canım çok geçmiş olsun,inşallah bir daha tekrarlamaz( ceviz yiyemiyecek misin artık?
afiyet bal şeker olsun canımHosgeldin canım Sefa getirdin.cok keyifliyim benkizlarimla cocopops yiyoruz :))
Merhaba kızlar, dün çok yorgundum eve gittiğimde canım bilgisayarı açmak bile istemedi.
Battaniye altı,tv karşısı keyfi yaptık kocişimle :)
Yazmışsınız da yazmışsınız yine oku oku bitmedi, sizi gevezeler sizii :)
Yüksekvoltajım aynı yerde oturuyormuşuz da haberimiz yokmuş, belki markette falan karşılaştık bile pek çok kez.
Aynı doktora bile gidiyor olabiliyoruz, benim doktorum da ufacık tefecik çünkü :)
Bu aklıma takıldı bu arada, gerçekten normal doğumda doktorun cüssesi önemli mi acaba.
Doktorumu çok seviyorum, çok tatkı bir kız ama ellerini fln bir görseniz minicik.
Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin tatlım güle güle kullandün ben yaramazlık yaptım :)) internetten bi sürü şey aldım.. saç bandı mevlüt takımının içinde varmış :))))) ay onun bandını yerim.. ama nasıl heveslendim.. bir kısmını vermişler kargoya bilgi maili geldi. gelsin hemen fotolarını koyucam :)) hastane çıkışı aldım 4 tane, birkaç tane tulum, ana kucağı, çorapları vs.. :)))))))
benim o zaman sana daha çok sorum olacak inş :))))) bi kere doğuma girmeden öncesi var ki orda kesin benden bıkacaksınız. ben şimdiden bana iğneyi vuracak o doktora acıyorum yaşayacakları için :) sonrasında ise ;
- voltajcım bu çocuk neden susmuyor ?napıcam ???
- voltajcım süt niye az geliyo ? ne yapmak lazım???
- voltajcım gecede bin kez uyanmak zor geliyo. napıcam??
:)))))))))))))))))))))))) bıkma benden
Az evvel geldim dr.dan,üçlü test için kan verdim...bir de ultrasonla bakıldı.beyni,ayakları,bağırsakları,ciğerleri filan herşeyini inceledi dr.elleri ve ayakları çok şeker ama en çok suratını görünce sevindim bu kadar mı güzel olurr..:)) eeevvveettt kızlar beni de yazın bakalım kızlar hanesine...bir kızım olacak...çok mutluyum çokkk...sürekli sırıtıyorum,milllet deli sanacak..
ben doğumhaneye telimle girmiştim;doğum başlayana kadar elimin altındaydı (tabi gizli.. ) sancılarımı çekerken bile msjlaşmıştım :))şekerim fonun yok mu :)) hastaneden bile bildiririz gibi geliyo bana ama :)) tabi sen daha iyi bilirsin tecrübe başka bi şeyy :)) ay ben seni özlerim be voltaj :))) her derde deva gibisin sen :)
kızlar eşim 12 de yemeğe geliyor.
offf yemek yapmaktan bıktım artık öğle yemeği akşam yemeği
bugün aklıma bişey gelmiyor.
kahvaltı hazırlasam onuda yemez. yanına değişik bişey ister.
pratik bir tarifi olan var mı? kahvaltıda hazırlayabileceğim bişey var mı?
kızlar kızımın ilk kıyafetini aldımm..
bu patiği
bu da ilk tulumu
unnado dan aldım bilginize..
Az evvel geldim dr.dan,üçlü test için kan verdim...bir de ultrasonla bakıldı.beyni,ayakları,bağırsakları,ciğerleri filan herşeyini inceledi dr.elleri ve ayakları çok şeker ama en çok suratını görünce sevindim bu kadar mı güzel olurr..:)) eeevvveettt kızlar beni de yazın bakalım kızlar hanesine...bir kızım olacak...çok mutluyum çokkk...sürekli sırıtıyorum,milllet deli sanacak..
kızlar yaa dert topiği gibi yaptım bugün burayı kusura bakmayın ama beni en iyi siz anlarsınız diye size akıl danışmak istiyorum.
