Ay bugün 9. haftaya girdim, takvimde bebeğim hemen büyüyüvermiş
gününüz güzel olsun güzeller
öyle yapmaya çalışıyorum ama artık Allahtan hayırlısı yumurta beni üzüyorhaşlanmış yiyemiyorum diye azcık un ve sütle çırpıp krep gibi omlet gibi bişey yaptım güya sabah sabah ama bi garip oldu elim ayağım tutmuyor yarısını düşürdüm döktüm yarısını da yedim. Yaaaa ne sorcam daha portakal duyu falan içmiyorum ben portakal var mı acaba göremedim. Senin de ağzının tadı hiç bozulmasın canım sağol.
çok iyi bir fikir canım ağzına sağlık iyiki bize de söyledin. Kesin denicem hem kalsiyum almış oluruz bol bol. kızarmış ekmekle süper olur düşüncesi bile midemin bulantısını geçirdi gibi :)
kıslar ben dün akşamdan beri süzme yoğurt ekmek yiyorum midem bulantımı geciriyor.
Bende yoğurdu tuzlayıp yiyorum. Tuzlu şeyler midemi bastırıyor.
İlerleyen aylarda şişkinlik yapabilir ama şimdilik ağzımın aldığı tat önemli. Afiyetle beslenelim hepimiz :)
Valla ben o kadarını da yemiyorum. İş yerinde yumurta falan uğraşamam. Domates-peynir-zeytin üçlemesi. Bazen roka yada maydanoz yiyorum limonlayıp. Çok açık bir çay içiyorum sevmesemde sabahları iyi gidiyor.
Portakal görmedim daha ama kışın yeriz içeriz bol bol. Kutu meyve sularını önceden severdim ama hamilelik çok şeyden soğuttu beni.
Faydalı olan herşeye yüklenmek istemiyorum sonra bıkıp tiksiniyorum hiç yiyemiyorum. İlk hafta görmemiş gibi saldırdım bazı şeylere sonra bulantılar başlayınca hiç birinin yüzüne bakamadım.
Valla ben o kadarını da yemiyorum. İş yerinde yumurta falan uğraşamam. Domates-peynir-zeytin üçlemesi. Bazen roka yada maydanoz yiyorum limonlayıp. Çok açık bir çay içiyorum sevmesemde sabahları iyi gidiyor.
Portakal görmedim daha ama kışın yeriz içeriz bol bol. Kutu meyve sularını önceden severdim ama hamilelik çok şeyden soğuttu beni.
Faydalı olan herşeye yüklenmek istemiyorum sonra bıkıp tiksiniyorum hiç yiyemiyorum. İlk hafta görmemiş gibi saldırdım bazı şeylere sonra bulantılar başlayınca hiç birinin yüzüne bakamadım.
aynen katılıyorum. Dün eşim tuzlu yeme falan diyor da bana ozaman hiçbirşey yiyemicem dedim. Öyle ya. şu dönemde şişkinliği falan düşünemicem maksat birşeyler yiyebilmem.
portakallar daha tam olmadı kızlar. bahçemiz var ordan biliyorum :)
bi de bana bi arkadaşım maydonuz ve nar yeme dedi. ikisininde vücudu arındırıcı özelliği varmış aman Allah korusun bi terslik olmasın. ben yemiyorum artık. size söylemek istedim.
ayyyy ne güzelmiş bayılırım inşallah bırakmak zorunda kalmazsın bebek te bayılacak yaaa ninni niyetine çalarsın uyur mışıl mışıl. :)
valla işe falan hiç götürme zaten yumurta evde zor yiyorum iş yerinde düşünemiyorum :) Bak zeytin de bastırıyo sanki biraz. Maydanoz yeme canım çok (Allah korusun tehlikeli olur) anca yemeklerin içinde biraz bişey olmuyormuş. Nazcizane önerim. Kutu meyve sularının zaten hiç bize iyi geleceğini düşünmüyorum hep en doğalı bile kimyasal bir tat. Ben de senin gibiyim aman yaralı falan diye düşününce abartıp sonra azıcık bile yiyemiyorum ne güzel anlatmışsın .
iyi yolculuklar canım kendine dikkat et çok yorulma
kıslar ben dün akşamdan beri süzme yoğurt ekmek yiyorum midem bulantımı geciriyor.
bahçeniz mi var ohhhh maşallah bebek yaşadı :) ne güzel. Ne yapalım bişey kaybetmeyiz inşallah buarada. Kırmızı biberde (taze olan ) çarlistonda falan da c vitamini çok var ben onlardan yiyorum. Narı duymamıştım uyarı için teşekkürler nar suyu falan içerdim bilmeden yararlı olsun diye mazallah.
Kuzenimin nikahı var, koşturmaca olacak hepyorulmamak mümkün olmayacak ve ptesi uçaktan inip hemen işe, 15 gün aralıksız çalışıyor gibi olacağım.
Kuzenimin nikahı var, koşturmaca olacak hepyorulmamak mümkün olmayacak ve ptesi uçaktan inip hemen işe, 15 gün aralıksız çalışıyor gibi olacağım.
hayırlı uğurlu olsun daha nice haftalara geçelim birlikte sağlıkla :) evet yaaa 8 bitip te 9dan gün alınca resmen bebeğin tipi değişiyor biz de eşimle fark etmiştik . yavrularım benimmmmm hepsinin ayaklarından koklarım.
Maydanozun zararını bilmiyordum bak. Çok sevmem zaten iş yerinde arkadaşlar ot ye falan diyor da öyle yiyorum yoksa evime almam bile. İnanırmısın midemi bastırıyor diye yediğim tuzlu krakerleri bile yiyemiyorum artık. Halbuki bulantı gelince yardımcı meleğim onlardı benim. Söylerlerdi inanmazdım hamilelikte kadınlar ne çok şeyden soğuyormuş meğer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?