2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Canım Rabbim yar ve yardımcın olsun,evladını korusun inşallah.Dilerim test sonucuyla feraha erersiniz hayırlısıyla...Dualarım seninle ve bebeğinle...

canım tarifin için çok sağol akşam yapıcam

Cok üzüldüm canım.insallah bir sıkıntı çıkmaz .Daha sonuçlanmadan uzme kendini lütfen .
Beklemek zor,Rabbim yar ve yardımcın olsun canım ...

Sırrım Sultan Allah'ım , derde derman Allah'ım ,gafil kulun dardadir,senden imdat Allah'ım ...

Rabbim Şafî sıfatıyla tecelli etsin...Duamdasin...

canım ben de bu karyolayı çok beğendim. pcye kaydettim eşime göstericem.bizde yatak odasına böyle bişey almayı düşünüyoruz. bizim gelenimiz gidenimiz çok olur. herkesin yatak odamıza girmesini istemiyorum.o yüzden park yatak veya portatif beşiğide alayım oturma odasında dursun diyorum.

lütfen kendini hemen harap etme ..burdan başka arkadaşlarımızda yaşadı benzer şeyleri.. naz burda olsa sana korkmaman gerektiğini söylerdi. o da yaptırdı amniyosentez. demiştik birsey cıkmayacak dıye cıkmadı işte. bak istersen bu akşam da senin için okuruz.. burda kızlar hiç üşenmiyor sağolsunlar.. kendini hırpalama.. bebeğin birseyi yoksa bıle sen sımdı üzüyorsun onu.. önce içini ferah tut sonra dua et.. herşeyin hayırlısını Allah biliyor.. kötü düşünceler yerine ''bebeğim iyi, ona birsey olmayacak' dıye telkin etmelisin kendini.. senin için duaya başladım bile..

beğendim.. iş çıkışı markete uğrarım bunu hazırlamak vakitte almak.. teşekkürler canım ya iyiki siz varsınız ..

lais bak bu güzel sende yap bu akşam yemekler aynı olsun :)

bende akşama yapıcam canım ayy her gün ne yemek yapıcam diye stres yapıyorum neyse mergen sayesinde bugünüde atlattık

canım bu yolda Allah yar ve yardımcın olsun.dün bir arkadasımızda bu test sonucunu aldı ve bebeğin sağlıklı oldugunu öğrendi..ben bişi çıkacagını sanmıyorum..ne olursa olsun umudunu kaybetme..pozitif olmaya çalış bebişin etkilenmesin annesi..

canım inşallah kötü birşey çıkmaz. sen içini ferah tutmaya çalış. hepimiz senin için dua ederiz tatlım. ikili ve üçlü testleri yaptırmışmıydın canım.

Kizlar patates salatası yapın diyecektim sabahtan beri aklimda .insallah derineser hayirlica gelir.

evetttt :) ve ben ağladım biliyo musun o derece çocuk gibiydim yani :))) iğne değil ama ilaç çok acıttı..
ayy canım benim ya ben iğneye dayanıyorum ama dediğin gibi acıyorsa öff nazımdan çekilmez olurum ağlar sızlarım

hayırrrrrrrrrr :))) hadi konuşalım.. bugün yemek yapmak içimden hiç gelmiyor.. bildiginiz pratik birsey var mı ? dışardan yemekten bıktık ikimizde
çorba, patates kızartması :) miss yanına yogurt koy yada kızartmanın üzerine domates sos dök süper yemek ve mide bulantısı yapmıyor şahsen bende yapmıyor

düdüklüde yap canım ben sebzeleri bile yapıyorum taze fasülye örneğin yağ domates soğan fasülye hepsini düdüklüye koyuyorum kavuruyorum biraz sonraaz su koyup kapatıyorum düdüklüyü 15 dakikada falan güzel pişiyor düdüklü pratik oluyor kullanmanı tavsiye ederim zaman tasarrufu sağlıyor :)

Pazı Nedir:
Pazı diğer isimleri, Yaban Pancarı, Beta Vulgaris, Yabani Ispanak olan Ispanakgiller familyasından şifalı bir bitkidir.Yapraklarında bol miktarda A, C ve K vitamini vardır.Ayrıca, E vitamini ile demir, magnezyum ve kalsiyum minerallerini içerir.

Pazının Faydaları
:

* İdrar söktürür.
* İdrayollarında hissedilen yanmayı giderir.
* Haşlanmış yaprakların suyu kabızlığı giderir.
* Yaprakları yanık, apse, şişlikler ve basur memelerinden doğan şikayetleri giderir.
* İştah açıcıdır.
* Kansızlığı önler.
* Hazmı kolaylaştırır.
* Vücuda kuvvet verir.
* Öksürüğe karşı faydalıdır.
* Gül yağı ile karıştırılıp başa konulduğunda ağrıyı geçirir.
* Hamile olanların yemesi doğacak çocukta omurga açıklığı riskini azaltır.

*Kızlar buara pazarda bolca var.Aynı ıspanak yemeği gibi pişiriliyor.

ah kuzum aynı bizim ilk gün yaşadıklarımızı yaşıosun nazla ama bak ben paşalar gibi hayırlı sonuçlarımı aldım geldim nazda alacak inş inan bana hiç kendini yıpratmaya gerek yok o sadece bi ihtimal hem kendini hem bebeği yıpratma herkesin sonucu kötü çıkacak die bişey yok sadece bi ihtimal testini yaptır paşalar gibi ağlamak yok ama bu sitede ağlayanı dövüyoruz seni en iyi biz anlarız emin ol kendini boş yere harab ediosun

canım ben düdklüden çok korkuyorum öyle evde süs gibi duruyor eşim saksı niyetine kullanalım bari diyor

canım ben düdklüden çok korkuyorum öyle evde süs gibi duruyor eşim saksı niyetine kullanalım bari diyor

canım üzme kendini,bu testler risk oranı veriyor ve amniyosentez sonucunda genellikle hiç bir şey çıkmıyor.. Allah senin ve bebeğinin yar ve yardımcısı olsun.. hayırlı haberlerini almak nasip olsun inşallah

çorba, patates kızartması :) miss yanına yogurt koy yada kızartmanın üzerine domates sos dök süper yemek ve mide bulantısı yapmıyor şahsen bende yapmıyor

Canım kızartma önerilmiyor,haşlama yemeye çalış.

Gebelikte Sakıncalı Besin Maddeler

• Çiğ, iyi pişmemiş her türlü et.
  • Taze, pastörize olmayan peynir ve süt.
  • Karaciğer, dalak, böbrek.
  • Yüksek cıva seviyesi içeren derin su balıkları, midye.
  • Çiğ yumurta.
  • Çiğ salam, sucuk, sosis, pastırma.
  • Her türlü kızartma.
  • Hazır yemekler.
  • Bitki çayları.
  • İki fincandan fazla siyah çay ve kahve.
  • Konserve gibi uzun süre beklemiş yiyecekler.

Gecmisi okumadan son sayfaya geldim senden bir haber almak için , çok şükür çok şükür çok şükür , binlerce şükür Rabb'ime
bebisimiz sağlıkliymis havalara ucabilirim su an senin için beben için

Canım Tefal Clipso kullanıyorum yıllardır çok memnunum.Kullanımı son derece kolay,pratik,güvenli tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…