2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar fıstıklar selamlar ,
evde temizlik var o yüzden yazamadim, şimdi gecmisi okuycam öpüyorum hepinizi gecmisi okuduktan sonra gelirim

canım ben düdklüden çok korkuyorum öyle evde süs gibi duruyor eşim saksı niyetine kullanalım bari diyor

:))))))))

Bende duduklu olmadan yasayamam .fasulyeyi aynen zapzup gibi yapıyorum.ablam pirasayi bile duduklude yapar.Karsi komşuda cok korkuyor hep beni çağırıyor.her acısımda bom diyorum unutuyor hep kadın hala korkuyor :)))
Bir alışsan vazgecemezsin.

işallah güzel sonuçların çıkar aminiyosentez iyi çıksın sen üzme bu kadar kendini bebekler 15. haftadan sonra herşeyi duymaya hissetmeye başlıyormuş üzülme bebeğinde üzülür bişey yoktur sağ salim doğar bebişin

bu beşik çok kullanışlı gibi durmuyor ya sen sanırım oda yapmayacaksın bebeğine yatak odasında klacak bu beşik yerine altı çekmeceli hem sallanabilen hem sabit duran modelden alsan çok rahat kullanırsın ikeanın bu beşiği hiç kaliteli değil çıtaları birleştirip yapmışlar gibi yakından görme şansın varsa bak gör ondan sonra karar ver linkini eklediğim yatağa da bir göz at ben baktım bunlara çok kullanışlı ve güzeller sallanabilir özelliği çok güzel bebiş uyanır gibi olsa hemen ufacık sallarsın uyur çok baskı yaptım sanki kendimi satış elemanı sandım

Nilüfer 2 Çekmeceli Beşik (60*120) -Pembe - Mobilya / Dekorasyon - Hepsiburada.com

Cnm saglik ocagindaki hemşire bana 10. Haftada gel dedi..

aaa ne kadar erken demiş sana

Ne diyosun canım benim
Şaka bir yana bende dikkat ediyorum çiğ et çiğ sebze falan yememeye ama Kurbanda böbrek-ciğer diye dolandım durdum kan yapar falan gibi bir inanış olmuş çocukluğumdan kalma. Hatta böbrek bulmadım ayırmamışlar bana diye sakatatçıdan almayı düşünüyordum.

canlarım benim sizin desteğiniz olmasaydı ben ne yapardım dün eşimi bi görseniz sevinçten ne yapacağını şaşırdı walla

canım ben düdklüden çok korkuyorum öyle evde süs gibi duruyor eşim saksı niyetine kullanalım bari diyor
kullan korkma hiç bişey olmaz yeni düdüklüler çok sağlam zamanla kullanmasını da öğrenirsin acayip pratik oluyor acil misafir gelse ben hemen düdüklüye atarım yemeği en fazla 20 dk da yemek oluyor süper kolaylık

bizim zeytin ağaçlarımız var onlardan yemeklik yağımız çıkıyor ve kızartmayı bile zeytinyağla yapıyoruz biraz çiçek yağ karıştırıyoruz nefis oluyor tabi kızartma çok yersen zararı olur ama ben ayda 1-2 yapıyorum pek yapmam o yüzden canım isteyince yapıyorum zeytinyağlı diye sağlıklı olur gibi geliyor :) patatesi çok severim haşlar yine yerim ben :) ama liste için teşekkür ederim iyi oldu

Canım Tefal Clipso kullanıyorum yıllardır çok memnunum.Kullanımı son derece kolay,pratik,güvenli tavsiye ederim.

korkularımla yüzleşmem lazım ama zor düdüklüyü gördükçe korkum artıyor o yüzden dolabın en dibine saklamışım annem ben yattığım zaman geldi evde düdklü arıyordu onada kullandırmadım ya patlarsa aman allahım

Canım bebişe zarar verebilecek yüksek miktarda A vitamini taşıdığı için önerilmiyor.

keşke benim komşum olsan zaten binada çok yanlızım bizim bina yeni evliler binası hiç yüz vermiyorlar ya

