2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

İyiyim de hal hatır soruyor sana :)))))
Benim gripte bile tıkanmaz , benimkine aldanma anatomim bir hoş :)) gebelikte oluyor(mus)

canım dua ederiz inşallah senin içinde, içini ferah tut bişey çıkmaz inşallah, kendini harap etme, genelde çok da doğru sonuç vermiyo bu testler, sen kendini yıpratırsan bebeğinde etkilenir, sen iyi ol ki o da iyi olsun annesi, dua et bol bol, hakkınızda hayırlısı olsun, üzülme, sonuçları kötü çıktığı halde doğurup da çokda sağlıklı bebekleri olan çok kişi biliyorum, dua et, bide senin için dua edelim, üzme sakın kendini

canım ben düdklüden çok korkuyorum öyle evde süs gibi duruyor eşim saksı niyetine kullanalım bari diyor

bende çok korkuyorum yaaaa 2 yıllık evliyim 2 defa kullanmamışımdır, kurubaklagilleri bir gün bekletiyorum suda sonra poşetle buzluğa atıyorum yemek yapacağım zaman çıkarıyorum yarım saatte pişiyolar, nohutu pirinç pilavı pişerken atıyorum pilavla birlikte pişiyor o da, eşimden öğrendim bunu ben

kızlar ya arada kıpırtılar hissediyor gibiyim artık bebişimin hareketlerini kesin ve net hissetmek istiyorum

kızlar ya arada kıpırtılar hissediyor gibiyim artık bebişimin hareketlerini kesin ve net hissetmek istiyorum

Bende artık su takvimde sol taraftaki Bilye gibi görünen resmin ,karin icinde olacağı zamanı bekliyorum.oda 21. Haftada çıkıyor .
En güzel haftalar 21-30. Haftalar ohh.

selam güzel annişler..

biz evimize döndük sonunda.. çok uzak kaldım çoook..

herkesler iyidir umarım..

çok geçmiş olsun canım annene,
annelik böyle bişi heralde, bazen çok pimpirikli olurum gibi geliyo bazende aşırı rahat, benim orta yolum pek yok zaten bebiş de alışır annesine zamanla

İlk bebekde 17. 20. Haftalarda hareketleri hissede bilirmisiz yani bebeğin ola bilir o :)

ilk duyduğumdan sonra iki defa daha pıt pıt etti geçmişi okurken, ne zman tekme atıcak yaaaa, tekmelesin anneyi artıkkkkkkkkkk

İyiyim de hal hatır soruyor sana :)))))
Benim gripte bile tıkanmaz , benimkine aldanma anatomim bir hoş :)) gebelikte oluyor(mus)

babası çay istedi, o da babasını duydu bence, anne hadi çay yap da içelim diyo yavrummm benimmmmm

kızlar buda benim göbüşüm ilk defa hamilelik giydim biraz şişkoyuzz:)))daha şididen böyleysem 9. ayda düşünemiyorum:)))

Eki Görüntüle 542782

kızlar buda benim göbüşüm ilk defa hamilelik giydim biraz şişkoyuzz:)))daha şididen böyleysem 9. ayda düşünemiyorum:)))

Maşallah canım .ancak , olur o kadar annesi birde hamilelik giymek insanı hemen salıyor :) sıkı kıyafetten daha iyi ama.9. Ayda kendini dusunemiyorsunya dogum yapınca hamileliğine bak hemen diyorsun Allah'ım buna mı sığıyordum :))))

arkadaşlar size bişey soracam.

aranızda rowentanın dikey şarjlı süpürgesini kullanan var mı.
benim süpürgem çok ağır kullanmaya üşeniyorum, bide hamilelik yarın bebişler, kolaylık olur diye düşündüm.

bide reklamda alf buharlı temizleyici gördüm.bunu kullanan var mı.
hijyenik bişeye benziyo ama karar veremedim.

sıkı giyincede ama hiç belli olmuyorkiazıcık belli olsun dimi:))ŞİŞKO OLSAKTA BU DUYGUYU YAŞAMAK ÇOK GÜZEL RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİNNNN

Doktorum plesentaninin cocuğun çıkış yolunu kapattığını söyledi eğer yukarı çıkmazsa hiç bir sekilde normal dogum yapamazsın dedi bende internetten araştırdım baya kötü seyler var

canım aynı durum bende de var.. ama doktorum endişlenmek için erken dedi.. 25. haftaya dek yukarı çıkabiliyormuş.. çıkmazsa eğer normal doğum yapılamıyor.. bir de dikkatli olmak gerekiyormuş.. ağır işler yapmayacaksın, uzanmayacaksın filan.. doktorum 25e kadar doğumla ilgili konuşamayız duruma bakmalıyız dedi..

İnternetten oyle seyler okudumki 😞

İnternetten oyle seyler okudumki 

okuma onların hiçbirini.. okudukça sonu gelmez... insanı sorunlu hale getiriyor.. ben özellikle uzak duruyorum o konu ile ilgili yazılardan.. huyumu biliyorum çünki kafama takıp kendimi üzücem.. en kötü sonuç 25. haftadan sonra sürekli yatak istirahati ve kesinlikle sezeryan..

Doktorum plesentaninin cocuğun çıkış yolunu kapattığını söyledi eğer yukarı çıkmazsa hiç bir sekilde normal dogum yapamazsın dedi bende internetten araştırdım baya kötü seyler var

Gecmis olsun canım,inşallah hersey yoluna girer . Bende normal dogum için kendimi yırttım ama olmadı.dr zaten gerekeni söylüyor canım normal doğumda ,doguma kadar zor,sezaryende dogum sonrası.
Şimdi herkes epidural di,spinaldi anestezilerde çoğaldı.simdi sezaryen zor geliyor artık :) ama zor dogum kalmadı

Rabbim yardımcın olsun daha zamanın var internete bakınca hele de hastalık için hemen kefen alası geliyor insanın.cok bakma her duyduğuna da inanma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…