2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Sen kırma onlarda kırmasın .kirilacaklarsa gönülsuz isimle sen daha cok kırılacaksin.yahu birde neymiş ki bu padişahlar nam salacaklar.
Kabul etmiyorsa k.baba sildir gitsin.kendi adı olmayınca bulamıyor mu.babanda ablangile kızmışsa sanada kızsın boşver.sende ona kiz ama içten kiz baban o ya koyma adını aaaa gönlünde ne varsa koy.

Bende öyle istiyorum ama kısmet tabi :)) korkuyorum acıya katlanacak güç yok bende canım cok tatlı ((

allah hayırlısını nasib etsin bizlere inşallah

aha bende bende
iğne fobim öyle büyük ki.. ayrıca da kan tutuyor beni.. insan kanı gördümmü benim o dakkada işim bitiyor..
kan aldırırken defalarca kez bayıldığımı biliyorum..[/QUOTE]

kız iğneden daha önemli bi mevzu olucak orda korkma hiç büyük bi iğne de ğilmiş sonuçta çok ince bişeymiş

ayy şöyle içime sinen bir isim bulsam zaten direkt empoze edicem herkese de hala da bulamadım ( kız olsaydı direkt belliydi çokta dua ettim ama tutmadı :))
belki ctesi kontrolde 4 boyutluda kız çıkar tek umudum o :))

evet canım rahatladım gitmişken kızımı da gördüm uslu uslu yatıyodu. tabi tüm gün tepindi yoruldu :))

o hastane fiyatları çok fazla değil mi yaw ?? şaşırdım !

biz bu korkuyla bakalım nasıl çıkartacağız bu çocukları içimizden :))))) bi de salak gibi her bulduğumu okuyorum. bu sitede başka bi topikte yazmış birisi arkadaşı spinalle uyuşmamış hissetmiş kesiği bağırmış hemen genel anestezi vermişler.. şimdi ben bunu bir hafta düşünürüm neden bu kadar ödlek çıktım halbuki annem çok cesurdur :))))

Yahu kızlar dogum bu .bu fiyatlar ne boyle.onlar hasa orda üretip vermiyor.bence hastanende yenidogan unitesi olsun Dr iyiyse Cook fazla.hele normal doğumda ne yapıyorlar ıkın de açılmış mı bak yazık günah.tabi yinede kendi tercihin tatlım ama İnan ki cok.

kız iğneden daha önemli bi mevzu olucak orda korkma hiç büyük bi iğne de ğilmiş sonuçta çok ince bişeymiş

valla ince küçük büyük önemi yok ki.. iğne adı bitiriyor beni tansiyonum filan zıplıyor ki bi an kan dolaşımımın hızlanıp kalbimin şuan bile çarpıntısının arttığını söyleyebilirim.. o derece yani..
yavrucuğumu asla ama asla iğneden korkutmayacağım

ayy şöyle içime sinen bir isim bulsam zaten direkt empoze edicem herkese de hala da bulamadım ( kız olsaydı direkt belliydi çokta dua ettim ama tutmadı :))

ben gibi hala 4 boyutluda cinsiyet değişir mi diyen birini görmek mutluluk verici ama erkekti ya resmen gördük pipi ve yumurtalıkları
bi umut ama işte.. belki yanlış görmüştür doktor bizi de yanlış bilgilendirmiştir.. 4 boyutluya dek heyecanla belki kızdır diyorum ama göreceğiz bakalım.. 17 kasımda randevumuz daha da pek çok var..

Nasil isimler seversin klasik modern
at ordan 3-5 birsey abla bizde söyleyelim na burda

Bende öyle istiyorum ama kısmet tabi :)) korkuyorum acıya katlanacak güç yok bende canım cok tatlı ((

Tabiki anlıyorum kan diyence bağırsaklarım çalısmaya başlıyor :))) titreme ardından üsüme geliyor :))

kız iğneden daha önemli bi mevzu olucak orda korkma hiç büyük bi iğne de ğilmiş sonuçta çok ince bişeymiş[/QUOTE]

Bende kaç kez bayıldım :)) kan alan kız tanıyor beni artık senin şekerin çikolatan nerede diyor :)))

Bu olay benim de başıma geldi diz ameliyatı olurken epidural anestezi yapmışlardı fakat benim ameliyat olucak bacağım uyuşmamıştı ve ameliyat başlayıp bacağımı sıkınca bağırdım ve hemen genel anestezi verdiler.

