2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hayırlı bayramlarınız olsun inşallah canım
acemi çırak dikkat et kendine;Allah kolaylık versin tatlım

arkadaşlar bayramınız mübarek olsun. eşlerimizle ve bebişlerimizle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu daha nice bayramlar geçiririz inşallah hepinizi öpüyorum

(kayınvalidemleri aradık önce eşim konuştu sonra ben konuştum. soğuk bir konuşmaydı ama çok şükür bişey demediler)

hayırlı bayramlar tatlım
kıyamam günlerdir nasıl gerildin şu telefon konuşması için çok şükür atlattın,artık bayramın tadını çıkar rahat rahat

Laterne tsk ederim canim,sende ins.cok incesin,Annem cok iyi :)

İste bu kadar.Hele şükür , meraktaydim.Sen esinle bebisinle sicacik ol,onlarda ilir zamanla:)
Hiç birsey için yıpranma kendini yıpratma :)
Darısı sedagg'a...

Kizlar anneler fistiklar,
Bir sonraki bayrami bebislerimizle kutlamayi nasip etsin rabbim
Hepinize mutlu guzel bayramlar diliyorum. sizleri yanaklarinizdan yegenlerimi gozlerinden opuyorum
Benim bebisim de teyzelerinin ellerinden oper bayram hediyesi olarak 3 yasin-i serifi kardeslerine hediye eder
Muckss

oyy tatlım benim Allah kabul etsin inşallah

sağlıklı,keyifli bir bayram geçirmeniz dileği ile..
kocaman öpüldün

Amin inşallah tatlım
ailecek geçireceğiniz sağlıklı ve keyifli nice bayramlarınız olsun inşallah
kendine ve bebişlere iyi bak

kuzuya bayıldım yaa çok tatlıymış

Canım benim çok teşekkür ederim.Aynı dilekleri hepiniz için gönülden paylaşıyorum.Sende kendine ve oğluşlarına iyi bak canım.

Çok sevindim canım.:81:İnşallah hep böyle devam eder...

Son düzenleme:
Bayramınız mübarek olsun kızlar Rabbim bebişlerimizle eşlerimizde sağlıklı mutlu huzurlu bayramlar nasip etsin :))

Yaa arkadaşlar kafayı yiycem. Hamilelik belirtileri yok oldu. Acaba 4.ayın rahatlığından mı? offf daha randevuma 4 günvar

slm kızlar bayram telaşı var hepinizde gördüğüm kadarıyla kolay gelsin hepinize
şimdiden herkese hayırlı bayramlarrrrrrrr

Herkeslere sevdikleriyle; mutlu huzurlu nice bayramlar diliyorum..
Bayram donusu gorusmek uzere canlar

Eki Görüntüle 539570
Bebişlerimiz &
sevdiklerimizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice bayramlara erişmek dileğiyle inşallah...

Gönül dolusu sevgilerimle...

Hepinize huzurlu,mutlu,sağlıklı bayramlar olsun :)

Bayramınız mübarek olsun güzellerim

Allah hepinize sevdiklerinizle,hasret kaldıklarınızla ağız tadı ile geçirebileceğiniz keyifli bir bayram nasip etsin inşallah

kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun.hayırlı bayramlar..

İyi bayramlar kızlar hepinizee.

herkese ailesiyle birlikte mutlu huzurlu hayirli bayramlar!

herkese iyi bayramlar...

Merhaba
Hepinizin kurban bayramını kutlar nice bayramlar dilerim. Sevgilerle

Kizlar bebisim ve ben hepinize hayirli bayramlarrr daha nice nice mutlu huzurlu bayramlar diliyoruz :))) hep mutlu olun :)

herkesin bayramı mübarek olsun canlar

Selam kızlar hayırlı sabahlar,hayırlı bayramlar...

Bayramınız mübarek olsun kızlar Rabbim bebişlerimizle eşlerimizde sağlıklı mutlu huzurlu bayramlar nasip etsin :))

Sizlerin de bayramı mübarek olsun kızlar. Ailelerimizle birlikte nice huzurlu bayramlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…