canım ben düdklüden çok korkuyorum öyle evde süs gibi duruyor eşim saksı niyetine kullanalım bari diyor
işallah güzel sonuçların çıkar aminiyosentez iyi çıksın sen üzme bu kadar kendini bebekler 15. haftadan sonra herşeyi duymaya hissetmeye başlıyormuş üzülme bebeğinde üzülür bişey yoktur sağ salim doğar bebişinmerhabalar,
3 saat önce telefonda doktorum 4lü testimin sonucunun kötü çıktığını haber verdi. yani 3 saattir arada su içme molası vererek ağlıyorumtrizomi 21 (downsendromu) riski 1/270 den büyük olması gerekirken bende 1/86 çıkmış. yarın amniyosentez yaptırıcam. aklımın ucundan bile geçmezdi böyle bir olasılık ama şimdi birşey çıkarsa bu yavruya nasıl kıyarım diye kara kara düşünüyorum. daha önce hiç kendimi bu kadar aciz hissetmemiştim. rabbime bana sabır versin katlanma gücü versin diye dua ediyorum. test sonucu 2 haftada çıkar diyorlar; 2 hafta uyku yok demek bana
bu beşik çok kullanışlı gibi durmuyor ya sen sanırım oda yapmayacaksın bebeğine yatak odasında klacak bu beşik yerine altı çekmeceli hem sallanabilen hem sabit duran modelden alsan çok rahat kullanırsın ikeanın bu beşiği hiç kaliteli değil çıtaları birleştirip yapmışlar gibi yakından görme şansın varsa bak gör ondan sonra karar ver linkini eklediğim yatağa da bir göz at ben baktım bunlara çok kullanışlı ve güzeller sallanabilir özelliği çok güzel bebiş uyanır gibi olsa hemen ufacık sallarsın uyur çok baskı yaptım sanki kendimi satış elemanı sandımben sabah tecrübeli annelere sordum canım daha sağlam şeyleri tavsiye ediyorlar. ama sende benim gibi tayincisin.. bu seni idare eder bence.. gittiğin yerde alırsın sağlam birsey zaten o zamana kadar bebek toplamış olur genç odası falan alırsın belki de :)))) bunlarda zaten en fazla 1 yaşına kadar idare edebilirsin gibi gözüküyor
bende kararsızdım yüksek voltaj sayesinde netleştim şunu alıcam kesin. hem netten sipariş veriliyor..
bebek karyolası < HENSVIK | IKEA Türkiye
Cnm saglik ocagindaki hemşire bana 10. Haftada gel dedi..
Canım kızartma önerilmiyor,haşlama yemeye çalış.
Gebelikte Sakıncalı Besin Maddeler
- Çiğ, iyi pişmemiş her türlü et.
- Taze, pastörize olmayan peynir ve süt.
- Karaciğer, dalak, böbrek.
- Yüksek cıva seviyesi içeren derin su balıkları, midye.
- Çiğ yumurta.
- Çiğ salam, sucuk, sosis, pastırma.
- Her türlü kızartma.
- Hazır yemekler.
- Bitki çayları.
- İki fincandan fazla siyah çay ve kahve.
- Konserve gibi uzun süre beklemiş yiyecekler.
Gecmisi okumadan son sayfaya geldim senden bir haber almak için , çok şükür çok şükür çok şükür , binlerce şükür Rabb'ime
bebisimiz sağlıkliymis havalara ucabilirim su an senin için beben için
kullan korkma hiç bişey olmaz yeni düdüklüler çok sağlam zamanla kullanmasını da öğrenirsin acayip pratik oluyor acil misafir gelse ben hemen düdüklüye atarım yemeği en fazla 20 dk da yemek oluyor süper kolaylıkcanım ben düdklüden çok korkuyorum öyle evde süs gibi duruyor eşim saksı niyetine kullanalım bari diyor
Canım kızartma önerilmiyor,haşlama yemeye çalış.
Gebelikte Sakıncalı Besin Maddeler
- Çiğ, iyi pişmemiş her türlü et.
- Taze, pastörize olmayan peynir ve süt.
- Karaciğer, dalak, böbrek.
- Yüksek cıva seviyesi içeren derin su balıkları, midye.
- Çiğ yumurta.
- Çiğ salam, sucuk, sosis, pastırma.
- Her türlü kızartma.
- Hazır yemekler.
- Bitki çayları.
- İki fincandan fazla siyah çay ve kahve.
- Konserve gibi uzun süre beklemiş yiyecekler.
Canım Tefal Clipso kullanıyorum yıllardır çok memnunum.Kullanımı son derece kolay,pratik,güvenli tavsiye ederim.
Canım bebişe zarar verebilecek yüksek miktarda A vitamini taşıdığı için önerilmiyor.Ne diyosun canım benimŞaka bir yana bende dikkat ediyorum çiğ et çiğ sebze falan yememeye ama Kurbanda böbrek-ciğer diye dolandım durdum kan yapar falan gibi bir inanış olmuş çocukluğumdan kalma. Hatta böbrek bulmadım ayırmamışlar bana diye sakatatçıdan almayı düşünüyordum.
