Keske canım bende isterdim.benimde burda komşulardan yana yuzum gülmedi
ben canim yemekle ugrasmak istemedigi zaman bunu yaparim hep. esim seviyor tadini hem sebze yemegi hem pratik :)
karnibaharlari cok parcalanmayacak sekilde robottan geciriyorum,1 su bardagina yakin yogurt, biraz siviyag, 2 yumurta, 1 kasik un ve tuzla karistiriyorum iyice sonra yallah firina... ustu kizarinca alip rende kasar dokuyorum azcik daha firina verdim mi tamamdir :)
ne yapsam kızlar çok güzel şeyler söyleidniz aslında eşim cesaretli ben yemeği koyayım o ilgilensin ay sonra ona bişey olsa kıyamam kocama ben annem avrken bi gün deniycem söz veriyorum sonucunu paylaşırım düdüklü maceralarım :)
gerek var mıdır ki o alete yatecrübelilere soralım yine :)
bilmem acemiyiz ilklerde genelde onun ısısı sabittir iyi olur die düşündüm az ısıttım çok ısıttım derdi olmaz die
bilmem acemiyiz ilklerde genelde onun ısısı sabittir iyi olur die düşündüm az ısıttım çok ısıttım derdi olmaz die
ben canim yemekle ugrasmak istemedigi zaman bunu yaparim hep. esim seviyor tadini hem sebze yemegi hem pratik :)
karnibaharlari cok parcalanmayacak sekilde robottan geciriyorum,1 su bardagina yakin yogurt, biraz siviyag, 2 yumurta, 1 kasik un ve tuzla karistiriyorum iyice sonra yallah firina... ustu kizarinca alip rende kasar dokuyorum azcik daha firina verdim mi tamamdir :)
Kskeee , benim apartmanin yarısı zaten boş tanışacağım kimse yok , karsı dairem dolsa diye bakıyorum ama nerede, canm pasta kek yapmak istiyor yapınca da kalıyor yazıksen benim komşum olsaydın hiç kapımız kapanmazdı ben çok severim komşuluk ilişkilerini hep böyle gördüm çocukluğumdan beri komşularımızla yediğimiz içtiğimiz birdir senin o komşuşarında akıl yok ne diyeyim ben
bebeci canım keşke yakın olsaymışız bu insanların niye burnu havada hiç anlamıyorum
İyi fikir bence canım benim
merhabalar,
3 saat önce telefonda doktorum 4lü testimin sonucunun kötü çıktığını haber verdi. yani 3 saattir arada su içme molası vererek ağlıyorumtrizomi 21 (downsendromu) riski 1/270 den büyük olması gerekirken bende 1/86 çıkmış. yarın amniyosentez yaptırıcam. aklımın ucundan bile geçmezdi böyle bir olasılık ama şimdi birşey çıkarsa bu yavruya nasıl kıyarım diye kara kara düşünüyorum. daha önce hiç kendimi bu kadar aciz hissetmemiştim. rabbime bana sabır versin katlanma gücü versin diye dua ediyorum. test sonucu 2 haftada çıkar diyorlar; 2 hafta uyku yok demek bana
ah kuzum aynı bizim ilk gün yaşadıklarımızı yaşıosun nazla ama bak ben paşalar gibi hayırlı sonuçlarımı aldım geldim nazda alacak inş inan bana hiç kendini yıpratmaya gerek yok o sadece bi ihtimal hem kendini hem bebeği yıpratma herkesin sonucu kötü çıkacak die bişey yok sadece bi ihtimal testini yaptır paşalar gibi ağlamak yok ama bu sitede ağlayanı dövüyoruz seni en iyi biz anlarız emin ol kendini boş yere harab ediosun
cnım merhaba hiç canını sıkma sedag oldu bak bugün sonucunu aldı duymuşsundur bebeğimiz çok iyiymiş çok şükür. Ben de yarın değil sonraki gün amniyosentez yaptırıcam. 3 hafta sonra sonuç çıkacak inşallah bakalım kısmetse. Ben özellikle sedanın haberini aldım sağolsun bizi de rhatlattı artık daha az korkuyorum. İçini ferah tut bak bizde de birşey çıkmayacak Allahın izni ile inşallah. yaşın kaç senin canım?
