çok sağol canım sana da geçmiş olsun. Evet yaaa tam nine gibi hissediyorum kendimi vallahi hatta bazaen tuvaletten bile geri kalkamıyorum akşamları eşimi çağırmak zorunda kalıyorum üzülüyorumdediğin gibi geceleri evde daha çok oluyor. sanki işe gidip gelen bütün gün çalışan ben değilmişim gibi. Birine desen yalan snar. Naıl gittin geldin bukadar kötüysen der ama aniden birden oluveriyor. Benimki ağır geçiyor çünkü ben çok hareketsiz biriyim ve dediğim gibi kiloluyum ondan sanırım yani ayıptır söylemesi bebeği rahimde ultrasonda görmesem gitti popoma yerleşti dicem tövbe yarabbim ALlah korusun. :) ha aha ah ahazıcık ta gülelim :)
günaydın kızlar benim şimdiye kadar kusmam olmadı ama 2 gündür kusuyorum sizce gebelikten midir yoksa başka birsey mi gebeliktense eger simdiye kadar olması gerekmiyormuydu?
günaydın kızlar benim şimdiye kadar kusmam olmadı ama 2 gündür kusuyorum sizce gebelikten midir yoksa başka birsey mi gebeliktense eger simdiye kadar olması gerekmiyormuydu?
kızlar iyi ki varsınız ya =) bende dün yemekli misafir aldım almaz olaydım yemekte bir öğürme tuttu mu beni!!! insanlar da yanlış anlayacak onlar yedikçe ben öğürüyorumsabah oldu öğlen oldu lokma koyamadım daha ağzıma... ben pazartesiye kadar evdeyim de, çalışanlara Allah güç kuvvet versin
ay canım benim Allah iyiliğini versin kopardın beni sabah sabahdua ettim canım senin için geçer inş.
kızlar izlediniz mi hiç bilmiyorum ama vakit bulduğunuzda mutlaka Anne karnında yaşamın öyküsü belgeselini izleyin; içimizde ki mucizeyi göstererek anlatan bir belgesel yapmışlar.bebeğin anne karnında ki gelişimini en baştan başlayarak doğuma kadar anlatıyor.hamile kalmadan öncede izlemiştim ama şimdi çok daha anlamlı :) aşağıya 1. bölümün linkini kopyaladım,burada görüntü kalitesi daha güzel.. şimdiden izleyeceklere keyifli seyirler
Yaşama Yolculuk - Anne Karnında Yaşamın Öyküsü - YouTube
kızlar izlediniz mi hiç bilmiyorum ama vakit bulduğunuzda mutlaka Anne karnında yaşamın öyküsü belgeselini izleyin; içimizde ki mucizeyi göstererek anlatan bir belgesel yapmışlar.bebeğin anne karnında ki gelişimini en baştan başlayarak doğuma kadar anlatıyor.hamile kalmadan öncede izlemiştim ama şimdi çok daha anlamlı :) aşağıya 1. bölümün linkini kopyaladım,burada görüntü kalitesi daha güzel.. şimdiden izleyeceklere keyifli seyirler
Yaşama Yolculuk - Anne Karnında Yaşamın Öyküsü - YouTube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?