2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Keske canım bende isterdim.benimde burda komşulardan yana yuzum gülmedi

sen benim komşum olsaydın hiç kapımız kapanmazdı ben çok severim komşuluk ilişkilerini hep böyle gördüm çocukluğumdan beri komşularımızla yediğimiz içtiğimiz birdir senin o komşuşarında akıl yok ne diyeyim ben
bebeci canım keşke yakın olsaymışız bu insanların niye burnu havada hiç anlamıyorum

Dolapta pişirilmeyi bekleyen kocaman bir karnıbahar vardı,tarif için teşekkürler canım.

ne yapsam kızlar çok güzel şeyler söyleidniz aslında eşim cesaretli ben yemeği koyayım o ilgilensin ay sonra ona bişey olsa kıyamam kocama ben annem avrken bi gün deniycem söz veriyorum sonucunu paylaşırım düdüklü maceralarım :)

:)) korkma korkma bende çok korkuyordum benimki de eski anne tipi düdüklülerden üstelik :)) artık alıştım.. eskiden mutfakta görsem girmezdim patlayacak diye o derece korkardım iş başa düşünce başladık işte kullanıyorum.. bi cesaret ha gayret lais :))

bilmem acemiyiz ilklerde genelde onun ısısı sabittir iyi olur die düşündüm az ısıttım çok ısıttım derdi olmaz die

canım benim dayımın hanımı kullanıyordu çok pratik oluyor falan diyordu da ama oda biraz fazla pinpinikli ve lüks takıntılı biri ondan pek inanasım gelmemişti tecrübeli arkadaşlar bilir ya

Canım bende yapmak isterim. Karnıbaharı haşlayıp öylemi robottan geçirmek gerek çiğken mi? Biraz baharat (örn.karabiber) yakışır heralde.

Kskeee , benim apartmanin yarısı zaten boş tanışacağım kimse yok , karsı dairem dolsa diye bakıyorum ama nerede, canm pasta kek yapmak istiyor yapınca da kalıyor yazık ben komşumuzu babaannem bilirdim ya komşumuzun kızı da en yakın dostum 2 yasından beri arkadaşıma hep birbirimize gidip gelirdik ben büyüdüm evlendim komşum yok :/

hanipeks face teki amaç birbirimizi tanımak diye haberleşmek değil,hani telefonları herkese gönderelimmi deniyor o yüzden bir fikir ,ismimizi cismimizi görürüz farklı olaylara mahal vermemek için yoksa benim için sıkıntı değil burdanda yazarım no ama yasakmış

İyi fikir bence canım benim

hanipeks face teki amaç birbirimizi tanımak diye haberleşmek değil,hani telefonları herkese gönderelimmi deniyor o yüzden bir fikir ,ismimizi cismimizi görürüz farklı olaylara mahal vermemek için yoksa benim için sıkıntı değil burdanda yazarım no ama yasakmış

cnım merhaba hiç canını sıkma sedag oldu bak bugün sonucunu aldı duymuşsundur bebeğimiz çok iyiymiş çok şükür. Ben de yarın değil sonraki gün amniyosentez yaptırıcam. 3 hafta sonra sonuç çıkacak inşallah bakalım kısmetse. Ben özellikle sedanın haberini aldım sağolsun bizi de rhatlattı artık daha az korkuyorum. İçini ferah tut bak bizde de birşey çıkmayacak Allahın izni ile inşallah. yaşın kaç senin canım?

hepinize çooookk teşekkürler; cevaplarınız o kadar iyi geldi ki anlatamam. dua eden dilleriniz dert görmesin; hepinizden allah razı olsun.
moralimi yüksek tutucam söz ağlamıycam artık; evde oğluşum bekler ona da belli etmiycem bu akşam hiçbirşey. anneciğimi çağırdım; o benim en büyük desteğim herşeyim; allah başımızdan eksik etmesin. o da gelsin daha iyi hissederim ben biliyorum.
sedaggcım çok çok sevindim hayırlı haberlerine; allahım bana da böyle iyi haberleri buradan duyurmayı nasip etsin inşallah. umarım ağrılı sancılı bir işlem değildir; doktor amniyosentez den sonra 2 gün istirahat veriyoruz dedi. doğrumu?

nazcım ben 32 yaşındayım; 4 yaşında bir oğlum var. onda hiç böyle birşey yaşamadım; o yüzden şoktayım. ilk duyduğum an zaten ağlamaya başladım. ikili testte risk çıkmamıştı ama özel hastane işte 4lü de yapalım dediler. o da böyle kötü çıktı sonuçların 2-3 hafta sonra çıkması çok kötü; keşke daha erken öğrenebilsek.

canım bizde kısmet olursa bebiş doğduğunda ev alıcaz ama önce komuş olayına bakıcaz eşim pek umursamaz ama o bile rahatsız oldu bu durumdan

aynen ben de öyleyim herşeyim düdüklüde

ayy maşallah canım benimmmm eşime söyledim o da çok seivndi ikimize bir dua ediyorduk çünkü haydi darısı bize diyor inşallah.

canlarım benim sizin desteğiniz olmasaydı ben ne yapardım dün eşimi bi görseniz sevinçten ne yapacağını şaşırdı walla

sağol canım benimmmmm eksik olma inşallah.

inşallah canım maşallah bebişine :)

canım merak eden ve aramak isteyen olur ise benimkini her isteyene verebilirsin burdaki arkadaşlarımdan. İnşallah sizi merak ettirmem ama yine de böyle merak etmek çok kötü biliyorum ponun için bende bir sıkıntı yok paylaşabilirsin canım. Sağol.

hiç korkma canım sayılı gün çabuk geçer içini ferah tut herşey çok güzel olucak

canım arkadaşlarımın dediklerine tamamen katılıyorum bence dikkate al lütfen korkma

canım bizde kısmet olursa bebiş doğduğunda ev alıcaz ama önce komuş olayına bakıcaz eşim pek umursamaz ama o bile rahatsız oldu bu durumdan
O zaman benim karsı dairemdeki evi alın Ben sırf bu yüzden kayınvalidem semtine taşınmayı düşünüyorum ama o zaman çok ayak altı olur ve esim akşamları arkadaşlarının bulunduğu kahveye gidebilir o yüzden cesaret edemiyorum yalnızlığa mahkum

aynı şehirde olsak alırıdım valla komşu çok önemli canım sakın kayınvalidenin olduğu yere taşınma sonra her işine karışır ne kadar uzak o kadar iyi arada mesafe kalsın bebişin kuzucuğun sana yoldaşlık eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…