Canim bulanti konusunda benden cok cekeni gormedim inan.. Kusmalarim bitti AMA Sabah bulantisi tam gaz. Sana tavsiyem uyaninca kalkip hemen agzina Kati birseyler at. Muhtemelen canin istemeyecektir zorlada olsa ye. Bastiracak bulantini. Benim favorim peynir ekmek zeytin uclusu :)) umarim isine yarar Canim
Kızarmış ekmek ve zeytin acayip mide bastırıyor peyniri çiğ tüketemiyorum nedense ne zmaandır tost olarak alan daha iyi oluyor sanki
canim bulanti konusunda benden cok cekeni gormedim inan.. Kusmalarim bitti ama sabah bulantisi tam gaz. Sana tavsiyem uyaninca kalkip hemen agzina kati birseyler at. Muhtemelen canin istemeyecektir zorlada olsa ye. Bastiracak bulantini. Benim favorim peynir ekmek zeytin uclusu :)) umarim isine yarar canim
Hiç bulantım yoktu son bir aydır sabahları cok kötüyüm
ah canım ya gecmis olsun.ben oğlumda 42+3 bifiil kustum.yeminle hele ilk 4 ay kabus.hastaneye yatırdılar artık birde cok afedersiniz ishaldim ki oof.ogurdukce hatırlamıyorum gerisini :)))dr yalvarirdim uyut beni diye.
Kızımda daha iyiydi sadece sabah bulantisi arada gün icinde oldu .
Bunda 12haftada sadece sabah safrası yedikten sonra hiç aklıma bile gelmiyor alışmış vücudum.
20. Haftaya kalmadan hepsi biter.
Ah canım ya gecmis olsun.ben oğlumda 42+3 bifiil kustum.yeminle hele ilk 4 ay kabus.hastaneye yatırdılar artık birde cok afedersiniz ishaldim ki oof.ogurdukce hatırlamıyorum gerisini :)))Dr yalvarirdim uyut beni diye.
Kızımda daha iyiydi sadece sabah bulantisi arada gün icinde oldu .
Bunda 12haftada sadece sabah safrası yedikten sonra hiç aklıma bile gelmiyor alışmış vücudum.
20. Haftaya kalmadan hepsi biter.
Sakınan göze çöp batarmış ben annemler o sırada şehirdışında diye uzun süre hamile olduğumu söylemedim falan aman merak etmesinler kesinleşsin öyle paylaşırım taaaa başından itibaren endişelenmesinler benim için bebek için falan diye düşünüyordum hatta bana kalsa 3 ay bitince haber verecektim sürpriz olacaktı hazıra konacaklardı flan :) sonr agörümcem sağolsun bize geldiklerinde bilgisayarı istedi kulllandı birşeye bakmak için orda google da arananlardan bebek hamilelik vs birsürü şey görünce şüphelenmiş eşimin ağzından aşlmış lafı bu durumda herkese söylemek zorunda kaldık. Birine söyle birine söyleme olmaz diye. Yani başta aldığımız kararı uygulayamadık ne oldu yani anacığım ablacığım falan efendim kese göründü mü görünmedi mi den tutta kalp atışı duyuldu mu duyulmadı mıya kadar takip etmiş oldular bukadarla kalsa iyi yok efendim kalçam tutuldu yok midem bulandı yok efendim amniyosentez falan derken. Hiçkimseye dert olmadan sessiz sedasız geçirmeyi planladığım hamilelik hayali suya düşmüş oldu. Neyse allahtan hayırlısı olsun inşallah. Ablam hiç mızırdamadan kimseden en ufak bir yardım istemden çok güzel sağlıklı bir hamilelik geçirdi midem bulanıyo bile demedi bize annem hep söyler zeynebin hamileliğinden birşey anlamadım diye :) artık bende yaşadı o da işte herşeyi ne yapalım allah beterinden saklasın sakınsın bukadarıyla kalsın :) artık bu yaştan sonra olur mu bilmiyorum ama bundan sonra sanki bütün herkese geç söyleyesim var 2. Bebek olursa :)
Ah canım yazık sana bu sefer daha iyi geçiyor değil mi ?
olmasi gereken boyleymis demekki takma kafana nasip :)) annenlerde sana destek olmus iste... Bizde sadece annemlere ve kayinvalidemlere soyledik bastan tembihledik birde biz kalp atislarini duymadan kimseye demeyin diye, babamda dayanamayip babanneme soyleyince tum memleket duymus oldu ama:)) olsun iki tarafinda ilk torunu zaten cok sevindiler, paylasmak istiyolar haliyle...
