2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin. Geçicidir umarım.
Daha önce böyle bir rahatsızlığın varmıydı?

çok sağol canım inşallah geçer. yok daha önce böyle birşeyim yoktu hamileliğin 7. haftası sonunda durup dururken oldu. Görümcem eltim falan hamileliğin başlarında çeşitlei yerlerde kramp olabiliyor diyordu ama bu uzun sürdü biraz.

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin. Geçicidir umarım.
Daha önce böyle bir rahatsızlığın varmıydı?

Ay canım çekti.

canım ya hemen al ye.. ay bundan sonra yemek içmek muhabbeti yapmayalım bari

inşallah canım gecici bi durumdur. benimde bobom ağrıyor ama sürekli oturmaktan oluyor arada kalkıyorum geziniyorum.sekiz saat oturuyoz kolay değil akşamda yatıyoz dinlenelim diye. inşallah gecer canım cok geçmiş olsun

çok teşekkür ederim canım evet sürekli oturmaktan da olabilir. Biz sabah 08:30 da gelip akşam 19:00 a kadar burdayız toplam 10.5 saat oturuyorum yani eskiden öğlenleri çıkardım şimdi öğlen de oturuyorum sürekli. akşam da eve gidip evde otururyorum zaten 83.5 kiloyum kilodan da olabilir en fazla 9 kilo falan alıp bu işi öyle bitirmeyi hadefliyorum. Kazasız belasız bi atlatsak şu dönemi. Bir alıp bir veriyordum kilo şimdi de Kilolu yakalandım ne yapalım.

Benimde iki haftadır biraz var. Uzun süre oturduktan sonra ayağa kalkınca oluyor nineler gibi yalpalaya yalpalaya yürüyorum. Özellikle akşamları oluyor.
Seninki biraz daha ağır geçiyor demekki. Tekrar geçmiş olsun canım.

evet yaaa hepimizin midesi nanemolla ya ben hiç düşünemedim birilerinin canının birşey isteyebileceğini doğru söylüyorsun mide bastırsın aman yararlı olsun falan diye tavsiyeler verirken böyle bir handikap oluyor şimdi :) Allahtan çok bulunmayacak birşeylerden bahsetmiyoruz. :)

canım ya hemen al ye.. ay bundan sonra yemek içmek muhabbeti yapmayalım bari

çok sağol canım sana da geçmiş olsun. Evet yaaa tam nine gibi hissediyorum kendimi vallahi hatta bazaen tuvaletten bile geri kalkamıyorum akşamları eşimi çağırmak zorunda kalıyorum üzülüyorum dediğin gibi geceleri evde daha çok oluyor. sanki işe gidip gelen bütün gün çalışan ben değilmişim gibi. Birine desen yalan snar. Naıl gittin geldin bukadar kötüysen der ama aniden birden oluveriyor. Benimki ağır geçiyor çünkü ben çok hareketsiz biriyim ve dediğim gibi kiloluyum ondan sanırım yani ayıptır söylemesi bebeği rahimde ultrasonda görmesem gitti popoma yerleşti dicem tövbe yarabbim ALlah korusun. :) ha aha ah ahazıcık ta gülelim :)

aaa bak aklım ageldi ayakta hapşırıp öksürünce oldu sanki benim gripken biyerim çıktı sanki şimdi hemen oturup öyle öksürmeye çalışıyorum belimin boşlukta olmaması lazım .

Geçmiş olsun cnm benimyıllar evveli bacağımda aynı kasılmalar olmuştu gecenin bir yarısı ağlayarak uyanıyordum.. Doktor bi halttan anlamadı.. yıllarca sporla uğraştım ben spor hocam vitamin eksikliğinden olur dedi yanlış hatırlamıyorsam da folik asit demişti.. ben vitamin aldım geçti gitti..

Gunaydin kk nin en guzel anneleri

Ben kızıma hamile iken eşini cok seviyordum anlatılmaz bicimde... İse gittiğinde bir an önce eve gelsin diye arıyordum o yokken nefes alamıyormusum gibi geliyordu
Eltim hamile oğlu olcak kocasını görmek istemiyor 1 kasık su da bogabilirim adamı diyor

Belki kız anneleri eslerine tekrar asık oluyordur hamile iken ? Olabilir mı?

herkese günaydın..sanada geçmiş olsun..bak nazcım benimde var bu tür bi rahatsızlıgım..ben yıllar önce bekarken başladı..emar çekildi fıtık dendi..ben fıtık olmadıgı kanaatindeyim..bizimkisi kas sıkışması gibi bişi..ben özellikle iş yaparken yer süpürür silerken akşam dokunma bile bana..oldugum yerden kalkamam..yattıgım gibi uyumam lazım sağa sola bile dönemiyorum..
eşim kaldırır yada emekleye emekleye giderim..birgün şunu denedim..belime havlu koydum sardım iyice..üzerinede hırkayla bağladım iş yaptım..belimde hiç sorun olmadı..sana tavsiyem..atletsiz sakın dolaşma..birde akşam dene bakalım havlu sar beline..sıcak tut bakalım bu akşam olucakmı yine..Allah şifanı versin

ilk kez duyuyorum..Olamazmı Olabilir

sana da canımmm bebeğinin görüntüsü çok güzel resmen bildiğin bebek olmuş maşallah Allah nazarlardan saklasın. Darısı başımıza :)

amin canım benim,Allahın izniyle bebişlerimizin yavaş yavaş büyüdüğünü sırayla hep birlikte göreceğiz burada inşallah ( amin )

çok geçmiş olsun,inşallah vücudunun bebeğe hazırlığıdır bu şikayetin ve biran önce geçer;akşam hayırlı haberler ile dön inşallah;hastaneden dönünce yazmayı ihmal etme

çok sağol canım ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN YANIMDAN EKSİK ETMESİN SAĞLIKLA. Sana da çok geçmiş olsun. Dediklerine harfiyen uyacağım canım tekrar teşekkür ederim.

inşallah canım çok çok teşekkür ederim hepinize. Mutlaka yazarım. İlginize minnettarım.

aaa bak aklım ageldi ayakta hapşırıp öksürünce oldu sanki benim gripken biyerim çıktı sanki şimdi hemen oturup öyle öksürmeye çalışıyorum belimin boşlukta olmaması lazım .

Olabilir tabi ters hareket yaptın belki.
Bende geçen gün öyle bişey oldu. Oturuyordum hapşururken önüme doğru hapşurmayayım diye aniden üst tarafımı çevirdim karnım acıdı sanki.

enemmm 12 haftanın içine girmişiz bilee..benim sıpam büyümüşşş..annesiii yer onu yerr..

14 gram olmuş annesi

Tövbe tövbe anamdan ne azar işitirdim hamile iken hassas tartıya kiyma koyup olcerdim aha bu kadarsin bebeğim diye

Aklımı yitirdiğimi düşünenler olmuştu o ara

ama canım ben oğluma hamileyken eşimden hiç soğumadım,hep aşıktım,her zamankinden de çok yanımda olsun istiyordum :) şuanda da durum aynı ( cinsiyet belli değil )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…