2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Saakin ol canım, sinirden yazamamışsın bile. Boşver gelsin, sallama, ya da söyle hatta taşınırken de aramanızı çok bekledim ve üzüldüm diye.

Kiz bak bir kocakarilasasim geldi ki bunu görünce :))
Cok sakız çiğnersen hamileyken bol bol alırsın oglusuna bundan.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ya ben yanmışım o zaman; ataşehir memorial a başlamıştım; doğum için 6500 TL dediler; şimdi anadolu sağlık merkezine devam ediyorum (amniyosentezi orada yaptırdım 2000 TL tuttu) burası daha pahalı bir hastane, 4 yıl önce oğlumu burada 5.000 TL ye doğurmuştum. o yüzden şimdiden para biriktirmeye başladım :S

valla yazamamışım bile pess, o kadar sinirlendim yani, ben söyleyemem ki hiç, gerizekalıyım işte, bayramda da o kadar surat asmıştım halbuki anladı sanmıştım bozulduğumu,anlamamış demekki

Kiz bak bir kocakarilasasim geldi ki bunu görünce :))
Cok sakız çiğnersen hamileyken bol bol alırsın oglusuna bundan.

banada öyle diyorlar hep :) boş vaktim oldugunda agzımda bi sakız olur ve senin kız b.klu olcak diyorlar.canım ya sen tecrübelisin yenidoğan bebek bezinden nekadar alsak yeter yani şöyle sorayım günde kaç kere bez değiştiriyordun ortalama:26:

o zaman oğlu olanlar pipiped alsın ehuehuehuehe

Ay öyle olursa nasıl yaparım ki? Ama stoklamak da istiyorum. Alınan deterjana da alerjisi olursa hadi

canım ben nisa hastanesine gidiyorum başından beri ve çok da memnunun doktorumdan isterseniz oraya bi gidin gerçektek işlerin halloluyo çarçabuk ve doktorları da iyi

Canım ben kalabalıkta birde virvir seste heyheyleniyorum.zaten sinirliyimdir karnım burnumda sac bas olmayim:))
Ben kızımı az yukarda meltemde yaptım.biliyorum nisayı iyi.uzak bana kalabalıkta.

Bir defa Kanuni'ye gittimde aman allahım kapının önüne yığılma falan siran gelince gir yok.halbuki adını söyleyip çağırıyorlar.
Kimsenin giyimine kuşamına yorum yapamam haddime degil ama ağzindaki sakızı çıkar insafsız .2 de cocuk yanında ben bırakıyorum hadi bırakacak yeriniz yok tekme tokat cocuklara bagirmalar.nasil çıktım hatırlamıyorum

canım bende göremedim ama eşim aa pipi deyip sevincini öyle bi belli etti ki.. o dakika da sinir oldum.. doktora emin misiniz dedim, o da kesin erkek baksanıza pipi de burda dedi.. ama kordonla da karıştırılabiliyormuş.. hani bi umut işte.. 16. haftada kız demişti doktorumuz, bu başka bir doktordu o nedenle kesin emin olamıyorum işte, detaylıda nasılsa kesin belli olur..

kız olmasını çok istiyorum çünki, kayınpederim çok edepsiz bir laf etmiş.. erkek olursa canım feda, malım mülküm herşeyim onun.. ama kız olursa çöp bile almam demiş.. çok üzüldüm.. duyduğumda Allah'ım bir kız evlat nasip et diye çok dua ettim.. sanki ondan bişey bekleyen var.. havaya girmiş..

valla yazamamışım bile pess, o kadar sinirlendim yani, ben söyleyemem ki hiç, gerizekalıyım işte, bayramda da o kadar surat asmıştım halbuki anladı sanmıştım bozulduğumu,anlamamış demekki

​Söyle canım aaaa, sizi kırmak istemem, şuan geldiniz çok mutlu oldum, taşınırken de bekledim arayıp nasılsın dermisiniz diye, aramayınca üzüldüm, insan sevdiğine kahredermiş felan diyebilirsin bence ?

yok canım benim erkek. kız erkek farketmiyor sanırım bünyeyle alakalı olduğunu söylüyolar. ne güzel kiminin çok rahat geçiyomuş kıskanıyorum onları. bazen acaba naz mı yapıyorum diyorum ama kesinlikle değil hayalimdi hep naz yaparım aşererim değişik şeyşer isterim eşimden oh yer içer yatarım bol bol rapor alırım gezerim diyodum hiç öyle olmadı umarım bi an önce normale döneriz

​Şimdi bir laf derdim de kayınbabanıza, neyse dilimi ısırıyorum.

Oğlumuz olacakmış kızlar, dündü doktorumuz, gösterdi bizimkisi :) Hiç aklıma gelmezdi oğlumun olacağı değişik bir his... Allah olmayanlara, tüm isteyenlere versin inşallah...

Oğlumuz olacakmış kızlar, dündü doktorumuz, gösterdi bizimkisi :) Hiç aklıma gelmezdi oğlumun olacağı değişik bir his... Allah olmayanlara, tüm isteyenlere versin inşallah...

​Hayırlı uğurlu olsun oğluşun canım benim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

ayyy.. rakamlara bak yaa.. soyguncu bunlar resmen.. Allah'ım güç kuvvet versin, bol kazanç versin.. işimiz zor gerçekten..

bu arada yazmıştım, sonuçlarının temiz olmasına çok sevindim.. sağlıcakla dünyaya gelişlerini de görelim inşallah.. huzur dolu geçir geri kalan hamişlik günlerini..

o zaman oğlu olanlar pipiped alsın ehuehuehuehe

Ay öyle olursa nasıl yaparım ki? Ama stoklamak da istiyorum. Alınan deterjana da alerjisi olursa hadi

bak işte, akıl akıl gel tepeme takıl.. ben de bunu hiç düşünmemiştim..

ama bi an da beynimde bi şimşek çaktı.. deterjana bebeğin alerjisi olsa kendi kıyafetlerimi yıkarım ama elde kalan bebek bezleri ile ne yaparım

evet canım ya tecrübe çok önemli ben annemleri etrafımdaki doğum yapmış arkadaşlarımı hep dinlemeye çalışıorum bu gibi konularda gözardı etmemek gerekiyo böyle şeyleri kesinlikle bize büyük kolaylık sağlar bazı şeylerde

Canım her emzirdiginde hatta emzirirken pirt:) bebisede bağlıda yalnız bez stoklamayin.benim oğluma prima hiç iyi gelmedi.yumusak diye aldandım.her bezi denedim hepsini hemde :)
Her ten farklı önce onu soyleyim.
Evy baby,baby star,can bebe,huggies,prima benden eksi not alanlar.
Molfix 4/4 lük.ne tasirir ne sizdirir

​ha ha ha onu da adet günlerimizde kendimiz kullanırız :)

​Şimdi bir laf derdim de kayınbabanıza, neyse dilimi ısırıyorum.

ahh ahh benim içimdeki çığlıkları Rabbim duyuyor.. o yeter bana.. Allah'a havale ediyorum.. 5 ay olacak nerdeyse daha bi kere kaynanam sormadı bi ihtiyacın var mı, eksik gedik yapılcak bişey.. vurdumduymaz erkek düşkünü saçma beyinli insanlar işte.. iyi ki kocam onlar gibi değil.. yoksa zaten şimdiye çoktaan sen yoluna ben yoluma olmuştuk.. neyse.. bende susayım yoksa delleniyorum..

ahanda işte bi tane daha çıktı.. az önce de yazmıştım.. kuzenimde aynı sıkıntıyı çekti.. molfix en iyi geleni oldu onlara da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…