- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
ay canım çok alemsin yaa :)) haklısın valla isim konusu çok sıkıntı oldu bizde de babası öyle yaptıkça bende bebeğimin isminden soğudum 2. de de aynısı olsun istemiyorum. benim kardeşim de diyor ben koycam diye ama babam yine de bekliyor hatta ablamlara bile demiş keşke benim adımı koysaydınız diye. benim düşüncem o. ondan öyle bi talep gelmese bende çok ısrarcı olmayacağım bu konuda.
aslında en güzeli git mahkemeye onu da sildir bunu da koyma mis gibi tek isim olsun :)))
Bende öyle istiyorum ama kısmet tabi :)) korkuyorum acıya katlanacak güç yok bende canım cok tatlı((
Sen kırma onlarda kırmasın .kirilacaklarsa gönülsuz isimle sen daha cok kırılacaksin.yahu birde neymiş ki bu padişahlar nam salacaklar.
Kabul etmiyorsa k.baba sildir gitsin.kendi adı olmayınca bulamıyor mu.babanda ablangile kızmışsa sanada kızsın boşver.sende ona kiz ama içten kiz baban o yakoyma adını aaaa gönlünde ne varsa koy.
ayyy ellerin dert görmesin canım hemşehrim :)) aynı zamanda da doğumdaşız
geçmiş olsun.. en azından sebebini bulmuşsun için rahatlamıştır..
derinesere de çok sevimdim.. sağlıkla kucaklarımıza aldığımız günleri de görelim inşallah
aaaaaa
ne kadar ucuz... ben geçen cumadan beri hastane araştırıyorum.. en ucuz fiyatı medicana verdi.. o da 2600tl normal doğum.. benim doktorumun anlaşmalı bir hastanesi var orası 3500 normale, sezeryana 4350 tl istiyor..
aha bende bende
iğne fobim öyle büyük ki.. ayrıca da kan tutuyor beni.. insan kanı gördümmü benim o dakkada işim bitiyor..
kan aldırırken defalarca kez bayıldığımı biliyorum..
ayyy ellerin dert görmesin canım hemşehrim :)) aynı zamanda da doğumdaşız
geçmiş olsun.. en azından sebebini bulmuşsun için rahatlamıştır..
derinesere de çok sevimdim.. sağlıkla kucaklarımıza aldığımız günleri de görelim inşallah
aaaaaa
ne kadar ucuz... ben geçen cumadan beri hastane araştırıyorum.. en ucuz fiyatı medicana verdi.. o da 2600tl normal doğum.. benim doktorumun anlaşmalı bir hastanesi var orası 3500 normale, sezeryana 4350 tl istiyor..
aha bende bende
iğne fobim öyle büyük ki.. ayrıca da kan tutuyor beni.. insan kanı gördümmü benim o dakkada işim bitiyor..
kız iğneden daha önemli bi mevzu olucak orda korkma hiç büyük bi iğne de ğilmiş sonuçta çok ince bişeymiş
ayy şöyle içime sinen bir isim bulsam zaten direkt empoze edicem herkese de hala da bulamadım( kız olsaydı direkt belliydi çokta dua ettim ama tutmadı :))
belki ctesi kontrolde 4 boyutluda kız çıkar tek umudum o :))
ayy şöyle içime sinen bir isim bulsam zaten direkt empoze edicem herkese de hala da bulamadım( kız olsaydı direkt belliydi çokta dua ettim ama tutmadı :))
belki ctesi kontrolde 4 boyutluda kız çıkar tek umudum o :))
Bende öyle istiyorum ama kısmet tabi :)) korkuyorum acıya katlanacak güç yok bende canım cok tatlı((
al benden bi tane daha :)) canım benim çok sevdim seni bak hemen :))) ben iğneyi nasıl bir törenle oluyorum o kan aldırmalarım nasıl iş arkadaşlarımın derdi haline geliyor bi bilsen.. eşim aşıya götürürken hatim indirdi o derece yani.. ortalığı birbirine katıyorum.. bildiğin ufak çocuklar gibi oluyorum.. geçen hastanede doktorun biri bir azarladı beni . adam haklıydı. dedi serum takın bıdı bıdı bıdıı.. ben hemen istemem serum taktırmam diye cırlamaya başladım. bildiğin ağlıyorum yani. doktor döndü ayıp hocahanım ayıp gelip bir öğrenciniz görse utanmaz mısınız şurda dedi. harbiden utandım ama elimde değil anlamıyo kimse beni( sen anlıyon di mi canım :)
allah hayırlısını nasib etsin bizlere inşallah
aha bende bende
evet canım rahatladım gitmişken kızımı da gördüm uslu uslu yatıyodu. tabi tüm gün tepindi yoruldu :))
o hastane fiyatları çok fazla değil mi yaw ?? şaşırdım !
