2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar günaydın dmek için geç kaldım sanırım , kocam bugün kendine kafa izni verdi o yüzden geç kalktık ve evde olduğu için de çok giremem yoksa ipad imı camdan fırlatacak birgun ( ayfoncularabende artık ona ay pet diceeem ) bu arada konu gelmişken hep sormak istediğim şeyi sorayım ben bunu resmen karnımda tutuyorum hergüm sabahtan aksama kadar maalesef başka yere koyup yazma şansım yok radyasyondan çok korkuyorum ama sizden de vazgeçemiyorum ne yapıcam (

O suniyi banada verdiler.verirken doğumun kolaylığı içn diyorlar ya :))))
Seker insanlar .bencede yaparsın suni almadan hemde

Medical mega hastanesi yeni açılan unı hastanesi değil mı suda dogum bile var orada , bende gitsem mı diyorum oraya doktorlar iyi mı ? Bu arada yüksek voltajcim bana en yakın avm akbati evi,in arkası direk size en yakın olan ne oradan çıkarabilirim belki

Canım güzel haberlerini aldık çok sukur için rahatladı değil mı :) sağlıklı kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Ben de cumartesileri olimpada oluyorum bazen :) kesin akrabayız bizz
Hamile olduğumu başakşehir tıpta öğrenmiştim ben de ama bi daha gitmedim, bence de orda kimse doğurmuyordur canım senin benim gibi kontrole gidiyor ancak millet.

kısmet olursa inşallah ben öye düşünüyorum doğumumu canım. Sen nasıl istiyosun?

Canım sırttan yaptılar demi iğneyi

Kızlar dua topiğimizde Yasin okuyup bağışlıyorduk biliyorsunuz;Yasin dışında Kuran bilmeyenler de rahatlıkla okuyup katılabilsin diye 4444 Salati Tefriciye toplamaya karar verdik..
ilgilenen arkadaşlarımızı dua topiğimize bekliyoruz..

selam annecikler..

gününüz güzel geçsin dicem ama gün bitti nerdeyse

şu erkenden hava kararıyor ya benim de içim kararıyor..

herkesler iyidir umarım, geçmişe bakamadım..

mezopotamyanın kaşıntıları ne oldu? bir de amniyosentez sonucu bekleyen derineser di dimi? sonuç belli mi ki_? az sonra fırsat bulursam bi geçmişe bakarım.. bulamazsam da artık birileri beni bilgilendirsin lütfeeen

Aypet :))) kiz yazılınca cok komik duruyormus

Sadece efenime soylim ekranı iyice göbeğine dayanmazsan sorun yok.
O taraftan radyasyon geliyore.isirikli Elma tarafından hiç birseycik olmuyore.Elmanı yerim he :)
Aman bebeci sende ,toplum icinde sorma dedim sana

aaa süper olmuş..
benim ufak bir adağım vardı.. onu bitirince bende artık burası için okumaya başlayacağım.. Allah'ım açtığımız elleri boş döndürmesin..

vitamin cicilerine bayıldım özellikle patiklere
Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah

Çok tatlılar canım yaa, güle güle giysin inşallah.
Ben de tutuyorum hala kendimi, bir gidicem dağıtıcam ortalığı, ne var ne yoksa alıcam :)

çok teşekkür ederiz teyzeleribebişlerimiz bi dogsun bu kıyafetlerin içindeykende koyalım fotolarını olmaz mı :) limonluparfe canımcım tutma kendini başlayalım yavaş yavaş alışverişe

şekerim hiç uğraşma hemşehrim benimmm :) seni hemen bilgilendireyim ben.. benim kaşıntılar ceviz alerjisi çıktı. kremle toparladık biraz.
derineser den güzel haberleri aldık canım :)) çok şükür bebişimiz misler gibi inş.

Evet canım, yeni açılan üni hastenesi. Suda doğum var, doğumhaneleri gezerken gösterdiler hatta, küçük havuz gibi bişey ama henüz uygulamaya başlamamışlar uzman yokmuş. Bizim doğumlara kadar başlarlar belki, ben baştan beri aynı doktora gidiyorum diğerlerini bilmiyorum ama benimki çok sıcak, samimi biri.

Yeni açıldığı için fiyatlar da oldukça uygun, hatta şimdilik muayene ücreti bile yok.
Normal doğum da 550tl.

İgneden korkuyorum

al benden bi tane daha :)) canım benim çok sevdim seni bak hemen :))) ben iğneyi nasıl bir törenle oluyorum o kan aldırmalarım nasıl iş arkadaşlarımın derdi haline geliyor bi bilsen.. eşim aşıya götürürken hatim indirdi o derece yani.. ortalığı birbirine katıyorum.. bildiğin ufak çocuklar gibi oluyorum.. geçen hastanede doktorun biri bir azarladı beni . adam haklıydı. dedi serum takın bıdı bıdı bıdıı.. ben hemen istemem serum taktırmam diye cırlamaya başladım. bildiğin ağlıyorum yani. doktor döndü ayıp hocahanım ayıp gelip bir öğrenciniz görse utanmaz mısınız şurda dedi. harbiden utandım ama elimde değil anlamıyo kimse beni ( sen anlıyon di mi canım :)

kiz mutlaka gormusuzdur birbirimizi
Burda yani tip mkz sezaryen 850 epidural spinal hepsi.muayene 35 lira.ikili95 4 lu 50 ama beni en cok delirten ilk kan ve rubella vs bakmak için test kan aldılar 317 lira dedi banko.hadi bende vardı olmayan ne diyecek bankoda 50 kisinin icinde yüzün yer olur.sacma.birde Dr biliyorsun :) bende cok soğuk bir yüze sahibim ama Dr kadar değilim galiba.cok ağır ya benim canım tez .
Drun kim senin haydin toplanıp gidelim .

ay canım çok alemsin yaa :)) haklısın valla isim konusu çok sıkıntı oldu bizde de babası öyle yaptıkça bende bebeğimin isminden soğudum 2. de de aynısı olsun istemiyorum. benim kardeşim de diyor ben koycam diye ama babam yine de bekliyor hatta ablamlara bile demiş keşke benim adımı koysaydınız diye. benim düşüncem o. ondan öyle bi talep gelmese bende çok ısrarcı olmayacağım bu konuda.
aslında en güzeli git mahkemeye onu da sildir bunu da koyma mis gibi tek isim olsun :)))

ayyy ellerin dert görmesin canım hemşehrim :)) aynı zamanda da doğumdaşız
geçmiş olsun.. en azından sebebini bulmuşsun için rahatlamıştır..
derinesere de çok sevimdim.. sağlıkla kucaklarımıza aldığımız günleri de görelim inşallah

aaaaaa
ne kadar ucuz... ben geçen cumadan beri hastane araştırıyorum.. en ucuz fiyatı medicana verdi.. o da 2600tl normal doğum.. benim doktorumun anlaşmalı bir hastanesi var orası 3500 normale, sezeryana 4350 tl istiyor..

aha bende bende
iğne fobim öyle büyük ki.. ayrıca da kan tutuyor beni.. insan kanı gördümmü benim o dakkada işim bitiyor..
kan aldırırken defalarca kez bayıldığımı biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…