Büyüdüm,evlendim hatta kısmetse bebeğim olacak hala annemden ayrılırken ağlıyorum! nefret ediyorum yurtdışından ayrılıklardan mesafelerden yollardan uzaklardan(...
Kizlar mübarek gün bol bol dua edelim rabbim bebeklerimizi sag salim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin kolay dogum nasip etsin hepimize. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Dua ederken benim icinde dua edin neolur hamilelerin duasi kabul olurmus su evden hatta su semtten tasinayim dogumdan önce insallah tasinirim :))
Esimi ikna edemiyorum yaaa ne inat adam ya. Neeseee allahim hepimiz icin hakkimizda hayirli olani versin insallah :)))
Olur mu canım ne hakkı :)
Sadece bırakmıştım öyle derinlere...
19 yasında yasadım :)) hemen bende kısır olursun bebek olmaz artık dediler,diyen diller nerdee:)))
Erken yasadım cogunu , bazı seylere geç kalıyorum.
Hersey geçiyor,hersey unutulmaya çalışılıyor ...İzi kalınca zor...
Her anın,nefesin kıymetini kaybetmeden bilmeli.En önemlisi bu...
Eki Görüntüle 539570
Bebişlerimiz & sevdiklerimizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice bayramlara erişmek dileğiyle inşallah...
Gönül dolusu sevgilerimle...
Hepinize huzurlu,mutlu,sağlıklı bayramlar olsun :)
Bayramınız mübarek olsun güzellerim
Allah hepinize sevdiklerinizle,hasret kaldıklarınızla ağız tadı ile geçirebileceğiniz keyifli bir bayram nasip etsin inşallah
Yaa arkadaşlar kafayı yiycem. Hamilelik belirtileri yok oldu. Acaba 4.ayın rahatlığından mı? offf daha randevuma 4 günvar
herkese iyi bayramlar diliyorummm... ya bebişimin cinsiyetini öğrenmek için doktora gitmiştim de sizlerle paylaşmak istedim bir şey anlamadım doktordan bacaklarını kapatmıştı görmeye çalıştık göremedik ama dediği şu pipi göremiyorum kız olabilir dedi benim merakımı gidermedi inanmadım da bacağı kapalı arkadan görebildiği kadarıyla yorum yaptı, doktorum ayda bir ultrasona girme taraftarı ben de 15 gün olsun başka bir doktora gidip öğrenmeyi düşünüyorum ya öğrenmek istiyorum artık ne isim düşündüm ne de bir şey aldım ben en baştan beri erkek olacağını hissetmiştim tahminler hurafeler hep bu yöndeydi sonra göremediği için kız demesi ne bileyim içime sinmedi sorun bu kız ya da erkek fark etmez ilk çocuğum ama bana kesin birşey söylenmeli ki ona göre kendimi hazırlayayım ne bileyim ne kıza odaklanabildim ne erkeğe belirsizlik kötü acaba daha sonra değişir mi bilemedim neyse bi dahaki cuma doktora gitmeyi düşünüyorum inş öğrenip sizlerle paylaşırım...
Kızlar bayram bayram öyle dertliyim ki.
size bir sorum var kayınvalidenizin evinde kaldığınızda saat kaçta kahvaltı yaparsınız ? kaçta yemek yersiniz?
Bu evde nasıl biliyor musunuz?
Kadın en erken 11.30 da kahvaltı hazırlıyor hatta 12-13.. uzuyor bu böyle...ve şuanda hastayım faranjit olmuşum belli bir ilaç saatim var umurlarında mı? aç karnına içtim ilacı.hepsini geçtim bebeğim aç kalıyor.ayrıca bu evde öğle yemeği yok. kadın kahvaltı-öğle yemeği ikisini çıkarıyor aynı anda.akşam yemeğinin ne zaman hazır olacağını ancak Allah bilir.Strese giriyorum ya.eşim desen sırtı dönük uyuyor.bizim evde böyle değildiannem yemek dedin mi 5 dakkada hazırlar çıkarır.bu kadında nasıl bir miskinlik var bilemiyorum.Allah'ım çok doluyum. içerde bebeğim de stresleniyor şimdi. Allah bunları ıslah etsin.ayrıca evde 8 kişiler.Eşimin bir erkek kardeşi sofranın ortasında çok çok afedersiniz geğirmekten hiç çekinmez.Şuan bir kabustayım sanki.tek paylaşacak sizi buldum.dün kurban eti gerirdim kadın pişirip tencereyle koydu sofeaya tencereden yediler.hamile bir kadın 12 de kahvaltı yapar mı ya. bazen diyorum ki kendim gidip dolaptan alıp yiyeyim.hiç başkasının evinde buzdolabı açmadım ki.yapamıyorum.
şuan nefret ediyorum bu kadından....
herkese iyi bayramlar diliyorummm... ya bebişimin cinsiyetini öğrenmek için doktora gitmiştim de sizlerle paylaşmak istedim bir şey anlamadım doktordan bacaklarını kapatmıştı görmeye çalıştık göremedik ama dediği şu pipi göremiyorum kız olabilir dedi benim merakımı gidermedi inanmadım da bacağı kapalı arkadan görebildiği kadarıyla yorum yaptı, doktorum ayda bir ultrasona girme taraftarı ben de 15 gün olsun başka bir doktora gidip öğrenmeyi düşünüyorum ya öğrenmek istiyorum artık ne isim düşündüm ne de bir şey aldım ben en baştan beri erkek olacağını hissetmiştim tahminler hurafeler hep bu yöndeydi sonra göremediği için kız demesi ne bileyim içime sinmedi sorun bu kız ya da erkek fark etmez ilk çocuğum ama bana kesin birşey söylenmeli ki ona göre kendimi hazırlayayım ne bileyim ne kıza odaklanabildim ne erkeğe belirsizlik kötü acaba daha sonra değişir mi bilemedim neyse bi dahaki cuma doktora gitmeyi düşünüyorum inş öğrenip sizlerle paylaşırım...
canım yarın çıkıyoruz yola, haberlerde izledim akçakale de çok fena olmuş. napıcaz bilmiyorum...Canim ne zaman döneceksiniz Urfa'ya. Sel olmuş canım sıkıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?