2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Asla ! Öyle değil tabiki.O zaman ben herkesin bedduasını alıyorum derdim.her defasında bunları dile getirmek istemesem de.Canim ben her türlü acıyı tattigimi düşünüyorum bazen.ben bu koca sehirde tek basinayim.hic kimsem yok uzaktan akrabam dahil.vaktinde k.ana ve esimin cok zulmünü gördüm.
Benim esim bana yardım etmez edemez.tembeldir her is bana bakar .hastalik,cocuklar,yalnızlık.
Burda bir iki komşu edindim kimi rahatsızlığımda cok uzaklaştı ,sık görüştüğüm vardı o da cok laf sokar.herseye.hatta komşular birgun kahvaltıya geldiler.bu evim cok küçük salon takimim sığmadı verdik.geldiklerinde yere sofra serdim ki cok dikkatliyimdir en ufak seyden midem bulanır mis gibi hazırladım.ertesi gün başka bir komşuda yedik o ara sık görüştüğüm kisi bana baktı nihayet masada yedik dedi.ben cok sinirliyimdir.sinirlenince dilimde bazen sivriliyor.dedim yerde yemekten rahatsızsan birdaha bende yemezsin.
Tabi ortam buz oldu ve benim tedavi gördüğüm en yalnız zamanımda.dedim nerde yanlışım var?
Yani bir tutar dalı bekliyorum hayatta.

3 yildir ayni evdeyim ve boyatmayi o kadar cok istedim ki yazin boyattik.1hafta sonra ust katin mutfagi akti ki ne akma koridor salon mutfak heryer simsiyah.bende pimpirik gozum orda.neyi cok istediysem bana uzak oldu.bir ev almak ve ilk defa kendi begendigim esyalarda oturmayi cok istiyorum.bazende dur diyorum kendime.Benimde cok mutlu olacağım günlerim olacak kendimi hergun pozitif hazırlıyorum.
Bunların hepsi imtihan.belki hayatta gulemem kim bilir.Ama Rabbim var ahiret var.umudum var.
Hersey bedduaysa dertsizim ben kimsenin canını yakmadım ...

bende gördüm kızım olmus resmen sezeryana aldılar beni..aldım bebişi kucagıma eve gittim emzirdim bi güzel sütümü bile gördüm yani pes

demek ki hepimiz aynı durumdayız.. rüyalarla boğuşan tek ben değilim.. aştım ben artık.. her gece başka hikaye.. sabah kendıme gelemıyorum gördüklerım yüzünden.. dün en son gördüğüm benı benden aldı.. ben evde bayılıyorum annemlerde .. götürüyolar hastaneye .. eve dönüp kendıme geldıgımde bebek var.. nasıl oldu dıyorum.. bayılınca sezeryana aldılar diyor annem.. bebek cok tatlı ama dokunmama ızın vermıyor annem götürüp kayınvalideme veriyor sizde kalsın dıyor.. aklımı kaçıracaktım deli oldum resmen :)) k.valideye anlattım cok güldü..

Guzel anneler merhaba yeni uyeyim ve burdaki konusmalarinizi gorunce cok mutlu oluyorum ben telden giriyorum ve internetim yavas oldugu icin pek fazla konulara dahil olamayacagim ama hepinize saglikli gebelikler ve dogum diliyoru
Benimde bir kizim olacak Allahin izniyle sabirsizlikla bekliyorum cok mutluyum :)

allah sana gönlünce bir ev nasip etsin cnm inş. benim de en çok istediğim şey bir ev sahibi olablmek ve rahatça çivi çakabilmek:)

canım lcw pantolonların belinde oan siyah lastik bahsettiğim lastik.ben onun daha kalınından aldım.tuhafiyedeki kadın tavsiye etti.pantoolonun ön tarafına bir tarafına lastiğin bir ucunu dikiyormuşşsun.pantalonun diğer tarafınada düğme dikiyorsun.karnın genişledikçe lastiğin bir deliğine düğmeyi geçiriyorsun.daha denemedim.deneyince haber vereyim.canım senın cinsiyet netleştimi?ben çok sıkı forumu takip edemedım buara kusura bakma yazdıysanda kaçırmış olabilirim.kilo alman ne boyutta?ben diyetisyene gitmeyi diüşünüyorum.

