2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
nası gördünüz kıs
biz dün drdaydık göremedik öle parmak filan
günlerimizde yakın halbuki
ultrason resmi varsa,rahatsız olmazsan tabi eklesene bizde görelim

canım çıktı halinde var olsa da eklesem özellikle 3 boyutlu ultrasonda daha net canım Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.

Günaydııınn...

Bu saatte işe mi gelinir yaaa

Zaten gece uykusu uyuyamıyorum bir de sabah uykusundan mahrum ediyorlar.

Çalışan annelere ve anne adaylarına Allah kolaylık versin.

Günaydııınn...

Bu saatte işe mi gelinir yaaa

Zaten gece uykusu uyuyamıyorum bir de sabah uykusundan mahrum ediyorlar.

Çalışan annelere ve anne adaylarına Allah kolaylık versin.

ahh cnm yaa hiç sorma bizim de okullar pazartesi başlıyor ve dersler çoook erken başlıycak. Bayağı erken kalkmam lazm. Ve ben her kalktığımda wcYE girerim.Kabızlık oluşmasın diye dikkat ederim(özellikle hamilelik döneminde önemli) ama okullar açılınca nasıl gidecem. Okula anca yetişirim zaten

Bende aynı üstümü giyinip zor yetişiyorum.
Hatta bu hafta servisi bir kere bile yakalayamadım, iyice suyunu çıkardım toparlanmam lazım.
Sırf bu sabah erken kalkmak yüzünden işe gitmeyi sevmiyorum.

UYUMAK İSTİYORUUUMM....

İşten kaçta dönüyorsun cnm? Dönünce uyursun.. Ben öyle yapcam. yoksa nasıl dayanayım.

İşten kaçta dönüyorsun cnm? Dönünce uyursun.. Ben öyle yapcam. yoksa nasıl dayanayım.

6'da evdeyim. O saatte uyumak güzel oluyor evet. Geceleri de aynı şekilde uyusam sabah dinç kalksam ne güzel olurdu.
Neyse canım ben uykuya doymam:) Bugün de sürünerek çalışayım haftasonu uyurum artık.

Bereketli, sağlıklı Bir Cuma günümüz olsun arkadaşlarr,

Yarın çalışmayacaklar için mutlu bir gün iki gün evde dinlenme fırsatı ,

Cuma'yı seviyorum :)))

günaydın kıslar hayırlı cumalar herkese.
sorunsuz problemsiz bir gün geçirelim yarında bol bol uyuyalım dinlenelim

Herkese günaydınlar rahat geçireceğimiz mutlu bir gün dilerim. Hayırlı cumalar olsun inşallah :) oohhh haftasonu geldi.

Günaydın herkese :)

ben de bugün sabah 6'da kalktım, valiz hazırladım, istanbul'a yolculuk var bugün, yorucu bir hafta sonu beni bekliyor.

Hanımlar umarım bulantı probleminizi biraz dindirmişsinizdir ve lezzetli bir kahvaltı yapmışsınızdır.
Önce kendinizi sonra da bebişlerinizi düşünerek kaliteli besin değeri yüksek gıdalar yemenizi dilerim.

Ağzınızın tadı yerinde olsun :)

kıslar ben dün akşamdan beri süzme yoğurt ekmek yiyorum midem bulantımı geciriyor.

öyle yapmaya çalışıyorum ama artık Allahtan hayırlısı yumurta beni üzüyor haşlanmış yiyemiyorum diye azcık un ve sütle çırpıp krep gibi omlet gibi bişey yaptım güya sabah sabah ama bi garip oldu elim ayağım tutmuyor yarısını düşürdüm döktüm yarısını da yedim. Yaaaa ne sorcam daha portakal duyu falan içmiyorum ben portakal var mı acaba göremedim. Senin de ağzının tadı hiç bozulmasın canım sağol.

çok iyi bir fikir canım ağzına sağlık iyiki bize de söyledin. Kesin denicem hem kalsiyum almış oluruz bol bol. kızarmış ekmekle süper olur düşüncesi bile midemin bulantısını geçirdi gibi :)

kıslar ben dün akşamdan beri süzme yoğurt ekmek yiyorum midem bulantımı geciriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…