Sedagg hem sonuclarin hem kizin hayirli olsun canim, cok sevindim temiz ciktigina.. gozun aydin :)

canım üzülme desemde boş biliyorum ama emin ol bebeğinin hiçbirşeyi yoktur 2 li ve 3 lü testinde hiçbirşey çıkmadı çok şükür
seda arkadaşımızda yaptırdı çok şükür birşey çıkmadı...bizim de gelinimizin iki hamileleğinde testlerinde sorun çıktı ama amniyosentes sonuçları temiz çıktı seninde öyle olacak inan bana allaha emanet onlar...

bana 4 lüyü yaptırmana gerek yok dedi bu yeni gittiğim dr zaten bu 3-4 bir sayılır dedi bende yaptırmayı düşünmüyorum bana kalsa 2 li ve 3 lüyü de yaptırmazdım ama dr yapalım dediği için yaptırdım allah korusun birşey var deselerde ben ondan vazgeçmeyi asla düşünmüyorum allah alnımıza ne yazdıysa o olur elbet ben allaha emanetiz hepimiz

Canım Tefal Clipso kullanıyorum yıllardır çok memnunum.Kullanımı son derece kolay,pratik,güvenli tavsiye ederim.

bende cok memnunum tefal clipsodan dudukluden korkan bi tiptim ama cok guvenli bu, hatta tutup amerikalara kadar getirdim onu:)) ozellikle patates haslamasi falan cok pratik oluyor kendi sepetinde...

bende cok memnunum tefal clipsodan dudukluden korkan bi tiptim ama cok guvenli bu, hatta tutup amerikalara kadar getirdim onu:)) ozellikle patates haslamasi falan cok pratik oluyor kendi sepetinde...

Aynen canım...En sağlıklı haşlama yöntemi...Çok lezzetli oluyor aynı zamanda.

Canım clipso klasik düdüklülerden çok çok güvenli,kullanışlı...

Son düzenleme:
ben canim yemekle ugrasmak istemedigi zaman bunu yaparim hep. esim seviyor tadini hem sebze yemegi hem pratik :)

karnibaharlari cok parcalanmayacak sekilde robottan geciriyorum,1 su bardagina yakin yogurt, biraz siviyag, 2 yumurta, 1 kasik un ve tuzla karistiriyorum iyice sonra yallah firina... ustu kizarinca alip rende kasar dokuyorum azcik daha firina verdim mi tamamdir :)

Hemde kız :))) maşallah prensesimize, güzel bir isim hak eder nazlı değil o güçlü , sağlam bir isim koy fıstığa:))
Gecmis olsun canım bende senin gibiyim soğudu havalar kaşıntı bende hep var alerjim olduğu için :/
ayy o kaynanayı ben , neyse onun için alıntı yapmamıştım yardımın için , çok güzel birşey, bende bayramdan önce bir akrabayı ziyaret ettim is yerinde hamile kadın varmış doğumuna 1 hafta kalmış hala çalışıyormuş para için, is yerindekiler beşik için para toplamışlar , esime söyledim hemen , ulaştırdık yardımımızı bebisimiz adina , bebisimin ilk yardımı oldu , keske benden sonra doğurcak olsaydı gelen hediyeleri fazlaları verirdim ( yardım güzel şey gerçekten
Off bu testler , nereden çıkmış bunlar ya korkulu rüya oldular risk kötü çıkıyor hadi kabus başlasın , ki ben daha duymadım riski kötü çıkıp da sonucu da kötü olan , için rahat olsun bence yaptir amniyosentezini Sedagg gib için rahatlar bol dua et bizde yanındayız dularımızla

keşke benim komşum olsan zaten binada çok yanlızım bizim bina yeni evliler binası hiç yüz vermiyorlar ya
asil benim komşum yok bende yeni evliyim bir kahve içenim yok ya :///

Bende dudukluden odu kopanlardandim ama gebelikte soğandan tiksinince tefalin yolunu tuttum
nutricook aldım çok memnunum acmam gerektiği zamanda otuyor zaten çok da lezzetli oluyor yemekler , biraz pahalı ama düşündüğüm zaman inanılmaz zaman ve gaz tasarrufu ki benim ocağım elektrikli camlardan, elektrik faturası için iyi oldu 5 dakkada Beşiktaş yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…