tatlım tebrik ederim,41 kere maşallah prenseseGünaydın Kızlar, doktordan geldik hemen bilgisayarı açtım, size haber vermek için. Kızımız olacakmış :)
%80 dedi doktor, 4'lü test yaptırdı bir de haftaya pazartesi sonucunu almaya gideceğiz o zaman daha büyük bir ultrasona girecekmişim, onda %100 belli olacakmış.
Böylelikle çin takvimi ve üzerimde denenen diğer tüm yöntemler de doğru sonuç vermiş oldu
Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah :)
Boyu,kilosu herşeyi iyiymiş çok şükür. Elevit ve gynoferon kullanıyordum, aynen devam edeceğim.
Göz muayenesi için sakınca yok ama diş tedavilerini çok aciliyeti yoksa 20. haftadan sonra öneriyoruz dedi.
Darısı benim gibi meraktan çatlayan, öğrenemeyenlerin başına :)
Kızlarrr, arefe günü dr.gitiştim. Dr. önce 16. haftada ancak söylerim ben dedi. Ama sonra baktı %90 kız bebek dedi :))bacak arası parlaklık görülüyor bakın dedi :))) Canım kızım benim kızlar hep saklar derler eşime diyorum bizimkisi açtı koydu ortaya :))))
Ama kimseye söylemedim annemlere dahi. Diğer muayeneyi bekliyorum.
Dr. dedki Kız çocukları seninki gibi kanamalarda en çok direnen bebeklerdir. Erkeklerde düşük yaşanırdı bu kanamaya . Herşeyde hayr vardır ya ben bunu yaşayacaktım Rabbimde bana bu hediyeyii vermiş Kız vermiş ki dayansın diye ..
Nazlı , bu arada senden de bahsettik. Ben söyledim. Bir arkadaşım var size yönlendirdim ismi belki nazdır dedim . Hemen asistanı bildi zaten nazlı dediler :)) Leyla hn. Ondan yaştan dolayı risk çıktı bence , Çok riskli olduğunu düşünmüyorum dedi. .. İçini ferah tut. Ben 6 sında yine kontrole gidicem
Günaydın Kızlar, doktordan geldik hemen bilgisayarı açtım, size haber vermek için. Kızımız olacakmış :)
%80 dedi doktor, 4'lü test yaptırdı bir de haftaya pazartesi sonucunu almaya gideceğiz o zaman daha büyük bir ultrasona girecekmişim, onda %100 belli olacakmış.
Böylelikle çin takvimi ve üzerimde denenen diğer tüm yöntemler de doğru sonuç vermiş oldu
Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah :)
Boyu,kilosu herşeyi iyiymiş çok şükür. Elevit ve gynoferon kullanıyordum, aynen devam edeceğim.
Göz muayenesi için sakınca yok ama diş tedavilerini çok aciliyeti yoksa 20. haftadan sonra öneriyoruz dedi.
Darısı benim gibi meraktan çatlayan, öğrenemeyenlerin başına :)
Kızlarrr, arefe günü dr.gitiştim. Dr. önce 16. haftada ancak söylerim ben dedi. Ama sonra baktı %90 kız bebek dedi :))bacak arası parlaklık görülüyor bakın dedi :))) Canım kızım benim kızlar hep saklar derler eşime diyorum bizimkisi açtı koydu ortaya :))))
Ama kimseye söylemedim annemlere dahi. Diğer muayeneyi bekliyorum.
Dr. dedki Kız çocukları seninki gibi kanamalarda en çok direnen bebeklerdir. Erkeklerde düşük yaşanırdı bu kanamaya . Herşeyde hayr vardır ya ben bunu yaşayacaktım Rabbimde bana bu hediyeyii vermiş Kız vermiş ki dayansın diye ..
Nazlı , bu arada senden de bahsettik. Ben söyledim. Bir arkadaşım var size yönlendirdim ismi belki nazdır dedim . Hemen asistanı bildi zaten nazlı dediler :)) Leyla hn. Ondan yaştan dolayı risk çıktı bence , Çok riskli olduğunu düşünmüyorum dedi. .. İçini ferah tut. Ben 6 sında yine kontrole gidicem
lımonluparfe tebrık ederım senı mınık prensesının sansı bol kaderı guzel olsun ınsallah
Gözün Aydın canım 4d ye gireceksin galİba o zaman ağzını yüzünü ellerini herseyi açıkça göreceksin hem kime benzediğini de :))
Çin takvimi benim oglumada kızıma da tutmuştu Buda tutarsa bende garanti diyeceğim :)
sağlıkla gelsin kızın canımmmm
tatlım tebrik ederim,41 kere maşallah prensese
Allah sağlıkla kucağına alıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
hayirli olsun, Allah kavustursun kizina
sana da hayirli olsun, sag salim alirsin insalah kizini kucagina
kizlar artisa gectiben de bi ogrenseydim hayirlisiyla meraktan catliyorum en son ogrenen ben olcam heralde
selam kizlar kulube yeni katildim ve bende hayirlisiyla nisan annesi olacagim
annişler hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun daha sevdiklerinizle nice bayramlara bi dahaki bayrama yawrularımızda kucaklarımızda olacak inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?