tam geçti biraz geçiyor sanıyordum ama dün gece yine kalçamda sinir sıkışması kramp gibi oldu ne otutuyorum ne kalkabiliyorum eşim götürüyor odadan odaya yineacılar içinde bağırdım ağladım böyle bir ağrı yok Allah düşmanıma vermesin inşallah. 2 hafta olacak nerdeyse çok üzülüyorum kalıcı ciddi bir rahatsızlığım mı var yarın öbürgün nasıl bebeği taşıyıcam kendimi zor taşıyorum Allah korusun nasıl doğum yapıcam bu geçmezse diye Bu akşam artık eşim götürecek doktora beni acile gidip bi sorucaz bakalım en azından normal mi değil mi hamilelikten mi onu öğreniriz. Daha çok erken hamileliktense. İnşallah geçici bir durumdur. Dua edin. Tşk.
Amin canım çok teşekkür ederim, hep birlikte inşş. Bizim doğum tarihleri birbirine çok yakın, zamanında olursa aynı zamanlarda aynı heyecanı yaşayacağız.
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin. Geçicidir umarım.
Daha önce böyle bir rahatsızlığın varmıydı?
Ay canım çekti.
tam geçti biraz geçiyor sanıyordum ama dün gece yine kalçamda sinir sıkışması kramp gibi oldu ne otutuyorum ne kalkabiliyorum eşim götürüyor odadan odaya yineacılar içinde bağırdım ağladım böyle bir ağrı yok Allah düşmanıma vermesin inşallah. 2 hafta olacak nerdeyse çok üzülüyorum kalıcı ciddi bir rahatsızlığım mı var yarın öbürgün nasıl bebeği taşıyıcam kendimi zor taşıyorum Allah korusun nasıl doğum yapıcam bu geçmezse diye Bu akşam artık eşim götürecek doktora beni acile gidip bi sorucaz bakalım en azından normal mi değil mi hamilelikten mi onu öğreniriz. Daha çok erken hamileliktense. İnşallah geçici bir durumdur. Dua edin. Tşk.
canım ya hemen al ye.. ay bundan sonra yemek içmek muhabbeti yapmayalım bari
inşallah canım gecici bi durumdur. benimde bobom ağrıyor ama sürekli oturmaktan oluyor arada kalkıyorum geziniyorum.sekiz saat oturuyoz kolay değil akşamda yatıyoz dinlenelim diye. inşallah gecer canım cok geçmiş olsun
çok sağol canım inşallah geçer. yok daha önce böyle birşeyim yoktu hamileliğin 7. haftası sonunda durup dururken oldu. Görümcem eltim falan hamileliğin başlarında çeşitlei yerlerde kramp olabiliyor diyordu ama bu uzun sürdü biraz.
canım ya hemen al ye.. ay bundan sonra yemek içmek muhabbeti yapmayalım bari
Benimde iki haftadır biraz var. Uzun süre oturduktan sonra ayağa kalkınca oluyor nineler gibi yalpalaya yalpalaya yürüyorum. Özellikle akşamları oluyor.
Seninki biraz daha ağır geçiyor demekki. Tekrar geçmiş olsun canım.
evet yaaa hepimizin midesi nanemolla ya ben hiç düşünemedim birilerinin canının birşey isteyebileceğini doğru söylüyorsun mide bastırsın aman yararlı olsun falan diye tavsiyeler verirken böyle bir handikap oluyor şimdi :) Allahtan çok bulunmayacak birşeylerden bahsetmiyoruz. :)
Gunaydin kk nin en guzel anneleri
Ben kızıma hamile iken eşini cok seviyordum anlatılmaz bicimde... İse gittiğinde bir an önce eve gelsin diye arıyordum o yokken nefes alamıyormusum gibi geliyordu
Eltim hamile oğlu olcak kocasını görmek istemiyor 1 kasık su da bogabilirim adamı diyor
Belki kız anneleri eslerine tekrar asık oluyordur hamile iken ? Olabilir mı?
sana da canımmm bebeğinin görüntüsü çok güzel resmen bildiğin bebek olmuş maşallah Allah nazarlardan saklasın. Darısı başımıza :)
herkese günaydın..sanada geçmiş olsun..bak nazcım benimde var bu tür bi rahatsızlıgım..ben yıllar önce bekarken başladı..emar çekildi fıtık dendi..ben fıtık olmadıgı kanaatindeyim..bizimkisi kas sıkışması gibi bişi..ben özellikle iş yaparken yer süpürür silerken akşam dokunma bile bana..oldugum yerden kalkamam..yattıgım gibi uyumam lazım sağa sola bile dönemiyorum..
eşim kaldırır yada emekleye emekleye giderim..birgün şunu denedim..belime havlu koydum sardım iyice..üzerinede hırkayla bağladım iş yaptım..belimde hiç sorun olmadı..sana tavsiyem..atletsiz sakın dolaşma..birde akşam dene bakalım havlu sar beline..sıcak tut bakalım bu akşam olucakmı yine..Allah şifanı versin
amin canım benim,Allahın izniyle bebişlerimizin yavaş yavaş büyüdüğünü sırayla hep birlikte göreceğiz burada inşallah ( amin )
çok geçmiş olsun,inşallah vücudunun bebeğe hazırlığıdır bu şikayetin ve biran önce geçer;akşam hayırlı haberler ile dön inşallah;hastaneden dönünce yazmayı ihmal etme
aaa bak aklım ageldi ayakta hapşırıp öksürünce oldu sanki benim gripken biyerim çıktı sankişimdi hemen oturup öyle öksürmeye çalışıyorum belimin boşlukta olmaması lazım .
enemmm 12 haftanın içine girmişiz bilee..benim sıpam büyümüşşş..annesiii yer onu yerr..
Gunaydin kk nin en guzel anneleri
Ben kızıma hamile iken eşini cok seviyordum anlatılmaz bicimde... İse gittiğinde bir an önce eve gelsin diye arıyordum o yokken nefes alamıyormusum gibi geliyordu
Eltim hamile oğlu olcak kocasını görmek istemiyor 1 kasık su da bogabilirim adamı diyor
Belki kız anneleri eslerine tekrar asık oluyordur hamile iken ? Olabilir mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?