- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Günaydın kızlar, herkesin geçmiş kurban ve Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.
Bendeki haberlerden bahsediyim biraz, ev taşıdığımız için önce vaktim olmadı sonra da evde netimiz olmadığından giremedim, taşındık anladığınız üzre:)zor oldu tabi ama annemler ve arkadaşlarım saolsun yardıma geldiler, ancak işte yeni yeni yerleştim diebiliirm,bu arada kayınvalidem aramadı bile, ben de bayramda astım suratımı oturdum anladı bozulduğumu, ay işte annemi bırakamadım falan dedi ama bilmiyorum olabilir dedim sadece. (bu arada eşimin anneannesi yatalak falan değil, kalkıyo kendi işini yapıyo , yine de başında biri olsun dedilerse,biri heralde bikaç saatini ayırabilirdi) Eşim de annesini savunduğu için (aynısebeple anneannesini bırakamadığı için )onunla da 3 gün konuşmadım, sonra gene kendi kendime barıştım napiyim can sıkıntısından:)
Bebeğimiz kesin kız bu arada:)doktor saolsun tüm anatomik yapısını anlattı, kızımın şeyinin:)ayıp ya:)
Öle işte aklıma gelirse bişeler yine paylaşırım, çok özledim sizi:)
canım benim yaaa...Sedagg hosgeldin,seninde...
Dur hele gecmisi neyi okuma :)) ne ettin varmi bir vukuat anlat kiz.Dertsizle seni merak etmekten erken dogum olcaktim :))
günaydın kızlar, herkesin geçmiş kurban ve cumhuriyet bayramı kutlu olsun.
Bendeki haberlerden bahsediyim biraz, ev taşıdığımız için önce vaktim olmadı sonra da evde netimiz olmadığından giremedim, taşındık anladığınız üzre:)zor oldu tabi ama annemler ve arkadaşlarım saolsun yardıma geldiler, ancak işte yeni yeni yerleştim diebiliirm,bu arada kayınvalidem aramadı bile, ben de bayramda astım suratımı oturdum anladı bozulduğumu, ay işte annemi bırakamadım falan dedi ama bilmiyorum olabilir dedim sadece. (bu arada eşimin anneannesi yatalak falan değil, kalkıyo kendi işini yapıyo , yine de başında biri olsun dedilerse,biri heralde bikaç saatini ayırabilirdi) eşim de annesini savunduğu için (aynısebeple anneannesini bırakamadığı için )onunla da 3 gün konuşmadım, sonra gene kendi kendime barıştım napiyim can sıkıntısından:)
bebeğimiz kesin kız bu arada:)doktor saolsun tüm anatomik yapısını anlattı, kızımın şeyinin:)ayıp ya:)
öle işte aklıma gelirse bişeler yine paylaşırım, çok özledim sizi:)
canım bayramı atlattık bizede geldiler ama 20 günlük iznimiz var. 10 kasımdan sonra eşim izne ayrılabilir. ben şimdide onu düşünmeye başladım.Sedagg hosgeldin,seninde...
Dur hele gecmisi neyi okuma :)) ne ettin varmi bir vukuat anlat kiz.Dertsizle seni merak etmekten erken dogum olcaktim :))
Sedagg hosgeldin,seninde...
ah kuzum benim artık kavuştuk birbirimize tüm dertler bitsin artık takmamayı öğrencez böle parazitleri sen eşine ve yawruna bak gerisi tırs
Hosgeldin canım güle güle oturursun ins.hamileyken taşınmak cok cok zor iyi bilirim.
O esler varya esler cocuk olana kadar hala ana kuzusu olurlar bazısı (misal benimki)2. Cocuktan sonra dank eder.
Kaynana dedin mı vicdan ,dusunce ve merhamet olayını tamamen sil aklından ikisi bir arada olmuyor beceremiyorlar :))
Kiz :))
pıttışı görmüşsün :)))) darısı ogrenemeyenlere.saglikla gelsin kuzun.mis kokuluna maşallah...
canım bayramı atlattık bizede geldiler ama 20 günlük iznimiz var. 10 kasımdan sonra eşim izne ayrılabilir. ben şimdide onu düşünmeye başladım.
tatlım kayınvalidemin afrası tafrasına yine de çok üzülmedim.
şehit ailelerini gezeceğimizi söylemiştim.onlara daha çok üzüldüm. doğur büyüt şehit ver
2 ay önce bir şehidimiz vardı onun evine gittiğimizde kendimi zor tuttum.
eşi 20 yaşında 10 aylık erkek çocukları var.
bebek baba demeye başlamış. eşimin kucağından inmedi duvar kadar büyüklükte şehidimizin resmi vardı.
resmin yanındada üniforması. bebek resmi eliyle gösteriyor baba diyor sonra eşime bakıyor, üniformasını gösteriyor o an kahroldum.
aklıma geldikçe ağlıyorum.rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın.
canım bayramı atlattık bizede geldiler ama 20 günlük iznimiz var. 10 kasımdan sonra eşim izne ayrılabilir. Ben şimdide onu düşünmeye başladım.
