okuma onların hiçbirini.. okudukça sonu gelmez... insanı sorunlu hale getiriyor.. ben özellikle uzak duruyorum o konu ile ilgili yazılardan.. huyumu biliyorum çünki kafama takıp kendimi üzücem.. en kötü sonuç 25. haftadan sonra sürekli yatak istirahati ve kesinlikle sezeryan..
Gecmis olsun canım,inşallah hersey yoluna girer . Bende normal dogum için kendimi yırttım ama olmadı.dr zaten gerekeni söylüyor canım normal doğumda ,doguma kadar zor,sezaryende dogum sonrası.
Şimdi herkes epidural di,spinaldi anestezilerde çoğaldı.simdi sezaryen zor geliyor artık :) ama zor dogum kalmadı
Rabbim yardımcın olsun daha zamanın var internete bakınca hele de hastalık için hemen kefen alası geliyor insanın.cok bakma her duyduğuna da inanma :)
Kizlar göbeğim göğüslerim fena kaşınıyor ya sırtım bile kaşınıyor mustela aldım parama kiyip pişman oldum günde iki defa sürülüyor e ben bebe yağını da günde iki defa sürsem nemlendiriyor zaten, pul pul oluyor göbeğim kurulduktan gece kaşıntıya kalkıp sürüyorum sizde de var mı bu kaşıntı , catliycam ben galiba ya :18:
Doktorum plesentaninin cocuğun çıkış yolunu kapattığını söyledi eğer yukarı çıkmazsa hiç bir sekilde normal dogum yapamazsın dedi bende internetten araştırdım baya kötü seyler var
canım aynı durum bende de var.. ama doktorum endişlenmek için erken dedi.. 25. haftaya dek yukarı çıkabiliyormuş.. çıkmazsa eğer normal doğum yapılamıyor.. bir de dikkatli olmak gerekiyormuş.. ağır işler yapmayacaksın, uzanmayacaksın filan.. doktorum 25e kadar doğumla ilgili konuşamayız duruma bakmalıyız dedi..
canım benimde 2 hafta önce hart hart kaşınıyordu. bebek yağı sürdüm hiç fayda etmedi. cildim çok kurudur zaten.
doktor mevita isminde krem verdi. bunu sürer sürmez kesildi kaşıntısı. sadece gece yatarken sürüyorum.
bu pahalı olunca bide akzer bitkisel çatlak yağı aldım aktardan. bunuda kalçama bacaklarıma sürüyorum.
arkadaşlar korkmayın,bi arkadaşımda vardı,üstelik onun kanaması oluyodu sürekli,anlaşıldıki plesanta alttaymış,%90 düzeliyomuş 25-26 haftaya kadar
arkadaşım şuan 21.haftada filan ve geçti:)
Ya ben mustela aldım 75 tl günde iki defa sürmek bile yetmedi benim de cildim normalde kuru mevitaya da bakayım yoksa kaşıntıdan gidicemcanım benimde 2 hafta önce hart hart kaşınıyordu. bebek yağı sürdüm hiç fayda etmedi. cildim çok kurudur zaten.
doktor mevita isminde krem verdi. bunu sürer sürmez kesildi kaşıntısı. sadece gece yatarken sürüyorum.
bu pahalı olunca bide akzer bitkisel çatlak yağı aldım aktardan. bunuda kalçama bacaklarıma sürüyorum.
Eki Görüntüle 542782
kızlar buda benim göbüşüm ilk defa hamilelik giydim biraz şişkoyuzz:)))daha şididen böyleysem 9. ayda düşünemiyorum:)))
E peki sorun neymiş canım neden öyle oldu ki daha iyi mısın şimdiArkadsdlar aksam kotulestim. Kasıklarımda boyle cok cişim varmis da yapamiyormusum gibi ciddi bir agri basladi. Hemen acile gittik idrar tahlili verdim sonuc iyi cikti.Allahtan enfeksiyon felan cikmadi. Sonra kadin dogumcu bakti usg cihazini vucuduma bstirmasiyla etlerimi lime lime kopardilar sanki. Bebege ve suyuna bakti uzun uzun usg ile. Bebegim kocaman olmus mas parmaklarini saydim, dr kendi drum degil bu arada baska hastaneye gittik. Cinsiyetini sordum dr ugrasti ama benim sipam gostermedi
Eki Görüntüle 542782
kızlar buda benim göbüşüm ilk defa hamilelik giydim biraz şişkoyuzz:)))daha şididen böyleysem 9. ayda düşünemiyorum:)))
Doktorum plesentaninin cocuğun çıkış yolunu kapattığını söyledi eğer yukarı çıkmazsa hiç bir sekilde normal dogum yapamazsın dedi bende internetten araştırdım baya kötü seyler var
arkadaşlar size bişey soracam.
aranızda rowentanın dikey şarjlı süpürgesini kullanan var mı.
benim süpürgem çok ağır kullanmaya üşeniyorum, bide hamilelik yarın bebişler, kolaylık olur diye düşündüm.
bide reklamda alf buharlı temizleyici gördüm.bunu kullanan var mı.
hijyenik bişeye benziyo ama karar veremedim.
Arkadsdlar aksam kotulestim. Kasıklarımda boyle cok cişim varmis da yapamiyormusum gibi ciddi bir agri basladi. Hemen acile gittik idrar tahlili verdim sonuc iyi cikti.Allahtan enfeksiyon felan cikmadi. Sonra kadin dogumcu bakti usg cihazini vucuduma bstirmasiyla etlerimi lime lime kopardilar sanki. Bebege ve suyuna bakti uzun uzun usg ile. Bebegim kocaman olmus mas parmaklarini saydim, dr kendi drum degil bu arada baska hastaneye gittik. Cinsiyetini sordum dr ugrasti ama benim sipam gostermedi
Geçmiş olsun sen bebişini özlemişsin göresin gelmiş galiba maşallah ona :)) Bişey olmamasına sevindimArkadsdlar aksam kotulestim. Kasıklarımda boyle cok cişim varmis da yapamiyormusum gibi ciddi bir agri basladi. Hemen acile gittik idrar tahlili verdim sonuc iyi cikti.Allahtan enfeksiyon felan cikmadi. Sonra kadin dogumcu bakti usg cihazini vucuduma bstirmasiyla etlerimi lime lime kopardilar sanki. Bebege ve suyuna bakti uzun uzun usg ile. Bebegim kocaman olmus mas parmaklarini saydim, dr kendi drum degil bu arada baska hastaneye gittik. Cinsiyetini sordum dr ugrasti ama benim sipam gostermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?