2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Aklımdan geçmiyor değil..Özellikle bir meyve..Adını söyleyemiyorum..malum etrafta hamile çok:))

Arkadaşım çok açık çay içen arkadaşlar var okadardan birşey olmuyormuş sanırım. Saçını kestirme bana sorarsan zaten biz hamilelere (övünmek gibi olmasın) kendimize has bir güzellik geliyor vallahi. Saç baş hikaye Allah tarafından bir duruluk geliyor idare edelim boyatmadan kesitrmeden derim :) Yine tabiki sen bilirsin somut birşey değil bu çünkü kişiye kalmış batıl inanç sonuçta.

Teşekkürler cevap için:))
Ben çayı çok severim de..Bir de saçımı kestirsem fena olmayacak sanki..
Napsam acaba? (Düşünen surat) Ben ikonları bulamıyorm daa:))

aynen tatlım benim eşimde öyle millet şunu iste bunu iste diyor fırsat bu fırsat mutfaktan su istesin getireyim diyor benimkisi

ha ahaahahah:) ipucu ver bari :) ne renk? ekşi mi tatlı mı? büyük mü küçük mü? ha ahahaahaah elini sallasan hamileye çarpıyo diyosun ohhhhhhh maşallahhhh be Allah bereket versin. Hayatım boyunca en keyifle yazıştığım topik bu oldu vallahi. Ohhhhhhhhhh eşim bile soruyo sizi valla kızlar nasıl diyor her akşam :) Hepinize selam ve sevgileri var Allah hayırlısıyla hepinizi bebeklerinize kavuştursun diyor eşlerinizle birlikte mutluluk ve huzurla :)

Aklımdan geçmiyor değil..Özellikle bir meyve..Adını söyleyemiyorum..malum etrafta hamile çok:))

ayyyy resmen kahkaha attım burda dayanamadım okuyunca :) hala da gülüyorum çok tatlısınız yaaaaaa katıldım katıldım gülmekten gözümden yaş geldi açık ofis bi de bizimkisi :) okuyup okuyup koptum burda :)

eşimde benimle aynı şeyleri yiyyo kıs
bulantım için leblebi aldı,benden çok yedi:)
süt mesele eşit içiyoruz:)
bizle beraber doğurcak heralde bunlar:)

ne bileyim canım şimdi canım bişey istemiyor ama sonra ya canımız bişey cekerse bulunmayacak bişey

eşimde benimle aynı şeyleri yiyyo kıs
bulantım için leblebi aldı,benden çok yedi:)
süt mesele eşit içiyoruz:)
bizle beraber doğurcak heralde bunlar:)

kıs aynı benimki. bu sabah benden önce kalkmış sütü bitirmiş aşk olsun dedim hani bana sana yoldan alırız dedi :)) bu adamlar bi acayip ya :)

Bazı arkadaşlar saç kestirmeyi danışıyor ya ben bırak saçı hamile olduğumu öğrendiğimden beri kaşımı bile almıyorum haahaahaah:) artık doğuma kadar gözüme iner :)

Bazı arkadaşlar saç kestirmeyi danışıyor ya ben bırak saçı hamile olduğumu öğrendiğimden beri kaşımı bile almıyorum haahaahaah:) artık doğuma kadar gözüme iner :)

ooo ozaman bıyıklarıda alma bacaklar falan bizde bu yönden adamlarla yarışırız

Bizimki de tam tersi evde hiçbirşeye dokunmuyor senin kuruyemişin senin peynirin senin ekmeğin bebekle ikinizin meyvesi ben istemem falan diyip sinir ediyor beni sanki 9 ay bişey yemicek o işgüzar ya a :) ha ahaahaahaahaah. Ir evin içinde kşinin bir yiyeceği olur mu yaaaaaa manyak. :)

Almıyorum tabi aman yoksa siz alıyo musunuz :) ha ahahaahaaha:) şaka bir tarafa artık şu halsizlik ağrı ve sızıdan kurtulup azcık kendimle ilgilensem fena olmayacak. Böyle morali de bozuk oluyor insanın bakımsız bakımsız.

ooo ozaman bıyıklarıda alma bacaklar falan Bizde bu yönden adamlarla yarışırız

Ay eşine de çok güldüm yaaaa alemsiniz erkenden saat kurmuş kalkıp içmiş gibi :) hay allahım yaaaa :) e kızım sana daha tazesini yoldan alcakmış işte hemen niye kötü düşünüyorsun eskiyi o bitirmiş kendini feda etmiş yeni süt sana:)

bobom ağrıdı yine otur otur gezindim biraz ama yok. off biran önce eve gidip yatmak istiom akşama da kuzen cağırdı ona gitcez yemeğe. Allah razı olsun ondan.
aslında gecen şikayet ediyordum eşimin ailesiyle aynı mahallede oturmaktan ama sağolsunlar her istediğimi yapıyolar. şanslıyım aslında da arada unutuyom.

kıs kutuda kalan sütü eşit koyuyo bardaklara,o derece yani:)

Sağolsunlar allah razı olsun onlardan hazır bi yemek yersin işte ne güzel. Ben de normalde biri bize gelecek olur söylenirim biri davet eder söylenirim. Ama hamilelik beni çok değiştirdi. şimdi herkesi bebeğimin bir akrabası olarak görüyorum . Mesela yarın akşam eşimin abisi eşi çocukları gelecekmiş bize. Normalde keyfim kaçar ama bebeğin amcası yengesi ve kuzenleri geliyor diye mutlu oluyorum bu sefer :) bi de vde çok sıkılıyorum artık ya bana iyi geliyor artık misafir falan. E malum iş te yapmıyorum yazık eşim yarım gün çalışıyor zaten yarın üzülüyorum ama eve gelip evi yapcak hazır bişeyer alcak ikram için. Eee böyle misaifr ağırlamaya can kurban :)

bu daha iyiymiş:)

ay ben kimseyi ağırlıcak gücü bulamıyorum kendimde
herkese dışarda buluşalım diyorum:)

Ayyyy vallahi bugün beni çok güldürdünüz ağrımı sızımı unuttum allah razı olsun allah ta sizi güldürsün. Son damlasına kadar eşit koyuyo ha :) ha aha ahaaha ahaahahaahaahaa:) vallahi gözümün önüne geldiniz :) iki bardak eşit mi diye ölçerken. :)

kıs kutuda kalan sütü eşit koyuyo bardaklara,o derece yani:)

bi terazimi alsak napsak
bırak bebiş gelince onun mamaları yemese:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…