2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Tuncss , memleketimdesin :)
Ben orda hep lokman hekime gittim eylem seker ari drumdu.Cok iyiydi duruyormu bilmem.
bu yıl tedavi için Atatürk e.a.daydim.tereddutsuz orda dogururdum:)

Zapzup iyi yaptın canım cok üzülmüştüm dün benide kiskisladi site cok konuşuyorsun cik diye :)

Hanipeks oglansa pismaniyemi gönder karışmam .

Neyse tatlıya bağlandı ya sorun yok hepimiz sinir küpü ya da zırlak olduk canım merak etme :)

güle güle kirletsin annesi ne güzel düşünmüşsün valla

Saol canım, babasının parasının içine etsin kereta

Ne zaman belli olacak?

Ne zaman gösterirse sevimli sıpam. Yarın kontrolümüz var, dualarımı ediyorum. Hayırlısı bakalım. ilk çocuk olunca hiç de farketmez de yine çatlıcam meraktan.

herkese iyi günler;

bugün kendimi çok halsiz, yorgun ve mutsuz hissediyorum, gece gördüğüm rüya tüm enerjimi sildi süpürdü yani, bide kalktım hava yağışlı kasvetli iyice moralim bozuk, rüyam çok uzun ama sonuç olarak bir kadın ve bir erkek olmak üzere 2 kişiyi yerlere vura vura öldürdüm rüyamda, ama namus meselesi vardı ve gözüm dönmüştü kimsede bana yardım etmedi, kadını da bana inanmadığı için öldürdüm, bi yandan ağlıyorum kendimide baya hırpaladım, bi yandan adamı kaldırıp kaldırıp vere vurdum adam ölene kadar, içimden de diyorum 4 aylık hamileyim ya bebeğime bişey olduysa, koskoca adamı 10 kiloymuş gibi tuttum yere vurdum yaaaa

sabah eşime anlattım, artık ayrı yatalım ben senden korkuyorum hatun demez mi

geçmişi okudum öğlen yorum yazacaktım ama halim yoktu,

üstelik bugün bizim evlilik yıl dönümümüz, 07-11-2010 canlanmam lazım, yardımmmm pleaseeeee

:26: İcim rahatladı ya vicdan yapıyordum valla cocuğumun tipini bozcam diye :) siz toplum için de ay ay diyince bende dayanamadım ayyy:))
benim arkadasım meger orada ise başlamış bir doktoru önerdi ya ben doktorumdan çok memnunum Medilife Beylikdüzü'nde bu gidişimde sorucam doguma o hastaneye gelir mı diye :)
Eşimin tüm direnmelerine rağmen kendime karşı koyamadım. işte Çımas'ımın ilk eşyası:

Eki Görüntüle 547411

Benim de almam lazım en yakın zamanda bayramda Abi'm harçlık verdi yeğenine ,ilk bezlerini alcakmisim:)

Nasılsın canım ya, hiç sesin çıkmıyor?

​Duydun mu yüksek voltaj bana ne dedi?
yazdim canım esim evdeydi o yuzden yazamiyordum hatta itiraf ediyorum diger yazdiklarimi wcde yazdim
ama şimdi telefon geldi gitti ici rahat etmedi yine , bende yine sizleyim
duydum duydum ama hatırlarsan bebis hakkında ilk tahmini ben yapmıştım erkek diye ikili teste gitmeden önce şimdi Voltaj da erkek dedi :) benim ikinci çınarım geliyor mü ne :) yarin gösterir inşallah bu arada bana erkek dedi voltajim erkek anasımı olcaz kız

Gulimier düşmanını yenmissin,keske uyanınca sol tarafına 3 kez tükürseydin.kotu ruyada efendimiz(sav) öyle yaparmış .
tebrik ederim nice 30. 40. 50. Yıllara huzurla mutluluklar canım benim:)

dün hepimizi kışkışladı site tatlım bakım varmış (
hiç bir şey için sıkma tatlı canını,bebiş sakin kalsın ki doğunca o da sinirli olmasın :))

Kızlar saat 5 gibi hastaneye gidicem cinsiyetini öğrenmek için inşallah yer bulupta girerim içeri )) dua edin bebegim göstersin :)))

ayy şaka gibi yaa nasıl böyle bir laf edebilmiş kusura bakma da çok geri kafalıymış canım. erkek kız ne farkeder hayırlı evlat olsun sağ salim doğsun da. Allah vicdan merhamet versin böyle insanlara

Gulimier tebrik ederim tatlım;Allah birlikte geçirebileceğiniz sağlıklı,huzurlu,mutlu bir ömür nasip etsin inşallah
bir yastıkta olgunlaşın

Kızlar su salati tefriciyeyi paylaşalım çıkacağım çenem yoruldu cık cık .bugun birde performans ödevi varki

Bak bak Bebeciye hele pismaniyeyi kebapları duydun demi hadi ordan.

dmt_, gorkemre, esrasm, Yuksek_Voltaj, sernil, Tugbabbgl, gulimier, tunanecc, tuncss, laterne+, onurseda, Mezopotamya82, LimonluParfe

kızlar aranızda sabahtan beri okuyan bi arkadasımız var oda sernil..eski esrnil arkadasımız sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…