2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hay maşşalahhh :) ohhhhh gözün aydın en önemli hassas dönemlerin sonu olan 12. haftaya giren bütün arkadaşları tebrik ederim. Bugüne kadarki çektiğiniz sıkıntı stres rahatsızlıkların mükafatını cenabı Allahım size bu haftanın sonunda verecek inşallah. Bütün pimpirikler emekler herşey değdi bakın ne güzel çok şükür bugünleri gördünüz :) Maşallah.

enemmm 12 haftanın içine girmişiz bilee..benim sıpam büyümüşşş..annesiii yer onu yerr..

maşallah kuzucuğa yavaş yavaş büyüyorlar artık göz dolduruyorlar :) Allah kucağımızı doldurdukları günleri de görmeyi nasip etsin inşallah ( amin )
aminn bitanemm aminnn..teyzem hırka göndermiş..şimdiden aramızda yatırıyoruz..çok görgüsüz olduk çok

ne güzel temenniler dualar bunlar..Allah ne muradın ne isteğin varsa kabul etsin inşallah nazım..darısı hepimizin kucagında görmek bebişlerimizi..
Rabbim olmayanlarada tattırsın..

sorma canım kg problemi bende de var.80 kg ile hamile kaldım inş 10kg ile bitiririm diyorum. ben evlendiğimde 64 kg cok dengesiz beslendim evlenince. bide eşim çiftçi benim kecte galceği belli olmuyor özellikle yazın. akşam yemeklerini cok gec yiyorduk bide ikimizde abur cubura cok düşkündük. öyle böyle derken 80 e vardım

çok sağol canım belki vitamin falan verirler folik asit zaten alıyoruz. tekrar teşekkürler içimi rahatlattınız.

annnemde bize yelek örmüş ufacık yeni doğduğunda giydirmek için

ben 55 le evlendim 7 senede çeşitli zamanalrda ala vere dönem dönem 58-84 arasında gitti geldi sorma biz de çok aburcuburcuyduk. Boşver hayırlısı ile sağlıkla bi doğuralım da veririz sonra yine. Benim tanıdığım bizden daha dah fazla kilolu akrabalar arkadaşlar güzelce soğumlarını yaptılar vallahi. Darısı başımıza. Bu bebekler bize doğru düzgün yeme alışkanlığı kazandırdı daha şimdiden.

ayyy Allah iyliğinizi versin çok tatlısınız aranızda mı yatırıyorsunuz çok hoşuma gitti çok güldüm. :) görgüsüz diyor yaaa ha aha ah aha ah:) ellerine sağlık teyzenin ne şirindir o hırka kimbilir.

dİĞER YAZDIKLARIN DA BENİ ÇOK DUYGULANDIRDI. AYNI YAZI İÇİNDE HEM GÜLDÜM HEM AĞLADIM TEŞEKKÜR EDERİM İYİ DİLEKLERİN İÇİN.

Bende de bir değişiklik yok :) hala seviyorum çok. :) bi de nasıl sevmem bebek gibi bakıyor bana allah razı olsun ondan. üzerimize titriyor gözümüzün içine bakıyorlar daha ne yapsınlar :)

ama canım ben oğluma hamileyken eşimden hiç soğumadım,hep aşıktım,her zamankinden de çok yanımda olsun istiyordum :) şuanda da durum aynı ( cinsiyet belli değil )

Canım aynı durumdayız, benim ilk önce sağ kalçamda başladı (geçen cumartesi). Ardından 2-3 gün sonra sol kalçama geçti, bugün iki kalçamdan birden bıçak saplanıyor sanki, kramptan yürüyemiyorum. Akşam eşime kapıyı açamadım. Anahtar da kapının arkasındaydı. Baktım kapıyı yumruklayacak aradım hemen korkma geliyorum diye, sürüne sürüne kapıyı açtım. Yarım saat önce bu mesajı yazmaya kalkıştım, kasıklarıma bir ağrı girdi ki sormayın, şimdi kendime geldim ve tamamlayabiliyorum.

ay maşallah elleri dert görmesin ne renk beyaz mı? Güle güle giysin minişcan.

öyle canım Allah bebişlerimizi sağlıkla doğurmayı nasip etsin de kg verilir.
beyaz örmüş canım cinsiyeti belli değil diye. inşallah sağlıkla huzurla giyer canım yawrum.

Ayyyy sana da çok üzüldüm güzelim yaaaaa çok geçmiş olsun. Ayyyyyyy kıyamam yaaaa sen de çok kötüymüşsün. Allah yardımcımız olsun inşallah. Bakim bugün doktor farklı bir tavsiyede bulunursa hemen söylerim sen de uygularsın. Tamamen bebekle ilgili olduğu kesinleşti oazaman desene. Ahhh keratalar kurban olurum ben onlara büyümüşler de annelerine kramp gelirmiş. Analık işte allah beterinden saklasın herşeye katlanıyor insan evladı için. Aman çok dikkat et canım ani hareketlerden kaçın. Tekrar geçmiş olsun.

ne dimekk ne dimekk..her zamann iyi temennilerim hepinizle..
güldüren düşündürenn aynı zamanda ağlatannn katinadann herkese sevgilerimleeeeee
çok uyudumya enerji doluyumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…