- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
kızlar yaaa az önce geçmişi okurken karnımın sol tarafında pıt diye bişi hissettim, bebeişim olabilir mi? ayyy çok heyecanlı
bide sabahları kalkınca burnunuz tıkanıyo mu benimki bayramdan beri böyle zor nefes alıyorum, hemen lavaboya burun açmaya koşuyorum
merhabalar,
3 saat önce telefonda doktorum 4lü testimin sonucunun kötü çıktığını haber verdi. yani 3 saattir arada su içme molası vererek ağlıyorumtrizomi 21 (downsendromu) riski 1/270 den büyük olması gerekirken bende 1/86 çıkmış. yarın amniyosentez yaptırıcam. aklımın ucundan bile geçmezdi böyle bir olasılık ama şimdi birşey çıkarsa bu yavruya nasıl kıyarım diye kara kara düşünüyorum. daha önce hiç kendimi bu kadar aciz hissetmemiştim. rabbime bana sabır versin katlanma gücü versin diye dua ediyorum. test sonucu 2 haftada çıkar diyorlar; 2 hafta uyku yok demek bana
canım ben düdklüden çok korkuyorum öyle evde süs gibi duruyor eşim saksı niyetine kullanalım bari diyor
PLASENTA PREVİAyi duyan varmi ?
kızlar ya arada kıpırtılar hissediyor gibiyim artık bebişimin hareketlerini kesin ve net hissetmek istiyorum
Bende artık su takvimde sol taraftaki Bilye gibi görünen resmin ,karin icinde olacağı zamanı bekliyorum.oda 21. Haftada çıkıyor .
En güzel haftalar 21-30. Haftalar ohh.
Naz annem cok iyi canım cok tsk ederim.yorgun sadece ,geçecek ...
Kızlar ben isitici kullanmadım gerek görmedim daha dogrusu.bebek olunca inanın herseyi robot gibi yapıyorsunuz.tam ölçüde .her ağlamanın tonundan dahi ne istediğini anlıyorsunuz.
İlk bebekde 17. 20. Haftalarda hareketleri hissede bilirmisiz yani bebeğin ola bilir o :)
İyiyim de hal hatır soruyor sana :)))))
Benim gripte bile tıkanmaz , benimkine aldanma anatomim bir hoş :)) gebelikte oluyor(mus)
Eki Görüntüle 542782
kızlar buda benim göbüşüm ilk defa hamilelik giydim biraz şişkoyuzz:)))daha şididen böyleysem 9. ayda düşünemiyorum:)))
yaa ne güzeeell.. benimde çok belirdi karnım.. son iki haftadır her gören anlıyor ki hala eski kıyafetlerimi giyebiliyorum pantolonlar hariç..
Eki Görüntüle 542782
kızlar buda benim göbüşüm ilk defa hamilelik giydim biraz şişkoyuzz:)))daha şididen böyleysem 9. ayda düşünemiyorum:)))
Hayirdir? Gebelikte soru ve sorunlarda var bir bak hemen
Maşallah canım .ancak , olur o kadar annesi birde hamilelik giymek insanı hemen salıyor :) sıkı kıyafetten daha iyi ama.9. Ayda kendini dusunemiyorsunya dogum yapınca hamileliğine bak hemen diyorsun Allah'ım buna mı sığıyordum :))))
Doktorum plesentaninin cocuğun çıkış yolunu kapattığını söyledi eğer yukarı çıkmazsa hiç bir sekilde normal dogum yapamazsın dedi bende internetten araştırdım baya kötü seyler var
canım aynı durum bende de var.. ama doktorum endişlenmek için erken dedi.. 25. haftaya dek yukarı çıkabiliyormuş.. çıkmazsa eğer normal doğum yapılamıyor.. bir de dikkatli olmak gerekiyormuş.. ağır işler yapmayacaksın, uzanmayacaksın filan.. doktorum 25e kadar doğumla ilgili konuşamayız duruma bakmalıyız dedi..
İnternetten oyle seyler okudumki 
Doktorum plesentaninin cocuğun çıkış yolunu kapattığını söyledi eğer yukarı çıkmazsa hiç bir sekilde normal dogum yapamazsın dedi bende internetten araştırdım baya kötü seyler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?