bizim meselemiz de isim konusu:
şöyle ki biliyorsunuz bir oğlum var. o zaman hamileyken oğlan olacağı belli olduğunda eşime istersen babanın ismini koyabiliriz demiştim. babasının adı mehmet ve benim de dedemin adı. hep isterdim dedemin adını koymak ki babamlar kardeşime koydular zaten. ama benim dedeme ayrı bir sevgim olduğundan bende koymak istedim. eşim de ben babamın yanında nasıl ismiyle sesleneyim ayıp olur falan dedi. bende zaten bizim ailede bikaç mehmet var karışıklık olmasın yanına bir isim daha koyalım dedim. ki inanın eşimin mutlu olması ilk önceliğimdi.
o da tamam dedi.
neyse bebek doğdu eşimin ailesi geldi. nasıl hitap ediyorsunuz dediler eşim emre diyoruz dedi. kayınpederim olmaz ilk ismi mehmet o şekilde hitap edeceksiniz dedi. biz bişey demedik. ama o günde her sonra bebeğe her emre dediğimizde bizi uyardı. ya mehmet ya da mehmet emre diyin diye. ben pek üstünde durmadım ama iş inada bindi ki bu arada kayınvalidem bile emre diyor sadece. kayınpederim en son madem kullanmıyorsunuz mahkemeye verin değiştirin bile dedi. biz gene kırıcı bişey söylemedik. ama o öyle ısrar edince bende mehmet emre bana uzun gelir her sefer söyleyemem ister istemez emre çıkıyor ağzımdan dedim.
bu böyle sürüp gidiyor oğlum doğduğundan beri. bu arada benim kendi babam da azıcık bozuldu onun isminin konulmadığına. yani bi de eşim falan hiç demetin de dedesinin de adı demediği için babam yalnızca kayınpederimin ismini koyduk gözüyle bakıyor olaya. zaten eşimin ailesine dedemin adı diye söylemedik bile. sonuçta bişey demiyor ama anlıyorum bozulduğunu. daha doğrusu beklediğini.
şimdi biliyorsunuz bu bebeğim de erkek olacak ben yine babamın ismiyle birlikte beğendiğim bir ismi koymayı istiyorum ve hitap yine 2. isim şeklinde olacak. ama şimdi eşim olmaz babanın ismini de kardeşin koysun falan diyor ama kardeşim daha 20 yaşında ve üniversitede ne zaman evleneceği bile belli değil. belki oğlu olmayacak yada olsa da babam görecek mi bakalım. hani uzun isim sevmiyordun falan diyor. sonuçta ben sevmiyorum demedim. mehmet emreyi de çok severek koydum ama babası hiç memnun olmadı hatta baskı yapmaya kalktı diye ben sinir oldum. ona rağmen de arada da olsa babası kırılmasın diye onun istediği gibi hitap ediyorum çocuğuma.
koymasam babam çok alınacak biliyorum.
sizce ne yapmalıyım daha doğrusu sizce kim haklı? şimdilik ses çıkarmadım daha uzun süre var diye ama ne yapmalıyım acaba??
bu arada hakkınızı helal edin çok uzun yazdım ama beni sizden iyi anlayacak kimse yok biliyorum şu hassas halimle bu konuları tartışacağımı hayal bile etmezdim ama çok kırgınım eşime. bu da ilişkimize çok yansıyor. fikirlerinizi bekliyorum
güzeller ben geldim
inşallah herkesin keyfi yerindedir bugün
Bana kardesim özellikle süt içme yoğurt peynir ye der tatlım.kalsiyum ve magnezyumla kullanınca ağır geliyor süt.
Can'ın isterse iç yinede ama light olsun canım
Hadi ya kiz bende diyorum burda oturanlar nete giriyor mu acep :))))Marketi bilemem de çünkü kactasin,avm lerde belki
Hastane hankisi giz:))
Kızlar epidural normal dogum ( prenses dogum ) düşünen var min?
ben doğumhaneye telimle girmiştim;doğum başlayana kadar elimin altındaydı (tabi gizli.. ) sancılarımı çekerken bile msjlaşmıştım :))
kızlar epidural normal dogum ( prenses dogum ) düşünen var min?
Onurkentteyiz biz canım. 1'e yakın kısmında, annemlerde birinci etapta oldukları için oralarda görülme ihtimalim daha yüksek :)
Hastane medipol mega, seninki?
doğum sancısı nasıl bi şey laterne ? Yani ne ağrısına benziyo mesela ? çok merak ediyorum
Kızlar epidural normal dogum ( prenses dogum ) düşünen var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?