cnm benim çok dikkat et kendine yorma allah korumuş aman walla kızlar dikkat edin ne olur

Günaydın canlar ,
Evde yapacak o kadar isim var ki hiç de yapasın yok yarin için temizliğe bayan gelecek ama o da dağınıklığı toplamiyor ki mecbur toplamam lazım ki o temizlesin

Ahh rüyalar rüyalar , ben ne gördüm çok yakışıklı bir doktorum varmış meger , alttan bakıyor mavi krem gibi birşey sürüyor sonra dış fırçasıyla temizliyor bebeğe bakmiycaz mı diyorum yok ne gerek var deyip beni sepetliyor rüya tabirlerinizi bekliyorum

Bu arada bizim eve balayı geldi bayramda uzak kaldık ya 1 hafta yaradı bize maşallah Hihii

canım nolur beni yanlış anlama ben senin için demedim.başkası içinde kesinlikle böyle düşünmüyorum. yani bişey yapmıştır başına bu gelmiştir. rabbim dağına göre kar verirmiş. sen çok güçlü bir annesin. herşeyin üstesinden gelmişsin yine de geleceksin. seni üzdüğüm için ben daha çok üzüldüm tatlım. yanımızda kimse olmasın rabbimiz bizimle olsun yeter bitanem. lütfen beni yanlış anlama

Canim benim ne yaptın sen ? ben seni sapa sağlam gönderdim:))
Allah şifa versin hepinize,cok gecmis olsun.

kızlar sonuçlarım çıkmış bana şans dileyin ne olur gidiyorum doktora gelince yazarım inş aksi bişey çıkmazsa

Asla canım benim ben öyle düşünmedim.bazen boyle arada geliyor,sitemleniyorum kendimce , kendime.
Senin düşündüğünü düşündüm vaktinde ama öyle değilmiş demekti niyetim.sen uzme kendini sakın :)

kızlar sonuçlarım çıkmış bana şans dileyin ne olur gidiyorum doktora gelince yazarım inş aksi bişey çıkmazsa

Sırrım Sultan Allah'ım,derde derman Allah'ım,gafil kulun dardadir,senden imdat Allah'ım...
Hayirlica don inşallah...

herşey sabırla ve duayla.. rabbim nasip etsin canım istediklerini...

Uzanıp karnıma dokunduğumda birşey hissetmiyorum ama 2-3 kere arkadaşlarla toplandık oturduğum yerde birkaç kere pıt hissettim :) ama son 1 haftada 3 kere.. :) 1,5 kilo aldım haftaya doktora gidicem bakalım ne diycek..

Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz

evet canım kesinleşti kızımız geliyo inş.:)
kilo almam kötü bi boyutta bence 3.5-4 kilo arası aldım zannediyorum kaldıki ben zaten kilolu başlamıştım, ilk 4 ay hiç kilo alamayablirsn demişti doktorum ama öle olmadı bu yemeyle daha da alırım yani dün sırf abur cubur yediminanılmaz canım istedi, bayram desen börekler çörekler falan para olsa kesin giderim bende, sen kaç kilo aldın, neler yiyip içiyosun?

yüksek voltaj canım benim en samimi çocukluk arkadaşım eşimden hoşlanıyormuş hatta bir ara görüşmüşler ama arkadaş gibi flört etme yok. o dönemde ben de başka bir şehirde üniversitede okuyorum bu olanlardan haberim yok. sonra eşim okulu bitiriyor ve bursadan ayrılıyor. seneler sonra kader bizi eşimle ankarada karşılaştırıyor. ikimizde benim çocukluk arkadaşımdan habersisiz. çocukluk arkadaşım kaçarak evleniyor ve iletişimimiz kopuyor. bizim nişanımızda benim eşim ve arkadaşım karşılaşıyor. nişandan sonra öğreniyoruz herşeyi. ben bunu bildiğim için onun ahını mı aldım diye bu yüzden düşünüyorum. sakın yanlış anlama nolur.

Kızlar ne diyecektim ben size, gecen Facebook'ta bir şey okudum birisi 41 hamile kadından 1 er ayetel kursi okumalarını istiyorum yardım edin diye yazmış bir sayfada , acaba bunun hikmeti nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…