hayırlı bayramlarınız olsun inşallah canımkızlar belki sonra giremem diye şimdiden bayramınızı kutlamak istedim. eşim birazdan namazdan gelecek, o kasaplığa bende kasap çıraklığına başlayacağım. bu bayram böyle... hepinize iyi bayramlar öpüyorum sizleri
kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun.hayırlı bayramlar..
slm kızlar bayram telaşı var hepinizde gördüğüm kadarıyla kolay gelsin hepinize
şimdiden herkese hayırlı bayramlarrrrrrrr
Herkeslere sevdikleriyle; mutlu huzurlu nice bayramlar diliyorum..
Bayram donusu gorusmek uzere canlar
arkadaşlar bayramınız mübarek olsun. eşlerimizle ve bebişlerimizle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu daha nice bayramlar geçiririz inşallahhepinizi öpüyorum
(kayınvalidemleri aradık önce eşim konuştu sonra ben konuştum. soğuk bir konuşmaydı ama çok şükür bişey demediler)
arkadaşlar bayramınız mübarek olsun. eşlerimizle ve bebişlerimizle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu daha nice bayramlar geçiririz inşallahhepinizi öpüyorum
(kayınvalidemleri aradık önce eşim konuştu sonra ben konuştum. soğuk bir konuşmaydı ama çok şükür bişey demediler)
Kizlar anneler fistiklar,
Bir sonraki bayrami bebislerimizle kutlamayi nasip etsin rabbim
Hepinize mutlu guzel bayramlar diliyorum. sizleri yanaklarinizdan yegenlerimi gozlerinden opuyorum
Benim bebisim de teyzelerinin ellerinden oper bayram hediyesi olarak 3 yasin-i serifi kardeslerine hediye eder
Muckss
Amin inşallah tatlım
ailecek geçireceğiniz sağlıklı ve keyifli nice bayramlarınız olsun inşallah
kendine ve bebişlere iyi bak
kuzuya bayıldım yaa çok tatlıymış
slm kızlar bayram telaşı var hepinizde gördüğüm kadarıyla kolay gelsin hepinize
şimdiden herkese hayırlı bayramlarrrrrrrr
Herkeslere sevdikleriyle; mutlu huzurlu nice bayramlar diliyorum..
Bayram donusu gorusmek uzere canlar
Eki Görüntüle 539570
Bebişlerimiz & sevdiklerimizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice bayramlara erişmek dileğiyle inşallah...
Gönül dolusu sevgilerimle...
kızlar belki sonra giremem diye şimdiden bayramınızı kutlamak istedim. eşim birazdan namazdan gelecek, o kasaplığa bende kasap çıraklığına başlayacağım. bu bayram böyle... hepinize iyi bayramlar öpüyorum sizleri
Hepinize huzurlu,mutlu,sağlıklı bayramlar olsun :)
Bayramınız mübarek olsun güzellerim
Allah hepinize sevdiklerinizle,hasret kaldıklarınızla ağız tadı ile geçirebileceğiniz keyifli bir bayram nasip etsin inşallah
kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun.hayırlı bayramlar..
İyi bayramlar kızlar hepinizee.
herkese ailesiyle birlikte mutlu huzurlu hayirli bayramlar!
herkese iyi bayramlar...
Merhaba
Hepinizin kurban bayramını kutlar nice bayramlar dilerim. Sevgilerle
Kizlar bebisim ve ben hepinize hayirli bayramlarrr daha nice nice mutlu huzurlu bayramlar diliyoruz :))) hep mutlu olun :)
herkesin bayramı mübarek olsun canlar
Kizlar anneler fistiklar,
Bir sonraki bayrami bebislerimizle kutlamayi nasip etsin rabbim
Hepinize mutlu guzel bayramlar diliyorum. sizleri yanaklarinizdan yegenlerimi gozlerinden opuyorum
Benim bebisim de teyzelerinin ellerinden oper bayram hediyesi olarak 3 yasin-i serifi kardeslerine hediye eder
Muckss
Selam kızlar hayırlı sabahlar,hayırlı bayramlar...
Bayramınız mübarek olsun kızlar Rabbim bebişlerimizle eşlerimizde sağlıklı mutlu huzurlu bayramlar nasip etsin :))
Yaa arkadaşlar kafayı yiycem. Hamilelik belirtileri yok oldu. Acaba 4.ayın rahatlığından mı? offf daha randevuma 4 günvar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?