Bide okurken bisey farkettim de canim kalca tutulmasi hamilelikle ilgili bisey mi ya :)) benimde bazen bacagimin sol bacagimin kalcamla birlestigi yere sanci giriyor aniden, sebebi nedir ki bunun?
hatırlamıyorum bile diyebilirim.birde demin yazmissin ya emin ol hemen doğurursun sen :)
bende sadece gorusemedigim kiz kardesim var ona soyleyemedim bebisi.bugun yegenim anlatti bayramda bir akrabadan duymuş cok ağlamış o bana cok duskundu.inanki herkesin bilmesi daha güzel hep söylememek sürpriz gibi olur sanirdim.oyle değilmiş.
oooo canım seninkide bişey mi dermişim
benim bir tanıdığım var kadın normal yolla dördüze hamile kalıyor. daha sonra 2si kendiliğinden sonlanıyor. kadın ikiz doğuruyor.
ikizler 5 aylıkken bidaha hamile kalıyor. tek gebelik onu da doğuruyor. kordonlarını bağlatıyor. ama güya ters bağlanmış.
kadın kordonlarım bağlı diye korunmuyor bidaha hamile kalıyor ve yine dördüz. 3 tane sezeryan olduğu için doktorlar dördüzleri doğuramayacağını söylüyor.
kadın kürtaj oluyor. düşünsene 7 tane çocuk
kızlar bende claxan 4ooo kullanıyorum aslında once doktorum 3 ay kullan bırak dedı ama tansıyonum yuksek cıktı gebelıge baglı hıpertansıyon dedı doktor ıgneyı doguma kadar kullanacaksın dedı gobegım mosmor kolumdan yapamıyorum cunkı korkuyorum hayırlısıyla saglıklı dogumlar yapmayı nasıp etsın allahım hepımıze ınsallah sedegg gozun aydın bu arada rabbım mınık melegıne uzun omur versın saglık versın ınsallah
kızlar demir hapı ve vitamin hapını ne zaman bırakacağız. benim doktora gitmeme daha 2 hafta var. ilaçlarımda bitmek üzere sağlık ocağında yazdırsam mı acaba?en son doktora gittiğimde biten ilacın varsa yazayım demişti. o zaman devam edecek miyim diye sormayı unutmuşum. sizler devam ediyor musunuz?
Canım sen asm ye kayıt yaptırdın mı?yaptirdiysan Dr seni takip edecek o gerir guzelce.vitamin 4-5 aylikken artık pek verilmiyor dogum yapınca kullanacaksın ama kan ilacı doguma kadar.keske bende sadece kan hapı veya tüplerden kullansam
Kan İğnesi cok acitiyor ya titriyorum resmen :)) ben bu ay serumada başlayacağım yanlış hatırlamıyorsam.
Birde saglık Ocağı'na kayıt yaptırın kızlar tetanoz asımız geliyor :)) 29 Kasım'da benim ki :))
evetttttttt :))
benim aşım geçen hafta yapıldı kızlar.. aklınızda bulunsun banyo yapıp gidin 3 gün banyo yokmuş.. ve kolunuz 4-5 gün çok acıyor bilginiz olsun..
y.voltaj sen deneyimlisin sana şu yatak işini sorucam.. iki seçenekte kaldım ben sana zahmet bakar mısın bebek için ve sonrası ıcın hangısı kullanışlı oluyor ??
bebek karyolası < HENSVIK | IKEA Türkiye
Maxima Swing Otomatik Sallanan Bebek Yatağı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
kızlar yaaa az önce geçmişi okurken karnımın sol tarafında pıt diye bişi hissettim, bebeişim olabilir mi? ayyy çok heyecanlı
bide sabahları kalkınca burnunuz tıkanıyo mu benimki bayramdan beri böyle zor nefes alıyorum, hemen lavaboya burun açmaya koşuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?