Kskeee , benim apartmanin yarısı zaten boş tanışacağım kimse yok , karsı dairem dolsa diye bakıyorum ama nerede, canm pasta kek yapmak istiyor yapınca da kalıyor yazıkben komşumuzu babaannem bilirdim ya komşumuzun kızı da en yakın dostum 2 yasından beri arkadaşıma hep birbirimize gidip gelirdik ben büyüdüm evlendim komşum yok :/
:))))))))
Bende duduklu olmadan yasayamam .fasulyeyi aynen zapzup gibi yapıyorum.ablam pirasayi bile duduklude yapar.Karsi komşuda cok korkuyor hep beni çağırıyor.her acısımda bom diyorum unutuyor hep kadın hala korkuyor :)))
Bir alışsan vazgecemezsin.
canlarım benim sizin desteğiniz olmasaydı ben ne yapardım dün eşimi bi görseniz sevinçten ne yapacağını şaşırdı walla
canlarım benim işler çok yoğun oluyor sık sık nete giremiyorum hepinizi merak ediyorum umarım iyisnizdir geçmişi tam okuyamadım ama sedagg çok güzel haberler almışın hayırlı olsun canım naz dan bu güzel haberi alıcaz eminim kendinize çok çok iyi bakın hepinizi öpüyorum
amin kuzum amin emin ol hiç bişey çıkmayacak bak gör boşuna kuruntu yapıoruz teyzesi bi görsen mışıl mışıl yatıo hiççç canını sıkma sende herkesin kötü çıkacak die bişey yok
Bana mesaj atan arkadaşlarımızın tel nolarını listeledim. Arzu edenler bana özel mesaj atabilir. Herkese dağıtıp dağıtmama konusunda herkesin fikirlerini bekliyorum. Özellikle arada sıkıntı yaşayan ve nete her zaman giremeyen arkadaşlarımdan tel nolarını bekliyorum çünkü çok merak ediyoruz. örneğin cherryfe ve temmuz lütfen girdiğinizde mesaj atın bana tel numaralarınızı. Sizler merak edilenlerin başındasınız.
nazcım ben 32 yaşındayım; 4 yaşında bir oğlum var. onda hiç böyle birşey yaşamadım; o yüzden şoktayım. ilk duyduğum an zaten ağlamaya başladım. ikili testte risk çıkmamıştı ama özel hastane işte 4lü de yapalım dediler. o da böyle kötü çıktısonuçların 2-3 hafta sonra çıkması çok kötü; keşke daha erken öğrenebilsek.
ah kuzum aynı bizim ilk gün yaşadıklarımızı yaşıosun nazla ama bak ben paşalar gibi hayırlı sonuçlarımı aldım geldim nazda alacak inş inan bana hiç kendini yıpratmaya gerek yok o sadece bi ihtimal hem kendini hem bebeği yıpratma herkesin sonucu kötü çıkacak die bişey yok sadece bi ihtimal testini yaptır paşalar gibi ağlamak yok ama bu sitede ağlayanı dövüyoruz seni en iyi biz anlarız emin ol kendini boş yere harab ediosun
lütfen kendini hemen harap etme ..burdan başka arkadaşlarımızda yaşadı benzer şeyleri.. naz burda olsa sana korkmaman gerektiğini söylerdi. o da yaptırdı amniyosentez. demiştik birsey cıkmayacak dıye cıkmadı işte. bak istersen bu akşam da senin için okuruz.. burda kızlar hiç üşenmiyor sağolsunlar.. kendini hırpalama.. bebeğin birseyi yoksa bıle sen sımdı üzüyorsun onu.. önce içini ferah tut sonra dua et.. herşeyin hayırlısını Allah biliyor.. kötü düşünceler yerine ''bebeğim iyi, ona birsey olmayacak' dıye telkin etmelisin kendini.. senin için duaya başladım bile..
canım bu yolda Allah yar ve yardımcın olsun.dün bir arkadasımızda bu test sonucunu aldı ve bebeğin sağlıklı oldugunu öğrendi..ben bişi çıkacagını sanmıyorum..ne olursa olsun umudunu kaybetme..pozitif olmaya çalış bebişin etkilenmesin annesi..
O zaman benim karsı dairemdeki evi alıncanım bizde kısmet olursa bebiş doğduğunda ev alıcaz ama önce komuş olayına bakıcaz eşim pek umursamaz ama o bile rahatsız oldu bu durumdan
O zaman benim karsı dairemdeki evi alınBen sırf bu yüzden kayınvalidem semtine taşınmayı düşünüyorum ama o zaman çok ayak altı olur ve esim akşamları arkadaşlarının bulunduğu kahveye gidebilir o yüzden cesaret edemiyorum yalnızlığa mahkum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?