2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım çok geçmiş olsun,inşallah bir daha tekrarlamaz ( ceviz yiyemiyecek misin artık?

teşekkür ederim canım .. maalesef bir süre hiç yemeyeceğim zaten yeni yemeye başlamıştım.. daha sonra taze olmaması şartıyla tekrar deneyeceğim inş. önce şu lekeler bi geçsin de ..

Hadi ya kiz bende diyorum burda oturanlar nete giriyor mu acep :))))Marketi bilemem de çünkü kactasin,avm lerde belki
Hastane hankisi giz:))

Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin tatlım güle güle kullan

O zamana gelelim hepsinin çaresi var canım benim :))
Bıkmam ki ı ıh...istediğin kadar sor :))))

umutege ve dertsiz hala o kadar bulanıyorsunuz haaa çok üzüldüm,inşallah daha da uzamadan bıçakla kesilir gibi geçer (

tebrik ederim canım gözün aydın,maşallah güzel kızına

şekerim fonun yok mu :)) hastaneden bile bildiririz gibi geliyo bana ama :)) tabi sen daha iyi bilirsin tecrübe başka bi şeyy :)) ay ben seni özlerim be voltaj :))) her derde deva gibisin sen :)
ben doğumhaneye telimle girmiştim;doğum başlayana kadar elimin altındaydı (tabi gizli.. ) sancılarımı çekerken bile msjlaşmıştım :))

Soğanı biberi doğra, az yağda kavur, varsa sucukları doğra ve soğan-biber karışımına ekle, sucuklar da pişince üzerine doğranmış domates ekle, karabiber tuz. ımmmmmmmmmmmm olsa da yesek :)

kızlar kızımın ilk kıyafetini aldımm..

bu patiği

bu da ilk tulumu

unnado dan aldım bilginize..

Hayırlı uğurlu olsun canım, güzel günlerde kullan inşşşş.

Hayırlı uğurlu olsun kızın canım. Oh ne güzel bugün iyi haberler alıyoruz.

Çok istiyorsun ve kendi babanın isminin koyulması daa çok mantıklı. Kesinlikle eşine tatlı dille anlat, bunu çok istediğini söyle. Kendisinin empati yapmasını sağla.

güzeller ben geldim
inşallah herkesin keyfi yerindedir bugün

Hoşgeldin canım, ben de merak ettim mesaj atacaktım sana.

Bana kardesim özellikle süt içme yoğurt peynir ye der tatlım.kalsiyum ve magnezyumla kullanınca ağır geliyor süt.
Can'ın isterse iç yinede ama light olsun canım

​Hiç istemiyor canım, ağzıma süremiyorum.

Hadi ya kiz bende diyorum burda oturanlar nete giriyor mu acep :))))Marketi bilemem de çünkü kactasin,avm lerde belki
Hastane hankisi giz:))

Onurkentteyiz biz canım. 1'e yakın kısmında, annemlerde birinci etapta oldukları için oralarda görülme ihtimalim daha yüksek :)
Hastane medipol mega, seninki?

Kızlar epidural normal dogum ( prenses dogum ) düşünen var min?

canım ben ilk doğumumu epiduralli normal yapmıştım..
bu defa epidural alıp almamaya henüz karar vermedim;vakti gelince doktorumla karar vermeyi düşünüyorum :))
tüm sancıları(suni sancıyı fazla verdikleri için) fazla fazla çektim dayanılmayacak bir şey değil normal yaparım gibi geliyor :))

Onurkentteyiz biz canım. 1'e yakın kısmında, annemlerde birinci etapta oldukları için oralarda görülme ihtimalim daha yüksek :)
Hastane medipol mega, seninki?

Kiz ben 5 teyim az sonra akraba çıkmasak bari :)))
Her hafta sonu cmtsi olimpadayim ben
Ben basaktip,bir kere de Kanuni'ye gittim.esimde medipole gidelim diyor.ben tip mrkzde doguramam ya yenidogan vs yok gibi hemde hiç orda doğuran duymadım .medipole gideceğiz artikin arada tıpa gideceğim .

doğum sancısı nasıl bi şey laterne ? Yani ne ağrısına benziyo mesela ? çok merak ediyorum

gerçekten sancı nası bişy acaba bende merak ediyorum. Acı eşiğim dayanabilecek mi? Suni sancıyı anlatıyolar mesela korkuyorum ya inşallah allahım kendi sancımla doğuma girmeyi nasib etsin yarabbim

Kızlar epidural normal dogum ( prenses dogum ) düşünen var mı???

ben de epidural normal diye girdim doğuma; 12 saat sancı çektim ama bebek iri olduğu için son anda sezeryana aldılar. ben çok memnun kaldım.

bu arada soranlar için bence çok dayanılmayack birşey değil doğum sancısı; sonuçta bebeğini kucağına alacağını düşündükçe allah sabrını veriyor. hatta ben çok üzülmüştüm normal olamadığı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…