2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Maalesef çalıştığım için yatamiyorum bu arada ayakları yukarı dikin dediler

Hayırlısı canım :)

Yüzyıl başlamış :))) Bakayım az ne haldeler Az sinirlenesim geldi :))

kızlar acil yardım

3 saat önce ıspanak yemeği yemeiştim. 1 saattir çok fena midem ağrıyo. ne yapacağımı bilemiyorum.

aranızda mide ağrısına çözüm bulan var mı?

canım benimde 2 hafta önce hart hart kaşınıyordu. bebek yağı sürdüm hiç fayda etmedi. cildim çok kurudur zaten.
doktor mevita isminde krem verdi. bunu sürer sürmez kesildi kaşıntısı. sadece gece yatarken sürüyorum.
bu pahalı olunca bide akzer bitkisel çatlak yağı aldım aktardan. bunuda kalçama bacaklarıma sürüyorum.

Doktorum plesentaninin cocuğun çıkış yolunu kapattığını söyledi eğer yukarı çıkmazsa hiç bir sekilde normal dogum yapamazsın dedi bende internetten araştırdım baya kötü seyler var

arkadaşlar korkmayın,bi arkadaşımda vardı,üstelik onun kanaması oluyodu sürekli,anlaşıldıki plesanta alttaymış,%90 düzeliyomuş 25-26 haftaya kadar
arkadaşım şuan 21.haftada filan ve geçti:)

ben duydum ki kaşıdıkça çatlaklar artıyormuş tırnak sürmeyin diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum tabi.yag ile masaj yapnca kaşıntılarda hafifliyor kaşımamakta fayda var

arkadaşlar korkmayın,bi arkadaşımda vardı,üstelik onun kanaması oluyodu sürekli,anlaşıldıki plesanta alttaymış,%90 düzeliyomuş 25-26 haftaya kadar
arkadaşım şuan 21.haftada filan ve geçti:)

İnsallah canım düzelir doktor dikkat et i ağır kaldırma dedi

Ya ben mustela aldım 75 tl günde iki defa sürmek bile yetmedi benim de cildim normalde kuru mevitaya da bakayım yoksa kaşıntıdan gidicem

En güzeli doğal zeytinyağı işlenmemiş çok kullanandan duydum birde ben gün aşırı Afrika yağı içeren bitkisel bir krem kullanıyorum gün boyu % 100 nemli tutma özelliği var

Kızlar zaman çabuk geçti bile nerdeyse yolu yarılıyoruz Rabbim hepimize tüm bekleyenlere sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun :))

SelamNisan anneleri...topiğinize baktımda 24 erkek 34 kız sayısı varmıs :) kız anneleri hamilelik boyunca neler yaşadılar..? neye aşerdiler..mide bulantısı oldumu :) bu konuda çok hassasısım bu nedenden dolayı buraya gelip azcık bilgi toplamak istedim...:) şimdiden teşekkür ederim... :)

Arkadsdlar aksam kotulestim. Kasıklarımda boyle cok cişim varmis da yapamiyormusum gibi ciddi bir agri basladi. Hemen acile gittik idrar tahlili verdim sonuc iyi cikti.Allahtan enfeksiyon felan cikmadi. Sonra kadin dogumcu bakti usg cihazini vucuduma bstirmasiyla etlerimi lime lime kopardilar sanki. Bebege ve suyuna bakti uzun uzun usg ile. Bebegim kocaman olmus mas parmaklarini saydim, dr kendi drum degil bu arada baska hastaneye gittik. Cinsiyetini sordum dr ugrasti ama benim sipam gostermedi

E peki sorun neymiş canım neden öyle oldu ki daha iyi mısın şimdi

Eki Görüntüle 542782

kızlar buda benim göbüşüm ilk defa hamilelik giydim biraz şişkoyuzz:)))daha şididen böyleysem 9. ayda düşünemiyorum:)))

çok tatlısın canım, ben kendi 9. ayımı hiç düşünemiyorum, iştahım aşermeler acayip arttı, verdiğim kilolalr geri gelecek gibi eyvah eyvah

Doktorum plesentaninin cocuğun çıkış yolunu kapattığını söyledi eğer yukarı çıkmazsa hiç bir sekilde normal dogum yapamazsın dedi bende internetten araştırdım baya kötü seyler var

hemen kötü şeyler aklına getirme, internet bilgi çöplüğü resmen, her okuduğuna inanma canım, 25. haftaya düzeliyormuş bak arkadaşlar öyle söyledi

marka olarak bilmiyorum ama bu dikey süpürgeler çok kullanışlı çevremde kullananlar var, baya pratik bişey, bende almayı düşünüyorum, benim süpürgem sulu sistem olanlardan, evi temizledikten sonra bide süpürgeyi temizlemeye uğraşıyorum, sağlık açısından belki iyi olan bu ama makineyi temizlerken çok midem bulanıyo öfffffffff

maşallah annesi maşallah yesinler o parmakları oyyyyyyy

saçlarınız ne alemde hanımlar, benimki aşırı dökülüyo, bikaç hafta önce kestirdim baya kısa ama daha da dökülmeye başladı,

göbeğim ve karın bölgemdede tüyler uzamaya ve kalınlaşmaya başladı, epilasyonda yapılmaz oraya çok acır yaaa, var mı benim gibi olan aranızda?

Geçmiş olsun sen bebişini özlemişsin göresin gelmiş galiba maşallah ona :)) Bişey olmamasına sevindim

Sedagg canım kızının ismini BEREN koymaz mısın ki? Güçlü kuvvetli akıllı demekmiş ve ben bu isme bayılıyorum
arkadasimin kızının ismi ve pek güzel bir kız maşallah , kızına yakışır bir isim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…