Allah razı olsun canım senden.haklısın tatlım 2 yılım doğuda geçti benimde. bende eşimden günlerce haber alamadım. evin penceresinde sabahlardım. askeri araç gelmesin haber getirmesin eşim iyi olsun diye dua ederdim. bizimde ne olacağımız belli değil ki...Ah canım benim.Senin k.ana sadece sana öfke yapıyor,ama sen cok icli bir insansın.affedemiyorsun , haklısın.Her yiğidin harcı değil yaşadıkların.
Ziyaretlere katılman cok güzel ama hamileyken ağır gelir.psikolojin cok önemli .Hayat insana her zaman istediklerini vermiyor.Emelin ne derece yuksekse olmadığında düşüşün daha sert oluyor.Gulum benim hiç bir zaman elin yüreğinde bekleme Yada bunu yapmaya çalış cok zor ama sen güçlü bir kızsın.
Her defasında eşini ve evladını öyle düşünüyorsun , haklısın ama bu senin basına gelecek-gelmeyecek diye garantin yok.hic birimizin yok.her zaman iyi duşun yaşadığın anın kıymetini bil.simdi onlara sorsan keske daha cok sarılsam öpsem vs gibi seyler duyacaksın.onu duşun.
Sen cok metanetli bir annesin...Dualarimdasin...
AH KUZUM BENİM KIYAMAM ZATEN GEÇMİŞİ OKUYAMADIM MAŞALLAH GENE GİTMİŞİNİZ BAYA BEN YOKKEN BAYRAMDA BİŞEY OLMADI BAYRAM DİE BARIŞTIRDILAR AMA KONU HİÇ AÇILMADI SEN ÖLE YAPMIŞIN BU BÖLE YAPMIŞ DİE AMA BARIŞ TIK AMA ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK TABİKİDE BOL BOL YEDİM İÇTİM ŞİŞTİM GELDİM WALLA:d KIZ ALLAH KORUSUN ERKEN DOĞURMAYIN NİSANA SAKLAYIN YAWRULARI BAYRAMIDA ATLATTIK ARTIK TEK TELAŞIM ŞU TEST SONUCUNU ALMAK İKİ GÜNDÜR RÜYAMDA BEBEK SEVİYORUM O KADAR GERÇEKKİ ÇOK TATLI Bİ YAWRU O YAWRU BENİM YAWRU GALİBA
güzel annecikler gününüz aydın olsun.çok şükür sonunda evime, işime, eşime kavuştum. 2 gündür yolculuk eşya yerleştirme işleriyle uğraşıyorum. öğlenci olduğum için vaktim oluyor, halletmeye çalışıyorum herşeyi. ilk gün araba eşya doluydu eşime yardım olsun diye çıkarken bi kaç bişey alayım dedim. o yapma dedikçe inat ettim. napıyım kıyamıyorum adama :) asansör hala yapılmamış. 6. kata kadar taşıdım biraz ağır geldi ama bozuntuya vermemiştim. eve çıkınca karnımda bir acıiçimizi korku kapladı. dün buradaki acile gittik ultrasonla baktık bebişimize turp gibi maşallah ama bana ders oldu bi daha ağır yük kaldırmam.
sizlerde iyisinizdir inşallah...
​Günaydın canım arkadaşlarım. Hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzz. Nasılsınızzzzzzzz?
güzel annecikler gününüz aydın olsun.çok şükür sonunda evime, işime, eşime kavuştum. 2 gündür yolculuk eşya yerleştirme işleriyle uğraşıyorum. öğlenci olduğum için vaktim oluyor, halletmeye çalışıyorum herşeyi. ilk gün araba eşya doluydu eşime yardım olsun diye çıkarken bi kaç bişey alayım dedim. o yapma dedikçe inat ettim. napıyım kıyamıyorum adama :) asansör hala yapılmamış. 6. kata kadar taşıdım biraz ağır geldi ama bozuntuya vermemiştim. eve çıkınca karnımda bir acıiçimizi korku kapladı. dün buradaki acile gittik ultrasonla baktık bebişimize turp gibi maşallah ama bana ders oldu bi daha ağır yük kaldırmam.
ayyyy ben de gördüm ben deHaydi gecmis olsun :)) Unutmazsın ama hatırlatmada.
Amanın neydi bebisin bende bugün ruyamda doğurdum hemde kac kere :)))benim kızın beşiği park yatak markası baby 2 go ama rüyamda baby 3 go yazıyordu :))))) Allah'ım diyorum beşik bile basıma kakıyor :))
canlarım günaydın hepinize.geçmiş bayramlarınızı kutluyorum.kızlar karnında seyirme hissetmeye başlayan varmı?benım arada pıt pıt seyırmem oluyor.buarada lcwden hamıle pantolonları aldım bayramda.normla hamıle giyim dukkanları çok pahalı.bide tuhafıyelerde ayarlı lastık diye bişi satılıyo.ondan aldım daha dıkmedım ama oda kullanışlı bışıye benzıyor.bilginize.buarada kızlar kaç kilo aldınız?ben hızla kılo almaya başladım.diyetisyene gitmeyı duşunuyorum
ayyyy ben de gördüm ben debebeğimin kokusunu içime çektim. emzirdim uyuttum gözümün önünden hiç gitmiyor.
günaydın tatlım. biz iyiyiz sen nasılsın, bebiş nasıl?​Günaydın canım arkadaşlarım. Hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzz. Nasılsınızzzzzzzz?
günaydın kızlar...
Dün döndük bizde memleketlerden. Eşimin ailesinin ve benim ailemin yanı derken kilometrelerce yol yaptık. Dönüşte trafiğe de kalınca mahvoldum. Ayaklarım çok şiş şu an. 3-4 günde toplar kendini. Kızlar 18 haftamdayım. Bir çok arkadaşım 17-18 haftalarda bebeğin hareketlerini hissettim dedi. Ben hiç bir şey hissetmedim henüz. Hisseden var mı hareketleri.
senin adına çok sevindim.. inşallah huzurla ve keyifle oturursun evinde.. nedense hepimizde bi cesaret bakıyorum bende temızlıkle uğraştım dolap çekmeler falan.. ağrı başlayınca da pişmanlıklar ağlamalar :) komik durumdayız aslında :) dikkat edelim sonradan üzülmemek için..
günaydın kızlar...
Dün döndük bizde memleketlerden. Eşimin ailesinin ve benim ailemin yanı derken kilometrelerce yol yaptık. Dönüşte trafiğe de kalınca mahvoldum. Ayaklarım çok şiş şu an. 3-4 günde toplar kendini. Kızlar 18 haftamdayım. Bir çok arkadaşım 17-18 haftalarda bebeğin hareketlerini hissettim dedi. Ben hiç bir şey hissetmedim henüz. Hisseden var mı hareketleri.
günaydın tatlım hoşgeldin :)kızlarr günaydınlar..hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun..umarım herkes iyidir..
ben çok şükür iyiyim..bebişimizin cinsiyeti kesinleşti..erkek olucakmıs..Allah tüm isteyenlere nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?