tebrik ederim canım gözün aydın,maşallah güzel kızına
kısmet olursa inşallah ben öye düşünüyorum doğumumu canım. Sen nasıl istiyosun?
canım ben ilk doğumumu epiduralli normal yapmıştım..
bu defa epidural alıp almamaya henüz karar vermedim;vakti gelince doktorumla karar vermeyi düşünüyorum :))
tüm sancıları(suni sancıyı fazla verdikleri için) fazla fazla çektim dayanılmayacak bir şey değil normal yaparım gibi geliyor :))
Kiz ben 5 teyim az sonra akraba çıkmasak bari :)))
Her hafta sonu cmtsi olimpadayim ben
Ben basaktip,bir kere de Kanuni'ye gittim.esimde medipole gidelim diyor.ben tip mrkzde doguramam ya yenidogan vs yok gibi hemde hiç orda doğuran duymadım .medipole gideceğiz artikin arada tıpa gideceğim .
kısmet olursa inşallah ben öye düşünüyorum doğumumu canım. Sen nasıl istiyosun?
canım ben ilk doğumumu epiduralli normal yapmıştım..
bu defa epidural alıp almamaya henüz karar vermedim;vakti gelince doktorumla karar vermeyi düşünüyorum :))
tüm sancıları(suni sancıyı fazla verdikleri için) fazla fazla çektim dayanılmayacak bir şey değil normal yaparım gibi geliyor :))
Kızlar günaydın dmek için geç kaldım sanırım , kocam bugün kendine kafa izni verdi o yüzden geç kalktık ve evde olduğu için de çok giremem yoksa ipad imı camdan fırlatacak birgun ( ayfoncularabende artık ona ay pet diceeem ) bu arada konu gelmişken hep sormak istediğim şeyi sorayım ben bunu resmen karnımda tutuyorum hergüm sabahtan aksama kadar maalesef başka yere koyup yazma şansım yok radyasyondan çok korkuyorum ama sizden de vazgeçemiyorum ne yapıcam (
Kızlar dua topiğimizde Yasin okuyup bağışlıyorduk biliyorsunuz;Yasin dışında Kuran bilmeyenler de rahatlıkla okuyup katılabilsin diye 4444 Salati Tefriciye toplamaya karar verdik..
ilgilenen arkadaşlarımızı dua topiğimize bekliyoruz..
Bende öyle istiyorum ama kısmet tabi :)) korkuyorum acıya katlanacak güç yok bende canım cok tatlı((
vitamin cicilerine bayıldım özellikle patiklere
Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah
Çok tatlılar canım yaa, güle güle giysin inşallah.
Ben de tutuyorum hala kendimi, bir gidicem dağıtıcam ortalığı, ne var ne yoksa alıcam :)
selam annecikler..
gününüz güzel geçsin dicem ama gün bitti nerdeyse
şu erkenden hava kararıyor ya benim de içim kararıyor..
herkesler iyidir umarım, geçmişe bakamadım..
mezopotamyanın kaşıntıları ne oldu? bir de amniyosentez sonucu bekleyen derineser di dimi? sonuç belli mi ki_? az sonra fırsat bulursam bi geçmişe bakarım.. bulamazsam da artık birileri beni bilgilendirsin lütfeeen
Medical mega hastanesi yeni açılan unı hastanesi değil mı suda dogum bile var orada , bende gitsem mı diyorum oraya doktorlar iyi mı ? Bu arada yüksek voltajcim bana en yakın avm akbati evi,in arkası direk size en yakın olan ne oradan çıkarabilirim belki
İgneden korkuyorum
kiz mutlaka gormusuzdur birbirimiziEvet canım, yeni açılan üni hastenesi. Suda doğum var, doğumhaneleri gezerken gösterdiler hatta, küçük havuz gibi bişey ama henüz uygulamaya başlamamışlar uzman yokmuş. Bizim doğumlara kadar başlarlar belki, ben baştan beri aynı doktora gidiyorum diğerlerini bilmiyorum ama benimki çok sıcak, samimi biri.
Yeni açıldığı için fiyatlar da oldukça uygun, hatta şimdilik muayene ücreti bile yok.
Normal doğum da 550tl.
Şimdi inatlasirsan ya o sana küsecek Yada sen biriniz de sineye çekecek olursa ömür boyu doğan cocuğa hitap ederken aklınıza gelir.simdi hastaneye gitsek biri oğlumun ilk adıyla çağırsa vs esimin canını alacak gibi bakıyorum.simdi diyor ne kadar luzumsuz biriymisim diye.fazla değişmedin diyorum
Babana bu durumu anlatsan,benim kardesim 17 yasında ve hepimize yemin verdirdi ben koyacağım o adı diye.oglu olur olmaz onada birsey diyemem ama koymadık biz.
Desen dedesi var,oda benim icime sinmiyor.Kardeşine tembihlesen babanın yanında dese abla koyma ben koyacağım vs.
Sen göğsünü gere gere istediğin ismi de koy.bence babanın kini koyma...
K.babanda madem müsaade verdi 1 saatlik ısı var keyfi bilir.cok zoruna gider küser kabul ediyorsa sildir kiz aman.
Bir daha da cocuk doğurursan kiz olsun He ona göre annenin adını koy gor bak bakalım
şekerim hiç uğraşma hemşehrim benimmm :) seni hemen bilgilendireyim ben.. benim kaşıntılar ceviz alerjisi çıktı. kremle toparladık biraz.
derineser den güzel haberleri aldık canım :)) çok şükür bebişimiz misler gibi inş.
Evet canım, yeni açılan üni hastenesi. Suda doğum var, doğumhaneleri gezerken gösterdiler hatta, küçük havuz gibi bişey ama henüz uygulamaya başlamamışlar uzman yokmuş. Bizim doğumlara kadar başlarlar belki, ben baştan beri aynı doktora gidiyorum diğerlerini bilmiyorum ama benimki çok sıcak, samimi biri.
Yeni açıldığı için fiyatlar da oldukça uygun, hatta şimdilik muayene ücreti bile yok.
Normal doğum da 550tl.
al benden bi tane daha :)) canım benim çok sevdim seni bak hemen :))) ben iğneyi nasıl bir törenle oluyorum o kan aldırmalarım nasıl iş arkadaşlarımın derdi haline geliyor bi bilsen.. eşim aşıya götürürken hatim indirdi o derece yani.. ortalığı birbirine katıyorum.. bildiğin ufak çocuklar gibi oluyorum.. geçen hastanede doktorun biri bir azarladı beni . adam haklıydı. dedi serum takın bıdı bıdı bıdıı.. ben hemen istemem serum taktırmam diye cırlamaya başladım. bildiğin ağlıyorum yani. doktor döndü ayıp hocahanım ayıp gelip bir öğrenciniz görse utanmaz mısınız şurda dedi. harbiden utandım ama elimde değil anlamıyo kimse beni( sen anlıyon di mi canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?