2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın kızlar benim şimdiye kadar kusmam olmadı ama 2 gündür kusuyorum sizce gebelikten midir yoksa başka birsey mi gebeliktense eger simdiye kadar olması gerekmiyormuydu?

ay canım benim Allah iyiliğini versin kopardın beni sabah sabah dua ettim canım senin için geçer inş.

günaydın kızlar benim şimdiye kadar kusmam olmadı ama 2 gündür kusuyorum sizce gebelikten midir yoksa başka birsey mi gebeliktense eger simdiye kadar olması gerekmiyormuydu?

geçen bir arkadasında böyle bi durumu vardı..kusmadı kusmadı 10.haftalarda çıkarmıstı..benimde bulantılarım çoğaldı mesela..kişiden kişiye değişiyor diye düşünüyorum..bence normal durumun..

canım bence doğal. benim arkadaşımın 5.ayda anca düzeldi midesi.sürekli kusuyordu. ay bitanesi de soğan desen bile kusuyor.

normal canım,herkes de farklı zamanlarda ara ara yada sürekli olabiliyor;arkadaşımın dediği gibi kişiden kişiye değişiyor yani korkma.belki birşey tetiklemiştir;kötü yada ağır kokular yada fazla yağlı salçalı yemekler azdırabilir dikkat et canım geçmiş olsun

Son düzenleme:
kızlar iyi ki varsınız ya =) bende dün yemekli misafir aldım almaz olaydım yemekte bir öğürme tuttu mu beni!!! insanlar da yanlış anlayacak onlar yedikçe ben öğürüyorum sabah oldu öğlen oldu lokma koyamadım daha ağzıma... ben pazartesiye kadar evdeyim de, çalışanlara Allah güç kuvvet versin

canım kişiden kişiye değişiyormuş bence de normal belki de baştan beri kusanlara göre geç başladı diye sevinmen lazım inşallah uzun devam etmez. Ben de şimdi kara kara nasıl öğle yemeği yicem onu düşünüyorum dokunsan çıkaracak gibiyim. geçmiş olsun canım benim. telaş etme. beta hcg artıyor gittikçe ondan böyleyiz.

ay canımmmmmm geçmiş olsun hay Allahım yaaaaa çok zor anlar yaşamışsın vallahi. Aman zorla da olsa için ne alıyorsa ye canım aç kalma. Sağol sana da Allah güç kuvvet versin.

saol canım benim hepimize geçmiş olsun, valla bazen diyorum ki bıcırlarımız hariç hiç bir şey için çekilmezdi değil mi=???

kızlar izlediniz mi hiç bilmiyorum ama vakit bulduğunuzda mutlaka Anne karnında yaşamın öyküsü belgeselini izleyin; içimizde ki mucizeyi göstererek anlatan bir belgesel yapmışlar.bebeğin anne karnında ki gelişimini en baştan başlayarak doğuma kadar anlatıyor.hamile kalmadan öncede izlemiştim ama şimdi çok daha anlamlı :) aşağıya 1. bölümün linkini kopyaladım,burada görüntü kalitesi daha güzel.. şimdiden izleyeceklere keyifli seyirler

Yaşama Yolculuk - Anne Karnında Yaşamın Öyküsü - YouTube

ay evet çok güzel bir belgesel o ben izlerken özellikle doğumda kadından çok ağlamıştım :26:

içimizde ki bebeğin nasıl şekillendiğini,büyüdüğünü,neler yaptığını izlemek çok güzel :) dr günü gelse artık hayırlısı ile görsem bebişimi yine

aynen ya, benimde daha iki gün oldu canım özledim... ultrason çıktısı yetmiyor hareketini görmem lazım eve bir ultrason cihazı mı alsak ne

çok tşk daha önce izledim çok etkilendim ama bir daha izlerim çok güzel :) bunu ilk izlediğimde hamile değildim ohooooo dedim resmen mucize birsürü tesadüflere bağlı hamile kalmak. Ben hiç kalamam herhalde diye düşünmüştüm vallahi. sonra birdaha hamileyken izledik ve şükrettik.

ay bu eşimin bana izlettiği sandım farklıymış çok daha güzel :) çOK MEMNUN OLDUM İZLİYORUM ŞİMDİ :) TŞK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…