2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Hosgeldin canım güle güle oturursun ins.hamileyken taşınmak cok cok zor iyi bilirim.
O esler varya esler cocuk olana kadar hala ana kuzusu olurlar bazısı (misal benimki)2. Cocuktan sonra dank eder.
Kaynana dedin mı vicdan ,dusunce ve merhamet olayını tamamen sil aklından ikisi bir arada olmuyor beceremiyorlar :))

Kiz :))
pıttışı görmüşsün :)))) darısı ogrenemeyenlere.saglikla gelsin kuzun.mis kokuluna maşallah...

Sedagg hosgeldin,seninde...
Dur hele gecmisi neyi okuma :)) ne ettin varmi bir vukuat anlat kiz.Dertsizle seni merak etmekten erken dogum olcaktim :))
canım benim yaaa...
rabbim bir daha gözünden bir damla yaş akıtmasın, bütün dertleri sıkıntıları sizden uzak tutsun inşallah.

ah kuzum benim artık kavuştuk birbirimize tüm dertler bitsin artık takmamayı öğrencez böle parazitleri sen eşine ve yawruna bak gerisi tırs

Dur hele gecmisi neyi okuma :)) ne ettin varmi bir vukuat anlat kiz.Dertsizle seni merak etmekten erken dogum olcaktim :))
canım bayramı atlattık bizede geldiler ama 20 günlük iznimiz var. 10 kasımdan sonra eşim izne ayrılabilir. ben şimdide onu düşünmeye başladım.

tatlım kayınvalidemin afrası tafrasına yine de çok üzülmedim.
şehit ailelerini gezeceğimizi söylemiştim.onlara daha çok üzüldüm. doğur büyüt şehit ver
2 ay önce bir şehidimiz vardı onun evine gittiğimizde kendimi zor tuttum.
eşi 20 yaşında 10 aylık erkek çocukları var.
bebek baba demeye başlamış. eşimin kucağından inmedi duvar kadar büyüklükte şehidimizin resmi vardı.
resmin yanındada üniforması. bebek resmi eliyle gösteriyor baba diyor sonra eşime bakıyor, üniformasını gösteriyor o an kahroldum.
aklıma geldikçe ağlıyorum.rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın.

AH KUZUM BENİM KIYAMAM ZATEN GEÇMİŞİ OKUYAMADIM MAŞALLAH GENE GİTMİŞİNİZ BAYA BEN YOKKEN BAYRAMDA BİŞEY OLMADI BAYRAM DİE BARIŞTIRDILAR AMA KONU HİÇ AÇILMADI SEN ÖLE YAPMIŞIN BU BÖLE YAPMIŞ DİE AMA BARIŞ TIK AMA ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK TABİKİDE BOL BOL YEDİM İÇTİM ŞİŞTİM GELDİM WALLA:d KIZ ALLAH KORUSUN ERKEN DOĞURMAYIN NİSANA SAKLAYIN YAWRULARI BAYRAMIDA ATLATTIK ARTIK TEK TELAŞIM ŞU TEST SONUCUNU ALMAK İKİ GÜNDÜR RÜYAMDA BEBEK SEVİYORUM O KADAR GERÇEKKİ ÇOK TATLI Bİ YAWRU O YAWRU BENİM YAWRU GALİBA

ah kuzum benim artık kavuştuk birbirimize tüm dertler bitsin artık takmamayı öğrencez böle parazitleri sen eşine ve yawruna bak gerisi tırs

Hoşbulduk kızlar saolun valla,iyiki varsınız ay çocuk olduktan sonra düzelir mi acep dersin?inş ya inş. yani bekliyorum o günü bekliyorum bana kayınvalidemin savunulmayacağı günleri bekliyorum valla sabırsızlıkla:)

pıttışı gördük valla:)evet darısı öğrenmeyenlerin başına:)

amin tatlım şehit haberlerine dayanamıyorum;ziyaretlerin ne kadar zor olacağını tahmin bile edemem

ne dertler var allah kimseyi tek tabanca bırakmasın o yüzden görümce miş kaynanaymış aman canları cehenneme allah kocama yawruma uzun ömürler versin

SEN MERAK ETME KOCAN DEĞİŞMEZSE YAWRUN VAR ARTIK SENİ ÇATIR ÇATIR SAVUNUR MİNİK CADI ŞAHSEN BEN ÖLEYİM ANNEMİ HİÇ EZDİRMEM :d

günaydın canım,seninde geçmiş bayramların kutlu olsun :)
yeni evinde güle güle otur inşallah
prensesimize 41 kere maşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Ah canım benim.Senin k.ana sadece sana öfke yapıyor,ama sen cok icli bir insansın.affedemiyorsun , haklısın.Her yiğidin harcı değil yaşadıkların.
Ziyaretlere katılman cok güzel ama hamileyken ağır gelir.psikolojin cok önemli .Hayat insana her zaman istediklerini vermiyor.Emelin ne derece yuksekse olmadığında düşüşün daha sert oluyor.Gulum benim hiç bir zaman elin yüreğinde bekleme Yada bunu yapmaya çalış cok zor ama sen güçlü bir kızsın.

Her defasında eşini ve evladını öyle düşünüyorsun , haklısın ama bu senin basına gelecek-gelmeyecek diye garantin yok.hic birimizin yok.her zaman iyi duşun yaşadığın anın kıymetini bil.simdi onlara sorsan keske daha cok sarılsam öpsem vs gibi seyler duyacaksın.onu duşun.

Sen cok metanetli bir annesin...Dualarimdasin...

canım gözünaydın maşallah kızımıza yeni evinizde de güle güle oturun. benim eşimde senin eşin gibi hiç laf söyletmez annesine. hamileliğimi öğrendiğimizden beri eşimin davranışları değişti. bir bardak su alıp içmezdi mutfaktan şimdi kendi işini kendi hallediyor temizlikte yemekte falan yardım etmeye çalışıyor. bebeğimiz doğduktan sonra daha da değişecek biliyorum canım.

geçmiş olsun canım şimdi iyisindir umarım
bayramın son günü yorgunluktan kasığıma sancı girdi ben de saatlerce acildeydim serumdan sonra doktorum birde koruyucu iğne yaptırdı
bol bol dinleneceksin dedi dr;umarım senin de dinlemek için fırsatın olur..

kızlar kendinizi çok yormayın sakın

SEN MERAK ETME KOCAN DEĞİŞMEZSE YAWRUN VAR ARTIK SENİ ÇATIR ÇATIR SAVUNUR MİNİK CADI ŞAHSEN BEN ÖLEYİM ANNEMİ HİÇ EZDİRMEM :d

ay o günleri de görücek miyiz, annesini savunan dillerini yerinm ben onun be:)

Hepinize günaydınlar arkadaşalar bugün hiç yazamayabilirim işler felaket her bayram dönüşü olduğu gibi umarım tatiliniz bayramınız güzel geçmiştir bebişleriniz de iyidir hepinize kucak dolusu sevgiler ilk fırsatta yazacağım çok öptüm.

günaydın canım,seninde geçmiş bayramların kutlu olsun :)
yeni evinde güle güle otur inşallah
prensesimize 41 kere maşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

dertsiz inş. cnm inş. daha da değişirler, benimki o konularda idiir çok şükür şimdi de aynı ama kayınvalide konusu berbat hala ama umarım değişir.

laterne'cim çok saol cnm, hepimizinki sağlıkla büyüsün inş.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…