Tatlım kayınvalidemin afrası tafrasına yine de çok üzülmedim.
şehit ailelerini gezeceğimizi söylemiştim.onlara daha çok üzüldüm. Doğur büyüt şehit ver
Eşi 20 yaşında 10 aylık erkek çocukları var.
Bebek baba demeye başlamış. Eşimin kucağından inmedi duvar kadar büyüklükte şehidimizin resmi vardı.
Resmin yanındada üniforması. Bebek resmi eliyle gösteriyor baba diyor sonra eşime bakıyor, üniformasını gösteriyor o an kahroldum.
Aklıma geldikçe ağlıyorum.rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın.
Hoşbulduk kızlar saolun valla,iyiki varsınız ay çocuk olduktan sonra düzelir mi acep dersin?inş ya inş. yani bekliyorum o günü bekliyorum bana kayınvalidemin savunulmayacağı günleri bekliyorum valla sabırsızlıkla:)
pıttışı gördük valla:)evet darısı öğrenmeyenlerin başına:)
hoş geldin,Allah yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahselam kizlar kulube yeni katildim ve bende hayirlisiyla nisan annesi olacagim
Günaydın kızlar, herkesin geçmiş kurban ve Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.
Bendeki haberlerden bahsediyim biraz, ev taşıdığımız için önce vaktim olmadı sonra da evde netimiz olmadığından giremedim, taşındık anladığınız üzre:)zor oldu tabi ama annemler ve arkadaşlarım saolsun yardıma geldiler, ancak işte yeni yeni yerleştim diebiliirm,bu arada kayınvalidem aramadı bile, ben de bayramda astım suratımı oturdum anladı bozulduğumu, ay işte annemi bırakamadım falan dedi ama bilmiyorum olabilir dedim sadece. (bu arada eşimin anneannesi yatalak falan değil, kalkıyo kendi işini yapıyo , yine de başında biri olsun dedilerse,biri heralde bikaç saatini ayırabilirdi) Eşim de annesini savunduğu için (aynısebeple anneannesini bırakamadığı için )onunla da 3 gün konuşmadım, sonra gene kendi kendime barıştım napiyim can sıkıntısından:)
Bebeğimiz kesin kız bu arada:)doktor saolsun tüm anatomik yapısını anlattı, kızımın şeyinin:)ayıp ya:)
canım bayramı atlattık bizede geldiler ama 20 günlük iznimiz var. 10 kasımdan sonra eşim izne ayrılabilir. ben şimdide onu düşünmeye başladım.
tatlım kayınvalidemin afrası tafrasına yine de çok üzülmedim.
şehit ailelerini gezeceğimizi söylemiştim.onlara daha çok üzüldüm. doğur büyüt şehit ver
eşi 20 yaşında 10 aylık erkek çocukları var.
bebek baba demeye başlamış. eşimin kucağından inmedi duvar kadar büyüklükte şehidimizin resmi vardı.
resmin yanındada üniforması. bebek resmi eliyle gösteriyor baba diyor sonra eşime bakıyor, üniformasını gösteriyor o an kahroldum.
aklıma geldikçe ağlıyorum.rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın.
canım gözünaydın maşallah kızımızaGünaydın kızlar, herkesin geçmiş kurban ve Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.
geçmiş olsun canım şimdi iyisindir umarımcumhuriyet bayramımız kutlu olsun arkadaşlar.
ne güzel herkes mutlu cinsiyetler kesinleşmişbenim de kontrolüm yarın hadi inşallah benimki de kesinleşir bugün törende yığıldım kaldım resmen tam 3,5 saat serum yedim 1 lt damla damla bitmedi en sonunda sıkıldım zaten bir haftadır evime girememişim memleketten direk okula törene gelmişim dedim çıkarın ben gitmek istiyorum. umarım herşey yolundadır.
SEN MERAK ETME KOCAN DEĞİŞMEZSE YAWRUN VAR ARTIK SENİ ÇATIR ÇATIR SAVUNUR MİNİK CADI ŞAHSEN BEN ÖLEYİM ANNEMİ HİÇ EZDİRMEM :d
canım gözünaydın maşallah kızımızayeni evinizde de güle güle oturun. benim eşimde senin eşin gibi hiç laf söyletmez annesine. hamileliğimi öğrendiğimizden beri eşimin davranışları değişti. bir bardak su alıp içmezdi mutfaktan şimdi kendi işini kendi hallediyor temizlikte yemekte falan yardım etmeye çalışıyor. bebeğimiz doğduktan sonra daha da değişecek biliyorum canım.
günaydın canım,seninde geçmiş bayramların kutlu olsun :)
yeni evinde güle güle otur inşallah
prensesimize 41 kere maşallahAllah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?