2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Ben Cumhuriyet kadınıyım ! Anayım! görünen de biri, görünmeyende binleri doğuran! O binlerle Cumhuriyeti sonsuza dek yaşatacak olan !

Ben Cumhuriyet kadınıyım her 29 Ekim doğum günümdür! Türkiyemle yeniden doğarım !

tatlım tebrik ederim,41 kere maşallah prensese
Allah sağlıkla kucağına alıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

canım benim anne karnındayken kız bebeklerin daha dayanıklı olduklarını duymuştum ama prensesin sayesinde buna artık tüm kalbimle inanıyorum..
inatçı prensesimize 41 kere maşallah
Allah bize;prenses doğduktan sonra yaptığı yaramazlıkların haberini almayı da nasip etsin inşallah

Herkesin gecmis bayramı kutlu olsun güzel annisler!biz bu Bayram tatildeydik bebisimizle ilk tatilimiz!ama cok yürüdük cok yorulduk birşey olmaz değil mı ?

hayirli olsun, Allah kavustursun kizina

sana da hayirli olsun, sag salim alirsin insalah kizini kucagina

kizlar artisa gecti ben de bi ogrenseydim hayirlisiyla meraktan catliyorum en son ogrenen ben olcam heralde

lımonluparfe tebrık ederım senı mınık prensesının sansı bol kaderı guzel olsun ınsallah

sağlıkla gelsin kızın canımmmm

tatlım tebrik ederim,41 kere maşallah prensese
Allah sağlıkla kucağına alıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

hayirli olsun, Allah kavustursun kizina

sana da hayirli olsun, sag salim alirsin insalah kizini kucagina

kizlar artisa gecti ben de bi ogrenseydim hayirlisiyla meraktan catliyorum en son ogrenen ben olcam heralde

Çok sağolun kızlar. Hepimizin minikleri sağlıklı, uslu, güzel huylu bebekler; inançlı, dürüst, karakterli, zeki, çalışkan bireyler olsunlar inşallah.

ben de bugun oğrendim. bizim de bir kızımız olacakmış. şimdilik sağlıklı gözüküo çok şükür... Allah hepimize yardım etsin.

cumhuriyet bayramımız kutlu olsun arkadaşlar.
ne güzel herkes mutlu cinsiyetler kesinleşmiş benim de kontrolüm yarın hadi inşallah benimki de kesinleşir bugün törende yığıldım kaldım resmen tam 3,5 saat serum yedim 1 lt damla damla bitmedi en sonunda sıkıldım zaten bir haftadır evime girememişim memleketten direk okula törene gelmişim dedim çıkarın ben gitmek istiyorum. umarım herşey yolundadır.

günaydın annecikleer :))) herkese iyi mutlu huzurlu günleeer :)))

günaydın herkese,

bebeklerinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum. rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin.

annişler hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun daha sevdiklerinizle nice bayramlara bi dahaki bayrama yawrularımızda kucaklarımızda olacak inş

Günaydın kızlar, herkesin geçmiş kurban ve Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.
Bendeki haberlerden bahsediyim biraz, ev taşıdığımız için önce vaktim olmadı sonra da evde netimiz olmadığından giremedim, taşındık anladığınız üzre:)zor oldu tabi ama annemler ve arkadaşlarım saolsun yardıma geldiler, ancak işte yeni yeni yerleştim diebiliirm,bu arada kayınvalidem aramadı bile, ben de bayramda astım suratımı oturdum anladı bozulduğumu, ay işte annemi bırakamadım falan dedi ama bilmiyorum olabilir dedim sadece. (bu arada eşimin anneannesi yatalak falan değil, kalkıyo kendi işini yapıyo , yine de başında biri olsun dedilerse,biri heralde bikaç saatini ayırabilirdi) Eşim de annesini savunduğu için (aynısebeple anneannesini bırakamadığı için )onunla da 3 gün konuşmadım, sonra gene kendi kendime barıştım napiyim can sıkıntısından:)
Bebeğimiz kesin kız bu arada:)doktor saolsun tüm anatomik yapısını anlattı, kızımın şeyinin:)ayıp ya:)
Öle işte aklıma gelirse bişeler yine paylaşırım, çok özledim sizi:)

annişler hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun daha sevdiklerinizle nice bayramlara bi dahaki bayrama yawrularımızda kucaklarımızda olacak inş

Sedagg hosgeldin,seninde...
Dur hele gecmisi neyi okuma :)) ne ettin varmi bir vukuat anlat kiz.Dertsizle seni merak etmekten erken dogum olcaktim :))

herkese günaydınnnn.. umarım herkes güzel ve huzurlu bir bayram geçirmiştir..bugün doktora gidicem kızımı görmek için can atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…