2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Allah razı olsun canım senden.haklısın tatlım 2 yılım doğuda geçti benimde. bende eşimden günlerce haber alamadım. evin penceresinde sabahlardım. askeri araç gelmesin haber getirmesin eşim iyi olsun diye dua ederdim. bizimde ne olacağımız belli değil ki...

kayınvalidem böyle yaptıkça ben ne düşünüyorum biliyor musun arkadaşım.birinin bedduasını mı aldım, ya da birini mi kırdım. rabbim bunları bana verdiğine göre mutlaka birinin hakkını hakkını yemişim diye kendimi sorgulayıp duruyorum. ama yine de allah başka dert vermesin diye dua ediyorum.

Haydi gecmis olsun :)) Unutmazsın ama hatırlatmada.
Amanın neydi bebisin bende bugün ruyamda doğurdum hemde kac kere :)))benim kızın beşiği park yatak markası baby 2 go ama rüyamda baby 3 go yazıyordu :))))) Allah'ım diyorum beşik bile basıma kakıyor :))

güzel annecikler gününüz aydın olsun.
çok şükür sonunda evime, işime, eşime kavuştum. 2 gündür yolculuk eşya yerleştirme işleriyle uğraşıyorum. öğlenci olduğum için vaktim oluyor, halletmeye çalışıyorum herşeyi. ilk gün araba eşya doluydu eşime yardım olsun diye çıkarken bi kaç bişey alayım dedim. o yapma dedikçe inat ettim. napıyım kıyamıyorum adama :) asansör hala yapılmamış. 6. kata kadar taşıdım biraz ağır geldi ama bozuntuya vermemiştim. eve çıkınca karnımda bir acı içimizi korku kapladı. dün buradaki acile gittik ultrasonla baktık bebişimize turp gibi maşallah ama bana ders oldu bi daha ağır yük kaldırmam.
sizlerde iyisinizdir inşallah...

yüksek voltaj canım biz 2yıl önce ilçeye geldiğimizde yine bir şehidimiz vardı.onun evine hiç gitmedim bayramda gittiğimizde de sitem dolu sözler duydum.o zaman gitmediğim için çok utandım. onlarda gitmemizi bekliyorlar tatlım.

canlarım günaydın hepinize.geçmiş bayramlarınızı kutluyorum.kızlar karnında seyirme hissetmeye başlayan varmı?benım arada pıt pıt seyırmem oluyor.buarada lcwden hamıle pantolonları aldım bayramda.normla hamıle giyim dukkanları çok pahalı.bide tuhafıyelerde ayarlı lastık diye bişi satılıyo.ondan aldım daha dıkmedım ama oda kullanışlı bışıye benzıyor.bilginize.buarada kızlar kaç kilo aldınız?ben hızla kılo almaya başladım.diyetisyene gitmeyı duşunuyorum

senin adına çok sevindim.. inşallah huzurla ve keyifle oturursun evinde.. nedense hepimizde bi cesaret bakıyorum bende temızlıkle uğraştım dolap çekmeler falan.. ağrı başlayınca da pişmanlıklar ağlamalar :) komik durumdayız aslında :) dikkat edelim sonradan üzülmemek için..

günaydın kızlar...
Dün döndük bizde memleketlerden. Eşimin ailesinin ve benim ailemin yanı derken kilometrelerce yol yaptık. Dönüşte trafiğe de kalınca mahvoldum. Ayaklarım çok şiş şu an. 3-4 günde toplar kendini. Kızlar 18 haftamdayım. Bir çok arkadaşım 17-18 haftalarda bebeğin hareketlerini hissettim dedi. Ben hiç bir şey hissetmedim henüz. Hisseden var mı hareketleri.

slm kızlar günaydın... bu topiği yeni gördüm rabbim herkese yardım etsin sağlıcakla kucaklarımıza versin inşallah bebeklerimizi...

aman canım ya değmez işte kendini yormana dikkat et kendine çok acelesi yokki olur yavaş yavaş

ayyyy ben de gördüm ben de bebeğimin kokusunu içime çektim. emzirdim uyuttum gözümün önünden hiç gitmiyor.

kızlarr günaydınlar..hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun..umarım herkes iyidir..
ben çok şükür iyiyim..bebişimizin cinsiyeti kesinleşti..erkek olucakmıs..Allah tüm isteyenlere nasip etsin..

güle güle git canım, şu ayarlı lastiği merak ettim, arada internette reklamı ya çıkıyo yan tarafta , herhalde ondan, sen kullan bakalım , nası bişe biz de bakarız, lcwden başkası pahalı zaten, yalnız bu arada bulunduğuz yerde varsa HMde de güzel hamile şeyleri var, ama benim bildiğim avrupa yakasında marmara forumda var bi tek hamile reyonu ben bi tane siyah kot aldım memnunum:)

dikkat et canım geçmiş olsun... ben de biraz iş yapsam kasık ağrılarım başlıyor...

slm.. tarihlerimiz aynı canım.. bende bir haftadır hissediyorum.. gün içinde değil ama evde kendimi dinlediğim anlarda.. koşuştururken hıssetmek mumkun değil

hepinize geçmiş olsun
aman kızlar yaşadıklarımız ders olsun bize de artık daha dikkatli olalım

temmuz canım hepimiz aynı hatayı yapıyoruz. dikkat etmemiz lazım ama o an bişey olmaz deyip geçiyoruz.

kızlarr günaydınlar..hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun..umarım herkes iyidir..
ben çok şükür iyiyim..bebişimizin cinsiyeti kesinleşti..erkek olucakmıs..Allah tüm isteyenlere nasip etsin..
günaydın tatlım hoşgeldin :)
paşamıza 41 kere maşallah Allah sağlıkla kucağına alıp,analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…