- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
​Bez değilll ki. Sen bana oğluşun dedin. Kız Allah mı söyletti oğluşum mu olacak acep?
merhaba dün sayfadan atılmışsınız yazdı ekranda ve girememiştim sonra bir ara girdim sayfaya engellenmemiş sanırım şimdi girebiliyorum ya alınganlığım da üzerimde sinir asbiyet çok fazla girmem dedim siteye ama o kadar alışmışım merak ediyorum yazılanları dayanamadım girdim ayy hormonlarım altüst oldu eşimede bağırıp kızıp duruyorum
güle güle kirletsin annesi ne güzel düşünmüşsün valla
Ne zaman belli olacak?
Zapzup iyi yaptın canım cok üzülmüştümdün benide kiskisladi site cok konuşuyorsun cik diye :)
Hanipeks oglansa pismaniyemi gönder karışmam .
:26: İcim rahatladı ya vicdan yapıyordum valla cocuğumun tipini bozcam diye :) siz toplum için de ay ay diyince bende dayanamadım ayyy:))Aypet :))) kiz yazılınca cok komik duruyormus
Sadece efenime soylim ekranı iyice göbeğine dayanmazsan sorun yok.
O taraftan radyasyon geliyore.isirikli Elma tarafından hiç birseycik olmuyore.Elmanı yerim he :)
Aman bebeci sende ,toplum icinde sorma dedim sana
benim arkadasım meger orada ise başlamış bir doktoru önerdi ya ben doktorumdan çok memnunum Medilife Beylikdüzü'nde bu gidişimde sorucam doguma o hastaneye gelir mı diye :)Evet canım, yeni açılan üni hastenesi. Suda doğum var, doğumhaneleri gezerken gösterdiler hatta, küçük havuz gibi bişey ama henüz uygulamaya başlamamışlar uzman yokmuş. Bizim doğumlara kadar başlarlar belki, ben baştan beri aynı doktora gidiyorum diğerlerini bilmiyorum ama benimki çok sıcak, samimi biri.
Yeni açıldığı için fiyatlar da oldukça uygun, hatta şimdilik muayene ücreti bile yok.
Normal doğum da 550tl.
Eşimin tüm direnmelerine rağmen kendime karşı koyamadım. işte Çımas'ımın ilk eşyası:
Eki Görüntüle 547411
yazdim canım esim evdeydi o yuzden yazamiyordum hatta itiraf ediyorum diger yazdiklarimi wcde yazdimNasılsın canım ya, hiç sesin çıkmıyor?
​Duydun mu yüksek voltaj bana ne dedi?
merhaba dün sayfadan atılmışsınız yazdı ekranda ve girememiştim sonra bir ara girdim sayfaya engellenmemiş sanırım şimdi girebiliyorum ya alınganlığım da üzerimde sinir asbiyet çok fazla girmem dedim siteye ama o kadar alışmışım merak ediyorum yazılanları dayanamadım girdim ayy hormonlarım altüst oldu eşimede bağırıp kızıp duruyorum
canım bende göremedim ama eşim aa pipi deyip sevincini öyle bi belli etti ki.. o dakika da sinir oldum.. doktora emin misiniz dedim, o da kesin erkek baksanıza pipi de burda dedi.. ama kordonla da karıştırılabiliyormuş.. hani bi umut işte.. 16. haftada kız demişti doktorumuz, bu başka bir doktordu o nedenle kesin emin olamıyorum işte, detaylıda nasılsa kesin belli olur..
kız olmasını çok istiyorum çünki, kayınpederim çok edepsiz bir laf etmiş.. erkek olursa canım feda, malım mülküm herşeyim onun.. ama kız olursa çöp bile almam demiş.. çok üzüldüm.. duyduğumda Allah'ım bir kız evlat nasip et diye çok dua ettim.. sanki ondan bişey bekleyen var.. havaya girmiş..
Kızlar su salati tefriciyeyi paylaşalım çıkacağım çenem yoruldu cık cık .bugun birde performans ödevi varki
hadi bakalım hayırlı haberler ile dön gel inşallahKızlar saat 5 gibi hastaneye gidicem cinsiyetini öğrenmek için inşallah yer bulupta girerim içeri)) dua edin bebegim göstersin :)))
Allahımmm görkemre zaten ödleğin tekiyim aha bu da tuzu biberi oldu.. beni kesin genel anesteziye almalılar yoksa beni asla kesemezler bağlamadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?