biz bu korkuyla bakalım nasıl çıkartacağız bu çocukları içimizden :))))) bi de salak gibi her bulduğumu okuyorum. bu sitede başka bi topikte yazmış birisi arkadaşı spinalle uyuşmamış hissetmiş kesiği bağırmış hemen genel anestezi vermişler.. şimdi ben bunu bir hafta düşünürümneden bu kadar ödlek çıktım halbuki annem çok cesurdur :))))
Kiz ben 5 teyim az sonra akraba çıkmasak bari :)))
Her hafta sonu cmtsi olimpadayim ben
Ben basaktip,bir kere de Kanuni'ye gittim.esimde medipole gidelim diyor.ben tip mrkzde doguramam ya yenidogan vs yok gibi hemde hiç orda doğuran duymadım .medipole gideceğiz artikin arada tıpa gideceğim .
evet canım rahatladım gitmişken kızımı da gördüm uslu uslu yatıyodu. tabi tüm gün tepindi yoruldu :))
o hastane fiyatları çok fazla değil mi yaw ?? şaşırdım !
biz bu korkuyla bakalım nasıl çıkartacağız bu çocukları içimizden :))))) bi de salak gibi her bulduğumu okuyorum. bu sitede başka bi topikte yazmış birisi arkadaşı spinalle uyuşmamış hissetmiş kesiği bağırmış hemen genel anestezi vermişler.. şimdi ben bunu bir hafta düşünürümneden bu kadar ödlek çıktım halbuki annem çok cesurdur :))))
Eşimin tüm direnmelerine rağmen kendime karşı koyamadım. işte Çımas'ımın ilk eşyası:
Eki Görüntüle 547411
valla ince küçük büyük önemi yok ki.. iğne adı bitiriyor benitansiyonum filan zıplıyor ki bi an kan dolaşımımın hızlanıp kalbimin şuan bile çarpıntısının arttığını söyleyebilirim.. o derece yani..
yavrucuğumu asla ama asla iğneden korkutmayacağım
ben gibi hala 4 boyutluda cinsiyet değişir mi diyen birini görmek mutluluk vericiama erkekti ya resmen gördük pipi ve yumurtalıkları
bi umut ama işte.. belki yanlış görmüştür doktor bizi de yanlış bilgilendirmiştir.. 4 boyutluya dek heyecanla belki kızdır diyorum ama göreceğiz bakalım.. 17 kasımda randevumuzdaha da pek çok var..
canım bende aynından aldım. çok araştırdım ve buna karar kıldım ilk bezimizi aldık dahada alıcam kısmetse. bir bebeğin günde 6-7 kere bez değiştiğini varsayarsak şimdiden stoklamak lazım
Eşimin tüm direnmelerine rağmen kendime karşı koyamadım. işte Çımas'ımın ilk eşyası:
Eki Görüntüle 547411
kiz mutlaka gormusuzdur birbirimizi
Burda yani tip mkz sezaryen 850 epidural spinal hepsi.muayene 35 lira.ikili95 4 lu 50 ama beni en cok delirten ilk kan ve rubella vs bakmak için test kan aldılar 317 lira dedi banko.hadi bende vardı olmayan ne diyecek bankoda 50 kisinin icinde yüzün yer olur.sacma.birde Dr biliyorsun :) bende cok soğuk bir yüze sahibim ama Dr kadar değilim galiba.cok ağır ya benim canım tez .
Drun kim senin haydin toplanıp gidelim .
Eki Görüntüle 547411
canım bende aynından aldım. çok araştırdım ve buna karar kıldım ilk bezimizi aldık dahada alıcam kısmetse. bir bebeğin günde 6-7 kere bez değiştiğini varsayarsak şimdiden stoklamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?