14 gram olmuş annesi
Tövbe tövbe anamdan ne azar işitirdim hamile iken hassas tartıya kiyma koyup olcerdim aha bu kadarsin bebeğim diye
Aklımı yitirdiğimi düşünenler olmuştu o ara
enemmm 12 haftanın içine girmişiz bilee..benim sıpam büyümüşşş..annesiii yer onu yerr..
enemmm 12 haftanın içine girmişiz bilee..benim sıpam büyümüşşş..annesiii yer onu yerr..
14 gram olmuş annesi
Tövbe tövbe anamdan ne azar işitirdim hamile iken hassas tartıya kiyma koyup olcerdim aha bu kadarsin bebeğim diye
Aklımı yitirdiğimi düşünenler olmuştu o ara
Olabilir tabi ters hareket yaptın belki.
Bende geçen gün öyle bişey oldu. Oturuyordum hapşururken önüme doğru hapşurmayayım diye aniden üst tarafımı çevirdim karnım acıdı sanki.
aminn bitanemm aminnn..teyzem hırka göndermiş..şimdiden aramızda yatırıyoruz..çok görgüsüz olduk çokmaşallah kuzucuğayavaş yavaş büyüyorlar artık göz dolduruyorlar :) Allah kucağımızı doldurdukları günleri de görmeyi nasip etsin inşallah ( amin )
hay maşşalahhh :) ohhhhh gözün aydın en önemli hassas dönemlerin sonu olan 12. haftaya giren bütün arkadaşları tebrik ederim. Bugüne kadarki çektiğiniz sıkıntı stres rahatsızlıkların mükafatını cenabı Allahım size bu haftanın sonunda verecek inşallah. Bütün pimpirikler emekler herşey değdi bakın ne güzel çok şükür bugünleri gördünüz :) Maşallah.
çok teşekkür ederim canım evet sürekli oturmaktan da olabilir. Biz sabah 08:30 da gelip akşam 19:00 a kadar burdayıztoplam 10.5 saat oturuyorum yani eskiden öğlenleri çıkardım şimdi öğlen de oturuyorum sürekli. akşam da eve gidip evde otururyorum zaten 83.5 kiloyum kilodan da olabilir en fazla 9 kilo falan alıp bu işi öyle bitirmeyi hadefliyorum. Kazasız belasız bi atlatsak şu dönemi. Bir alıp bir veriyordum kilo şimdi de Kilolu yakalandım ne yapalım.
Geçmiş olsun cnm benimyıllar evveli bacağımda aynı kasılmalar olmuştu gecenin bir yarısı ağlayarak uyanıyordum.. Doktor bi halttan anlamadı.. yıllarca sporla uğraştım ben spor hocam vitamin eksikliğinden olur dedi yanlış hatırlamıyorsam da folik asit demişti.. ben vitamin aldım geçti gitti..
aminn bitanemm aminnn..teyzem hırka göndermiş..şimdiden aramızda yatırıyoruz..çok görgüsüz olduk çok
ne güzel temenniler dualar bunlar..Allah ne muradın ne isteğin varsa kabul etsin inşallah nazım..darısı hepimizin kucagında görmek bebişlerimizi..
Rabbim olmayanlarada tattırsın..
sorma canım kg problemi bende de var.80 kg ile hamile kaldım inş 10kg ile bitiririm diyorum. ben evlendiğimde 64 kg cok dengesiz beslendim evlenince. bide eşim çiftçi benim kecte galceği belli olmuyor özellikle yazın. akşam yemeklerini cok gec yiyorduk bide ikimizde abur cubura cok düşkündük. öyle böyle derken 80 e vardım
annnemde bize yelek örmüş ufacık yeni doğduğunda giydirmek için
aminn bitanemm aminnn..teyzem hırka göndermiş..şimdiden aramızda yatırıyoruz..çok görgüsüz olduk çok
ne güzel temenniler dualar bunlar..Allah ne muradın ne isteğin varsa kabul etsin inşallah nazım..darısı hepimizin kucagında görmek bebişlerimizi..
Rabbim olmayanlarada tattırsın..
ama canım ben oğluma hamileyken eşimden hiç soğumadım,hep aşıktım,her zamankinden de çok yanımda olsun istiyordum :) şuanda da durum aynı ( cinsiyet belli değil )
tam geçti biraz geçiyor sanıyordum ama dün gece yine kalçamda sinir sıkışması kramp gibi oldu ne otutuyorum ne kalkabiliyorum eşim götürüyor odadan odaya yineacılar içinde bağırdım ağladım böyle bir ağrı yok Allah düşmanıma vermesin inşallah. 2 hafta olacak nerdeyse çok üzülüyorum kalıcı ciddi bir rahatsızlığım mı var yarın öbürgün nasıl bebeği taşıyıcam kendimi zor taşıyorum Allah korusun nasıl doğum yapıcam bu geçmezse diye Bu akşam artık eşim götürecek doktora beni acile gidip bi sorucaz bakalım en azından normal mi değil mi hamilelikten mi onu öğreniriz. Daha çok erken hamileliktense. İnşallah geçici bir durumdur. Dua edin. Tşk.
ben 55 le evlendim 7 senede çeşitli zamanalrda ala vere dönem dönem 58-84 arasında gitti geldisorma biz de çok aburcuburcuyduk. Boşver hayırlısı ile sağlıkla bi doğuralım da veririz sonra yine. Benim tanıdığım bizden daha dah fazla kilolu akrabalar arkadaşlar güzelce soğumlarını yaptılar vallahi. Darısı başımıza. Bu bebekler bize doğru düzgün yeme alışkanlığı kazandırdı daha şimdiden.
ay maşallah elleri dert görmesin ne renk beyaz mı? Güle güle giysin minişcan.
Allah kolaylık versin. Çok ayakta kalmayasın, birde koşturmaca esnasında aç kalma sık sık bişeyler atıştır.
canım aynı durumdayız, benim ilk önce sağ kalçamda başladı (geçen cumartesi). Ardından 2-3 gün sonra sol kalçama geçti, bugün iki kalçamdan birden bıçak saplanıyor sanki, kramptan yürüyemiyorum. Akşam eşime kapıyı açamadım. Anahtar da kapının arkasındaydı. Baktım kapıyı yumruklayacak aradım hemen korkma geliyorum diye, sürüne sürüne kapıyı açtım. Yarım saat önce bu mesajı yazmaya kalkıştım, kasıklarıma bir ağrı girdi ki sormayın, şimdi kendime geldim ve tamamlayabiliyorum.
hayırlı uğurlu olsun canım tebrik ederim. Allah kolaylıklar versin.
meyve sepeti hazırladım, yanımda götürüyorum :) hava alanında felan beklerken atıştırırım die :)
ayyy Allah iyliğinizi versin çok tatlısınız aranızda mı yatırıyorsunuz çok hoşuma gitti çok güldüm. :) görgüsüz diyor yaaa ha aha ah aha ah:) ellerine sağlık teyzenin ne şirindir o hırka kimbilir.
dİĞER YAZDIKLARIN DA BENİ ÇOK DUYGULANDIRDI. AYNI YAZI İÇİNDE HEM GÜLDÜM HEM AĞLADIM TEŞEKKÜR EDERİM İYİ DİLEKLERİN İÇİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?