:))))))))
Bende duduklu olmadan yasayamam .fasulyeyi aynen zapzup gibi yapıyorum.ablam pirasayi bile duduklude yapar.Karsi komşuda cok korkuyor hep beni çağırıyor.her acısımda bom diyorum unutuyor hep kadın hala korkuyor :)))
Bir alışsan vazgecemezsin.
merhabalar,
3 saat önce telefonda doktorum 4lü testimin sonucunun kötü çıktığını haber verdi. yani 3 saattir arada su içme molası vererek ağlıyorumtrizomi 21 (downsendromu) riski 1/270 den büyük olması gerekirken bende 1/86 çıkmış. yarın amniyosentez yaptırıcam. aklımın ucundan bile geçmezdi böyle bir olasılık ama şimdi birşey çıkarsa bu yavruya nasıl kıyarım diye kara kara düşünüyorum. daha önce hiç kendimi bu kadar aciz hissetmemiştim. rabbime bana sabır versin katlanma gücü versin diye dua ediyorum. test sonucu 2 haftada çıkar diyorlar; 2 hafta uyku yok demek bana
Sedagg hem sonuclarin hem kizin hayirli olsun canim, cok sevindim temiz ciktigina.. gozun aydin :)
kızlar yummy die biberon ısıtıcısı var bilgisi olan varmı fiyat olarak uygun ama nasıldır acaba
Canım Tefal Clipso kullanıyorum yıllardır çok memnunum.Kullanımı son derece kolay,pratik,güvenli tavsiye ederim.
keşke benim komşum olsan zaten binada çok yanlızım bizim bina yeni evliler binası hiç yüz vermiyorlar ya
bende cok memnunum tefal clipsodan dudukluden korkan bi tiptim ama cok guvenli bu, hatta tutup amerikalara kadar getirdim onu:)) ozellikle patates haslamasi falan cok pratik oluyor kendi sepetinde...
korkularımla yüzleşmem lazım ama zor düdüklüyü gördükçe korkum artıyor o yüzden dolabın en dibine saklamışım annem ben yattığım zaman geldi evde düdklü arıyordu onada kullandırmadım ya patlarsa aman allahım
Hemde kız :))) maşallah prensesimize, güzel bir isim hak eder nazlı değil o güçlü , sağlam bir isim koy fıstığa:))kızlar hepinize günaydın çokkkkkkk mutlu haberlerle geldim allaha şükürler olsun amin diyen ağızlarınızı yüce rabbim boş çevirmedi hiç bir şey çıkmadı herşey normal çıktı bebişimin cinsiyetini öğrendim teyzeleri minik nazlı kızım gelio çok şükür dün babasıyla havalarda gezdik resmen doktor detaylı ultrasona gönderdi giden varmı arkadaşlar
Gecmis olsun canım bende senin gibiyim soğudu havalargünaydın arkadaşlar
nasılsınız? benim bugün hiç keyfim yok.öksürüyorum, boğazım ve kulaklarım kaşınıyor. sanırım grip oluyorum.hiçbir şey yapmamama rağmen kasıklarımdada sancı var.
ayy o kaynanayı ben , neyse onun için alıntı yapmamıştım yardımın için , çok güzel birşey, bende bayramdan önce bir akrabayı ziyaret ettim is yerinde hamile kadın varmış doğumuna 1 hafta kalmış hala çalışıyormuş para için, is yerindekiler beşik için para toplamışlar , esime söyledim hemen , ulaştırdık yardımımızı bebisimiz adina , bebisimin ilk yardımı oldu , keske benden sonra doğurcak olsaydı gelen hediyeleri fazlaları verirdimkusura bakılacak bişey yok canım aynen dediğin gibiler.
dinleri imanları para para para
bayramda bana diyor ki ev kiramız 600 bizim.
ücretli öğretmenlik yapsaydın hiç değilse kirayı öderdin.
2 yıl boyunca ücretli öğretmenlik yaptım ama eve bir katkım olmadı ki
köy okullarıydı öğrenciler yardıma muhtaç kışın yerde yarım m kar var sandaletle okula gelenler vardı.
göz görürken nasıl yardım etmem ki onlara.
eşim bana zararın olmasında ne yaparsan yap aldığın maaşı nereye harcarsan harca diyordu.
onlar için herşey para. yatırım yapılacak arsa ev dükkan alınacak boğazdan kısılacak kıyafet alınmayacak
allahtan eşim onlara benzemiyor. yemeğe gittiğimizi bile saklıyoruz onlardan. dışarıdayken aradıklarında açmıyor eşim teli.
Off bu testler , nereden çıkmış bunlar ya korkulu rüya oldular risk kötü çıkıyor hadi kabus başlasın , ki ben daha duymadım riski kötü çıkıp da sonucu da kötü olan , için rahat olsun bence yaptir amniyosentezini Sedagg gib için rahatlar bol dua et bizde yanındayız dularımızlamerhabalar,
asil benim komşum yok bende yeni evliyim bir kahve içenim yok ya :///keşke benim komşum olsan zaten binada çok yanlızım bizim bina yeni evliler binası hiç yüz vermiyorlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?