kız çok akıllısın vallahi maşallah şu hengamede kimin aklına gelir çok iyi fikir :) bende ayrıca derin dondurucu yok normal buzdolabının üstüne sığdığı kadar olabilirmi acep? :) yok yok koymayalım kocalarımız canımız istediğinde gidip bulsunlar yok öyle kolaya hazıra konmak ha ahaha aha:) yok yok şaka kıyamam hiçbirine onlar da insan evladı :)
Teşekkürler cevap için:))
Ben çayı çok severim de..Bir de saçımı kestirsem fena olmayacak sanki..
Napsam acaba? (Düşünen surat) Ben ikonları bulamıyorm daa:))
Çok sinirliyim yaa..
Ben halsizim uykusuzum dedikçe kocam benimde şuram ağrıyo buram ağrıyo diyo. Uyuyamadığımı söylüyorum yok sen uyudun da ben uyumadım diye yarış ediyo sanki. acayip sinirlendim. Az önce aradı delirtti beni yaa.
Aslında böyle anlayışsız değildi ama benim hamilelikten şımardığımı falan sanıyo heralde. Abartma falan diyo. Beni şımartmak istemiyo aklınca.
İsteklerimi yapıyo ama çok da yüz vermeyim edasında. Sonra önünü alamam gibisiden.
Allaha şükret be müslüman hayatı zindan eden hamilelerden değilim. 4 ay hayatla bağlantısı kesenler var. Ben çok şükür işimde gücümdeyim.
Aklımdan geçmiyor değil..Özellikle bir meyve..Adını söyleyemiyorum..malum etrafta hamile çok:))
eşimde benimle aynı şeyleri yiyyo kıs
bulantım için leblebi aldı,benden çok yedi:)
süt mesele eşit içiyoruz:)
bizle beraber doğurcak heralde bunlar:)
kız çok akıllısın vallahi maşallah şu hengamede kimin aklına gelir çok iyi fikir :) bende ayrıca derin dondurucu yok normal buzdolabının üstüne sığdığı kadar olabilirmi acep? :) yok yok koymayalım kocalarımız canımız istediğinde gidip bulsunlar yok öyle kolaya hazıra konmak ha ahaha aha:) yok yok şaka kıyamam hiçbirine onlar da insan evladı :)
eşimde benimle aynı şeyleri yiyyo kıs
bulantım için leblebi aldı,benden çok yedi:)
süt mesele eşit içiyoruz:)
bizle beraber doğurcak heralde bunlar:)
Bazı arkadaşlar saç kestirmeyi danışıyor ya ben bırak saçı hamile olduğumu öğrendiğimden beri kaşımı bile almıyorum haahaahaah:) artık doğuma kadar gözüme iner :)
ne bileyim canım şimdi canım bişey istemiyor ama sonra ya canımız bişey cekerse bulunmayacak bişey :d
kıs aynı benimki. Bu sabah benden önce kalkmış sütü bitirmiş aşk olsun dedim hani bana sana yoldan alırız dedi :)) bu adamlar bi acayip ya :)
ooo ozaman bıyıklarıda alma bacaklar falanBizde bu yönden adamlarla yarışırız
ne bileyim canım şimdi canım bişey istemiyor ama sonra ya canımız bişey cekerse bulunmayacak bişey :d
kıs aynı benimki. Bu sabah benden önce kalkmış sütü bitirmiş aşk olsun dedim hani bana sana yoldan alırız dedi :)) bu adamlar bi acayip ya :)
ayyyy resmen kahkaha attım burda dayanamadım okuyunca :) hala da gülüyorum çok tatlısınız yaaaaaa katıldım katıldım gülmekten gözümden yaş geldi açık ofis bi de bizimkisi :) okuyup okuyup koptum burda :)
bobom ağrıdı yine otur otur gezindim biraz ama yok. Off biran önce eve gidip yatmak istiom akşama da kuzen cağırdı ona gitcez yemeğe. Allah razı olsun ondan.
Aslında gecen şikayet ediyordum eşimin ailesiyle aynı mahallede oturmaktan ama sağolsunlar her istediğimi yapıyolar. şanslıyım aslında da arada unutuyom. :d
ne bileyim canım şimdi canım bişey istemiyor ama sonra ya canımız bişey cekerse bulunmayacak bişey
kıs aynı benimki. bu sabah benden önce kalkmış sütü bitirmiş aşk olsun dedim hani bana sana yoldan alırız dedi :)) bu adamlar bi acayip ya :)
Sağolsunlar allah razı olsun onlardan hazır bi yemek yersin işte ne güzel. Ben de normalde biri bize gelecek olur söylenirim biri davet eder söylenirim. Ama hamilelik beni çok değiştirdi. şimdi herkesi bebeğimin bir akrabası olarak görüyorum . Mesela yarın akşam eşimin abisi eşi çocukları gelecekmiş bize. Normalde keyfim kaçar ama bebeğin amcası yengesi ve kuzenleri geliyor diye mutlu oluyorum bu sefer :) bi de vde çok sıkılıyorum artık ya bana iyi geliyor artık misafir falan. E malum iş te yapmıyorum yazık eşim yarım gün çalışıyor zaten yarın üzülüyorum ama eve gelip evi yapcak hazır bişeyer alcak ikram için. Eee böyle misaifr ağırlamaya can kurban :)
kıs kutuda kalan sütü eşit koyuyo bardaklara,o derece yani:)
ay ben kimseyi ağırlıcak gücü bulamıyorum kendimde
herkese dışarda buluşalım diyorum:)
Ayyyy vallahi bugün beni çok güldürdünüz ağrımı sızımı unuttum allah razı olsun allah ta sizi güldürsün. Son damlasına kadar eşit koyuyo ha :) ha aha ahaaha ahaahahaahaahaa:) vallahi gözümün önüne geldiniz :) iki bardak eşit mi diye ölçerken. :)
ooo ozaman bıyıklarıda alma bacaklar falanbizde bu yönden adamlarla yarışırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?