2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hayırlı uğurlu olsun daha nice haftalara geçelim birlikte sağlıkla :) evet yaaa 8 bitip te 9dan gün alınca resmen bebeğin tipi değişiyor biz de eşimle fark etmiştik . yavrularım benimmmmm hepsinin ayaklarından koklarım.

Ay bugün 9. haftaya girdim, takvimde bebeğim hemen büyüyüvermiş

Valla ben o kadarını da yemiyorum. İş yerinde yumurta falan uğraşamam. Domates-peynir-zeytin üçlemesi. Bazen roka yada maydanoz yiyorum limonlayıp. Çok açık bir çay içiyorum sevmesemde sabahları iyi gidiyor.

Portakal görmedim daha ama kışın yeriz içeriz bol bol. Kutu meyve sularını önceden severdim ama hamilelik çok şeyden soğuttu beni.

Faydalı olan herşeye yüklenmek istemiyorum sonra bıkıp tiksiniyorum hiç yiyemiyorum. İlk hafta görmemiş gibi saldırdım bazı şeylere sonra bulantılar başlayınca hiç birinin yüzüne bakamadım.

çok iyi bir fikir canım ağzına sağlık iyiki bize de söyledin. Kesin denicem hem kalsiyum almış oluruz bol bol. kızarmış ekmekle süper olur düşüncesi bile midemin bulantısını geçirdi gibi :)

walla ben cok kötü oluyordum zon zamanlarda midem iyice bulanmaya başlamıştı acım ama bişey yemek istemiyorum.dün ekmeğin üstüne süzme yoğurdu sürdüm birada tuz attım cok iyi geldi. sabahta aynı şekilde yedim şimdi bulantım yok.
ama cok uykum var

aynen katılıyorum. Dün eşim tuzlu yeme falan diyor da bana ozaman hiçbirşey yiyemicem dedim. Öyle ya. şu dönemde şişkinliği falan düşünemicem maksat birşeyler yiyebilmem.

Bende yoğurdu tuzlayıp yiyorum. Tuzlu şeyler midemi bastırıyor.
İlerleyen aylarda şişkinlik yapabilir ama şimdilik ağzımın aldığı tat önemli. Afiyetle beslenelim hepimiz :)

portakallar daha tam olmadı kızlar. bahçemiz var ordan biliyorum :)
bi de bana bi arkadaşım maydonuz ve nar yeme dedi. ikisininde vücudu arındırıcı özelliği varmış aman Allah korusun bi terslik olmasın. ben yemiyorum artık. size söylemek istedim.

valla işe falan hiç götürme zaten yumurta evde zor yiyorum iş yerinde düşünemiyorum :) Bak zeytin de bastırıyo sanki biraz. Maydanoz yeme canım çok (Allah korusun tehlikeli olur) anca yemeklerin içinde biraz bişey olmuyormuş. Nazcizane önerim. Kutu meyve sularının zaten hiç bize iyi geleceğini düşünmüyorum hep en doğalı bile kimyasal bir tat. Ben de senin gibiyim aman yaralı falan diye düşününce abartıp sonra azıcık bile yiyemiyorum ne güzel anlatmışsın .

aynen katılıyorum. Dün eşim tuzlu yeme falan diyor da bana ozaman hiçbirşey yiyemicem dedim. Öyle ya. şu dönemde şişkinliği falan düşünemicem maksat birşeyler yiyebilmem.

Yani Allaha şükrediyorum sofrada oturup bişeyler yiyebiliyorum diye. Akşamları ayaklarımı yükseğe kaldırıyorum artık şişkinlik olmasın diye. Sanki gece yatarken biraz ayak bileklerim huzursuz gibi ama düşünmek istemiyorum.

bahçeniz mi var ohhhh maşallah bebek yaşadı :) ne güzel. Ne yapalım bişey kaybetmeyiz inşallah buarada. Kırmızı biberde (taze olan ) çarlistonda falan da c vitamini çok var ben onlardan yiyorum. Narı duymamıştım uyarı için teşekkürler nar suyu falan içerdim bilmeden yararlı olsun diye mazallah.

Maydanozun zararını bilmiyordum bak. Çok sevmem zaten iş yerinde arkadaşlar ot ye falan diyor da öyle yiyorum yoksa evime almam bile. İnanırmısın midemi bastırıyor diye yediğim tuzlu krakerleri bile yiyemiyorum artık. Halbuki bulantı gelince yardımcı meleğim onlardı benim. Söylerlerdi inanmazdım hamilelikte kadınlar ne çok şeyden soğuyormuş meğer.

bende cok severim narı ama bu sene yemeyiveririm. cok canım isterse bi kac tanesini yerim yerim tadımlık.
gelin canım birlikte yiyelim

tam geçti biraz geçiyor sanıyordum ama dün gece yine kalçamda sinir sıkışması kramp gibi oldu ne otutuyorum ne kalkabiliyorum eşim götürüyor odadan odaya yine acılar içinde bağırdım ağladım böyle bir ağrı yok Allah düşmanıma vermesin inşallah. 2 hafta olacak nerdeyse çok üzülüyorum kalıcı ciddi bir rahatsızlığım mı var yarın öbürgün nasıl bebeği taşıyıcam kendimi zor taşıyorum Allah korusun nasıl doğum yapıcam bu geçmezse diye Bu akşam artık eşim götürecek doktora beni acile gidip bi sorucaz bakalım en azından normal mi değil mi hamilelikten mi onu öğreniriz. Daha çok erken hamileliktense. İnşallah geçici bir durumdur. Dua edin. Tşk.

Kuzenimin nikahı var, koşturmaca olacak hep yorulmamak mümkün olmayacak ve ptesi uçaktan inip hemen işe, 15 gün aralıksız çalışıyor gibi olacağım.

Allah kolaylık versin. Çok ayakta kalmayasın, birde koşturmaca esnasında aç kalma sık sık bişeyler atıştır.

Amin canım çok teşekkür ederim, hep birlikte inşş. Bizim doğum tarihleri birbirine çok yakın, zamanında olursa aynı zamanlarda aynı heyecanı yaşayacağız.

vallahi billahi tuzlu kreker bile görünce tiksiniyorum ben de yok böyle birşey yaaaa. Şuanda hiç benim de canımın istediği birşey yok gibi birşey herşeyi mi zorla yer insan. Neyse halimize şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…