kuzusu seni :))

canım saol yorumun için bana destek olduğunuz için teşekkür ederim.

amin canım allah razı olsun. saol.

Hoşgeldinnnnnnn, eline sağlık kolay gelsin. Bu bayramı çok duygusal geçirdin sen yahu. Dediğin gibi Allah kavuşması mümkün ayrılıklar versin inş. Yeğen dediğin de ne tatlı olur ne tatlı
Hosbulduk canimcim, sorma duygusallık tavan yaptı, yeğenim de tam tatlı zamanında düşe kalka yürümeler dededede bababaa
el saklamalar salıncaktan inince numaradan ağlamalar dans etmeler oyy oyy halasının erkeki

Demek 11 sene geçse de değişmiyor hiçbir şey , çok zor çok , insanın boğazı dugumleniyor gideceği ani düşündükce, esime küsüyorum beni buraya getiriyor diye resmen ve kıskanıyorum onu ailesi yanında istediği anda görüyor yeğenlerini , güzel seyler bunlar her ne kadar bana karsı iyi olsalar da kendi ailem gibi olmuyor neticede Abim göbeğimi öpüyor yengem konuşuyor annem ayrı bir babam pek lafını etmedi :)) hatta bayramda dedesi harçlık ver dedim de dur bakalım çıksın bir önce dedi o kadar
Yarin nevresim takımlarımı değiştireceğim yorgan zamanı geldi onlar da annem kokar ben yine yazarım
Dilerim bizim evlatlarımız gurbet çekmez hep yanımızda olurlar inşallah
Hamileligimin baslangicinda ikiz olma ihtimali vardi darisi bi sonraki gebelige ins :) bizim aileda ve esimin ailesinde ikiz cok maş. Risk altindayiz.
benim esimin ablaları ikiz teyzemin cocukları ikiz ve ben hep ikizim olacak derdim yemedi ,
hatta kendimi nasıl kaptırmışsanız ultrasonda iki kese gördüm doktora sordum o da demez mı o bağırsak hareketi

Canim benim migrenim,siyatigim,yüksek tansiyonum , beyin damarinda tıkanmam ,bobrek ve malum bir rahatsızlığım var elhamdulillah...
Oğlumdan sonra bel fıtığı oldum asla cocuk dogurmayacagim dedim şekil ortada:))
Hastalık sana mani olmasın.
Asla ama asla eksik dua etme.Ben hiçbir zaman niye ben demedim demeyeceğim inat bu ya :)
Lenf bezinden kitle alindi o anda hic unutmam dayim aradi iyiki kocaya verdik bayağı kusurlu çıktın diye bayağı bir espri yapmıştı.O
Anda yavrularımın basıma ıslak mendil koymaları bile yetti :) Yanımda hep onlar var...
Rabbim saglık ve mutluluk versin...

İyiki varlar sizlere de Rabbim dileğinizi versin...Bir nefes kadar kıymetli birsey yok.

Sizin kalbinizin büyüklüğü beni bazen şaşırtıyor hayata bakış açınıza bayılıyorum bu bilinç bu yürek maşallah
bu annenin yavruları annesinin basına ıslak mendil koymasında ne yapsınlar dilerim hepsinin yürekleri karakterleri sizin gibi olsun
siz çok çok güzel bir ailesiniz maşallah

Ah kızlar ah ah , ne olcak bu kaynanalar herkes dertli bizimkide Rabbim sağlık versin bayramda bizimle dolaştı evini kapadı tabi gelenler bulamadı her Bayram aynı....bir kötülüğü yok aslında ama çok konuşuyor hiç susmuyor ; ablam bendeydi oda gelip kaldı sürekli gidip üst kata ablamı kontrol ediyor .gece bile yanına çıkmış Sabah gitmiş bide diyor ki sabah geldim baktım çok güzel uyuyordun eee ben öğrendim artık onun sayesinde kapı kilitlemeyi :))

arkadaşlar size bişey soracam.

aranızda rowentanın dikey şarjlı süpürgesini kullanan var mı.
benim süpürgem çok ağır kullanmaya üşeniyorum, bide hamilelik yarın bebişler, kolaylık olur diye düşündüm.

bide reklamda alf buharlı temizleyici gördüm.bunu kullanan var mı.
hijyenik bişeye benziyo ama karar veremedim.

slm. benimde oldu 14.haftada, progestan kullandım ve 1 hafta hiç kalkmadan yattım zaten doktor calıstıgım için 1 hafta rapor yazmıstı, 15 gün sonra kontrole gittim ve bu süre içinde akıntı tekrarlamadı su an hersey yolunda cok sükür, sen içini ferah tut ve kesinlikle dinlen kalma yerinden ayaklarını uzat yat, birde progestanı cok düzenli kullan saatlere dikkat et , Allahın izniyle hiçbir şey olmaz canım :)

oğlum küçük olduğu için bilgisayar başına geçmem neredeyse imkansız bir hal alıyor. umarım tüm anne ve melekleri iyidir. tüm arkadaşlarımın meleklerinin ve ailelerinin geçmiş bayramlarını kutlarım. bu arada cinsiyet öğrenen varmı aranızda bilmiyorum ama bende yazayım cinsiyetimizi oğluma bir kız kardeş gelecek inşallah hayırlısıyla. Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Geçmiş olsun canım benimde başlarda lekelenmem olmuştu.. Bizlere de haber ver

Herkese günaydin tatlı annişler

Günaydın canımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…