2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ama canım ben oğluma hamileyken eşimden hiç soğumadım,hep aşıktım,her zamankinden de çok yanımda olsun istiyordum :) şuanda da durum aynı ( cinsiyet belli değil )

Hayırlısı bacım cok merak ediyorum ve cok Sabırsızim bir an önce belli olsun cinsiyetler

Prens ve prenses anneleri :) kendi tezim çürümüş oldu yani insan kız cocuğuna da erkek cocuğuna da hamile iken esine tekrar asık olabiliyormuş

Çok sinirliyim yaa..
Ben halsizim uykusuzum dedikçe kocam benimde şuram ağrıyo buram ağrıyo diyo. Uyuyamadığımı söylüyorum yok sen uyudun da ben uyumadım diye yarış ediyo sanki. acayip sinirlendim. Az önce aradı delirtti beni yaa.
Aslında böyle anlayışsız değildi ama benim hamilelikten şımardığımı falan sanıyo heralde. Abartma falan diyo. Beni şımartmak istemiyo aklınca.
İsteklerimi yapıyo ama çok da yüz vermeyim edasında. Sonra önünü alamam gibisiden.

Allaha şükret be müslüman hayatı zindan eden hamilelerden değilim. 4 ay hayatla bağlantısı kesenler var. Ben çok şükür işimde gücümdeyim.

Hamileliği ilerleyen günlerine bakıyordum da 80. gün bak ne diyor. ''Bebeğinizin yeri hala kalça çerçeveniz içinde.'' sabah çok güldürmüştün hepimizi ama gerçeklik payı varmış baksana meğer bizim bebişler totoda yerleşiyormuş önce :)

üzülme canım erkekler öyledir çok fazla sıkıntıya gelemezler malesef. Ablamın eşi ablam doğum yaptığında kendisi lohusa bunalımına girdi hasta. Tövbe yarabbim bi de onlunla uğraştı. Allah bizimkileri benzetmesin.

kızlar sever misiniz bilmiyorum ama semizotu c vitamini,demir ve omega 3 (balıkların ki ile kıyaslanabilecek düzeyde diyor ) yönünden çok zenginmiş;üstelik kabızlık için de iyiymiş :) hamilelikte çok tüketmenin bir zararı var mı diye baktım ama bşy bulamadım..

:) çok komik yaaaaa :) attım tuttu :) ha aha ha aha ahaaha:) sen kalk bukadar yerim varken popomda yerleş.

valla bayılırım bak herşeyden tiksinti geldi onunla ilgili öyle hissemedim şimdi yiyebilirim gibi :) sağol iyi fikir şöyle yoğurtla :)

Canım, çok geçmiş olsun. Daha önce bahsetmiştim, bende de böyle bir şikayet var.
Doktor ne diycek, çok merak ettim..

Neyse aradı özür diledi affettim hemen uzatmayalım dedim. Ne bileyim benimki de hamilelik sendromu yaşıyor sanırım. Olabiliyormuş ama okudum yazılarda falan. Stresten falan bazı sendromlar yaşayabiliyorlarmış. Sizinde aklınızda bulunsun.

iyi yapmışsın uzatmamakla canım birlik ve beraberliğe en ihtiyacımız olan dönemler bunlar hiç huzursuzluk olmasın en güzeli. Onların da işi kolay değil birden bire kaç katı sorumluluk :)

sağol canım benim sana da tekrar geçmiş olsun. İnşallah hayırlı haberlerle gelirim normaldir geçici bir durum der de bir de rahatlatıcı ne yapabiliriz onu öğrenir hepbirlikte uygular rahat ederiz Allahın izni ile. Başa gelen çekilir herşey minişkolarımız için.

Canım, çok geçmiş olsun. Daha önce bahsetmiştim, bende de böyle bir şikayet var.
Doktor ne diycek, çok merak ettim..

selamlar anne adayı arkadaşlarımm
nasılsınızz
cinsiyetlerini öğrenenler varmı
kaçıncı haftada öğreniliyorr??
bide benim kontrol tarihimm 11 haftama denk geliyor
ben 12. haftada gitsem ikili testim yapılırmı?

arkadaşlar kış için derindondurucu ya meyva koyacakmısınız?

kız çok akıllısın vallahi maşallah şu hengamede kimin aklına gelir çok iyi fikir :) bende ayrıca derin dondurucu yok normal buzdolabının üstüne sığdığı kadar olabilirmi acep? :) yok yok koymayalım kocalarımız canımız istediğinde gidip bulsunlar yok öyle kolaya hazıra konmak ha ahaha aha:) yok yok şaka kıyamam hiçbirine onlar da insan evladı :)

arkadaşlar kış için derindondurucu ya meyva koyacakmısınız?

Teşekkürler cevap için:))
Ben çayı çok severim de..Bir de saçımı kestirsem fena olmayacak sanki..
Napsam acaba? (Düşünen surat) Ben ikonları bulamıyorm daa:))

selam canım hoşgeldin nerdeeee henüz cinsiyet falan. Meraktan çatlıcaz valla her ne akdar başta sağlık falan diye düşünsek te fark etmez desek te insan hemen bilmek istiyor ayol kız anası mı olcak oğlan mı diye. Ben sordum 12. hafta gidip yaptırcam randevuyu öyle aldım geç falan olmuyormuş. 11. haftadan itibaren diyorlar çünkü. Hem daha bile iyi olur cinsiyet hakkına acıcık ipucu görürler belki ucundan acıcık ha aha haa ha aha:)

Çok teşekkürler cevap için. Benim de bütün sorulara cevabım tam anlamıyla seninkiler gibi:))

eşimde benimle aynı şeyleri yiyyo kıs
bulantım için leblebi aldı,benden çok yedi:)
süt mesele eşit içiyoruz:)
bizle beraber doğurcak heralde bunlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…