hanipeks nereye yolculuk kuuzu bizi bırakıyomusun bakimm
ama canım ben oğluma hamileyken eşimden hiç soğumadım,hep aşıktım,her zamankinden de çok yanımda olsun istiyordum :) şuanda da durum aynı ( cinsiyet belli değil )
çok sağol canım sana da geçmiş olsun. Evet yaaa tam nine gibi hissediyorum kendimi vallahi hatta bazaen tuvaletten bile geri kalkamıyorum akşamları eşimi çağırmak zorunda kalıyorum üzülüyorumdediğin gibi geceleri evde daha çok oluyor. sanki işe gidip gelen bütün gün çalışan ben değilmişim gibi. Birine desen yalan snar. Naıl gittin geldin bukadar kötüysen der ama aniden birden oluveriyor. Benimki ağır geçiyor çünkü ben çok hareketsiz biriyim ve dediğim gibi kiloluyum ondan sanırım yani ayıptır söylemesi bebeği rahimde ultrasonda görmesem gitti popoma yerleşti dicem tövbe yarabbim ALlah korusun. :) ha aha ah ahazıcık ta gülelim :)
Çok sinirliyim yaa..
Ben halsizim uykusuzum dedikçe kocam benimde şuram ağrıyo buram ağrıyo diyo. Uyuyamadığımı söylüyorum yok sen uyudun da ben uyumadım diye yarış ediyo sanki. acayip sinirlendim. Az önce aradı delirtti beni yaa.
Aslında böyle anlayışsız değildi ama benim hamilelikten şımardığımı falan sanıyo heralde. Abartma falan diyo. Beni şımartmak istemiyo aklınca.
İsteklerimi yapıyo ama çok da yüz vermeyim edasında. Sonra önünü alamam gibisiden.
Allaha şükret be müslüman hayatı zindan eden hamilelerden değilim. 4 ay hayatla bağlantısı kesenler var. Ben çok şükür işimde gücümdeyim.
Hamileliği ilerleyen günlerine bakıyordum da 80. gün bak ne diyor. ''Bebeğinizin yeri hala kalça çerçeveniz içinde.'' sabah çok güldürmüştün hepimizi ama gerçeklik payı varmış baksana meğer bizim bebişler totoda yerleşiyormuş önce :)
kızlar sever misiniz bilmiyorum ama semizotu c vitamini,demir ve omega 3 (balıkların ki ile kıyaslanabilecek düzeyde diyor ) yönünden çok zenginmiş;üstelik kabızlık için de iyiymiş :) hamilelikte çok tüketmenin bir zararı var mı diye baktım ama bşy bulamadım..
Akdenizden Marmaraya :) adana-istanbul, şimdiden stresi bastı, kramplar da cabası, otursam olmuyor, kalksam olmuyor
tam geçti biraz geçiyor sanıyordum ama dün gece yine kalçamda sinir sıkışması kramp gibi oldu ne otutuyorum ne kalkabiliyorum eşim götürüyor odadan odaya yineacılar içinde bağırdım ağladım böyle bir ağrı yok Allah düşmanıma vermesin inşallah. 2 hafta olacak nerdeyse çok üzülüyorum kalıcı ciddi bir rahatsızlığım mı var yarın öbürgün nasıl bebeği taşıyıcam kendimi zor taşıyorum Allah korusun nasıl doğum yapıcam bu geçmezse diye Bu akşam artık eşim götürecek doktora beni acile gidip bi sorucaz bakalım en azından normal mi değil mi hamilelikten mi onu öğreniriz. Daha çok erken hamileliktense. İnşallah geçici bir durumdur. Dua edin. Tşk.
üzülme canım erkekler öyledir çok fazla sıkıntıya gelemezler malesef. Ablamın eşi ablam doğum yaptığında kendisi lohusa bunalımına girdi hasta. Tövbe yarabbim bi de onlunla uğraştı. Allah bizimkileri benzetmesin.
Neyse aradı özür diledi affettim hemen uzatmayalım dedim. Ne bileyim benimki de hamilelik sendromu yaşıyor sanırım. Olabiliyormuş ama okudum yazılarda falan. Stresten falan bazı sendromlar yaşayabiliyorlarmış. Sizinde aklınızda bulunsun.
Canım, çok geçmiş olsun. Daha önce bahsetmiştim, bende de böyle bir şikayet var.
Doktor ne diycek, çok merak ettim..
arkadaşlar kış için derindondurucu ya meyva koyacakmısınız?
arkadaşım çay hiç ağzıma sürmüyorum kahve de oje sürmüyorum makyaj yapmıyorum (ben çok pimpirikliyim) saç ta kesmiyorum batıl inanç ama Allah korusun bebeğin ömrü kısalır derler ben riske atmak istemiyorum.
selamlar anne adayı arkadaşlarımm
nasılsınızz
cinsiyetlerini öğrenenler varmı
kaçıncı haftada öğreniliyorr??
bide benim kontrol tarihimm 11 haftama denk geliyor
ben 12. haftada gitsem ikili testim yapılırmı?
Bende su sekilde durumlar;
1) çayı çok sevmeme rağmen çok az iciyorum dayanamadigim için ( icmemek daha iyi)
2) oje sürdüğümde vicdanen çok rahatsız oluyorum çünkü oje degilse bile aseton zarar veriyor
3) sac kestirme konusu tamamen batıl inanç . Bebeğin ömrünü kisaltir diye bir düşünce var.. Ama duyduğumdan beri ayağım gitmiyor kestirmeye :))
Neyse aradı özür diledi affettim hemen uzatmayalım dedim. Ne bileyim benimki de hamilelik sendromu yaşıyor sanırım. Olabiliyormuş ama okudum yazılarda falan. Stresten falan bazı sendromlar yaşayabiliyorlarmış. Sizinde aklınızda bulunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?