canım ben nisa hastanesine gidiyorum başından beri ve çok da memnunun doktorumdan isterseniz oraya bi gidin gerçektek işlerin halloluyo çarçabuk ve doktorları da iyi

okuma kötü hikayeleri.. ben baktım acı var hikayede hemen kapıyorum
canım Ankaradayım ben.. maalesef burda fiyatlar hep böyle.. hastane seçerken yenidoğan yoğun bakımı var mı diye özellikle soruyorum. Allah korusun acil bişey olsa doğumu özelde de yapsan devlete gitmek zorunda kalıyorsun bu sefer sıkıntı kat kat artıyor..
6000 tl fiyat veren hastane bile var ki bunlar hastane doktorlarına muayene olursan geçerli rakamlar, dışardan doktorum gelsin dersen extra ücret istiyorlar.. hastanelerde de muayene ücretleri 150 tl ile 300 tl arası değişiyor..
zor işimiz zor.. Adapazarında mı yapsam ki doğumu diye düşünmekten alamıyorum son günlerde kendimi.. 1000 tl civarı orda.. arada bayaa bi fark var.. artık bakacağız duruma..

Eşimin tüm direnmelerine rağmen kendime karşı koyamadım. işte Çımas'ımın ilk eşyası:

Eki Görüntüle 547411

canım bende aynından aldım. çok araştırdım ve buna karar kıldım ilk bezimizi aldık dahada alıcam kısmetse. bir bebeğin günde 6-7 kere bez değiştiğini varsayarsak şimdiden stoklamak lazım

Son düzenleme:

biz o kadar kesin görmedik valla doktor % 99 diyor ama ilkinde de kız demişti 1 ay sonra oğlan çıkmıştı. geçen hafta gittiğimizde zaten hiiç göstermedi. bakalım haftasonu lütfedip adam gibi yatarsa 4 boyutlu bakılacak organlarına o zaman arada da cinsiyeti kesinleştirelim diyorum. ilk bebişte 4 boyutlu da gayet net görmüştük pipiyi de hiç şüphemiz kalmamıştı. bunda hala umudum var kız olabileceğine dair :)))

ay kızlar acayip sinirliyim, c.tesi kontrolüm var, ben taşınırken arayıp sormayan kayınvalidem!!!!!! de gelmek istiyomuş, beni aradı aslında ben cildiyeye gidicem, (eşimin de bacaklarımda bişeler çıktı kaşınıp duruyo 1 senedir sölüyorum gitmiyo doktora) siz de gelin eşin de oğlu göstersin, ama bizim doktor 1buçuğa kadar burda haberiniz lsun.ben dedim zaten sabah törene gidicem bakarız, bugün eşime sölemiş herhalde, hayır diyemedim tabi ama çok ama çok sinirliyim

canım bende aynından aldım. çok araştırdım ve buna karar kıldım ilk bezimizi aldık dahada alıcam kısmetse. bir bebeğin günde 6-7 kere bez değiştiğini varsayarsak şimdiden stoklamak lazım

​Kaç aya kadar kullanılabilecek bilemiorum tabi, bebişin kilosuna da bağlı, ben şimdilik 3 tane 1 numaradan aldıktan sonra 2 numara stoklamayı düşünüyorum :)

Ayy evet yaa, Allah günah yazmasın da öyle bir kadıncağız, evlenmeden önce de gitmiştim bir kere. Buzdolabı bildiğin..

Medipolde 4lü test için 70 küsür verdik mesela, tahliller de öyle çok pahalı değil.
Ben Betül Yorgunlar'a gidiyorum kuzum, Suna Hanım diye bir doçent var, kapısı baya kalabalık, ona mı gitsem acaba demiştim en başta. Eşim de kaprisli olur boşver dedi.

Eşimin tüm direnmelerine rağmen kendime karşı koyamadım. işte Çımas'ımın ilk eşyası:

Eki Görüntüle 547411

güle güle kullan canım..

ama şu durumu da göz önünde bulundurmak lazım, ya alerjisi filan olursa?

kuzenimin kızına prima çok ciddi alerji yaptı ve diğer markaları denediler en sonunda molfixde rahat ettiler.. cildi pişik gibi ama pişik olmayan değişik bi reaksiyon göstermişti primaya.. yani bez almak riskli geliyor bana..
ama günde 6-7 bez değişme fikri ile de bi yanım başla stok yapmaya diyor.. ben şu saf su ile pamuktan olan ıslak mendillerden almaya başlayacağım bir de hacı şakir bebek deterjanı.. her markette 1er 2ser alsam baya birikmiş olur..

geçen sene doğum yapan kuzenimin rahatsızlığından dolayı 25 gün bebeğine ben baktım, erkekti ve defalarca kez çiş yapıyor, hep de dışarı çıkıyordu erkek çocukta çişi kontrol etmek hayli zor.. hele altı açılırken kesin ortalığa yapıyordu.. sürekli kıyafet değişmek zorunda kalıyorduk.. günde 2 posta çamaşırlarını yıkadığım oluyordu.. deterjana da ihtiyaç var sanırım.. tecrübeli anneler bizi aydınlatsa keşke..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…